Italian VPN-palvelu


Italian VPN-palvelu

Kun koronavirus leviää edelleen, Italia on valtakunnallisesti lukittu. Hallitus on rajoittanut tarpeetonta matkustamista, ja yritykset ovat pyytäneet työntekijöitä työskentelemään kotoa. Tässä tilanteessa Italian VPN-palvelu antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa tehtäviä etäyhteyden kautta pitäen online-tiedot ja läsnäolo mahdollisimman turvallisena.


lippu

5+ Monen sisäänkirjautumisen

Yhdistä ja suojaa useita laitteita parhaalla Italian VPN: llä.

PureVPN-sovelluksia on saatavana seuraaville: laite

Yhteensopiva myös konsolien kanssa, jotka sisältävät SmartTV, Kodi, Amazon Fire, Chromecast, reitittimet, tietokoneet ja muut älylaitteet.

Tässä on miten Italian VPN antaa sinulle täydellisen vapauden verkossa

img

Vältä metatietojen säilyttämistä

Italialainen VPN-palvelu suojaa yksityisyyttäsi ja tietojasi uteliailta. Kun viimeaikainen tietojen säilyttämistä koskeva lainsäädäntö hyväksytään nopeasti Euroopassa ja muualla maailmassa, ole aktiivinen ja puolusta sananvapauttasi ja yksityisyyttäsi parhaalla Italian VPN: llä. Useat salausprotokollamme piilottavat kaiken online-viestinnän.

img

Koe ehdoton Internet-vapaus

Maantieteelliset rajoitukset ja Internet-sensuuri ovat monien käyttäjien piikki lihassa. Wikileaks kertoi vuonna 2009, että Italia on kieltänyt lähes 300 verkkosivustoa. Tietojen vapaa kulku on välttämätöntä ja parhaan Italian VPN-palvelun avulla voit avata verkkosivustojen ja sovellusten lukituksen milloin haluat, missä vain haluat yhdellä napsautuksella.

img

Pysy piilossa

Tietoverkkorikollisuuden, kuten ransomware- ja identiteettivarkauksien, lisääntyessä nopeasti, keskimääräisen joen on melkein mahdotonta suojata digitaalista maailmaansa. Italia VPN -palvelun avulla voit kuitenkin surffata verkossa täysin nimettömästi. Kun saat italialaisen IP-osoitteen, IP piilotetaan automaattisesti, mikä pysäyttää kutsumattomat vieraat ja pitää laitteen turvassa.

VPN-palvelimet Italiassa

PureVPN: n verkossa on yli 2000 yli palvelinta, jotka sijaitsevat strategisesti yli 180 kaupungissa ympäri maailmaa, ja se on rakennettu nopeille nopeuksille. Paras Italian VPN on tarjonnut saumattoman verkkokokemuksen käyttäjilleen jo yli kymmenen vuoden ajan. Turvallisuuteen, nimettömyyteen ja nopeuteen liittyen palvelumme on vertaansa vailla.

PureVPN: llä on strategisessa sijainnissaan Italiassa 15+ VPN-palvelinta, jotta jäätä voidaan panna kakkuun. 8 palvelinta on läsnä Milanossa ja loput jakautuvat tasaisesti Roomaan, Napoliin, Torinoon ja Porciaan. Koska VPN-palvelimemme Italiassa ovat itse ylläpitämiä, takaamme sinulle nopeimman VPN-selausnopeuden ja 99,99% käytettävyyden.

Rooman VPN

Firenzen VPN

Venetsian VPN

Milanon VPN

Me lupaamme sinua!

Täydellinen online-vapaus

Internet-sensuurista tulee vanhaa historiaa parhaalla Italian VPN: llä, sillä nyt voit tarkastella rajoitettua tai estettyä sisältöä. Tarkastele suosikkisisältöäsi milloin tahansa.

Zero-Log Policy

Käyttäjien tietosuoja on aina etusijalla. Siksi meillä on tiukka kieltäytymiskäytäntö, joka takaa sen, että mitään tietojasi ei tallenneta tai ansaita rahaksi.

Salamannopeat nopeudet

Olemme sijoittaneet palvelimemme strategisesti oikeisiin paikkoihin, jotta voit selata erittäin nopealla nopeudella.

Italialainen VPN-järjestelmämme tarjoaa verrattoman turvallisuuden

Välttää valvontaa

Vältä metatietojen keräämistä ja selaa verkkoa turvallisesti.

Nimetön selaus

Piilota online-toimintasi peep-tomilta, kuten Internet-palveluntarjoajilta ja kolmansien osapuolien edustajilta

Ehdoton vapaus

Tarkastele suosikkisisältöäsi milloin haluat, Italian VPN: n avulla.

Julkinen Wi-Fi-suojaus

Suojaa itseäsi hakkereilta, verkkoseikkailijoilta ja henkilöllisyysvarkauksilta julkisissa Wi-Fi-yhteyspisteissä.

Ehdoton suoja

Italia VPN: ssä on älykäs virustentorjunta, joka suojaa sinua online-uhkilta ja haittaohjelmilta.

Tietosuoja- ja turvaominaisuudet

Italian VPN parantaa online-yksityisyyttäsi ja tietoturvasi seuraavien ominaisuuksien avulla:

Sotilasluokan 256-bittinen salaus

Kukaan ei voi salata viestintääsi, koska kaikki Internetin kautta välittämäsi tiedot kulkevat suojatun salatun tunnelimme kautta, mikä tekee hakkereille ja kolmansien osapuolien edustajille mahdotonta pääsyä laitteeseesi tai seurata online-toimintaa.

Rajoittamaton palvelinvaihto

Italialaisen VPN-palvelumme kanssa ei ole mitään rajaa siihen, kuinka monta kertaa voit vaihtaa palvelimelta toiselle, riippumatta ostastasi pakettisuunnitelmasta.

Useita protokollia

Käytössäsi olevien isäntäprotokollien avulla voit surffata verkossa ehdottomasti vapaasti ja ympäri vuorokauden. Joitakin protokollia ovat OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP ja IKEv2.

Sisältösuodatin

Sisältösuodattimestamme estää ärsyttäviä ponnahdusmainoksia ja kaikkea muuta, joka voi vahingoittaa laitettasi.

Jaettu tunnelointi

Tämän hyödyllisen ominaisuuden avulla voit hallita, mitä tietoja lähetetään Italia-VPN: n kautta ja mitä lähettää Internet-palveluntarjoajan kautta, mikä tekee sinusta tiedonjaon päällikön..

Virustorjunta

Sano Adios petollisille haittaohjelmille ja viruksille. Tämä ominaisuus seuraa selkääsi ympäri vuorokauden, joten voit rentoutua, rentoutua ja surffata verkossa ilman huolia.

2000+ palvelinta yli 141 maassa

Globaalin palvelinverkkomme avulla voit muuttaa IP-osoitteesi heti. PureVPN ei ole vain nopea, se on myös turvallinen ja globaali.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map