Katso vuoden 2020 Brit Awards -esitys live-tilassa


Katso vuoden 2020 Brit Awards -esitys live-tilassa

Aika: tiistai, 28. tammikuuta 2020 | 18:30 BST | ITV

Paikka: O2 Arena, Lontoo

Katso PureVPN: n avulla vuoden 2020 Brit Awards -esityksiä Saksasta.

Katso Brit-palkinnot

2020 Brit-palkinnot

2019 oli vuosi, joka oli täynnä brittiläisten näyttelijöiden mieleenpainuvia esityksiä. On kulunut jo jonkin aikaa siitä, kun 2019 Brit Awards pääsi ohi, ja voittajat ovat silmissä vielä kimaltelemassa. George Ezra, Sam Smith, hyvin ansaittu Dua Lipa ja Calvin Harris olivat vuoden 2019 Brit Awards -kilpailun merkittävimmät voittajat.
Tänä vuonna joidenkin tuoreiden brittiläisten kykyjen nimet ovat saaneet aikaan kierroksia teollisuudessa, tasoittaen tietä yhdelle Britannian elokuvien ja TV: n historian odotetuimmista Brit-palkinnoista. Nämä ovat tapahtuman yksityiskohdat.

Kuinka katsoa vuoden 2020 Brit-palkintoja kaikkialta maailmasta?

PureVPN-palvelun avulla on erittäin helppo katsella suosikkipalkinto-ohjelmasi kaikkialta maailmasta. Vuoden 2020 Brit Awards -palkinnot esitetään suorana lähetyksenä suositussa brittiläisessä verkossa ITV: ssä, johon pääsee kaikkialla Isossa-Britanniassa. Jos asut Ison-Britannian ulkopuolella, et kuitenkaan voi lähettää tapahtuman suoraa suoratoistoa – sitä ei loppujen lopuksi ole saatavana pääsyksi Ison-Britannian ulkopuolelle.!
Jos haluat katsoa 2020 Brit Awards -palkintoa, sinun on varustettava itsesi premium-VPN-palvelulla, kuten PureVPN, jonka avulla voit muuttaa sijaintisi valitsemallesi alueelle. Näin voit aktivoida PureVPN -laitteen suoratoistolaitteellasi ja katsella 2020 Brit Awards -palvelun live-linkkiä kaikkialta maailmasta..

 1. Tilaa PureVPN

 2. Rekisteröinti PureVPN-palveluun on helppoa ja helppoa. Mene tilaussivulle ja viimeistele rekisteröintiprosessi antamalla tietosi, kuten sähköpostiosoite. Rekisteröintiprosessin onnistuneen loppuunsaattamisen jälkeen sinulle lähetetään sähköposti PureVPN-käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

 3. Lataa PureVPN

 4. PureVPN tarjoaa omistettuja sovelluksia ja asiakkaita yli 20 eri laitteelle ja alustalle, kuten iOS, Android, Mac, Windows, FireTV, Roku, Kodi ja monet muut. Lataa vain streaming-laitteellesi sopiva sovellus ja asenna se.

 5. Yhdistä PureVPN ja Watch 2020 Brit Awards

 6. Käynnistä sovellus asennuksen jälkeen ja kirjaudu sisään käyttäjänimellä ja salasanalla, joka annetaan sinulle sähköpostitse. Noudata sitten näitä ohjeita.

  • Käynnistä PureVPN-sovellus streaming-laitteellasi.
  • Valitse tilaksi suoratoisto.
  • Siirry Suositut verkkosivut -välilehteen ja valitse ITV
  • Vieraile ITV: ssä ja aloita 2020 Brit -palkinnon suoratoisto mistä päin maailmaa tahansa!

Mistä katsoa vuoden 2020 Brit-palkintoja?

Kuten joka vuosi, 2020-Brit-palkinnot esitetään suorana lähetyksenä ITV: ssä, joka on tunnettu brittiläinen kaupallinen verkko, joka toimii Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa. Jos asut kummassakin näistä maista, sinut suojataan, koska paikallisen kaapeli-TV-palveluntarjoajan on tarjottava ITV-kanava.
Jos asut Ison-Britannian tai Irlannin ulkopuolella, ei kuitenkaan ole helppoa tapaa päästä ITV: hen ja katsella 2020 Brit Awards -palkintoa, ellei sinulla ole PureVPN: tä. Sen avulla voit heti muuttaa sijaintisi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja käyttää kaikkia sisältöjä, jotka ovat saatavana vain Isossa-Britanniassa, mutta joihin ei pääse muissa maissa.
Kun olet ladannut, asentanut ja muodostanut yhteyden PureVPN: ään, siirry Suositut verkkosivut -välilehteen ja valitse ITV luettelosta. Siirry sen jälkeen ITV-verkkosivustoon ja aloita 2020 Brit Awards -kampanjoiden katselu. Tässä yhteydessä on syytä huomata, että ITV edellyttää, että kirjaudut sisään ja luo ilmainen tili ennen kuin voit aloittaa television katselun. Tilin luomiseksi sinun on oltava läsnä Isossa-Britanniassa tai käyttämässä PureVPN: tä ja suoritettava rekisteröintiprosessi, jos olet toisessa maassa.

Vuoden 2020 Brit-palkinnot-isäntä

Vuoden 2020 Brit Awards -tapahtumien järjestämiseen on vielä jäljellä paljon aikaa. Vasta kun lähestymme tapahtumapäivää, voimme odottaa, että vuoden 2020 Brit Awards -tapahtumaan liittyvät yksityiskohdat ilmoitetaan. Olemme varmoja, että Brit Awards -järjestöjen järjestäjillä on mielessä muutama nimi, mutta he pitävät sitä jonkin aikaa kääreiden alla.
Tilaa uutiskirjeemme, jos haluat olla ensimmäinen, joka tietää, kuka on vuoden 2020 Brit Awards -tapahtuman isäntä. Saat kaikki 2020 Brit Awards -päivitykset toimitettuja postilaatikkoosi.

2020 Brit Awards -esitys- ja ehdokasluettelo

Viime vuonna Brit9-palkinnon ehdokkaat 2019 julkistettiin hieman yli viikkoa ennen päätapahtuman päivämäärää, joten odotamme myös tämän vuoden olevan erilainen. Vuoden 2020 Brit Awards -palkinnon myöntämisen jälkeen 28. tammikuuta voimme odottaa, että ehdokkaat julkistetaan noin tammikuun 2020 puolivälissä.
Jos haluat pysyä ajan tasalla Brit Awards -tapahtumien viimeisimmistä tapahtumista, tilaa tänään uutiskirje ja saat kaikki tuoreet uutiset toimitettuja postilaatikkoosi..

Lopullinen sana

PureVPN on paras suoratoisto-VPN, jonka avulla voit suoratoistaa 2020-Brit-palkinnot tai kaiken muun, jota ei ole käytettävissä alueellasi vain muutamalla napsautuksella. Lisäksi erityisesti tätä tarkoitusta varten omistettujen palvelimien kanssa voit olla varma, että saat aina viiveettömän katselukokemuksen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me