Hotspot-suojaus


Hotspot-suojaus

Lämpöpisteitä on saatavana julkisissa paikoissa, kuten lentokentillä, sairaaloissa, kahviloissa, lomakohteissa, kirjastoissa ja niin edelleen. Ja yhteydenpito heihin voi olla kätevää useimmiten, mutta ne voivat myös olla epämiellyttäviä, kun kyse on hotspot-tietoturvauhista.


img

Hypätä…

Mikä on hotspot?

Hotspot-pisteet ovat tukiasemia, jotka yksi laite yleensä sallii yhdistää muita laitteita ja antaa heille pääsyn Internetiin. Pääsypistettä käyttämällä voit yhdistää kannettavan tietokoneen, älypuhelimen tai muun laitteen, jolla on langaton yhteys Internetiin.

Hotspotit voivat olla avoinna, suojattu salasanalla, ilmaisia ​​tai maksettuja. Yhdistäminen avoimeen julkiseen hotspot-pisteeseen ei kuitenkaan ole aina viisasta päätöstä, koska ne liittyvät tiettyihin turvallisuusuhkiin. Siksi emme suosittele lukijoitamme muodostamaan yhteyttä mihinkään avoimeen julkiseen hotspot-palveluun ryhtymättä muutamiin tarpeellisiin varotoimenpiteisiin.

Mitä eroa on langattomalla ja mobiiliyhteydellä?

Ennen keskustelua hotspot-turvallisuusongelmista ja toimenpiteistä niiden välttämiseksi. Annetaan tutkia hotspot-tekniikan tyyppejä.

Mobiili yhteyspiste

Tämäntyyppinen hotspot tarkoittaa Internet-yhteysosoitteita, jotka voidaan luoda mobiililaitteilla, jotka voidaan kuljettaa paikasta toiseen. Matkaviestinpisteet voidaan jakaa edelleen kahteen luokkaan: henkilökohtaiset hotspotit ja kannettavat hotspotit.

Henkilökohtainen hotspot

Teknologian edistyessä jokaisesta matkapuhelinlaitteesta on tullut hotspot-isäntä. Aluksi hotspot-laitteet voivat sijaita vain julkisissa paikoissa. Nyt jokaisella henkilöllä on laite, josta voi tulla hotspot-tukiasema. Tätä kutsutaan usein henkilökohtaiseksi hotspotiksi.

Älypuhelimellasi (Android tai iOS), tablet-laitteella tai iPadilla voit jakaa Internet-yhteytesi muiden lähellä olevien laitteiden kanssa luomalla hotspotin. – Annetaan muiden laitteiden muodostaa yhteys Wi-Fi-verkon kautta. Tämä hotspot voidaan myös suojata salasanalla – rajoittamalla sitä kaikilta toivomattomilta pääsyiltä.

Hotspot-tietoturvan osalta henkilökohtaiset hotspot-palvelut sisältävät toisen tason tietoturvan. Huolimatta siitä, että nämä yhteyspisteet luodaan henkilökohtaisilla laitteilla, isäntälaite voi olla tartunnan haittaohjelmia. Tämä voi vaarantaa hotspot-verkon turvallisuuden ja asettaa kytketyt laitteet vaaraan.

Kannettava hotspot

Kuten aiemmin keskusteltiin, teknologisen kehityksen ansiosta älypuhelimista on tullut hotspot-isäntiä. älypuhelimia voidaan kuitenkin käyttää yhteyspisteinä, mutta niillä on raja.

Ensinnäkin, jotta sinusta tulee hotspot-tukiasema, sinun on tiedettävä, salliiko matkapuhelinverkkosi jakamisen – sallia laitteen jakaa tietoverkonsa.

Toiseksi, tietojen jakaminen useiden älypuhelimeen kytkettyjen laitteiden kanssa voi tyhjentää akun nopeasti. Kolmanneksi, on parempi olla turvassa kuin pahoillani; Yksi ei saa satunnaisesti antaa muiden jakaa tietoja henkilökohtaisella laitteella.

Yllä olevien erojen korjaamiseksi meillä on ratkaisu, jota kutsutaan kannettaviksi hotspot-laitteiksi. Nämä ovat minilaitteita, jotka toimivat hotspot-tien päällä, tarjoamalla laajan valikoiman datasuunnitelmia. Ne myös kaksinkertaistuvat erillisenä yhteyspisteenä useille laitteille. AT&T Velocity, Verizon Jetpack, Karma Go ja MCD-4800 ovat yksi harvoista esimerkeistä kannettavista yhteyspisteistä.

Kannettavat hotspotit voidaan luokitella tasolle 1 hotspot-turvallisuuden kannalta. Epäillään verkon tietoturvan vaarantamisesta, käyttäjä voi joko valita salasanan vaihtamisen tai salata laitteen kovalla palautuksella.

Koska nämä ovat erillisiä hotspot-laitteita, joita tukevat telealan jättiläiset, hakkereiden mahdollisuudet tunkeutua heidän turvallisuuteensa ovat melko vähäiset. Siksi, jos olet usein matkustava ja turvallisuudenharrastaja, mobiili hotspot-laite on pakollinen asia.

WLAN-yhteyspiste

Päinvastoin kuin matkapuhelimet, jotka käyttävät matkapuhelintietoa tiedon jakamiseen, WiFi-yhteyspisteiden avulla ihmiset pääsevät Internetiin Wi-Fi-tekniikan kautta. Jos Internet-palveluntarjoajaan yhdistetään reititintä, Wi-Fi-yhteyspiste ei voi olla mobiili. Wi-Fi-yhteyspiste voi olla joko auki tai suljettu isännän asetusten mukaisesti.

Avaa julkinen WiFi

Langatonta reititintä, joka on kytketty Internet-palveluntarjoajaan, joka on tahallisesti tai tahattomasti sammuttanut todennusvaatimuksensa, voidaan kutsua avoimeksi julkiseksi Wi-Fi-verkkoksi. Jokainen reitittimen alueella oleva laite voi jakaa Internet-yhteyden ilman rajoituksia. Avoimen julkisen langattoman verkon isäntä ei usein hallitse kaistanleveyden allokointia tai rajoita sen käyttöä. Avoimet julkiset WiFi-yhteyspisteet ovat yleensä ilmaisia, mutta niihin liittyminen on vaarallista.

Hotspot-turvallisuuden kannalta avoimet julkiset Wi-Fi-verkot ovat vähiten turvallisia verrattuna muihin korvikkeisiin. Valtuuden puute yhteyden muodostamishetkellä on se, mikä tekee näistä verkoista vähiten turvattuja. Kuka tahansa voi muodostaa yhteyden verkkoon ja saastuttaa sen suojauksen. Koska madot voivat tartuttaa laitteita solmujen kautta, minkä tahansa verkkoon kytketyn laitteen turvallisuus on vaarannettu.

Lisäksi laitteet, jotka valitsevat yhteyden avoimeen julkiseen Wi-Fi-verkkoon, ovat alttiimpia kytkeytymään väärennettyyn verkkoon. Hakkerit voivat hyödyntää tällaisten hotspot-verkkojen turvallisuutta monella tapaa. Siksi emme suosittele yhdistämistä sellaisiin verkkoihin.

Suljettu julkinen WiFi

Toisin kuin avoin julkinen WiFi-yhteyspiste, suljettuihin julkisiin yhteyspisteisiin liittyy yleensä jonkin verran hallintaa ja hallintaa. Suljettujen julkisten yhteyspisteiden käyttöoikeudet ovat käytössä. Siksi vain käyttäjät, joilla on käyttöoikeudet tai oikeudet, voivat käyttää verkkoa. Suljetut julkiset WiFi-hotspot-isännät hallitsevat usein kaistanleveyden allokointia, käyttöä, lähetys- ja latausrajoituksia tai käyttäjiä pääsynhallinnan ohella – sallivat vain tietyt ulkoiset laitteet Internetiin. Tällaiset tukiasemat ovat yleensä maksettuja, mutta toisinaan ilmaisia.

Verrattuna avoimiin julkisiin Wi-Fi-yhteyspisteisiin suljetut julkiset Wi-Fi-yhteyspisteet ovat hotspot-turvallisuuden kannalta vakuuttavampia. Näitä verkkoja hallitaan tiiviisti ja ne vaativat todennuksen yhteyden muodossa. Nämä hotspotit ovat todennäköisesti suojattuja keskeltä-iskuilta. Lisäksi todennuksen vuoksi käyttäjän mahdollisuudet muodostaa yhteys väärennettyyn verkkoon ovat melko vähäiset.

Mitä ovat Hotspot 2.0 (HS 2.0) -verkot?

802.11u-yhteyskäytännöillä varustettu hotspot 2.0 mahdollistaa verkkovierailun, myöntää pääsyn parannetulle kaistanleveydelle ja helpottaa palvelun kysyntää. 802.11u-protokollien avulla laite voi muodostaa yhteyden automaattisesti lähimpään verkkoon, kun se on kantamalla. Verkkotunnistuksesta rekisteröintiin ja pääsyn pyytämiseen kaikki on automatisoitu hotspot 2.0: ssa. Tämä minimoi vaivan, joka liittyy manuaaliseen verkkoon liittämiseen joka kerta.

Todennukseen käytettyjä käyttöoikeustietoja käytetään kaikissa yhteyspisteissä – käyttäjät voivat muodostaa yhteyden heti. Lisäksi protokollat ​​parantavat myös kytketyn laitteen turvallisuutta. Johtavat käyttöjärjestelmät, kuten iOS, Android, macOS ja Windows 10, tukevat hotspot 2.0: ta. Sinun tarvitsee vain siirtyä WiFi-asetuksiin ja ottaa hotspot 2.0 käyttöön. Yleensä hotspotit 2.0 ovat saatavissa paikoissa, kuten lentokentät, hotellit, lomakohteet ja kahvilat.

Aina kun vierailet edellä mainituissa julkisissa paikoissa, hotspot 2.0 tunnistaa automaattisesti todellisen verkon ja yhdistää laitteen siihen. Sinun ei tarvitse kytkeä laitetta manuaalisesti tai toistaa todennusprosessia tarvittaessa. Lisäksi, jos käytät tietyn Internet-palveluntarjoajan palveluita ja Internet-palveluntarjoajasi tarjoaa sinulle rajoittamattoman pääsyn sen julkisiin yhteyspisteisiin. Hotspot 2.0: n avulla laite voi muodostaa yhteyden ISP: n julkiseen hotspot-pisteeseen automaattisesti, kun olet tavoitettavissa.

Mitkä ovat hotspot-tietoturvan tärkeimmät uhat?

Yhdistäminen avoimeen Wi-Fi-yhteyspisteeseen ei ole koskaan turvallista ilman tarvittavia varotoimia. Vaikka siellä on monia turvallisuusuhkia, tutkitaan joitain merkittäviä.

Fake Networks – Rogue AP: t

Kuten nimi itse sanoo, väärennetyt verkot, jotka tunnetaan myös nimellä pahat kaksospisteet, ovat roistoja tukiasemia, jotka voivat saastuttaa laitteesi yhdistämisen jälkeen. Tämä verkko voi tartuttaa minkä tahansa laitteen, jolla on jako-ominaisuus, olipa kyse älypuhelimesta tai kannettavasta tietokoneesta. Kopioimalla sama nimi samojen tietoturvatiedotten kanssa, nämä väärennöspisteet luodaan hakkeroimaan kohdennettuihin laitteisiin, kun ne on kytketty.

Toinen temppuhakerit lisäävät laitteen mahdollisuutta muodostaa yhteys väärennettyyn verkkoon, pikemminkin kuin alkuperäinen verkko, saattamalla väärennösverkko saataville laitteen läheisyydessä. Oletuksena laite tarttuu voimakkaampaan tai fyysisesti lähempänä olevaan signaaliin ja kytkeytyy väärennettyyn verkkoon.

Lisäksi hakkerit voivat myös poistaa alkuperäisen verkon yhtälöstä yksinkertaisella palvelunestohyökkäyksellä – jättämällä epävarmoille laitteille muuta vaihtoehtoa kuin muodostaa yhteys väärennettyyn ja haitallisiin verkkoihin.

WiFi-ananas

Wi-Fi-ananasta ei koskaan tarkoitettu käytettäväksi laitteiden hyödyntämiseen. Laitteen luomisen päätarkoitus oli testata järjestelmän haavoittuvuudet ja selvittää aukkoja verkon tai yhteyspisteen tietoturvassa. Sitä käyttivät pääasiassa eettiset hakkerit suorittaakseen verkon levinneisyystestejä.

Nämä läpäisytestit olivat eettisiä, koska järjestelmän haltija oli tietoinen ja antanut suostumuksensa niihin. Lyhyesti sanottuna pääsy oli valtuutettu. Menetelmä saavutti suosiota, koska se minimoi monimutkaisuudet verkkojen läpäisytestien suorittamiseen, jotka vaativat erikoistuneita ohjelmistoja ja käyttöjärjestelmiä. Siitä huolimatta tämän menetelmän käyttö ei rajoitu pelkästään eettiseen hakkerointiin.

Jos olet unohtanut kytkeä WiFi pois päältä laitteellasi, ananalainen katkaisee laitteen signaalin – yhdistämällä sen heti hunajapotin hotspotiin. Sitten se käynnistää keskitason hyökkäyksen (selitetään myöhemmin) hyödyntämällä laitteen tunnistamaa SSID-tunnusta. Vaikka Wi-Fi Pineapple on kytketty verkkoon, Internet-yhteyttä ei ole häiriintynyt. Vaikka verkon turvallisuutta sabotoidaan, käyttäjällä ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu.

Mies keskellä hyökkäystä

Kuten nimestä selvästi ilmenee, keskellä tapahtuva hyökkäys viittaa luvattomaan verkon sieppaamiseen. Se tapahtuu, kun hakkeri on onnistuneesti tarttunut verkkosignaalisi ja saa nyt pääsyn jakamiin tai vastaanottamiin tietoihin. Ajattele sitä joku, joka kuulee kaiken, mitä sanot. Mitä puhut, hän kuuntelee. Mitä kirjoitat, hän lukee. Tällaisia ​​hyökkäyksiä tukevat yleensä luvattomat pääsy tietoihin ja identiteettivarkaudet. Hakkereilla on nyt pääsy viesteihisi, sähköpostiisi ja tietoihisi, joita lähetät Internetissä.

Hakkeri saa käyttöösi myös luottokorttitietosi ja pankkitietosi, jos aiot tehdä ostoksia verkkokaupassa yhteyden vaarantuessa. Lisäksi he voivat käyttää jopa tietoja, jotka olet tallentanut aikaisempien tapahtumien aikana. Vaikka käymäsi verkkosivustot ovat Hyper Text Transfer Protocol -turvallisia, hakkeri voi nopeasti kiertää salauksen joko ohjaamalla sinut oikean sivuston väärennettyyn versioon tai käyttämällä pari temppua hihassaan poistaakseen kyseisen HTTPS-salauksen kokonaan..

pikkuleipä "Sidejacking"

Evästeiden sivutunkit ovat toinen keskimmäisen ihmisen hyökkäyksen muoto, ja sitä kutsutaan myös istuntojen kaappaamiseksi. Tämän hakkerointiyrityksen aikana hakkeri pääsee uhrin online-tilille. Aina kun kirjaudut tilillesi, olipa kyseessä sitten sosiaalisen median tili, verkkopankkitoiminta tai mikä tahansa verkkosivusto, joka vaatii kirjautumistiedot, järjestelmä tunnistaa käyttäjätiedot ja palvelin myöntää pyydetyn käyttöoikeuden.

Joku, jota kutsutaan istuntoevästeeksi, helpottaa tätä prosessia. Tämä eväste tallennetaan laitteeseesi niin kauan kuin olet kirjautunut sisään. Kun kirjaudut ulos, palvelin mitätöi istunnon tunnuksen – vaaditaan sinua antamaan käyttöoikeustiedot uudelleen seuraavan kirjautumisen yhteydessä. Evästeiden sivutukituksella tarkoitetaan tilannetta, jossa hakkeri varastaa istunnon tunnuksen ja käyttää sitä luvattoman pääsyn myöntämiseen tilillesi.

Matoja – Hotspot

Mato on haittaohjelma, joka tartuttaa haavoittuvia verkkoja leviämään kytkettyihin laitteisiin. Tämän haittaohjelman keskeinen tavoite on jäljentää; siis hetkessä, kun se tarttuu laitteeseen, se alkaa levitä. Se kohdistuu yleensä laitteisiin, joissa on haavoittuvuuksia tai porsaanreikiä, ja voi levitä solmujen kautta.

Siksi on turvallista olettaa, että madot voivat tartuttaa laitteen, on kytketty vaarantuneeseen hotspot-pisteeseen. Matoja paitsi heikentää laitteen suorituskykyä, mutta myös tekevät heistä alttiita hakkerointiyrityksille.

Kuinka suojata Internet-yhteyspiste

On parempi olla turvassa kuin pahoillani. Perusteellisen tutkimuksen ja paljon vaivaa tekemällä olemme laatineet luettelon tavoista, joilla voit suojata minkä tahansa hotspotin, koska seuraavat vinkit ovat eturintamassa laitteen turvallisuudelle.

Valitse viisaasti

Joskus olet ehkä huomannut läheisyydessä erilaisia ​​hotspot-verkkoja, joilla on samanlaiset nimet. Jos yksi niistä olisi aito, toiset eivät. Useimmiten ihmiset eivät tiedustele ja muodostavat yhteyden heti yhteyspisteeseen voimakkaimmalla signaalilla. Kuten aiemmin keskusteltiin, hakkerit saattavat huijata sinua – tehostamalla heidän verkkonsa signaaleja. Älä kuulu tähän ansaan. Kysy, valitse viisaasti ja muodosta yhteys oikeaan yhteyspisteeseen.

Suojattu verkko > Avaa verkko

Aina on parempi ja viisasta muodostaa yhteys turvalliseen verkkoon pikemminkin kuin avoin hotspot. Näiden suojattujen verkkojen edessä on lukituskuvakkeet – Internet-käyttö edellyttää, että syötät käyttöoikeustiedot. Jos olet kahvilassa, hotellissa, sairaalassa tai lomakeskuksessa, voit pyytää valtakirjaa vastaanotosta. Yhteysyrityksen yhteydessä nämä hotspotit joko tiedustelevat käyttöoikeustiedot heti tai reitittävät sinut verkkosivustoon, johon voit kirjoittaa toimitetut tiedot kirjautuaksesi suojattuun verkkoon.

Älä anna laitteiden yhdistyä automaattisesti

Ei ole viisasta antaa laitteen muodostaa yhteys automaattisesti käytettävissä olevaan julkiseen hotspot-pisteeseen. Voit sallia laitteen kysyvän sinua ennen yhteyden muodostamista avoimeen verkkoon. Laitteet, jotka kytkeytyvät automaattisesti lähellä oleviin voimakkaimpiin signaaleihin, voivat helposti joutua väärennettyjen verkkojen ja hakkerointiyritysten uhreiksi. Siksi suosittelemme, että poistat ominaisuuden käytöstä laitteellasi.

Tuo oma hotspot

Tämä vinkki koskee ryhmää pikemminkin yksilöä. Jos olet ryhmä ystäviä, kollegoita tai luokkatovereita – etsit avointa hotspotia julkisessa tilassa, suosittelemme, että sinusta tulee yksi. Nykyaikainen tekniikka on mahdollistanut laitteiden toimia kuormituspisteinä ja jakaa kaistanleveyttä.

Lisäksi voit kuljettaa kannettavia hotspot-pisteitä ja tulla turvalliseksi jaetuksi verkkoksi. Tällä menetelmällä voi olla puutteita, kuten rajoitettu nopeuden tai kaistanleveyden käyttö, mutta se on ehdottomasti kaikkein turvallisin.

Maksetut Hotspot-tilaukset

Siellä on monia palveluita, jotka antavat pääsyn laajaan yhteyspisteverkkoonsa pienen summan, nimeltään liittymämaksujen, vastineeksi. Nämä ovat maksettuja hotspot-verkkoja, joiden yhteys ei ehkä ole yhtä tyydyttävä kuin verkon, joka tarjoaa pääsyn ilmaiseksi, mutta ovat turvallisempia. Ja koska heille maksetaan, voit odottaa enemmän nopeutta ja kaistanleveyttä ilmaiseen hotspot-palveluun verrattuna.

Salaa tietosi VPN: llä

VPN toimii eturintamana vaarantuneita pisteitä ja hakkereita vastaan. VPN tarjoaa sinulle päästä päähän -salauksen – tekemällä tietosi loukkaamattomiksi luvattomalta käytöltä. Se luo virtuaalisen tunnelin laitteen ja hotspotin välille, tunnelin läpi kulkevat tiedot ovat salattuja ja suojattuja siten, vaikka yhteys vaarantuisi.

Älä anna henkilökohtaisia ​​tietoja

Kun olet yhteydessä avoimeen julkiseen hotspot-palveluun, pidättäytyä tekemästä rahoitustapahtumia, pääsyä sosiaalisen median tileille, avaa sähköposteja tai käyttää muunlaista henkilökohtaista tietoa. Vaikka laitteesi on suojattu, se ei tarkoita myös, että hotspot-verkko on suojattu. Laitteesi kautta käyttämäsi verkko voi vaarantua, ja saatat vahingossa jakaa kriittisiä tietoja ei-toivotuille silmille.

Älä luovuta salasanasi

Saavuttaessasi avointa julkista hotspot-palvelua pidättäytyä käyttämästä verkkosivustoja, jotka edellyttävät kirjautumista sisään tai käyttämään minkäänlaisia ​​käyttöoikeustietoja, kuten salasanoja.

Poista jakaminen käytöstä

Älä jätä jakamista käytössä laitteellasi. Jos jakamisvaihtoehtoasi ei ole poistettu käytöstä ja sattumalta olet yhteydessä väärennettyyn verkkoon, annat hakkereille pääsyn kriittisiin tietoihin hopealautasella. Joten suosittelemme, että poistat jako-ominaisuuden käytöstä laitteellasi.

Käy verkkosivustoilla, joissa on HTTPS- ja SSL-protokollat

Kun olet yhteydessä Wi-Fi-yhteyspisteeseen, suosittelemme, että vierailet verkkosivustoilla, joissa on HTTPS ja SSL. Kun vierailet millä tahansa sivustolla, laitteen ja palvelimen välillä on tiedonkulkua. HTTPS- ja SSL-protokollat ​​salaa laitteesi lähettämät ja vastaanottamat tiedot. Joten vaikka hakkerit pystyvät sieppaamaan yhteyden, he eivät pysty ymmärtämään salattuja tietoja, ja tietosi ovat turvassa.

Kanna kannettavaa yhteyspistettä

Kuten aiemmin keskusteltiin, kannettavia hotspot-laitteita on saatavana monenlaisia. Suurin osa johtavista operaattoreista on nyt keksinyt oman mobiilin hotspot-laitteen. Joten jos et halua kuluttaa muutamaa taalaa, suosittelemme kantamaan henkilökohtaista kannettavaa hotspotiasi, koska se on turvallisin vaihtoehto.

Pidä laite ajan tasalla

Laitteiden ja käyttöjärjestelmien päivittäminen voi olla työlästä, mutta välttämätöntä. Viimeisimmät sovelluskorjaukset tai käyttöjärjestelmän päivitykset korjaavat usein turvallisuuden porsaanreiät ja häiriöt, joita et koskaan tiennyt olevan laitteellasi. Nämä porsaanreikiä tekevät laitteestasi alttiita ja alttiimpia hakkerointiyrityksiä. Siksi suosittelemme laitteesi ajan tasalla pitämistä.

Älä poista palomuuria käytöstä

Palomuurin kytkeminen päälle on vähiten suositeltu vaihtoehto verrattuna VPN: ään, mutta se tuo varmasti lisäarvoa laitteen suojaukseen. Voit sallia tai kieltää ei-toivotut ohjelmat. Voit hallita laitteiden sovelluksia ja verkkosivustoja palomuurin kautta.

FAQ

Voidaanko Mobile Hotspot jäljittää?

Mobiili-yhteyspisteet voivat olla joko henkilökohtaisia ​​yhteyspisteitä. Henkilökohtaiset hotspot-paikat luovat ja isännöivät yksilöt itse, kun taas kannettavat hotspot-kohdat käsittävät kantoaaltolaitteet. Älylaitteellaan käyttäjän luoma henkilökohtainen hotspot on jäljitettävissä, jos verkon isäntälaitteen turvallisuus on jo vaarannettu.

Hakkerit voivat myös rikkoa isäntälaitteen hotspot-tietoturvaa, jos se tarjoaa avoimen pääsyn. Salasanasuojauksen ottaminen käyttöön henkilökohtaisessa hotspotissa on erinomainen tapa välttää tämä häiriö ja varmistaa hotspot-tietoturva.

Kannettavat hotspotit toisaalta ovat kantolaitteita, joiden avulla voit käyttää henkilökohtaisia ​​hotspot-paikkoja tien päällä. Näiden laitteiden hotspot-tietoturva on vakaa verrattuna mobiileihin hotspot-pisteisiin, koska kannettavia hotspot-laitteita hallinnoivat tietoliikenteen jättiläiset.

Tällaisten laitteiden jäljitettävyys on melkein mahdotonta, ellei joku ole fyysisesti luonut takaovia itse laitteeseen tai tunkeutunut sen hotspot-turvallisuuteen Wi-Fi-ananasilla.

Voinko Internet-palveluntarjoajani nähdä mitä teen?

Ellet ole jakanut näyttöä Internet-palveluntarjoajan kanssa tai antanut heille pääsyn järjestelmään, Internet-palveluntarjoajasi ei näe tekemäsi. Siitä huolimatta lähes kaikki Internet-palveluntarjoajat ylläpitävät käyttäjiensä lokit. He eivät ehkä teknisesti näe mitä teet, mutta he ovat tietoisia online-toiminnoista ja toiminnoista.

Mahdollinen ratkaisu online-tietosuojasi varmistamiseen on VPN. VPN: n avulla voit peittää IP: n ja piilottaa henkilöllisyytesi verkossa. Toisin kuin Internet-palveluntarjoaja, joka tallentaa lokit kaikista online-toimintoistasi, VPN pitää murto-osan nimettömistä käyttötilastoista. Lisäksi VPN reitittää liikennettä eri palvelimien kautta – mikä Internet-palveluntarjoajien on vaikeaa seurata online-toimintaa.

Tässä on muutama opas WiFi-verkoissa:

 • WiFi VPN
 • Kodin WiFi-suojaus
 • Julkinen WiFi-suojaus
 • WiFi-uhat
 • WiFi-suojausprotokollat
 • Ilmaiset WiFi-yhteyspisteet
 • Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map