IPTV VPN suoratoistoon vuonna 2020


IPTV VPN suoratoistoon vuonna 2020

Julkaistu: 11. helmikuuta 2020


Koe paras IPTV VPN PureVPN: llä vain 0,99 dollarilla. Suoratoi IPTV-sisällön venekuorma hulluilla nopeuksilla mistä päin maailmaa tahansa.

Jos olet joku, joka haluaa nauttia suosikki TV-kanavista tietokoneellasi tai muulla laitteella, joka ei sido sinua olohuoneeseesi, IPTV on täydellinen valinta sinulle.

IPTV: n avulla voit nauttia tavallisten TV-kanavien lisäksi myös kansainvälisistä TV-ohjelmista, tilauksesta videosisällöstä ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna, se on täydellinen mediaviihdepaketti, joka voi tyydyttää himoasi 24/7.

Sisällön katselun yhteydessä sinun on kuitenkin etsittävä IPTV: n VPN: ää saadaksesi kaiken irti IPTV: stä..

Lue lisätietoja siitä, miksi IPTV VPN tarvitaan.

Mikä on IPTV?

IPTV on Internet Protocol Television. IPTV tulee yleensä palveluna – kuten digisovittimien muodossa -, joiden avulla voit katsella televisiokanavia TCP / IP-protokollien, ts. Internetin kautta. Jotta voit nauttia suosikkiohjelmistasi IPTV: llä saumattomasti, sinulla on kuitenkin oltava nopea Internet-yhteys.

IPTV toimii täysin vastakohtana perinteisille TV-kaapelipalveluille, jotka lähettävät kaikkia kanavia samanaikaisesti, antaen käyttäjille joustavuuden katsella ohjelmaa vaihtamalla kanavaa.

IPTV-palvelut puolestaan ​​lähettävät vain yhden ohjelman tai kanavan kerrallaan. Toisin sanoen, se ei tarjoa samanaikaista lähetystä yhdellä lähetyksellä. Käyttäjien on valittava eri ohjelma valikosta pyytääksesi eri lähetysvirran tarvittavaa kanavaa.

Kuinka IPTV toimii?

Aivan kuten käytät Internetiä kotona tai toimistossa, IPTV toimii melko samankaltaisena kuin se. Yleensä sinun on määritettävä IPTV-palvelun tarjoama digisovitin, jonka määrität siltaksi television ja reitittimen välillä. Kun napsautat ohjelmaa katsoaksesi sitä, IPTV-palvelimille lähetetään pyyntö, joka lähettää pyynnön takaisin laitteelle datapakettien muodossa. Seurauksena on, että nautit valitsemastasi sisällöstä.

IPTV-tyypistä riippuen se voi kuitenkin käyttää erilaisia ​​protokollia sisällön lähettämiseen. IPTV esimerkiksi käyttäisi Internet Group Management Protokollaa (IGMP) suoraa televisiolähetystä varten. Samoin se käyttää myös reaaliaikaista suoratoistoprotokollaa (RTSP), reaaliaikaista viestintäprotokollaa (RTMP) ja hypertekstinsiirtoprotokollaa (HTTP) erityyppisille sisällöille.

IPTV-tyypit

IPTV-palveluita on kolme eri tyyppiä:

  • Video on Demand (VOD): Kuten nimestä voi päätellä, sinun on valittava laajasta elokuvien ja muiden ohjelmien luettelosta, ja sinun on maksettava katsoa niitä.
  • Suorat televisiolähetykset: Tämän tyyppisissä IPTV-palveluissa saat valitsemasi televisiokanavan suoraa lähetysä Internet-yhteytesi kautta..
  • Aikasiirtoinen IPTV: On monia televisiokanavia, jotka tekevät live-TV-ohjelmistonsa saataville Internetissä ensimmäisen lähetysensä jälkeen. Voit tarkastella niitä myöhemmin sopivana. Itse asiassa voit nauhoittaa niitä ja jopa keskeyttää ja kelata haluamiasi ohjelmia.

Miksi IPTV on saanut laajan suosion?

Yksi monista syistä, miksi käyttäjät valitsevat IPTV-palvelut, johtuu siitä, että näiden palveluiden avulla käyttäjät voivat katsella suosikkitelevisiokanaviaan livessä tietokoneillaan, tablet-laitteillaan tai älypuhelimillaan. Itse asiassa käyttäjät voivat tuoda digisovittimen mukanaan lomillaan ulkomaille, jotta he voivat katsella paikallista sisältöä.

Lisäksi IPTV korvaa kaapelitelevisiopalvelujen tarpeen lähinnä liikkuvuuden ja osittain muiden, edellä käsiteltyjen tekijöiden takia.

Miksi tarvitset VPN: n IPTV: n kanssa?

On monia syitä, miksi sinun pitäisi etsiä parhaiten maksettu VPN IPTV: lle, eli rajoittamaton viihde.

Ympäröimä alueellinen rajoitus

Monet käyttäjät ihmettelevät usein: “Pitäisikö minun käyttää VPN: ää IPTV: n kanssa?” Koska IPTV-palvelut tarjoavat käyttäjille laajan valikoiman kanavia, on tiettyjä kanavia, jotka rajoittuvat maihin, joissa nämä kanavat omistavat. Esimerkiksi, jos käyttäjä haluaa katsoa Yhdistyneen kuningaskunnan tiettyä kanavaa ulkomailta, käyttäjä ei välttämättä pysty käyttämään sitä maarajoitusten vuoksi..

Tämänkaltaiset tilanteet vaativat virtuaalisen yksityisen verkon eli VPN-palvelun tarpeen. Kun käyttäjä muodostaa yhteyden Internetiin VPN: n kautta, palvelun avulla käyttäjä voi valita monista eri maista tulevista IPTV VPN -palvelimista tai IP-osoitteista. Joten jos käyttäjän haluaa katsoa UK-kanavaa ulkomailta, käyttäjän tarvitsee vain yhdistää VPN, valita Online UK VPN -palvelin ja katsella kanavaa.

Ohita Internet-palveluntarjoajan kuristus

Maailman Internet-käyttäjien keskuudessa on tunnettu tosiasia, että Internet-palveluntarjoajansa säätävät usein yhteysnopeuttaan kaistanleveyden säästämiseksi, ja se tekee niin ilman käyttäjän suostumusta. Jatkuvan Internet-palveluntarjoajan kuristimen ansiosta saat kokea hitaan selaamisen nopeuden ja täysin hitaan suoratoiston.

VPN: n avulla voit voittaa nopeuden kuristimen, jonka Internet-palveluntarjoajasi tekee selkäsi takana. Viime kädessä voit nauttia puskuriton ja saumaton suoratoisto kaikissa suosikkipalveluissasi.

Mikä tekee PureVPN: stä parhaiten maksetun VPN: n IPTV: lle vuonna 2019?

Eikö IPTV toimi VPN: n kanssa? Sinun tulisi heti vaihtaa VPN: ään.

IPTV: lle parhaan VPN: n valitsemiseksi on vähän vaikea valita laajasta palveluvalikoimasta. Muista kuitenkin, että kun valitset palvelun, varmista, että se ei ole vain luotettava, mutta myös monipuolinen ja luotettava.

Onneksi voit luottaa VPN: ään. Kun tilaat PureVPN: n premium-VPN-palvelun, voit nauttia seuraavista ominaisuuksista:

  • Suuri IP-määrien määrä: VPN-tilauksessa on valtava määrä anonyymejä IP-osoitteita. Seurauksena on, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että millään verkkosivustolla rajoitetaan IP: tä, koska voit käyttää verkkosivustoa uudelleen toisella IP: llä.
  • Valtava määrä palvelimia: Valtava IP-joukko ei ole ainoa ominaisuus, joka tekee VPN-palvelusta ihanteellisen sinulle. Palvelulla on suuri määrä palvelimia sadoissa maissa ympäri maailmaa. Itse asiassa löydät VPN-palvelimia kuudesta mantereesta.
  • Optimoitu kokemus: VPN: n paras asia on, että sen palvelimet on optimoitu antamaan käyttäjille hämmästyttävä suoratoistokokemus. Toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, sinun ei tarvitse käydä läpi korkeiden pingien tai viiveiden ongelmien raivostuttavaa tunnetta..

Tässä mainitut ominaisuudet edustavat vain jäävuoren huippua. VPN-palvelu sisältää kymmeniä muita tehokkaita ominaisuuksia, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen VPN-kokemuksen.

IPTV VPN -asennus

Jos aiot asentaa IPTV VPN -sovelluksen Android-laitteellasi, harkitse seuraavia vaiheita:

  • Tilaa PureVPN
  • Lataa VPN-sovellus Androidille
  • Yhdistä valitsemasi IPTV VPN -palvelimen sijaintiin
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me