Keylogger Protection – Kuinka suojata laitettasi tältä haitalliselta työkalulta


Keylogger Protection – Kuinka suojata laitettasi tältä haitalliselta työkalulta

Tiesitkö, että Yhdysvaltojen lainvalvontavirasto otti vuonna 1999 Philadelphia-väkijoukon pomlin avainlokerin avulla?


Ei nyt liian nuhjuinen?

Et voi aina odottaa onnellisia loppuja Keyloggerien kanssa, varsinkin kun heidät jätetään hakkereiden ja muiden verkkorikollisten armoille..

Näppäimistöjä käytetään eri tarkoituksiin. Sinun on esimerkiksi oltava kuullut tarinoita kateellisista puolisoista, jotka pitävät välilehtiä heidän merkittävien muiden toiminnasta. Samoin suurin osa IT-henkilöstöstä käyttää näitä työkaluja verkon kaistanleveyden käytön seuraamiseen tai ongelmien vianmääritykseen.

Kyberrikolliset kuitenkin käyttävät samoja työkaluja myös laajasti käyttäjien arkaluonteisten tietojen keräämiseen. Viime kädessä verkkorikolliset käyttävät sitä huonoihin tarkoituksiin, kuten mustien markkinoiden kauppaan, henkilöllisyysvarkauksiin ja muihin.

Siksi on parasta oppia ja ymmärtää enemmän Keylogger-suojauksesta, jotta voit pitää luottamukselliset tietosi suojattuina verkkouhkilta. img

  • Mikä on Keylogger & Kuinka se toimii?
  • Tyypit näppäimistölokerit, joista sinun pitäisi tietää
  • Mitä tietoja Keyloggers voivat varastaa?
  • 7 tehokasta tapaa, jolla voit suojata laitettasi näppäinlokeja vastaan
   • Käytä virustorjuntaa tai haittaohjelmia
   • Asenna palomuuri
   • Pidä käyttöjärjestelmä ja laiteohjelmisto ajan tasalla
   • Älä avaa epäilyttäviä sähköposteja tai linkkejä
   • Asenna anti-keyloggers
   • Vaihda salasanat säännöllisesti
   • Käytä virtuaalia yksityistä verkkoa

  Tyypit näppäimistölokerit, joista sinun pitäisi tietää

  Kuten aiemmin mainittiin, Keyloggerit ovat eri muodoissa, ja on välttämätöntä, että tiedät niistä, jotta tietosi voidaan paremmin suojata.

  • Hakkerit, joilla on fyysinen yhteys uhrin laitteeseen, voivat käyttää laitteistopohjaisia ​​Keyloggereita tietojen seuraamiseen ja varastamiseen. Laitteistopohjaiset Keyloggerit ovat saatavana mini-PCI-korteina, USB-liittiminä ja jopa sisäänrakennettuna piireinä näppäimistön sisällä.
  • Keyloggereita, joita levitetään haitallisten rootkit-ohjelmien tai ohjelmistojen välityksellä ja jotka voivat tunkeutua järjestelmän ytimen lähteeseen, kutsutaan ytimeen perustuviksi keyloggereiksi. Tätä haitallista ohjelmistotyyppiä on melko vaikea havaita, koska ne ovat hyvin piilossa itse käyttöjärjestelmän sisällä.
  • Yksi Keyloggersin yleisimmistä muodoista on API-pohjainen. Näitä työkaluja käytetään näppäimistön sovellusliittymänä, ja siten niitä käytetään näppäinpainalluksen sieppaamiseen uhrin kirjoittamalla tavalla.
  • Yksi monimutkaisimmista Keyloggers-tyypeistä on akustiset Keyloggers. Työkalu käyttää akustista kryptoanalyysikäytäntöä uhrin näppäimistön näppäilyn kirjaamiseen.

  Mitä tietoja Keyloggers voivat varastaa?

  Työkalua voidaan käyttää Keyloggerin luonteesta ja tarkoituksesta riippuen erityyppisten käyttäjien arkaluonteisten tietojen seuraamiseen ja varastamiseen. Ensinnäkin hakkeri voi käyttää työkalua seuraamaan käyttäjien selaustoimintoja ja kirjaamaan käyttäjien sisäänkirjautumistiedot, mukaan lukien sosiaalisen median alustat, verkkopankkitili jne..

  Hakkeri voi sitten käyttää tietoja kiristääksesi kohteen, varastamaan rahaa uhrin pankkitililtä, ​​ostamaan tavaroita uhrin luottokortilta tai yksinkertaisesti vaihtamaan käyttöoikeustiedot pimeässä verkossa vastineeksi valtavasta summasta.

  7 tehokasta tapaa, jolla voit suojata laitettasi näppäinlokeja vastaan

  Näppäimistöä on yleensä vaikea havaita. Voit kuitenkin harkita seuraavia Keylogger-suojausvinkkejä havaitaksesi, poistaaksesi ja estääksesi Keyloggereita varastamasta ja väärinkäyttämästä tietojasi.

  Käytä virustorjuntaa tai haittaohjelmia

  Viruksentorjunta- tai virustorjuntaohjelmat toimivat eturintamassa erityyppisiä haittaohjelmia vastaan, jotka käyvät rennosti kyberavaruudessa. Vaikka et usko Keyloggeria tai tunnista laitteesi haittaohjelmaoireita, sinun on käytettävä näitä suojaustyökaluja tulevien tapahtumien estämiseksi. Varmista myös, että pidät työkalun virustietokanta ajan tasalla uusien ja esiin nousevien uhkien torjumiseksi.

  Asenna palomuuri

  Palomuureilla määritetään käytäntöjä tulevaa ja lähtevää verkkoliikennettä vastaan. Seurauksena on, että palomuurit tekevät todella tehokkaan sovelluksen haitallisia työkaluja, kuten Keyloggers, vastaan. Koska Keylogger tarvitsee Internetin tiedon lähettämiseksi hyökkääjälle ja Internet-liikenne kulkee palomuurin läpi, on suuri mahdollisuus, että sovellus havaitsee hämärän liikenteen tai pyytää sitä. Voit joko käyttää Windowsin sisäänrakennettua palomuuria tai määrittää kolmannen osapuolen sovelluksen.

  Pidä käyttöjärjestelmä ja laiteohjelmisto ajan tasalla

  Muista, että järjestelmän laiteohjelmiston tai käyttöjärjestelmän tietoturvahaavoittuvuus johtaa onnistuneisiin verkkohyökkäyksiin. Itse asiassa hakkerit ja muut verkkorikolliset etsivät aina nollapäivän hyväksikäyttöä onnistuneille tietoturvaloukkauksille ja siten tietojen varastamiselle.

  Ainoa tapa estää tietoturvahyötyihin liittyviä tietohyökkäyksiä on pitämällä laitteen laiteohjelmisto tai käyttöjärjestelmä päivitettynä. Laitteen laiteohjelmiston valmistaja tai käyttöjärjestelmän kehittäjä ottaa ajoittain käyttöön turvakorjauksia auttaakseen käyttäjiä ja heidän laitteitaan hyväksikäytössä.

  Älä avaa epäilyttäviä sähköposteja tai linkkejä

  Jos laitteellasi on Keylogger, edes kaikkien ennalta ehkäisevien toimenpiteiden jälkeen, se tarkoittaa, että työkalun on oltava saanut epäilyttävän sähköpostin tai linkin, jota olet ehkä napsauttanut. Älä koskaan avaa tai napsauta tuntemattomia sähköposteja. Et voi koskaan tietää sähköpostin sisältöä ja siihen liittyviä uhkia. Siksi on parasta jättää huomiotta tai poistaa sähköposteja, jotka vaikuttavat jopa hieman epäilyttäviltä.

  Asenna anti-keyloggers

  Voit käyttää anti-Keyloggereita havaitsemaan jokaisen järjestelmässäsi tai laitteessasi olevan Keyloggerin ja poistamaan sen hyödyksi. Löydät ilmaiseksi maksetut sovellukset Internetistä. Muista tarkistaa arvostelut ja käyttää luotettavia sovelluksia.

  Yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä käyttäessäsi anti-Keyloggereita, on, että nämä työkalut on suunniteltu hävittämään kaiken tyyppiset avainten kirjauspaketit, jotka laitteellasi on, jopa lailliset sarjat, joita IT-henkilöstö käyttää yllä mainittuihin tarkoituksiin..

  Vaihda salasanat säännöllisesti

  Salasanojen vaihtaminen tai muuttaminen niin usein on yksi kirjan vanhimmista temppuista. Sanomattakin on selvää, että se on myös yksi parhaista Keylogger-suojauskäytännöistä. Ennen kuin vaihdat salasanoja, on ehdottomasti varmistettava, että laitteellasi ei ole avainlokeroa. Muuten saat takaisin neliöön.

  Käytä virtuaalia yksityistä verkkoa

  Antimalware ja anti-Keylogger voivat varmasti tunnistaa ja poistaa Keyloggerin. Mutta jos haluat ottaa käyttöön tietoturvakerroksen estääksesi tulevaisuuden kohtaamiset Keyloggerin ja vastaavien uhkien kanssa, on suositeltavaa harkita VPN: n käyttöä muiden tässä lueteltujen ehkäisevien toimenpiteiden ohella..

  PureVPN käyttää tavallisia suojausprotokollia ja sotilaslaatuista salausta käyttäjien tietojen salaamiseen. Asennuksen ja käyttöönoton jälkeen käyttäjät voivat nauttia turvallisesta viestinnästä ja selata mitä tahansa haluamaansa verkkoa, mukaan lukien julkiset Wi-Fi-yhteyspisteet, jotka ovat melko suosittuja hyödynnettävyyden ja turvattomuuden kannalta.

  Sen lisäksi, että suojaat laitettasi luvattomalta käytöltä, PureVPN antaa sinulle myös huijata sijaintisi nauttiaksesi nimettömästä ja esteettömästä verkosta, samoin kuin monien muiden etujen kanssa.

  Haluatko saada takaisin yksityisyyttäsi verkossa? Haluat ehkä tarkistaa alla olevat oppaat:

  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map