Kiinteä: Ei ääntä Netflixissä – Helppo opas tietokoneelle, älypuhelimelle ja Smart TV: lle


Kiinteä: Ei ääntä Netflixissä – Helppo opas tietokoneelle, älypuhelimelle ja Smart TV: lle

Julkaistu: 3. maaliskuuta 2020


  1. Korjaus 1: Käynnistä Smart TV uudelleen
  2. Korjaus 2: Vianmäärityslaiteyhteydet

Lue tästä artikkelista tarkemmat ohjeet No Sound Netflix -virheen ratkaisemiseksi

Korjaa ääntä Netflixissä

Viimeinen vuosikymmen on näyttänyt ilmiömäiseltä kasvulta videoviihdeteollisuudessa. Aikaisemmin suositut kaapelitelevisio-operaattorit ja DVD-vuokrausliikkeet ovat nyt käytännössä vanhentuneet, kaiken uuden kaupungin – Netflix – ansiosta. Tarjoamiensa mukavuuksien ja pyytämän nimellismaksun ansiosta Netflix on lisännyt miljoonia asiakkaita jo nyt valtavaan asiakaskuntaansa, ja lukumäärä kasvaa jatkuvasti.

Nopea kasvu johtuu myös uudesta sisällöstä, jonka Netflix lisää sisältökirjastoonsa kuukausittain. Netflix on ylpeä alkuperäisistä televisio-ohjelmista ja elokuvista, joita se isännöi alustallaan. Vaikka palvelu onkin enimmäkseen virheetöntä ja toimii suurimmaksi osaksi ihmeitä, saatat kohdata joitain ongelmia suoratoiston aikana, joka kerta sinisellä kuulla.

Tässä artikkelissa keskustellaan äänen puuttumisesta videota ja Netflixiä toistettaessa ja tarjotaan ratkaisu-opas, jota voit seurata ongelman ratkaisemiseksi.

Kuinka korjata ”No Sound on Netflix” -ongelma Smart TV: ssä

Applen toimitusjohtaja Tim Cook sanoi, että TV: n tulevaisuus on sovelluksia ja Netflix-käyttäjät näyttävät olevan täysin samaa mieltä hänen kanssaan. Yksi tällainen älytelevisiossa oleva sovellus on Netflix, joka viihdyttää miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa päivittäin. Joidenkin Netflixin paljastamien tilastojen mukaan Netflixiä älytelevisiossa katselevien käyttäjien määrä on suurin, jota seuraa PC.

Jos käytät älykästä televisiota ja kohtaat ääni-ongelmia, kun toistat videota Netflixissä, noudata vain alla olevia ohjeita. Yksi korjauksista ratkaisee ongelmasi.

Korjaus 1: Käynnistä Smart TV uudelleen

Älytelevisiossasi tai suoratoistolaitteessasi voi olla joitain käsittelyvirheitä, joiden vuoksi äänentoisto saattaa estää. Laitteen käynnistäminen uudelleen voi auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman, koska se tyhjentää väliaikaisen välimuistin ja ratkaisee virheet.

Jos yllä oleva ratkaisu ei ratkaise ongelmaa, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Korjaus 2: Vianmäärityslaiteyhteydet

Oletko varma, että kaikki kaapelisi on kytketty oikein? Paras tapa tehdä tämä on irrottaa kaikki kaapelit ja liittää ne takaisin vastaaviin portteihin.

Kuinka korjata “No Sound on Netflix” -ongelma PC: llä?

PC on toinen yleisimpiä laitteita Netflix-käyttäjien keskuudessa ympäri maailmaa Smart TV: n jälkeen. Koska moderni sukupolvi on erittäin tottunut käyttämään tietokoneita päivittäisissä tehtävissä, monet ihmiset haluavat katsella Netflixiä tietokoneellaan tai kannettavalla tietokoneellaan.

Jos sinulla on ääniongelmia kannettavassa tietokoneessa tai tietokoneessa videota toistettaessa, kokeile alla mainittuja korjauksia.

Korjaus 1: Muuta Netflix Audio -asetusta

Napsauta Netflix-soittimen oikeassa alakulmassa olevaa valintaikkunaa ja varmista, että muu kuin 5.1-vaihtoehto on valittu. Jos jokin muu vaihtoehto on valittu, vaihda se muuhun kuin 5.1. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, siirry seuraavaan annettuun ratkaisuun.

Korjaus 2:: Päivitä ääniohjain

Siirry tietokoneesi ohjauspaneeliin ja tarkista, päivitetäänkö asennettu ääniohjain. Voit tehdä tämän tarkistamalla kuljettajan versionumeron ja vahvistamalla sen verkossa google-haun avulla nähdäksesi onko se viimeisin päivitys. Jos ajurillesi on saatavana uusi päivitys, asenna se. Tämän pitäisi ratkaista ongelmasi. Jos se ei ratkaise ongelmaasi, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Korjaus 3:: Säädä tietokoneen ääniasetuksia

Hit Win + R avataksesi Suorita-ikkunan tietokoneellasi ja kirjoita “mmsys.cpl” hakukenttään. Natiivien äänilaitteiden asetusikkuna avautuu. Valitse Playback (Toisto) -välilehdestä kaiuttimet ja napsauta Set Default -painiketta. Napsauta Ominaisuudet ja siirry Lisäasetukset-välilehteen. Varmista, että ”24 bit, 192000 Hz (Studio Quality)” -vaihtoehto on valittu. Jos ei, muuta oletusmuoto 24-bittiseksi, 192000 Hz (Studion laatu). Osuma OK. Tämän pitäisi ratkaista ääniisi liittyvät ongelmasi Netflixissä.

Kuinka korjata ”No Sound on Netflix” -ongelma muissa suoratoistolaitteissa?

Korjaus 1: Kokeile jotakin muuta

Aihe saattaa johtua virheestä Netflix-sisältökirjastossa. Kokeile toistaa toinen otsikko Netflixissä varmistaaksesi, että ongelma ei ole streaming-laitteistossasi. Jos saat oikean äänentoiston Netflixistä toistaessasi toista nimikettä, ongelma on Netflix-sisältökirjastossa eikä suoratoisto-asetuksissa. Voit ottaa yhteyttä Netflixiin ja pyytää heitä ratkaisemaan ongelman.

Jos toisen videon toistaminen ei myöskään anna ääntä, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Korjaus 2: Tarkista yhteydet

Oletko varma, että kaikki kaapelisi on kytketty oikein? Paras tapa tehdä tämä on irrottaa kaikki kaapelit ja liittää ne takaisin vastaaviin portteihin.

Korjaus 3: Käynnistä laite uudelleen

Suoratoistolaitteessasi saattaa olla suoritettu joitain käsittelyvirheitä, joiden takia äänentoisto saattaa estää. Laitteen käynnistäminen uudelleen voi auttaa sinua ratkaisemaan tämän ongelman, koska se tyhjentää väliaikaisen välimuistin ja ratkaisee virheet.

Nauti Yhdysvaltain Netflixistä PureVPN: n kanssa mistä tahansa maasta

Netflix on upea suoratoistopalvelu Yhdysvalloissa. Yhdysvaltojen ulkopuolella se toimii myös yhtä hyvin, mutta ei tarjoa samoja nimikkeitä. On olemassa monia hienoja televisio-ohjelmia ja elokuvia, jotka ovat saatavana vain Yhdysvalloissa. Se on hiukan epäreilua Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvien Netflix-käyttäjien suhteen, koska he maksavat tilauksestaan ​​saman hinnan, mutta eivät saa samaa vastinetta rahoilleen verrattuna Yhdysvaltain Netflix-käyttäjiin..

Jos olet kyllästynyt katsomaan samoja tylsää nimikkeitä Netflixissä, voit käyttää Netflix USA: ta mistä tahansa maasta Netflix VPN: n kautta. Kun muodostat yhteyden PureVPN: ään ja valitset suositun verkkosivuston yhdysvaltalaisen Netflixin, virtuaalinen sijaintisi muuttuu Yhdysvaltoihin, jolloin pääsy kaikkiin nimikkeisiin, jotka ovat saatavana vain Yhdysvalloissa.

PureVPN voi antaa sinulle ansaitsemasi täydellisen suoratoistokokemuksen. Sen avulla voit nauttia täysin keskeytymättömästä suoratoistokokemuksesta ilman jatkuvaa puskurointia tai viiveitä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me