Ilmaiset WiFi-yhteyspisteet Bostonissa


Ilmaiset WiFi-yhteyspisteet Bostonissa

Boston on Massachusettsin pääkaupunki ja yksi Yhdysvaltojen vanhimmista kaupungeista. Kaupunki on tunnettu hyväntekeväisyydestään. Ja tämä anteliaisuus ulottuu myös muihin paikkoihin, kuten tarjoamalla enemmän mukavuuksia jokaiselle, joka asuu tai vierailee tässä upeassa kaupungissa.


Tämä mukavuus sisältää ilmaisten julkisten Wi-Fi-yhteyspisteiden tarjoamisen kaupungissa. Jos vierailet Bostonissa tai vain vaeltelet tämän kauniin kaupungin kaduilla, löydät satoja paikkoja, joista voit muodostaa yhteyden Internetiin ilmaiseksi. Ravintoloissa, kahviloissa ja lentokentällä on runsaasti julkisia Wi-Fi-verkkoja muutamia mainitakseni.

Seuraava opas auttaa sinua löytämään ilmaisen WiFi: n Bostonista!

img

Hypätä…

Julkinen Wi-Fi voi olla pahasti vaarallinen. Et ehkä tiedä sitä, mutta ne voivat olla verkkourheilulajien leikkipaikkoja, jotka odottavat varjoissa houkutellakseen epäuskoisia käyttäjiä ja varastamaan heidän yksityisiä tietojaan. Siksi ei ole viisasta muodostaa yhteyttä mihin tahansa langattomaan WiFi-verkkoon ilman työkaluja tietojen suojaamiseksi.

Julkisen Wi-Fi-verkon vaarat

Bostonin alueella on monia erilaisia ​​julkisia Wi-Fi-verkkoja. Nämä verkot voivat olla erittäin vaarallisia jokaiselle käyttäjälle. Sinun on ymmärrettävä julkisen Wi-Fi-verkon pahamaineinen luonne. Vaikka kyseisen käyttäjän yksityiset tiedot tarjoavat lisämukavuutta kytkettyä käyttäjää varten, ne voivat olla vakavasti vaarantuneita.

Haavoittuva verkko: Wi-Fi-reitittimissä on asennettu vakiovarusteita salaustekniikoita, kuten WPA, WPA2 tai WPA3. Mutta nämä salaustekniikat eivät ole niin luotettavia kuin voisit olettaa. Aikaisemmin on ollut paljon tapauksia, joissa näitä standardiprotokollia rikottiin haittaohjelmahyökkäyksillä. KRACK-Wi-Fi-haavoittuvuus on yksi esimerkki siitä, kuinka haittaohjelmat voivat häiritä Wi-Fi-tietoturvaa.

Hakkerointityökalut: On parempi pysyä luotettavissa verkoissa, kuten esimerkiksi Starbucksissa tai McDonaldsissa, kuin satunnaiseen hotspot-pisteeseen, joka aukeaa haisevaan paikkaan. Ne voivat olla laillisia, mutta jos joku voi vain muodostaa yhteyden siihen ilmaiseksi, miten siitä hyötyy verkon omistaja? Erityisen varovainen ja vähän tervettä järkeä käyttävä suojaa tietojasi vaaroilta julkisissa verkoissa.

Ihmiset keskellä -uhka: Tämä on tietojen snooping-toiminta, jota käytetään järjestelmässä tapahtuvan ja siitä siirrettävän online-viestinnän seuraamiseen. MITM on pahamaineinen hyökkäys, jonka avulla hakkerit voivat seurata tekemäsi tekemistä edes tietämättäsi, että sinua tarkkaillaan.

Replica Hotspots: Tietoverkkorikolliset keksivät aina uusia ja ainutlaatuisia tapoja harrastaa web-surffaajia ja loukkaamaan laitteitaan varoittamatta heitä. Helppo taktiikka hakkeroida käyttäjän laitteisiin on luoda replika-Wi-Fi-verkkoja, joilla on samat nimet. Kun käyttäjät muodostavat yhteyden tähän vaarannettuun Wi-Fi-yhteyspisteeseen, hakkeri voi tunkeutua heti kyseiseen laitteeseen.

Tarkistuslista, joka sinun tulee ottaa huomioon liittyessäsi ilmaiseen WiFi-verkkoon Bostonissa

Edellä mainittujen kohtien olisi pitänyt vakuuttaa sinut siitä, että avoimet verkot voivat olla uskomattoman vaarallisia. Muista seurata alla mainittua turvatarkistuslistaa ennen liittymistä ilmaiseen WiFi-verkkoon.

Liity aina aitoihin WiFis-palveluihin

Me kaikki rakastamme ilmaisten Wi-Fi-verkkojen käyttöä. On hakkereita, jotka rakastavat hyödyntää tätä kehotusta ja pakottavat sinut tekemään virheitä, jotka johtavat yksityisten tietojen vaarantamiseen. Varmista, ettet liity mihinkään replica Wi-Fi-verkkoihin. Jos esimerkiksi olet Starbucksissa ja huomaat, että käytettävissä on useita ilmaisia ​​Wi-Fi-yhteyspisteitä, kysy henkilöstöltä oikea verkko ja muodosta yhteys vain siihen verkkoon.

Sama käytäntö tulisi toistaa myös kahviloissa, lentokentillä ja muissa paikoissa, joissa on ilmaisia ​​verkkoja.

Poista automaattinen jakaminen käytöstä aina

Hakkerit käyttävät useita taktiikoita hakkerointiin verkon sisällä. Laitteesi haavoittuvuuksien löytäminen on aina tämän luettelon kärjessä. Suurin haavoittuvuus tässä tapauksessa on se, että hakkerit pääsevät käyttämään järjestelmääsi helposti. On välttämätöntä kytkeä automaattinen jakaminen pois käytöstä tai poistaa se käytöstä, kun työskentelet julkisessa verkossa tai hotspotissa.

Vältä arkaluontoisia toimintoja ilmaisissa Wi-Fi-yhteyspisteissä

Julkiset Wi-Fi-verkot tarjoavat sinulle maksimaalisen mukavuuden, joten voit surffata verkossa helposti. Näissä verkoissa kärsivät vaarat kuitenkin ylittävät tarjolla olevat mukavuudet ja edut. Siksi on suositeltavaa välttää yksityisten tai luottamuksellisten tietojen jakaminen näissä verkoissa hinnalla millä hyvänsä.

Suojaa laite julkisen Wi-Fi: n uhkia vastaan ​​VPN: llä

Minkä tahansa ilmaisen Wi-Fi-yhteyspisteen liittyminen voi olla uskomattoman riskialtista, ellei sinulla ole työkalua, joka voi tarjota lisäsuojausta online-viestintään. PureVPN antaa sinulle mielenrauhan parantamalla verkkoturvallisuutta ja varmistamalla, että pysyt turvassa, kun olet yhteydessä julkiseen Wi-Fi-verkkoon.

PureVPN tarjoaa pääsyn erityisiin palvelimiin, jotka on täytetty kaikilla online-tietoturvasi ylläpitämisen työkaluilla. PureVPN tarjoaa armeijan luokan salauksen, joka varmistaa, että kaikkein kausiluonteiset hakkerit eivät voi hakkeroida yksityisiä tietojasi.

Siellä on myös ominaisuuksia, kuten Wi-Fi-suojausominaisuus, joka kaksinkertaistaa tietosi turvallisuuden, kun yhteys on muodostettu julkiseen Wi-Fi-verkkoon.

Sen lisäksi, että PureVPN huolehtii online-toiminnoistaan, se tekee sinusta myös nimettömänä verkossa ja tarjoaa sinulle pääsyn mille tahansa verkkosivustolle tai verkkosivustolle. PureVPN: n avulla voit tehdä paljon enemmän, kun olet yhteydessä ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon.

Paikoissa, joissa ilmainen WiFi, Bostonissa

Nyt kun tiedät parhaista käytännöistä, joita voit noudattaa, kun muodostat yhteyden julkiseen Wi-Fi-yhteyspisteeseen, seuraavat ovat joitain paikkoja, jotka tarjoavat yhteyden ilmaiseen Internetiin Bostonissa.

Ilmainen WiFi Cristopher Columbus Parkissa

Tämän paikan upeiden maisemien lisäksi voit myös nauttia ilmaisesta pääsystä Internetiin alueen julkisen Wi-Fi: n kautta.

Ilmainen WiFi Kopassa

Italialainen ravintola, joka tunnetaan upeasta ruuastaan, ja tarjoaa asiakkailleen myös ilmaisen Wi-Fi-verkon.

Ilmainen WiFi Kuvataiteen museossa

Tarjolla olevien upeiden kokoelmien lisäksi voit myös surffata verkossa vapaasti ja kätevästi museon upeasti sisustetuista salista.

Ilmeisen lisäksi voit löytää ilmaisen langattoman internetyhteyden Bostonista Lenox-hotellissa, Copley-aukiosta, jauholeipomosta, hotelleista, lentokentältä, kuntosaalistudioista ja jopa julkisista puistoista.

Tässä on muutama opas ilmaisesta langattomasta WiFi: stä Yhdysvalloissa:

 • Ilmainen WiFi Yhdysvalloissa
 • Ilmainen WiFi Chicagossa
 • Ilmainen WiFi Los Angelesissa
 • Ilmainen WiFi San Diegossa
 • Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map