Katso DC-universumia mistä tahansa maasta


Katso DC-universumia mistä tahansa maasta

Kadotatko DC-universumin? Lue sitten tämä opas tietääksesi kuinka seurata DC-universtia mistä tahansa käyttämällä VPN: tä. Hanki PureVPN vain 0,99 dollaria avataksesi DC Universe -sovelluksen ja katsella Doom Patrolia sekä muita esityksiä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tapa ikävystyminen kotona ja päästä helposti DC-universumiin.

Hanki PureVPN 31 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka päästä DC-universumiin mistä tahansa maasta?

Se on paljon helpompaa kuin luulet. Seuraa vain seuraavia vaiheita:

dc purevpn: llä

ladata

ja asenna PureVPN

dc vpn-palvelin

Kirjaudu sisään

ja valitse Yhdysvaltain palvelin maaluettelosta

saada tasavirta

Tehty!

Aloita suoratoisto!

DC-universumi on vain Yhdysvalloissa – se ei ole käytettävissä muualla

Niin uskomaton kuin palvelu on, on valitettavaa, että se on saatavana vain Yhdysvalloissa. Vaikka DC-faneja on ympäri maailmaa, on yllättävää, miksi DC Universe päättää palvella vain Yhdysvaltojen kansalaisia.

DC VPN

Suosittuja televisio-ohjelmia DC-universumissa

paras show dc: llä Young Justice

Nuori oikeudenmukaisuus

Lapsina me kaikki rakastimme nähdä supersankari-sarjakuvia. Sitten CGI tuli helpommaksi, antaen mahdollisuuden elokuviin ja televisio-ohjelmiin sisällyttää sarjakuvahahmoja elokuvaan. Vaikka tuloksena on suuri budjettituote, sitä on mukava katsoa kaiken ikäisille, sarjakuvilla ja animaatioilla on luokka.

Jos olet samaa mieltä siitä, tulet rakastamaan nuorta oikeudenmukaisuutta. Se on sarjakuva, joka vie kaikkien rakastetuimman oikeuden liigan askeleen pidemmälle. Tarina on orastavista supersankarista, jotka ovat tällä hetkellä teini-ikäisiä. He ovat taitavia, mutta heidän on ensin todistettava metallinsa.

dc paras show titaanit

Titans

Salaperäinen tyttö on juuri saapunut Detroitiin. Hänen aikomuksensa ovat epävarmat; hän sanoo, että jotain pahaa elää hänen sisälläan. Nyt nuorten supersankarien joukkueen on tehtävä tarpeelliset, jos he haluavat pitää pahan loitolla. Jännitykseemme mukaan joukkuetta johtaa Nightwing tai kuinka useimmat ihmiset tuntevat hänet, Batmanin ensimmäinen Robin.

Ohjelma on julkaissut kaksi vuodenaikaa toistaiseksi. Vaikka ei ole uutta, jos kolmas kausi on tuotannossa, olemme optimistisia. Show-tuottajien ei pitäisi vain peruuttaa ohjelmaa, joka on niin kova DC-sarjakuvien faneille ympäri maailmaa.

Doom Patrol DC: llä

Doom Patrol

Vastuullisuus pelastaa ihmiskunta kaikesta pahasta on annettu odottamattomimmille supersankarille. He ovat laiskoja, surkeita ja kaukana valmista siihen, mikä on edessä. Mutta valmisteleeko ajan tarpeet heidät taistelemaan? Vai menettävätkö he itsessään toivon?

Ohjelma on julkaissut vain yhden kauden toistaiseksi, ja se on saatu arvostetuksi sarjakuvafaneilta ympäri maailmaa. Doom Patrolin toinen kausi on jo julkistettu, ja sen odotetaan tulevan näytöille joskus vuoden 2020 puolivälissä.

Miksi käyttää VPN: tä DC-universumin kanssa?

On yli tusina syytä, miksi sinun pitäisi käyttää PureVPN: tä. Tässä ovat 5 parasta.

  • Matkustaja

  • expat

  • Ainutlaatuinen sisältö

  • Jaettu tunnelointi

  • nimettömyys

Jos matkustat usein, sinun on oltava tietoinen palvelukatkoksista muissa maissa. Esimerkiksi DC-universumi on saatavana vain Yhdysvalloissa. Kun matkustat muihin maihin, palveluihin, kuten DC Universe, ei päästä pääsyä alueellisten rajoitusten ja sensuurien vuoksi.

PureVPN: n avulla voit heti tulla nimettömäksi verkossa ja vaihtaa virtuaalisen sijaintisi mihin tahansa haluamaasi alueeseen. Yhdistämisen jälkeen voit käyttää DC Universea tai mitä tahansa muuta suoratoistoalustaa yhtä helposti kuin voisit takaisin Yhdysvaltoihin.

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvien parempien liiketoimintamahdollisuuksien ja parempien työpaikkojen takia on vaikea pitää yhteyttä kotona oleviin asioihin. Ei ole haittaa olla intohimoinen työntekijä ja DC-universumin fani samanaikaisesti. Et voi kuitenkaan suostua tuntemaan samaa, kun et pääse streaming-alustalle Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Jos haluat käyttää DC Universea, voit tehdä sen helposti muodostamalla yhteyden PureVPN-verkkoon. Kun muodostat yhteyden, voit muuttaa sijaintisi Yhdysvaltoihin. Tämä antaa sinulle uuden identiteetin, joka perustuu Yhdysvaltoihin, jolloin pääset DC-universumiin mistä päin maailmaa tahansa.

Oletko kyllästynyt selaamaan samaa sisältökirjastoa uudelleen ja uudestaan ​​pystymättä löytämään hyvää supersankari-toimintaa, jota rakastat? Vaikka Netflixin kaltaisilla suosituilla suoratoistopalveluilla on muutama Marvel- ja DC Comic -pohjainen TV-ohjelma, harvat eivät riitä ollenkaan.

Jos etsit premium-palvelua, joka tarjoaa parhaita sarjakuvapohjaisia ​​televisio-ohjelmia ja elokuvia, hanki PureVPN tänään ja aloita suoratoisto DC-universumissa. Se on saatavana vain Yhdysvalloissa, joten sinun on oltava yhteydessä yhdysvaltalaiseen palvelimeen PureVPN: n kautta, jotta voit käyttää sitä.

PureVPN käyttää joitain erittäin edistyneitä suoratoistokeskeisiä ominaisuuksia, minkä vuoksi se on sitäkin tärkeämpää, että sitä pidetään parhaana työkaluna suoratoistoille. Yksi sen ominaisuuksista, jaettu tunnelointi, antaa käyttäjille mahdollisuuden valita, mihin palveluun tulisi käyttää VPN: ää ja mitä palveluihin tulisi käyttää ilman.

Tämä auttaa vähentämään VPN: n kuormitusta ja nykyistä kaistanleveyttä, jolloin on mahdollista nauttia täysin puskuriton streaming-kokemus ilman viiveitä tai kokkoa. Se jopa mahdollistaa 4K-sisällön suoratoiston ehdottomasti mukavasti ja helposti.

PureVPN tekee sinusta täysin nimetön verkossa, ja se on jotain mitä tarvitset, etenkin suoratoistossa. Internet-palveluntarjoajat vihaavat suoratoistoja, koska ne kuluttavat kaiken käytettävissä olevan kaistanleveyden. Sen sijaan, että lisäävät infrastruktuuriaan, Internet-palveluntarjoajat valitsevat mustalle listalle käyttäjien, jotka virtaavat usein, IP-osoitteet, mikä johtaa erittäin alhaisiin latausnopeuksiin ja jatkuviin viiveisiin suoratoiston aikana.

Välttääksesi kaikki nämä rajoitukset, hanki PureVPN. Kun muodostat yhteyden, IP-osoitteesi, joka Internet-palveluntarjoajasi saattaa olla mustalla listalla, peitetään ja korvataan PureVPN: n sinulle osoittamalla pseudo-IP-osoitteella. Tämä antaa sinulle uuden online-identiteetin, joka on täysin tuntematon ja jota ei voida rajoittaa tai millään tavoin rajoittaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me