DNS-vuodonsuojaus


DNS-vuodonsuojaus

Pääset verkkosivustoille ympäri maailmaa ja ole varma online-yksityisyydestäsi. PureVPN: n DNS-vuodonsuojaus on suunniteltu pitämään Internet-toiminnot turvallisina aina. Kun yhteys on muodostettu, kaikki ja kaikki käyttämäsi IP-osoitteet suojataan korkeimmalla mahdollisella salausasteella.


Suojaa DNS PureVPN: n DNS-vuodonsuojauksella, joka varmistaa online-toimintosi äärimmäisen salaisuuden.

Mikä on DNS?

DNS (Domain Name System) toimii kääntämällä verkkotunnukset IP-osoitteiksi, jotta selaimet voivat olla vuorovaikutuksessa keskenään. Jokaisella Internetiin kytketyllä laitteella on yksilöivä IP-osoite, jota muut laitteet käyttävät kommunikointiin. DNS-palvelimet poistavat ihmisten tarpeen muistaa IP-osoitteet, kuten 192.168.1.1 (IPv4), tai monimutkaisempia uudempia aakkosnumeerisia IP-osoitteita, kuten 2300: de00: 1298: 1 :: g482: v6b3 (IPv6).

Kuinka voin tarkistaa, toimiiko VPN-verkko oikein?

Varmista, että VPN toimii oikein, voi olla itsenäinen haaste, koska DNS-vuodot ovat yllättävän yleinen asia. Vaikka voit yrittää tutkia VPN-asetuksia itse ja varmistaa, että kaikki toimii hyvin ja välttää DNS-vuodot, se ei ole niin helppoa kaikille.

PureVPN on pitänyt tämän mielessä DNS-vuodotestin, joka korostaa, jos DNS (Domain Name Server) -pyyntösi paljastetaan verkossa. Kun tietoturvahäiriöt yleistyvät, todellisella IP: lläsi on vaarana pilata silmiä, vaikka käytät VPN: ää, ja sitä on helppo hyödyntää.

Suorita DNS-vuototesti

Jos minulla on jo VPN, miksi minun on tarkistettava DNS-suojaukset?

VPN-yhteys turvaa Internet-yhteytesi reitittämällä Internet-pyynnöt VPN-tunnelin kautta, peittämällä todellisen henkilöllisyytesi ja online-toiminnot ja pitämällä sinut turvassa DNS-vuotoilta. Toisaalta DNS-vuodot ovat silloin, kun Internet-palveluntarjoajasi voi ohjelmisto-ongelmien vuoksi seurata Internet-toimintasi riippumatta siitä, käytätkö VPN: ää vai et.!

Koska DNS-pyynnöt luovuttavat selaustottumuksesi, niitä voidaan hyvinkin käyttää sinua vastaan. Jos henkilöllä on pääsy DNS-liittyviin pyyntöihisi Internet-palveluntarjoajan tai VPN-palvelimen lisäksi, se on huolestuttava. Tämä tarkoittaa, että online-toiminnot ovat haavoittuvia, etkä enää ole turvassa DNS-vuotojen takia. Voit tarkistaa tekemällä vuototestin estääksesi DNS-palvelimen vuodot tai käyttämällä VPN-palvelua, joka voi estää DNS-palvelinten vuotoja.

Mitkä ovat DNS-vuotojen syyt?

DNS-vuotamiseen on useita syitä. Yleisimmät ovat:

1.Väärin konfiguroitu verkko

Väärillä asetuksilla altistat laitteesi verkkohyökkäyksille ja tietorikkomuksille. Kun kytket laitteen suhteellisen uuteen Wi-Fi-verkkoon, verkon DHCP-asetukset (oletusprotokolla, joka määrittelee laitteesi IP-osoitteen verkossa) voivat automaattisesti määrittää DNS-palvelimet hoitamaan verkkopyyntösi.

Tämän ongelmana on, että DNS-palvelin tai DNS-palvelimet voivat kuulua Internet-palveluntarjoajaasi tai se voi olla suojaamaton (ei salattu), joka aiheuttaa DNS-vuodon. Kun muodostat yhteyden VPN-verkkoon, DNS-verkkopyynnöt menevät tällaisessa tapauksessa salatun VPN-tunnelin ympärille aiheuttaen DNS-vuotoja.

2.Internet-protokollan versio 6 (IPv6)

IPv4-protokolla on todellakin käytetty loppuun, mutta samalla Internet on jatkuvassa muuntamisvaiheessa IPv4: n ja IPv6: n välillä. Suurin osa VPN-palveluista ei tarjoa IPv6: n IP-osoitetta, minkä vuoksi niille, jotka ovat IPv6-protokollassa, VPN-palveluntarjoaja ei pysty tarjoamaan suojausta.

PureVPN tarjoaa IP-osoitteen, jolla on IPv6-vuodonsuojaus, joka takaa parhaan mahdollisen online-nimettömyyden. Sillä on tarkoitus suojata verkkoliikennettä uteliailta, hakkereilta, jäljittäjiltä ja valvontayksiköiltä. Tällä voidaan estää DNS-vuoto. Kun olet muodostanut yhteyden PureVPN: ään, voit olla varma online-yksityisyydestäsi IPv4- ja IPv6-protokolloissa ja lopettaa huolehtimisen DNS-vuodosta..

3.Läpinäkyvät DNS-välityspalvelimet

Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa ovat suunnitelleet menettelytavan määrätä käyttäjän itse valmistama DNS-palvelin käyttäjälle, jos käyttäjä haluaa muuttaa asetuksia käyttääkseen kolmannen osapuolen palvelinta. Jos Internet-palveluntarjoaja huomauttaa DNS-asetuksiin tehdyistä muutoksista, he käyttävät läpinäkyvää välityspalvelinta.

Läpinäkyvä DNS-välityspalvelin on kloonattu palvelin, joka pysäyttää ja välittää verkkoliikennettä Internet-palveluntarjoajille, jotka omistavat DNS-palvelimen tai DNS-palvelimet. Tämä tunnetaan myös nimellä ISP-pakottaminen. Tämä on eräänlainen DNS-vuoto, joka johtaa ISP: n väärinkäytöksiin. VPN-palveluntarjoajan DNS-palvelin tai DNS-palvelimet takaavat verkkoliikenteen turvallisesti läpi ja estää DNS-vuotoja.

4. Vanhentuneet ohjelmistot

Varmista aina, että ohjelmistosi päivitetään, koska päivitykset vahvistavat laitteesi suojausta haitallisilta toimijoilta. DNS-vuodot ovat yleisiä vanhentuneiden ohjelmistojen sijasta ajan tasalla olevien ohjelmistojen kanssa. Tällä tavoin voit myös estää DNS-vuodon. Varmista aina, että suoritat DNS-vuototestin usein.

Kuinka PureVPN tarjoaa DNS-vuodonsuojauksen?

PureVPN on VPN-palvelu, joka on sitoutunut varmistamaan, että käyttäjät kokevat parhaan verkkokokemuksen. Tämä tarkoittaa poikkeuksellisen online-tietoturvan ja verrattoman online-nopeuden tarjoamista. PureVPN tarjoaa huippuluokan DNS-vuodonsuojauksen ja varmistaa, että online-liikenteesi on suojattu Internet-palveluntarjoajan tai muun vakoojakokonaisuuden uteliailta silmiltä..

PureVPN: n DNS-vuodonsuojaus

Aina kun käytät verkkotunnusta (Facebook, Google jne.), Luodaan DNS-pyyntö, joka paljastaa todellisen online-identiteettisi verkossa. DNS-pyynnöt lähetetään DNS-palvelimelle tai DNS-palvelimille, jotka on määritetty kokoonpanoasetuksissa. Internet-palveluntarjoajat ovat älykkäitä, he valitsevat, mitä verkkotunnuksia etsit enimmäkseen huolimatta siitä, että olet yhteydessä VPN-verkkoon.

PureVPN: n VPN-palvelin on nopea, turvallinen ja salattu, mikä auttaa sinua välttämään tätä vakoilua / seurantaa estämällä DNS-pyynnön saavuttamasta palveluntarjoajaasi, ja ratkaisee pyynnön omassa VPN DNS -palvelinverkossaan. Tämä prosessi varmistaa online-henkilöllisyytesi turvallisuuden; joten pysyt täysin nimettömänä verkossa.

Lisätietoja PureVPN: n ominaisuuksista

 • Jaettu tunnelointi
 • AES-salaus
 • Suojattu WiFi
 • Turvallinen P2P-tiedostonjako
 • IPv6-vuodonsuojaus
 • iOS on Demand
 • Internet Kill -kytkin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map