Jatka selaamista ja suoratoistoa verkossa rajoittamattoman kaistanleveyden VPN: llä


Jatka selaamista ja suoratoistoa verkossa rajoittamattoman kaistanleveyden VPN: llä

Hanki nopeaa rajoittamaton kaistanleveys Internet-nopeudet ja tappio ISP-kuristus PureVPN: n eliitin VPN-palvelulla, joka tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden VPN-ominaisuuden.


 • Kaikki verkkomme palvelimet tukevat 10 Gbit: n yhteysnopeutta erittäin nopeaan yhteyteen.
 • Jokainen PureVPN-tili tukee 10 useita kirjautumisia varmistaaksesi, että koko perheesi on suojattu.

Rajoittamaton kaistanleveys VPN-palvelu

Selaa ja suoratoista mitä haluat ilman rajoituksia. Rajoittamaton kaistaleveys on välttämätöntä VPN-palveluille, siksi VPN-palvelumme, joka tunnetaan olevan yksi nopeimmista VPN-palveluista teollisuudessa, joka tarjoaa rajoittamattoman VPN-kaistaleveyden yhteyden, tarkoittaa, että sinulla ei ole kaistanleveyden rajoituksia.

Vältä ISP: n kuristamista

Internet-palveluntarjoajasi ohjaa Internet-yhteyttäsi, jos se havaitsee epätavallista Internetin käyttöä. AES 256-bittisellä salauksella, joka kattaa digitaalisen olemassaolosi, Internet-yhteytesi suojataan Internet-palveluntarjoajalta ja uteliailta silmiltä VPN-palvelumme avulla.

Koska Internet-palveluntarjoajasi ei näe online-aktiviteettejasi, voit siirtyä lataamaan palveluita murehtimatta siitä, että kuka tahansa snoopingi Internet-yhteydelläsi.

Rajoittamaton kaistanleveys useissa laitteissa

PureVPN: n kymmenen monin kirjautumisominaisuuden avulla voit maksimoida rajoittamattoman kaistanleveystoiminnon kaikissa VPN-verkkopalvelimiin kytketyissä laitteissa. Älypuhelimesta Android TV: hen, iOS: ään, Androidiin jne. PureVPN: llä on VPN-asiakasohjelma kaikille käyttöjärjestelmille, laitteillesi ja selaimen laajennuksille edistyneiden suojausominaisuuksien lisäksi. Täältä voit helposti tasata kokemusta streaming palveluita, sosiaalisia verkostoja, Netflix, Hulu, HBO, Amazonin päävideo, ja BBC iPlayer, helppo käyttöliittymä, asennettu ja upea yhteyden nopeus ilman kaistanleveysrajoitukset.

Torjuaksesi PureVPN: n rajattomien palvelimien liikennettä, edistyksellinen tehostettu sisällönjakeluverkkojen ja palvelinten järjestelmä aloittaa itse AI-algoritmeja tarjotakseen käyttäjille Internet-kokemuksen toisin kuin mikään muu.

Lataa kaikki mitä haluat

Kun kaistanleveyden tietolippua ei käytetä, voit ladata verkosta mitä tahansa ja kaikkea mitä haluat.

Koska Internet-palveluntarjoaja on porttisi Internetiin, se on täysin tietoinen online-toiminnoista. Antaaksesi sinulle selkeän laajuuden, palveluntarjoajasi voi tarkastella käymiäsi verkkosivustoja, Internet-hakuja, ladata liikennettä ja paljon muuta.

Internet-palveluntarjoajan luottaminen on riskialtista, koska et koskaan tiedä, jakavatko he online-toimintasi markkinointitoimistojen tai – mikä pahempaa – julkisyhteisöjen kanssa..

PureVPN nauttii siitä, että se on johtava premium-VPN-palvelu ja todistettu rataennätys tarjota korkealaatuista palvelua ja on optimoinut rajattoman kaistanleveyden palvelimet. Kun yhteys PureVPN-verkkoon on rajaton kaistanleveys, rajaton palvelin, verkkoyhteytesi varmistetaan huipputeknisellä armeijan suojauksella 256-bittinen salaus ja vankka VPN-protokollat jotka takaavat parhaan mahdollisen online-tietosuojasi ja tietoturvasi. Voit käytännöllisesti muodostaa yhteyden yli 2000: aan rajoittamattomaan kaistanleveyspalvelimen verkkopisteeseen, joka perustuu 180: aan VPN-sijainnit maapallon ympäri.

Olemalla fyysisesti läsnä tietyssä maassa rajattomasti vaihtamalla palvelinta, virtuaalinen läsnäolosi voi olla missä tahansa maassa ympäri maailmaa. Käytä tarjouksia, käytä heidän paikallista sisältöä, hanki alkuperäisiä tietoja ja paljon muuta PureVPN: n rajattomien VPN-palvelimien avulla.

VPN-alalla PureVPN on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joilla on tiukat kirjautumattomuuden periaatteet, mikä tarkoittaa Internet-toiminta tai selaustoiminta tai toimintalokit ja yksityisiä tietoja ei jäljitetä VPN-palvelimellaan, PureVPN: n erittäin optimoiduilla palvelimilla voit saada Internet-vapautesi takaisin varmasti ilman tietorajoituksia. Esimerkiksi, jos yritys sijaitsee Yhdysvalloissa, sen on noudatettava etsintämääräyksiä. Mutta koska PureVPN sijaitsee Hongkongissa, sen ei ole pakko noudattaa mitään hakuoikeuksia, kuten muiden VPN-palveluntarjoajien on tehtävä. Yksityisyys on jokaisen yksilön perusoikeus, ja sitä tulisi kunnioittaa. Kun yksityinen yhteys on yhdistetty PureVPN: ään, online-yksityisyytesi on taattu.

Lisätietoja rajoittamattomasta kaistanleveydestä

 1. Viiveetön suoratoisto
 2. Jäähyväiset latausrajojen vuoksi
 3. Ei ISP: n (Internet Service Provider) kaistanleveyden kuristinta
 4. Erittäin sujuva HD-suoratoisto. Kaikki verkkomme palvelimet tukevat 10 Gbit: n yhteysnopeutta erittäin nopeaan yhteyteen.
 5. Jaettu tunnelointi
 6. P2P-tiedostonjako ilman lokit -käytäntöä
 7. IP-vuodonsuojaus
 8. Portin uudelleenohjaus
 9. 24/7 VPN-tuki sähköpostin, chatin ja kaikkien yleisten sosiaalisten järjestelmien kautta
 10. VPN Kill -kytkin suojaa IP-osoitteitasi tai IP-osoitteitasi, jos käytät useita laitteita (iOS, Android, Windows jne.), Jos VPN-palvelimessa tapahtuu äkillisiä katkaisuja, jotta henkilökohtaiset tietosi eivät paljastu.
 11. Suurin osa VPN-palveluista tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joka on paras VPN, jota jatkamme tarjoamalla 31 päivän rahat takaisin -takuu..

Lisätietoja PureVPN: n ominaisuuksista

 • Jaettu tunnelointi
 • AES-salaus
 • Suojattu WiFi
 • Turvallinen P2P-tiedostonjako
 • Internet Kill -kytkin
 • iOS on Demand
 • DNS-vuodonsuojaus
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me