Katso iQiyiä Kiinan ja Taiwanin ulkopuolella VPN: n avulla


Katso iQiyiä Kiinan ja Taiwanin ulkopuolella VPN: n avulla

Kokeile PureVPN-arvoa vain 0,99: lla ja nauti kaikista länsimaisista ja itäisistä TV-ohjelmista ja elokuvista iQiyillä Kiinan ja Taiwanin ulkopuolella.


Hanki PureVPN 31 päivän rahat takaisin -takuu

Suoratoista kaikki iQiyin paikalliset ja globaalit sisällöt Kiinan ja Taiwanin ulkopuolella

Suoratoista iQiyin kaikki paikalliset ja globaalit sisällöt Kiinan ja Taiwanin ulkopuolella muutamalla yksinkertaisella vaiheella:

iQiyi kanssa purevpn

ladata

Ja asenna PureVPN

iQiyi vpn-palvelin

Kytkeä

Kiinan VPN-palvelimellemme

hanki iQiyi

Valmis

Pääset iQiyiin mistä tahansa

Tarvitsetko VPN: n streaming iQiyi -sovellukseen?

IQiyi, joka tunnetaan myös nimellä “Netflix of China”, tarjoaa yhden Internetin rikkaimmista kirjastoista. Se on kuitenkin saatavana vain Kiinassa ja Taiwanissa, mikä tarkoittaa, että kun poistut Kiinan rajoista, et voi käyttää iQiyi-sisältöä mistä tahansa.

HBO VPN

Miksi sinun pitäisi katsella iQiyiä Kiinan ja Taiwanin ulkopuolella PureVPN: n avulla?

PureVPN: n käytöstä iQiyi: lle on monta hyötyä. Tässä on seuraavat tärkeimmät edut, joita voit nauttia VPN: stä:

 • Matkustaminen

 • saavutettavuus

 • Nopeus

 • Laitteet

 • Multi-kirjautumiset

Kiinassa on yksi suurimmista väestöstä maailmassa. Samoin sen ulkomaalaiset ovat levinneet kaikille mantereille, mukaan lukien Eurooppa, Amerikka, Afrikka, Aasia, Australia ja muut..

Kiinalaiset nauttivat asumisesta ulkomailla. Asioista tulee kuitenkin vähän toivottavia, kun kyse on pääsystä maassa olevaan verkkosisältöön. Aivan kuten et pääse käyttämään jotakin Internet-osaa Kiinassa ollessasi suuren palomuurin takia, et voi käyttää myös kiinalaista sisältöä, kun olet alueen ulkopuolella. Edes premium-tilaus iQiyi ei tuota sinulle mitään, jos asut ulkomailla.

PureVPN: llä on palvelimia eri alueilla, mukaan lukien Kiina. Lisäksi meillä on satoja IP-osoitteita jokaisella palvelimella, mikä tarkoittaa, että voit saada kiinalaisen IP-osoitteen vain muutamalla napsautuksella. Kun olet muodostanut yhteyden kiinalaiseen VPN-palvelimeen, pääset iQiyiin Kiinan ja Taiwanin ulkopuolella mistä tahansa mantereesta.

iQiyi ei ole ainoa kiinalainen suoratoistopalvelu, joka on hallinnut monien netizenien sydämiä ympäri maata ja sen ulkopuolella. Itse asiassa on myös monia muita kuuluisia nimiä, jotka nauttivat miljoonista kuukausittaisista käyttäjistä, kuten Baidu Video, Youku, QQVideo ja PPTV..

Samanlainen kuin iQiyi, kaikki nämä palvelut on rajoitettu vain Kiinassa asuville ihmisille. Se tarkoittaa, että menetät etuoikeuden käyttää näitä palveluita heti, kun saapuu vieraalle maaperälle.

PureVPN on ritarisi loistavissa panssaroissa, koska se voi auttaa sinua pääsemään kaikkiin tällaisiin kanaviin muutamalla napsautuksella. Yhdistämällä valitsemasi palvelimen sijaintiin ja hankkimalla haluttu IP, pääset paitsi Kiinan suoratoistokanaviin ja -palveluihin myös ulkomailta, ja päinvastoin.

Kaistanleveys voi usein johtua hitaasta tai puskuroidusta suoratoistokokemuksesta. Itse asiassa et voi saada hyviä latausnopeuksia, jos sinulla on kaistanleveysongelmia.

Joskus hidas nopeus on Internet-palveluntarjoajan avaaman rajoitetun kaistanleveyden syy. Tätä varten sinun on pyydettävä Internet-palveluntarjoajaltasi parempia nopeuksia, mikä on mahdollista päivitetyllä tilauksella. Jos kyseessä ei ole rajoitettu kaistanleveys, saatat kohdata Internet-palveluntarjoajan kuristusongelman.

Nopeussäätö on melko vanha käytäntö Internet-palveluntarjoajien keskuudessa, ja he tekevät sen rajoittaakseen joitain taitavia virta-käyttäjiä. PureVPN voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelman nopeasti.

Sinun ei tarvitse ottaa käyttöön mitään ominaisuutta tai tehdä lisättyjä parannuksia kuristusvoiman poistamiseksi. Käynnistä vain PureVPN ja käytä suosikkipalveluasi suoratoistaa ilman puskurointia.

Suoratoistoa nautitaan parhaiten mobiililaitteissa. Loppujen lopuksi, kuinka sinä kehotat virtauttamaan sisältöä iQiyillä metroaseman ollessa liikkeellä? Tietenkin avaat älypuhelimen tai tablet-laitteen ja aloitat kiinalaisen sisällön suoratoiston tien päällä.

Jotta pääset iQiyiin laitteellasi Kiinan ulkopuolelta, laitteellasi on oltava asennettuna VPN. Mutta kaikki VPN eivät tue kaikkia Windows-, iOS-, Mac- tai Android-laitteita.

Yksi PureVPN: n parhaista ominaisuuksista on, että VPN voidaan asentaa moniin laitteisiin. Voit suorittaa PureVPN-sovelluksen Android TV: ssä, Linuxissa, iOS: ssä, Windowsissa, konsolissa ja jopa reitittimessä. Lisäksi meillä on helppo seurata ohjeita, jotka voivat auttaa sinua määrittämään VPN muutamassa minuutissa.

Sen lisäksi, että käytät PureVPN: ää haluamallasi laitteella iQiyin katseluun Kiinan ulkopuolella, saatat myös käyttää VPN: ää muissa kytketyissä laitteissa. Syitä voi olla monia. Haluat esimerkiksi suojata jokaisen kodin laitteen. Haluat ehkä lisätä mukavuutta elämääsi pitämällä PureVPN: n jokaisessa laitteessa, jota käytät säännöllisesti.

Tai haluat ehkä suojata sisaruksesi tai vanhempiesi laitteen, jotta he voivat myös nauttia turvallisesta surffailusta tai helposta sisällön saatavuudesta mistä tahansa.

Kun sinulla on PureVPN, sinun ei tarvitse ostaa useita tilejä käyttääksesi VPN: ää samanaikaisesti eri laitteilla. Voit käyttää samoja käyttöoikeustietoja jopa viidessä laitteessa ja käyttää VPN-protokollaa jokaisessa laitteessa samanaikaisesti.

Miksi maksettu VPN on parempi kuin välityspalvelin ja ilmaiset VPN-palvelut?

Tunne erotettu maksettu VPN-välityspalvelimen vapaa VPN
Tietojen salausJooEiJoo
Yhteensopivuus usean laitteen kanssaJooEiEi
HD & 4K: n suoratoiston saavutettavuusJooEiEi
ISP: n kuristumisen estäminenJooEiEi
DNS & IPv6-vuodonsuojausJooEiEi
Omistetut palvelimetJooEiEi

PureVPN-asiakasarvostelut

Trustpilot

Usein Kysytyt Kysymykset

Sinulla voi olla joitain kysymyksiä, jotka huolestuttavat mieltäsi iQiyi-esteettömyydestä jne. Lue ja saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map