Käynnistä heti Snapchat mistä vain haluat!


Käynnistä heti Snapchat mistä vain haluat!

Onko Snapchat estetty toimistossasi tai alueellasi? Käytä sitten VPN: ää pääsyä varten. Hanki PureVPN vain 0,99 dollaria, niin voit käyttää Snapchatia missä tahansa ja tutustua kaikkeen uuteen sulkemisen aikana.


Hanki PureVPN 31 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka perustaa VPN VPN: lle?

Asenna VPN Snapchatille 3 yksinkertaisessa vaiheessa:

instagram purevpn: llä

ladata

ja tilaa VPN

instagram vpn-palvelin

Kytkeä

Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen

hanki Instagram

Valmis

Olet nyt valmis Snapchatiin

Miksi käyttää VPN: tä Snapchatissa?

Löydät ”sosiaalisen median natseja” kaikkialta. Joskus se on itse hallitus, kun taas toisinaan se voi olla koulun tai työpaikan ihmisiä. PureVPN: n avulla voit helposti ohittaa rajoitukset ja käyttää Snapchatia mistä tahansa.

Suojella

Miksi tarvitset VPN: tä Snapchatille?

Luotettava Snapchat-VPN: n avulla voidaan helpottaa Internet-ongelmia:

  • Sensuuri

  • palomuuri

  • Tietovarkaus

  • yksityisyys

  • Seuranta

Verkkosensuuri on yleistä monilla alueilla, kuten Kiinassa, Syyriassa ja Pohjois-Koreassa, muutamia mainitakseni. Hallitus määrää Internet-sensuurin rajoittaakseen käyttäjiä pääsemästä sisältöön, joka sisältää halventavia poliittisia tai uskonnollisia näkemyksiä, loukkaavia kuvia ja paljon muuta. Kielto on kuitenkin toisinaan myös säännelty sananvapautta.

Snapchat-VPN voi auttaa sinua ylittämään tällaiset ärsyttävät rajoitukset ja pääsemään sovellukseen mistä tahansa haluat. PureVPN antaa sinulle rajoittamattoman pääsyn yli 2 000 palvelimeen, jotka sijaitsevat yli 180 kaupungissa ympäri maailmaa. Seurauksena on, että sinulla on satoja tapoja päästä Snapchatiin ja välttää sensuuria.

Ei voida kiistää, että Snapchat on melko koukuttava. Sillä on miljoonia käyttäjiä, ja suurimman osan siitä sisältää teini-ikäiset ja nuoret. Lisäksi sovelluksen jatkuva käyttö on syynä sille, että sovellus estetään yleensä kouluissa, korkeakouluissa ja työpaikoilla. Loppujen lopuksi, jos ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan ​​Snapchating-palveluihin, he eivät olisi tarkkaavaisia ​​luokissaan tai tuottavia työpaikalla.

Toisinaan tarvitset kuitenkin jotain saadaksesi mielesi pois pitkän työ- tai opiskelupäivän jälkeen. PureVPN voi auttaa sinua poistamaan palomuurin työpaikallasi tai koulussasi auttamalla sinua väärentämään IP-osoitetta. Lisäksi, kun todellista IP-osoitettasi huijataan, pääset helposti käyttämään enemmän palomuuria sisältävää sisältöä.

Ravintolat, hotellit, ostoskeskukset & kahvilat tarjoavat käyttäjille kätevän tavan käyttää Snapchat-palvelua. Loppujen lopuksi näissä paikoissa on julkinen WiFi, ja ne tekevät loistavasta paikasta napsautusten luomiseen ja jakamiseen. Tällaiset verkot eivät kuitenkaan ole yhtä turvallisia kuin kotisi tai toimistosi verkot. Itse asiassa jotkut ilmaiset kuormittajat ovat erityisesti luoneet hakkereita houkutellakseen epäuskoisia käyttäjiä ja kurkistamaan heidän toimintaansa. Jotkut jopa menivät pidemmälle ja varastavat kuvia kiristääkseen uhrit myöhemmin.

Snapchat-käyttäjänä haluat ehdottomasti pitää tilisi ja henkilökohtaiset kuvat turvallisena. Jos näin on, tarvitset vankan salauksen, joka tulee VPN: n mukana Snapchatille. Kun olet varustanut laitteesi VPN: llä, voit jakaa täydelliset napsautuksesi rakkaitasi huolehtimatta siitä, että kuka tahansa etsii tietojasi.

Hallituksen valvonta ja Internet-palveluntarjoajien seuranta ovat joitain Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Kanadan ja muiden sellaisten alueiden yleisimmistä käytännöistä, jotka kuuluvat Five Eyes -allianssiin. Jos asut maassa, joka liittyy viiteen silmään, etkä käytä mitään online-nimettömästyökalua, hallitus ja Internet-palveluntarjoajasi valvovat ja seuraavat kaikkia toimiasi..

Lisäksi hallitus kirjaa verkkotoimintasi ja lataamasi, tallentamasi tai jakamasi tiedot tiukkojen tietojen säilyttämistä koskevien lakien vuoksi. Mutta jos käytät Snapchatia tai muita palveluita verkossa ollessasi yhteydessä PureVPN: hen, voit olla varma, että tietosi ja toimintasi ovat turvassa hallituksen vakoilulta.

Sijainnin seuranta on oletuksena monissa sovelluksissa nykyään. Ominaisuus saattaa olla kätevä etsimällä lähellä olevia paikkoja tai määrittämällä muita kartan haluamia paikkoja. Samaa ominaisuutta voitaisiin kuitenkin käyttää myös loukkaaviin tarkoituksiin, kuten cyberstalkingiin.

Snapchatilla on ominaisuus, jonka avulla sovellus voi merkitä käyttäjien sijainnin heidän tilannekuvissaan. Mutta jos tilannekuva julkistetaan, kuka tahansa voi merkitä tarkan sijaintisi – tämä voi olla melko vaarallinen, varsinkin kun kyse on cyberstalkersista. Voit kuitenkin huijata sijaintisi PureVPN: llä ja estää ketään seuraamasta sijaintiasi hyvältä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko sinulla enemmän sekaannuksia Snapchatista ja kuinka VPN voi auttaa sinua käyttämään sitä mistä päin maailmaa tahansa? Katso joitain suosituimmista Snapchat VPN -kyselyistä:

PureVPN-asiakasarvostelut

Trustpilot

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me