Kuinka asentaa Fusion Addon Kodiin?


Kuinka asentaa Fusion Addon Kodiin?

Julkaistu: 2. heinäkuuta 2019

Onneksi on helppo tapa asentaa fuusio Kodi-laitteeseen suoratoistolaitteillesi niin kauan kuin käytät VPN: ää. Hanki PureVPN laitteellesi tai määritä ensin VPN-reititin asentaaksesi fuusio Kodiin helposti. PureVPN tarjoaa ensimmäistä kertaa alennettua 7 päivän kokeiluversiota vain 0,99 dollarilla, jotta voit saada Kodille niin monta lisäosaa kuin haluat välttää lukitusstressin..

** Päivitys: Kodi-sovelluksemme uudempi ja parempi versio on loppunut! Olemme korjannut joitain virheitä & esitteli merkittäviä suorituskyvyn parannuksia. Päivitä nykyinen sovellus versioon 1.8.0 (jos et vielä ole) täältä. **
TVAddons.co: n kehittämän Fusion-arkiston avulla voit asentaa useita lisäosia suosikkisisällön katselemiseen. Fusion antaa sinulle pääsyn myös Indigoon, all-in-one-työkaluun, jonka avulla voit etsiä ja hallita epävirallisia Kodi-lisäosia. Sen sulkeminen heinäkuun alussa 2017 antoi monille Kodi-käyttäjille kuitenkin mahdollisuuden päivittää tai asentaa kodi fusion -laajennus.
Vaikka Fusion palasi takaisin Kodi-kohtaukseen kahden kuukauden kuluttua siitä, kun hän oli M.I.A, arkisto ei ole sama kuin aiemmin. Siitä huolimatta, että me emme näytä sinulle vain kuinka asentaa Fusion Kodiin tässä oppaassa, vaan mainitsemme myös joitain parhaita vaihtoehtoja arkistolle, siltä varalta, että haluat lisätä makuja.
Mutta ennen kuin pääsemme siihen, katsotaanpa tarkemmin, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Kodiin.

Kuinka asentaa fuusio Kodiin

asenna fuusio Kodiin

Nyt kun vihdoin ymmärrät, mikä Fusion on ja miksi tarvitset VPN: ää, tässä on vaiheet, jotka sinun on noudatettava kodi fusion-lisäosan eli indigo: n asentamiseksi:

 1. Siirry Vaihdekuvake pääset aloitusnäytön vasempaan yläkulmaan asetukset.
 2. Klikkaus Järjestelmäasetukset.
 3. Napsauta pystysuuntaisessa valikkopalkissa Lisäosia.
 4. Klikkaa Tuntemattomat lähteet liukusäädin.
 5. Kun ponnahdusikkuna tulee näkyviin, valitseJoo’ vahvistaaksesi, että sallit lisäosien asentamisen epävirallisista lähteistä.
 6. Palaa edelliseen valikkoon jälkeen Tuntemattomat lähteet on kytketty.
 7. valita Tiedostonhallinta.
 8. Klikkaus Lisää lähde.
 9. Kentällä ‘Ei mitään, Kirjoita seuraava: http://fusion.tvaddons.co ja napsauta kunnossa.
 10. Valitse syöttöruutu alareunassa, kirjoita fuusio napsauttamalla näytön näppäimistöä kunnossa.
 11. Klikkaus kunnossa ikkunan alaosassa.
 12. Nyt kun olet lisännyt fuusiolähteen, palaa aloitusnäyttöön.
 13. Napsauta pystysuuntaisessa valikkopalkissa Lisäosia.
 14. Klikkaus Anna lisäselain.
 15. Klikkaus Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto.
 16. Etsi Fusion Installer luettelossa fuusio.
 17. Aloita tästä tai begin-here -kansio asentaa Indigon, Kodi-repomyynnit -kansio koostuu useista arkistoista, kun taas Kodi-skriptejä -kansio koostuu riippuvuuksista, kuten Meta Handler ja URL Resolver.

5 suosituinta fuusiolisävaihtoehtoa

Kuten aiemmin mainittiin, Fusion-arkisto ei ole niin hyvä kuin ennen. Sitä ei tule enää suosikki Kodi-lisäosaan, ja siksi on vähän tekemistä sen kanssa. Onneksi käytettävissä on paljon vaihtoehtoja, joita voit käyttää. Samoin, jos et halua asentaa fuusioa kodiin ja etsit vaihtoehtoja, katso täällä luetellut parhaat lisäosat:

1. NoobsandNerds Repo

NoobsandNerds on monikäyttöinen arkisto, joka ei tarjoa tuhansia vaihtoehtoja, kuten SuperRepo, mutta joka erottaa sen uskomattomasta laadusta ja huomiota yksityiskohtiin. Löydät paitsi elokuvien ja TV-ohjelmien URL-osoitteet, myös urheilua, BBC-sisältöä, niche-elokuvia ja muutamia alueellisia irlantilaisia ​​TV-kanavia koskevia linkkejä.

2. Smash Repo

Yksi Kodi-areenan uusimmista arkistoista, Smash Repo, tarjoaa ison laajan valikoiman Kodin suosituimpia epävirallisia lisäosia. Sillä on mitä tarvitaan, jotta siitä tulee kaikkien suosikki ja korvaa Fusion eteenpäin, mutta vain aika näyttää. Tilaisten lisäosien isännöinnin lisäksi Smash Repo sisältää myös monia muita säilytystiloja, jotta voit helposti asentaa haluamasi yhdestä lähteestä.
*** Huomaa: Linkki on ollut alhaalla muutaman viikon ajan, päivitämme sinut heti, kun saamme lisätietoja siitä ***

3. SuperRepo

SuperRepo on yksi suurimmista siellä olevista Kodi-varastoista, josta löydät yli 2000 Kodi-lisäosaa. Massiivisessa arkistossa on myös laajennuksia Kodi-ilmeen muuttamiseksi, suoratoisto-tv: n lähettämiseksi, uusimpien elokuvien sieppaamiseksi ja urheilun seuraamiseksi. Sisältöä päivitetään säännöllisesti, ja käytettävissäsi on laaja valikoima vaihtoehtoja. Jos haluat asentaa lisäosia yhdestä arkistosta, SuperRepo on mitä tarvitset!

4. Yksinkertaisesti Caz ​​Repo

Yksinkertaisesti Caz, jota kutsutaan myös Cazwall-arkistoksi, tarjoaa pienimman kokoelman Kodi-lisäosia tässä luettelossa. Se kuitenkin kompensoi tämän korkealla laadulla, koska sillä on runsaasti urheilukanavia ja sekalaisia. Mikä parasta, siinä on Elysium- ja UK Turks -soittolistat, jotka ovat upeita keskitettyjä kauppoja kaikenlaisiin elokuva- ja televisiolähetyksiin riippumatta siitä, onko kyse tilauksesta tai live-sisällöstä. Varasto päivittää säännöllisesti lisäosiaan.

5. Kodi Israel Repo

KodiIsrael, joka tunnetaan myös nimellä Kodil tai Kodi Israel, on yksi vanhimmista Kodi-varastoista, mutta myös yksi parhaista. Se tarjoaa valtavia kokoelmalisäkkeitä Kodille, ja monet niistä ovat melko mielenkiintoisia. Kun Echo ja Fusion, kuten säilytystilat, suljetaan, se on yksi harvoista paikoista, joista löydät vanhempia, toimivia versioita suosikki Kodi-lisäosista.

Miksi sinun pitäisi käyttää Kodi VPN -sovellusta?

Jos käytät innokasta Kodi-käyttäjää, sinun tulisi hankkia kätesi luotettava VPN-palvelu, jotta pysyt nimettömänä verkossa. Loppujen lopuksi Internet-palveluntarjoajat seuraavat toimintasi ja ohjaavat kaistanleveyttä, mikä vaikuttaa kykyynsi streamida haluamaasi sisältöä Kodissa.
Lisäksi maantieteelliset rajoitukset voivat estää sinua pääsemästä tiettyihin lisäosiin ja sisältöön. Esimerkiksi, vaikka opit asentamaan kodi fusion-lisäosan, et voi käyttää sitä ilman VPN: ää, jos sitä rajoitetaan alueellasi.
PureVPN: n avulla voit suoratoistaa haluamasi kohteet mistä tahansa täysin yksityisyydellä ja siten päästä eroon ärsyttävistä puskurointiasioista, jotka johtuvat Internet-palveluntarjoajien kuristamisesta. Lisäksi, koska oikea IP-osoitteesi on korvattu yhdellä 88 000+ IP: llämme, voit saada rajoittamattoman pääsyn kodi-fuusiolisäosaan – plus satoja muita Kodi-lisäosia – ilman ongelmia..

Lopullinen sana

Jos haluat kokeilla mitä tahansa tässä oppaassa luetelluista fuusiovaihtoehdoista, sinun tarvitsee vain noudattaa samoja yllä mainittuja ohjeita (lukuun ottamatta vaiheita 1-6, jos olet jo tietysti jo tehnyt sen) ja korvata lähde-URL-osoitteen valitsemallasi URL-osoitteella.
Nauti katsomasi haluamaasi sisältöä Kodilla suosikkilisäosiesi kanssa!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me