Katso UEFA Super Cup – Liverpool vs. Chelsea


Katso UEFA Super Cup – Liverpool vs. Chelsea

Julkaistu: 26. heinäkuuta 2019

Liverpoolin ja Chelsean välinen UEFA Super Cup -kilpailu on tarkoitus aloittaa 14. elokuuta. Näin voit katsella sitä suorana ja verkossa:

1. Tilaa PureVPN golf-oikea kuva

UEFA Super Cup on UEFA: n järjestämä vuotuinen jalkapallo-kilpailu, joka toimii verhottajana tulevalle kaudelle. Siinä on yksi ottelu, jonka kiistävät kahden tärkeimmän eurooppalaisen klubikilpailun, UEFA Europa League ja UEFA Champions League, nykyiset hallitsevat mestarit. Näin ollen siitä on täydellinen aloitus uudelle kaudelle.

Joten tämän mielenkiintoisen ottelun seurauksena jalkapallofanit ympäri maailmaa virittävät katsomaan UEFA Super Cupia. Mutta koska Internet on täynnä epävakaita, huonolaatuisia virtauksia, olemme päättäneet ottaa itsemme auttamaan jalkapallofaneja ohjaamalla heitä oikeaan tapaan seurata tulevaa UEFA Super Cupia.

Mistä katsella UEFA Super Cupia

Yksinkertainen ratkaisu UEFA SUPERin suoratoistoon on saada Sports VPN markkinoille. Sinun täytyy vain seurata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita nauttiaksesi Bundesliga-live-suoratoistosta missä tahansa kanavassa.!

1.Kirjaudu PureVPN-palveluun

2. Lataa PureVPN

Kun olet tilannut PureVPN: n, lataa sen sovellus tai asenna se laitteellesi, jota haluat katsoa Bundesliga Live Online -sivulta. PureVPN tukee yli 20 laitetta, joihin kuuluvat matkapuhelimet, PC, tabletit, KODI, reitittimet, PS / Xbox, Smart TV, ROKU jne. Meillä on kaikki asennusoppaat ja tukimateriaali tukikeskuksessa.

3.Katso SUPER CUP -sovellusta Sony LIV: llä (Etelä-Aasia)

Voit suoratoistaa UEFA SUPER CUP -sovellusta englanninkielisinä kommentteina SonyLIV: stä. Voit katsella Super Cup -sovellusta SonyLIV: llä avaamalla laitteellasi PureVPN-sovelluksen ja yhteyden mihin tahansa Etelä-Aasian maan palvelimeen (Intia, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka).
Tämän lisäksi on paljon muita kanavia, jotka lähettävät suorana UEFA Super -lähetyksenä. Nämä kanavat ovat maantieteellisesti rajoitettuja ja saatavissa tietyillä alueilla. Joten voit seurata yllä mainittuja vaiheita niiden saatavuuden suhteen

Maan suoratoisto
ItävaltaSky Sports
BrasiliaEsporte Interativo
KanadaDAZN
RanskaRMC Sport
SaksaSky Sport
HongkongBeIN Sports
IsraelUrheilu 5
ItaliaSky Sport
Latinalainen AmerikkaFox Sports
MEILLETurner Sports

Kuinka katsella UEFA Super Cupia

Voit katsella UEFA Super Cup -sarjaa kirjautumalla sisään mihin tahansa yllä olevassa luettelossa mainittuihin kanaviin. Muista kuitenkin, että suurin osa näistä kanavista on saatavana vain muutamissa rajoitetuissa maissa. Joten esimerkiksi jos sinun on sijaittava Isossa-Britanniassa saadaksesi pääsyn BT Sportiin verkossa.

Älä huolestu niille teistä, jotka asuvat paikoissa, joita ei ole mainittu yllä olevassa luettelossa. Voit silti katsoa tulevaa UEFA Super Cupia ja sitä myös millä tahansa haluamallasi kanavalla, vaikka se ei olisi sinulle tai maallesi käytettävissä. Kuinka tämä on mahdollista, saatat kysyä? No, jos sinulla on tietysti VPN.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on saada kädet PureVPN-verkkoon, muodostaa yhteys haluttuun maahan, ja se siitä. Voit katsoa mitä haluat, mistä päin maailmaa tahansa, yhdellä napin painalluksella.

Katso Bundesliga Saksan ulkopuolella

Älä menetä sydäntäsi, jos asut alueella, jolla Bundesligaa ei ole mahdollista seurata suorana lähetyksenä verkossa. On tapa, jolla voit katsoa sitä sohvalta helposti. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä on saada kädet PureVPN: n premium-suunnitelmaan ja olet kaikki valmis käyttämään kaikkia kanavia, joita ei ole käytettävissä alueellasi. Joten muualla asuville ja jotka haluavat katsoa Bundesliga-otteluita, tee se näin.

UEFA Super Cup – Liverpool vs. Chelsea

Viime vuonna näimme, että UEFA Super Cup muuttui Madridin derbiksi, kun ottelu oli välillä Atletico Madrid ja Real Madrid. Se oli yksi vuoden 2018 hypeimmistä tapahtumista. Kohtaus menee kuitenkin hyvin samankaltaiseen vuonna 2019, koska ensimmäistä kertaa historiassa näemme UEFA Super Cup -sarjan kahden englantilaisen joukkueen välillä.

Voitettuaan Tottenham Hotspurin Mestarien liigassa, Liverpool kohtaa nykyiset Europa League -mestarit, Chelsea, Vodafone Park, Istanbul. Ottelun on tarkoitus alkaa 14. elokuuta 2019 noin klo 19 GMT.

Urheilun suoratoisto-oppaat

Saatat pitää myös muista alla olevista urheilutapahtumista

 • Moto GP
 • Valioliiga
 • LA LIGA
 • Kaava 1
 • NFL
 • Sarja A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Mestareiden liiga
 • Bundesliiga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tennis
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me