Käytä McDonald’sin ilmaista WiFi-verkkoa


Käytä McDonald’sin ilmaista WiFi-verkkoa

McDonald’s on tarjonnut ilmaista wifi-palvelua asiakkailleen vuodesta 2010. Ei kaistaleveyttä tai aikarajaa, ja käyttäjät voivat halutessaan käyttää sitä niin kauan kuin haluavat. Pelkästään Yhdysvalloissa voit nauttia ilmaisesta internetyhteydestä yli 14 000 valtakunnallisessa paikassa.


Voit työskennellä helposti, tarkistaa sähköpostisi tai olla yhteydessä ystäviisi sosiaalisessa mediassa.

Yhdistämistä varten sinun tarvitsee vain napauttaa Waypot_Access langattomien verkkojen luettelossa ja hyväksy ‘sopimusehdot’ .

mcdonalds wifi-sisäänkirjautuminen

Hypätä…

merkintä: Sinun ei tarvitse erityistä sisäänkirjautumista kirjautuaksesi sisään McDonald’s Free WiFi -palveluun

Käytä McDonald’sin Wi-Fi-kannettavaa tietokonetta

Olipa kyseessä kannettava tietokone tai jokin muu laite, voit muodostaa yhteyden kätevästi McDonald’sin ilmaiseen langattomaan verkkoon.

Tässä on yhteys muodostaa yhteys McDonald’sin ilmaiseen Wi-Fi: ään:

 • Aloita siirtämällä osoitinta oikealle puolelle Windowsin tehtäväpalkki ja etsi Wi-Fi-kuvake missä näet ‘wayport_accessVerkosto.
 • Näpäytä Kytkeä Internet-yhteyden luominen.
 • Heti kun verkko on muodostanut Internet-yhteyden, selaimesi avaa automaattisesti McDonald’sin ehdot & Ehdot-verkkosivu. Hyväksy ehdot, jotta voit jatkaa ja valita Luo yhteys.
 • Kun yhteys on muodostettu, tilaviesti tulee näkyviin sivun yläosaan "Olet yhteydessä McDonald’sin Wi-Fi-verkkoon. Nauttia!"
 • Nyt kun sinulla on pääsy Internetiin, voit avata uuden välilehden selaimessa ja käydä missä tahansa verkkosivustossasi. Voit katkaista Internet-yhteytesi valitsemallasi tavalla.

Käytä McDonald’sin Wi-Fi-yhteyttä Androidilla

Kuten minkä tahansa laitteen kytkeminen, voit myös kytkeä Android-puhelimesi McDonald’sin ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon. Sillä ei ole väliä mitä Android-puhelinta käytät, koska vaiheet ovat samat.

 • Siirry puhelimesi päälle asetukset ja valitse Wi-Fi.
 • Näet luettelon verkkoista, valitse wayport_access ja napsauta kytkeä.
 • Näet a kytketty Tila.
 • Nyt avaa matkapuhelimesi nettiselain ja se aukeaa automaattisesti McDonald’sin Wi-Fi-yhteys-sivu.
 • hana Ilmainen yhteys ja Hyväksy käyttöehdot muodostaaksesi yhteyden Wi-Fi-verkkoon ja käyttääksesi McDonald’sin ilmaista Internet-yhteyttä.

Käytä McDonald’sin Wi-Fi-yhteyttä iPhonessa

Jos iPhonessa on "yhdistä automaattisesti" ominaisuus päällä, näet McDonald’sin Wi-Fi-ponnahdusikkunan. Napauta jatkaa yhteyden muodostamista, kun olet lukenut sopimusehdot. Vaihtoehtoisesti voit tehdä seuraavat:

 • Avaa iPhone asetukset -valikko ja napauta Wi-Fi.
 • valita Wayport_access. Huomaat, että heti Wi-Fi-nimen alla on pieni viesti: Suojaamaton verkko.
 • Avaa nyt Safari tai mikä tahansa muu selain ja sinut ohjataan automaattisesti McDonald’sin ilmainen Wi-Fi-kirjautumissivu. hana Luo yhteys aloittaa selaaminen.

Kuinka tarkistaa, onko McDonald’s Outlet -sovelluksessa ilmainen Wi-Fi-yhteys?

Vuonna 2010 AT&T, jota aiemmin tunnettiin nimellä WayPort, tarjosi yhteyden noin 28 000 paikkaan Yhdysvalloissa. Puolet heistä oli tarkoitettu McDonald’sin ilmaiselle WiFi-yhteydelle. McDonald’sin Wi-Fi-yhteyden löytäminen ja yhteyden muodostaminen on helppoa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on oltava McDonald’sin ravintolan alueella, jossa ilmainen Wi-Fi-verkko on käytettävissä. McDonald’s tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yli 82%: ssa sen sijainneista Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää sijainti, jossa ilmainen Wi-Fi on käytettävissä..

Löydä ravintola on helppoa, toimi seuraavasti:

 • Siirry McDonald’sin ravintolanhakusivulle. Kun olet siellä, sinun täytyy vain kirjoittaa nimi sinun kaupunki että hakukenttä
 • Vieritä alas tuloksiin ja löydä sijainti, jolla on ominaisuuksia Wi-Fi alla Palvelut.

Kun olet lähellä ravintolaa, siirry yksinkertaisesti laitteidesi Wi-Fi-paneeliin ja etsi verkostaMcDonald’sin ilmainen WiFi

Kuinka nopea on McDonald’sin ilmainen Wi-Fi-verkko?

Ilmaiset Wi-Fi-verkot ovat yleensä hitaita ja katkaisevat yhteyden usein, eikö niin? Käyttäjillä on kuitenkin hyvää sanottavaa McDonald’sin ilmaisesta Wi-Fi-verkosta. Jos olet utelias, kuinka hyvä ilmainen Internet-yhteys voisi olla, tässä on testitulokset:

Lifewire teki tiukan testin ja heidän tulokset osoittavat, että McDonald’sin ilmaisen langattoman internetin lähetys- ja latauskaistanleveys on yhtä hyvä kuin odotat nopeaan Wi-Fi-verkkoon toimistoissa ja kotona.

Vaikka testi tehtiin tietyssä McDonald’sin Wi-Fi-Internet-verkossa, on turvallista olettaa, että muut sijainnit saattavat ylpeillä samoilla tuloksilla:

 • Testin latausnopeus oli 58 Mbit / s.
 • Latausnopeus oli 14 Mbit / s.
 • Pienellä aktiivisuudella verkossa tallennettu lataamaton latenssi oli 27 millisekuntia.
 • Suurella tiedonkäytöllä latenssi nousisi jopa 517 millisekuntiin.

Vaikka olet käynyt McDonald’silla McCafe-, Big Mac- tai kana-nuggeilla, voit suoratoistaa suosikki TV-ohjelmasi ja elokuvasi ilman viivettä.

Wi-Fi-verkkosuodattimet

Kuten kaikissa ilmaisissa Wi-Fi-verkoissa, selaamiselle ja suoratoistolle on tiettyjä rajoituksia. Muistutuksena, että McDonald’s-ravintolat ovat perheystävällisiä, mikä tarkoittaa, että siellä on tietyt verkkosuodattimet sopimattoman tai vaarallisen sisällön suhteen..

Jos olet käynyt McDonald’sissa ja yrität käyttää jotakin seuraavista toiminnoista, sinua kehotetaan lähettämään viesti, jossa sanotaan, että verkkosivusto on joko estetty tai tavoitettavissa.

 • Aikuisten sivustot
 • Ladataan sivustoja
 • P2P-asiakkaat ja muut piratismipalvelut
 • Haitallista sisältöä sisältävä verkkosivusto

Jotkin verkkosivustot on estetty pitämään laitos suojassa ilmapiiristä.

Suojaudu itsesi ilmaisissa Wi-Fi-verkoissa

Ilmaiset WiFi-yhteyspisteet ja erityisesti julkiset Wi-Fi-verkot ovat kasvualusta hakkereille ja vastaaville. Koska McDonald’s tarjoaa ilmaisen julkisen Wi-Fi-verkon, se houkuttelee automaattisesti haitalliset toimijat käyttämään verkkoaan.

Tämä tarkoittaa, että jokainen, joka muodostaa yhteyden McDonaldin ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon tai muuhun julkiseen Wi-Fi-verkkoon, on vaarassa paljastaa yksityiset Internet-toiminnonsa. Joten jos aiot nauttia ilmaisesta palvelusta, tiedä, että se on ilmaista vain siksi, että olet tuote!

Tietokaivosyritykset ja verkkorikolliset ovat aktiivisesti kohdistaneet suojaamattomia Wi-Fi-verkkoja (meidän tapauksessamme McDonald’s) ja keräävät miljoonien käyttäjien tietoja ja yksityisiä toimintoja. Tällaisen valvonnan välttämiseksi sinun on suojauduttava salauksella.

Yhdistä PureVPN-verkkoon ja peitä oikea henkilöllisyytesi salattuina, mikä pitää Internet-toiminnot turvassa ja moitteettomia. Kun virtuaalinen IP saa sinulle osoituksen, Internet-liikenne kulkee salatun VPN-tunnelin läpi pitäen yksityisen viestinnän yksityisenä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me