Kuinka asentaa Amazon Prime Video Kodi -sovellukseen


Kuinka asentaa Amazon Prime Video Kodi -sovellukseen

Päivitetty: 1. marraskuuta 2019

Amazon Prime on saatavana Kodissa, ja voit käyttää sitä lisäyksen, Amazon Prime Instant Video -sovelluksen avulla. Mutta kuinka voit avata tämän lisäosan? PureVPN: n avulla voit avata ja asentaa Amazon Prime Video Kodi -sovellukseen mistä tahansa. PureVPN tarjoaa 7-päivän kokeiluversion hintaan vain 0,99 dollaria, jotta Kodi-tilaajat voivat säästää rahaa ja välttää lukitusstressiä.

Mikä on Amazon Prime?

Amazonin päävideo

Siitä lähtien, kun langankatkaisutrendi valtasi maailman myrskyn kautta, on syntynyt monia suoratoistopalveluita, joista erittäin suosittu nimi on Amazon Prime. Vaikka sitä ei ole saatavana kaikissa maissa, se on palvelu, joka kannattaa saada käsiisi. Se on erinomainen vaihtoehto Netflixille, ja jos kuulut niiden joukkoon, jotka eivät ole vaikutelmassa Netflixin ehdotuksista ja uudesta sisällöstä, Amazon Prime on suoratoistopalvelu, johon sinun on heti kirjauduttava.

Miksi hankkia Amazon Prime Kodiin?

Myöhässä Kodi on ollut suosituin avoimen lähdekoodin mediasoitin streaming-väestön keskuudessa. Niin paljon, että kokonaiset verkkosivustot on nyt omistettu Kodin lisäosille. Aivan kuten sovellukset tekevät älypuhelimesta tuottavan laitteen, lisäosat tekevät Kodista loistavan suoratoisto-soittimen.

Kodi-palvelun Amazon Prime -lisäosalla asiat ovat tullut erittäin helpoksi ja käteväksi. Sinun ei enää tarvitse kirjautua Amazoniin tai käydä läpi mitään rekisteröintiprosessia asiasta. Asenna vain Kodi, hanki Amazon Prime -lisäosa ja aloita Amazon Prime -sisällön katselu heti millä tahansa älylaitteella, jolla on näyttö. Se on tehokas, halpa ja toimii hienosti.

Kuinka saada Amazon Prime Kodiin?

Tässä on ohjeet kuinka Amazon Prime asennetaan Kodiin.

 • Aloita avaamalla Kodi.
 • Valitse aloitusnäytössä Lisäosat. Sinun pitäisi nähdä avatun laatikon kuvake, jonka sisällä oleva nuoli osoittaa. Mene eteenpäin ja napsauta sitä. Tämä on lisäselaimen näyttö. Valitse Asenna zip-tiedostosta.
 • Napsauta juuri tallentamaa tiedostoa. Sen tulisi olla merkitty repository.xlordx-1.0.0.zip.
 • Napsauta nyt Asenna arkistosta.Amazon Prime Kodi AddOn 2
 • Valitse XLordX Repo.
 • Valitse seuraavaksi Videon lisäosat.Amazon Prime Kodi 3: lle
 • Valitse Amazon Prime -pikavideot ja asenna sitten.Amazon Prime Kodi 4: lle
 • Odota, että Lisäosa on käytössä -ilmoitus.
 • Pääsy avaamalla Lisäosat > Videot > Amazonin Prime-pikavideo.

Kuinka katsella Amazon Primea Kodilla asennuksen jälkeen?

Kodin käyttäminen Amazon Prime -tarkkailussa on hyvin yksinkertaista. Näin se toimii:

 1. Käynnistä Kodi
 2. Siirry videon lisäosiin
 3. Etsi Amazon Prime Instant, se, jonka asensit edellisessä vaiheessa.
 4. Selaa saatavilla olevaa sisältöä ja suoratoista mitä haluat.

Toisin kuin Amazon Prime -tilaus, joka veloittaa käyttäjiltä kuukausimaksun, Amazon Prime -katselu Kodilla on täysin ilmainen.

Paras VPN Kodille

Vaikka Kodi on hämmästyttävä palvelu, jolla on monia etuja, siinä on myös muutama puute. Ensinnäkin se saa sinut alttiiksi hakkereille ja verkkohyökkäyksille. Tämä johtuu siitä, että suoratoistoyhteisö on kaikkein hyökkäyksissä oleva yhteisö verkossa. Koska heidän laitteet ovat pääosin verkossa ja lähettävät / vastaanottavat tietoja ilman paljon tarkastusta, haittaohjelmat ja ransomware on usein suunnattu suoratoistoille. Ne ovat aina helppo kohde.

Lisäksi Kodin kanssa kaikkea sisältöä on ilmainen katsella, koska se on avoimen lähdekoodin mediasoitin, mutta siihen on muutamia vaikutuksia. Sisältö ei ole loppujen lopuksi ilmaista; se laittomasti ja tuuletetaan laittomien kanavien kautta, mikä voi saada Kodi-käyttäjät päästämään kuumiin vesiin.

Paras tapa pysyä turvassa kaikilta tällaisilta online-uhkilta on käyttää PureVPN: tä. Se on erittäin vakaa VPN, optimoitu suoratoistoa varten. Se ei vaaranna suoratoistosi nopeutta ja tarjoaa pääsyn tuhansille estettyihin kanaviin ja verkkosivustoihin. Parasta on, että se anonyymittaa henkilöllisyytesi, mikä tekee hakkereiden ja verkkopoliisin mahdottomaksi tunnistaa ja syyttää sinua.

Lopullinen sana

PureVPN on perimmäinen puolustaja online-tietosuojallesi ja digitaalisille oikeuksillesi. PureVPN: n avulla voit saada takaisin kaikki ansaitsemasi digitaaliset oikeudet. oikeus sananvapauteen, käyttöoikeus ja nimettömyys ovat nyt hyppysissäsi tämän suuren VPN: n avulla.

PureVPN on sijoittanut palvelimet yli 750 sijaintiin ympäri maailmaa. Se tarjoaa sinulle tietojen täydellisen turvallisuuden tarjoamalla AES 256-bittistä salausta, jota mikään hakkeri tai online-valvontaviranomainen ei voi murtata. Jos välität online-oikeuksista ja haluat pitää henkilötietosi suojattuina, hanki PureVPN nyt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me