Ilmaiset WiFi-yhteyspisteet San Diegossa


Ilmaiset WiFi-yhteyspisteet San Diegossa

San Diegossa, Kaliforniassa, ei tunneta vain mukavasta säästään, kauniista rannoistaan, kävelykelpoisesta sataman edestä, kauniista puistoistaan ​​tai Comic-con-tapahtumista. Kaupunki on myös melko suosittu jatkuvasti kytketyn Internet-elämäntapansa vuoksi. Kaupunki on luokiteltu Kalifornian 15. parhaiten kytketyksi alueeksi, jota seuraavat Santee ja Coronado.


Löydät yli satoja julkisia Wi-Fi-laitteita San Diegossa, kuten ravintoloissa, kahviloissa ja lentokentillä. Jos olet juuri muuttanut tähän kauniiseen kaupunkiin tai lähtenyt lomalle, löydät tästä oppaasta todella apua ilmaisen langattoman internetyhteyden löytämisessä San Diegossa, Kaliforniassa..

img

Hypätä…

Julkisten WiFi-verkkojen vaarat

Julkiset tai ilmaiset Wi-Fi-verkot San Diegossa tai millä tahansa muulla alueella on vaarallisia, eikä sitä voida kieltää. On ehdottoman välttämätöntä, että taitava Wi-Fi-käyttäjänä sinulla on oltava vähintään perustiedot uhista ja siitä, kuinka nämä uhat voivat vaarantaa tietosi koskemattomuuden ja yksityisyyden.

Hakkerointityökalut: Usko tai älä, Wi-Fi-verkon hakkerointi ei ole monimutkaista. Lisäksi on helpompaa murtaa näitä avoimia verkkoja joidenkin verkossa saatavien hakkerointisarjojen avulla. Käyttämällä sellaisia ​​julkisesti saatavilla olevia työkaluja pyrkivät hakkerit tai snooperit kokeilevat verkon haavoittuvimpia laitteita.

Rogue Hotspots: Tietoverkkorikolliset eivät koskaan lakkaa keksimästä ainutlaatuisia tapoja huijata käyttäjiä verkossa tai rikkoa laitteitaan ilmoittamatta heille. Yksi sellainen menetelmä, jota hakkerit käyttävät houkutellakseen käyttäjiä, on luoda väärennetty julkinen Wi-Fi-yhteyspiste. Hallitsemalla täydellisen verkon hakkeri voi tehdä melkein mitä tahansa käyttäjien tietojen varastamiseksi.

Keskeinen ihminen -uhka: MITM on tyyppinen hyökkäys, jossa hakkeri tai snooper hyödyntää Wi-Fi: n tai muun verkon haavoittuvuutta ja kuuntelee salaa jokaista siitä käytyä viestiä. Hakkeri ei voi vain käyttää näitä hyökkäyksiä vakoilussa, vaan myös edetä askeleen eteenpäin ja muokata pyyntöjä.

Haavoittuva verkko: Wi-Fi-reitittimissä on vakio salaustekniikka, kuten WPA, WPA2 tai WPA3. Valitettavasti nämä Wi-Fi-tietoturvakäyttöteknologiat eivät ole yhtä luotettavia kuin odotat. Itse asiassa on ollut monia tapauksia, joissa näitä standardiprotokollia rikottiin haittaohjelmahyökkäyksillä. Otetaan esimerkiksi KRACK-Wi-Fi-haavoittuvuus, joka käänsi turvallisuusmaailman ylösalaisin vuonna 2017 löytönsä kanssa.

Tarkistuslista, joka sinun tulee harkita liittyessäsi ilmaiseen Wi-Fi-yhteyteen San Diegossa

Oletko lopulta vakuuttunut siitä, kuinka vaaralliset julkiset tai avoimet verkot voivat olla? Jos näin on, noudata turvatarkistuslistaa ennen liittymistä ilmaiseen Wi-Fi-hotspot-palveluun.

Liity aina autenttiseen Wi-Fi-verkkoon

Älä anna kenenkään hyödyntää haluasi liittyä ja käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä. On tärkeää olla varovainen liittyessään tällaisiin verkkoihin, varsinkin kun käytät verkkoa tunnetussa paikassa. Esimerkiksi Starbucks on kansainvälinen tuotemerkki, joten sillä on valtava suosio. Jos olet Starbucksissa ja törmännyt useisiin verkkoihin, joilla on samanlaiset nimet, kysy heidän juttujaan, onko verkko aito vai ei.

Voit soveltaa samaa käytäntöä ollessasi kahvilassa, lentokentällä tai jopa hotellissa. Tärkein takeaway on, että sinun on oltava valppaana aina.

Poista automaattinen jakaminen käytöstä aina

Hakkereilla on aina erilainen taktiikka hihassaan, ja haavoittuvuuksien löytäminen on heidän luettelonsa kärjessä. Jakamisen pitäminen avoimena verkossa ei ole sinänsä haavoittuvuus, mutta se voi antaa hakkereille helpon pääsyn järjestelmään. Siksi varmista, että ominaisuus on kytketty pois päältä tai pois käytöstä, kun työskentelet julkisessa verkossa tai hotspotissa.

Vältä arkaluontoisia aktiviteetteja ilmaisissa WiFi-yhteyspisteissä

Vaikka on totta, että ilmaiset hotspotit antavat sinulle helpon yhteyden Internetiin ja jatkaksesi online-toimintaasi liikkeellä ollessasi; Näissä ilmaisissa verkoissa kärsivät vaarat kuitenkin suuremmat kuin niiden tarjoamat mukavuudet tai edut. Siksi on suositeltavaa välttää yksityinen toiminta näissä verkoissa.

Suojaa laite julkisen Wi-Fi: n uhkia vastaan ​​VPN: llä

Ilmaisiin Wi-Fi-yhteyspisteisiin liittyminen voi olla vaarallista, ellet käytä tietoturvatyökalua tietosi, kuten virtuaalisen yksityisen verkon, suojaamiseen. PureVPN antaa sinulle mielenrauhan Internet-tietoturvasta. VPN-palvelimemme ovat suojattu armeijan suojauksella. Erittäin salatut palvelimet suojaavat tietosi yksityisyyttä ja eheyttä riippumatta siitä, minkä tyyppiseen verkkoon olet yhteydessä, ts. Koti- tai julkinen Wi-Fi.

Passiivisen salausominaisuuden lisäksi sovellus on saatavana myös Wi-Fi-suojausominaisuudella, joka kaksinkertaistaa tietosi turvallisuuden, etenkin julkisissa verkoissa.

Kun PureVPN on varmuuskopioinut Internet-liikenteesi tai arkaluontoisen tietosi, voit viimeinkin tehdä verkkotapahtumia, maksaa laskuja tai jatkaa online-ostoksiasi ilman mitään huolta.

Turvallisuudesta poiketen VPN-palveluidemme monipuoliset kyvyt auttavat sinua pääsemään maakohtaiseen sisältöön, löytämään pelejä eri paikoista, säästää rahaa varaamalla lentoja ja paljon muuta.

Paikoissa ilmainen WiFis San Diegossa

Tiedät nyt parhaat käytännöt ja vaihtoehdot yksityisyytesi ja tietosi suojaamiseksi, on aika oppia hankkimaan ilmainen langaton internetyhteys, kun matkustat San Diegossa..

McDonald’sin

McDonald’silla on tuhansia sivukonttoreita ympäri maailmaa, ja heillä on ketjuja myös San Diegossa. Joten jos suunnittelet brunssia McDonald’sissa, odota myös täysin ilmaista Internetiä.

Näin muodostetaan yhteys McDonaldsin ilmaiseen WiFi-verkkoon

Starbucks

Se on täydellinen paikka olla, jos etsit kupillista kahvia tai jonkun aikaa poissa töistä. Yhdistä vain ilmaiseen Starbucksin internetiin, siemaile suosikki kahvi ja selaa.

Buffalon villi siivet

Edullinen ja herkullinen onnellinen ateria ei ole ainoa asia, josta pidät Buffalo Wild Wings -tapahtumassa. Voit myös nauttia täysin ilmaisesta Internetistä, kun mukkaa suosikki ateriasi.

Ilmeisen lisäksi voit löytää ilmaisen Wi-Fi: n San Diegossa Barnesissa & Noble, Apple Stores, Target, hotellit, lentokenttä, kuntosali-studiot ja jopa julkiset puistot.

Tässä on muutama opas ilmaiseen WiFi-palveluun Yhdysvalloissa:

 • Ilmainen WiFi Yhdysvalloissa
 • Ilmainen WiFi Bostonissa
 • Ilmainen WiFi Chicagossa
 • Ilmainen WiFi Los Angelesissa
 • Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map