Kuinka asentaa Alluc Addon Kodi 18: een


Kuinka asentaa Alluc Addon Kodi 18: een

Julkaistu: 16. heinäkuuta 2019

Jos olet innokas streamer ja haluat kokeilla Alluc-lisäosan kokeilua vuonna 2019, tämä yksinoikeusopas on kaikki mitä tarvitset. Olemme jakanut sen kolmeen eri osaan, jotta se olisi kattava kaikille:

 1. Kuinka asentaa Alluc Addon Kodi 18: een
 2. Kuinka käyttää Alluc Addonia Kodi 18: ssa
 3. Yleiset virhe- / virhekorjaukset Alluc Addonille

Alluc on ollut erittäin toivottava lisäosa Kodi-streaming-yhteisössä melkein vuosikymmenen ajan. Jotkut teistä ovat jo käyttäneet sitä, ja ne, jotka eivät ole menettäneet paljon hauskaa Kodilta.

Mikä on Alluc Addon

Alluc ei ole itse “suoratoistopalvelu”, eikä se ylläpidä omaa sisältöä. Se on verkkosivusto, joka tarjoaa ilmaisia ​​suoratoistolinkkejä muista lähteistä. Nykyään Alluc tarjoaa tonneja tuhansia elokuvia ja TV-ohjelmia (uusia ja vanhoja), kaikki muista suoratoistosivustoista. Vaikka saatat ajatella, että tuntemattomista lähteistä peräisin olevien linkkien seuraaminen voi olla vaarallista, Alluc-kehittäjät poistavat kaikki kuolleet tai haitalliset linkit.

Onko laillista käyttää Alluc Addonia?

Koska suoratoisto ja laillisuus ovat aina monimutkaisia; joten se on melko harmaa alue kuin musta tai valkoinen. Monissa maissa sellaisen sisällön lataaminen tai ylläpito, johon katsojalla ei ole oikeuksia, on laitonta. Mutta koska Alluc ei isännöi mitään omaa sisältöänsä ja toimii sen sijaan linkkikansiona, joka ohjaa muihin sivustoihin, on turvallista olettaa, että Alluc on laillinen.
Oikeudelliset näkökohdat riippuvat myös siitä, missä asut. Esimerkiksi useimmissa maissa on laillista katsella sisältöä, mutta lataaminen tai ylläpitäminen ei ole. Vaikka joillakin alueilla, kuten EU, sisällön suoratoisto epävirallisista lähteistä on kiellettyä.

Onko Alluc turvallista käyttää?

Kuten edellä on keskusteltu, kehittäjät tarkistavat ensin kaikki Alluciin lähetetyt linkit mahdollisten haittaohjelmien varalta kaikkien tietoturvariskien poistamiseksi tai ainakin minimoimiseksi. Turvallisuuteen liittyvät ongelmat, jotka Alluc ovat kolmannen osapuolen lisäosa, ovat kuitenkin edelleen olemassa. Joten jos olet tietoinen tiedoista ja yksityisyydestä, voit turvautua hyödylliseen Kodi VPN -verkkoon nauttiaksesi turvallisesta ja yksityisestä suoratoistokokemuksesta.

Kuinka asentaa Alluc Kodi 18: een

Noudata näitä vaiheita huolellisesti asentaaksesi Alluc Kodi 18 Leia -versioon.

 1. Lataa Kodi 18 -versio (jos sitä ei ole jo ladattu)
 2. Siirry Kodin aloitusnäyttöön ja napsauta sitten Lisäasetukset-valikossa Lisäosat
 3. Tarkista nyt tuntemattomat lähteet -välilehti, jotta Kodi voi asentaa Allucin
 4. Lataa Allucin ZIP-tiedosto ja tallenna se helposti käytettävissä olevaan paikkaan
 5. Palaa takaisin Kodin päänäyttöön, napsauta Lisäosat ja valitse Lisää-selain.
 6. Valitse ”asenna zip-tiedostosta” etsimällä aiemmin tallentamasi zip-tiedosto
 7. Odota, että lisäosa on käytössä
 8. Palaa takaisin aloitusnäyttöön ja avaa asetukset.
 9. Avaa tiedostohallinta ja napsauta sitten Lisää lähde.
 10. Lisää lähteitä ylä- ja alalaatikkoon
 11. Avaa Kodin päänäyttö uudelleen, valitse lisäosat ja sitten lisäselain.
 12. Napsauta Asenna zip-tiedostosta ja odota, että lisäosa on käytössä
 13. Napsauta “asenna arkistosta” ja valitse sitten “asenna” ja odota ilmoituksen avautumista
 14. Napsauta “asenna arkistosta” ja valitse sitten “video / musiikki / ohjelma” -lisäosat
 15. Valitse Alluc ja odota ilmoitusta
 16. Alluc on nyt käyttövalmis

Kuinka käyttää Allucia Kodi 18: ssa

Kun Alluc on perustettu, voit käyttää sitä katsomaan suosikkielokuvasi ja TV-ohjelmasi seuraavasti:.

 1. Siirry Kodin aloitusnäyttöön
 2. Siirry lisäosiin ja valitse “videolisäosat”.
 3. Valitse ‘Alluc’
 4. Tervetuloa-ikkuna aukeaa uusimmalle Alluc-versiolle. Aloita valitsemalla Seuraava
 5. Nyt vastuuvapauslauseke ilmestyy, napsauta Hyväksy.
 6. Nyt sinulle annetaan kaksi vaihtoehtoa Allucin suorittamiseen. ”Perus” ja ”Lisäasetukset”. ”Edistyneessä tilassa” voit käyttää Transmogrifieria tai Water Sochakia. Mutta nyt pidetään kiinni perusmoodista pitää asiat yksinkertaisina
 7. Nyt ilmestyy näyttö kieliluettelolla. Voit valita useita kieliä sisällön suoratoistoon, mutta tässä pidämme kiinni vain englannista ja valitsemme seuraavan.
 8. Jos sinulla ei vielä ole Alluc-tiliä, rekisteröidy ilmaiseksi tiliksi osoitteessa http://accounts.alluc.com, rekisteröinti on hyvin helppoa ja sinun on jaettava perustiedot, kuten sähköpostiosoitteesi.
 9. Kirjoita nyt Alluc-käyttäjätiedot (käyttäjänimi ja salasana) ohjattuun asennustoimintoon Kodissa ja valitse seuraava.
 10. Valitse nyt ‘valtuuta’, jos haluat linkittää Trakt.tv-tilisi Alluc-toimintaan. Jos et käytä trakt.tv-tiedostoa, valitse Valmis asennus.
 11. Saat ilmoituksen, kun asennus on valmis. Valitse ‘sulje’ aloittaaksesi Allucin käytön

Yleiset virhe- / virhekorjaukset Alluc Addonille

Allucia käytettäessä saatat kohdata joitain hankalia virheitä keskeyttääksesi suoratoistokokemuksesi. Alla olevassa kappaleessa on hahmoteltu joitain yleisiä ongelmia ja niiden nopeita korjauksia.

Sisäänkirjautumisvirheet

Kun olet asentanut Allucin ja hyväksynyt vastuuvapauslausekkeen, saatat saada virheen, joka estää sinua kirjautumasta sisään, jos yrität käyttää Allucia perus- tai edistyneessä tilassa. Ratkaisu:
Tämä virhe ilmenee lähinnä silloin, kun Alluc-tiliäsi ei ole rekisteröity. Siirry osoitteeseen http://accounts.alluc.com ja varmista, että olet napsauttanut sähköpostisi postilaatikkoosi lähetettyä tilin vahvistuslinkkiä..

Ei tuloksia

Kun etsit tiettyä ohjelmaa Allucissa, sinulle esitetään luettelo hauista. Mutta joskus saatat saada virhettä ei tuloksia.

Ratkaisu:

Useimmiten tällä virheellä ei ole mitään tekemistä itse lisäyksen kanssa. On mahdollista, että haullasi ei ole tuloksia saatavillaAlluc-hakemistossa. Voit tarkistaa kyselyn uudelleen täällä http://alluc.ee.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me