Binge-Watch ranskalainen Netflix mistä tahansa


Binge-Watch ranskalainen Netflix mistä tahansa

Voit katsella ranskalaista Netflixiä ulkomailla ollessasi käyttämällä suoratoistolaitteesi PureVPN-osoitetta. PureVPN tarjoaa tilaajille ensimmäistä kertaa 7 päivän kokeiluversion vain 0,99 dollarilla. Joten voit käyttää Netflix Francea helposti mistä päin maailmaa tahansa ja estää lukitusstressiä.

Hanki 70%: n PureVPN-alennus binge-katsojille

Kuinka saada ranskalainen Netflix ulkomaille?

Pääset ranskaiseen Netflixiin mistä tahansa maasta noudattamalla alla olevia ohjeita.

American Netflix VPN

Ilmoittautuminen PureVPN-palveluun

Se on nopea ja vaivaton.

yhdistä purevpn netflix -palvelin

Lataa ja asenna PureVPN.

Se tukee satoja laitteita.

Pääset American Netflixiin VPN: n avulla

Suorita ranskalainen Netflix.

Liitä vain ja nauti!

Lataa PureVPN

Suosikkilaitteellasi!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Hanki PureVPN laitteellesi ja suoratoista ranskalainen Netflix heti.

On olemassa kymmeniä erilaisia ​​laitteita ja alustoja, joille PureVPN tarjoaa sovelluksiaan ja PC-asiakkaitaan. Ystävällinen käyttöliittymä ja virheetön toiminnallisuus tekevät ranskalaisen Netflixin katsomisesta nautinnollisen kokemuksen. .

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox -reititin Kodi

PureVPN on hiljattain julkaissut omistettuja sovelluksia BoxeeBox, Roku, Apple TV ja Android TV. Se on myös julkaissut laajennukset kaikille tärkeimmille selaimille, tuonut ranskalaisen Netflixin sinulle kuin koskaan ennen.

31 päivän rahat takaisin -takuu

Voinko katsella ranskalaista Netflixiä ulkomailla?

Jos olet tilannut Netflixin Ranskan sisäpuolelta, etkä, matkustat maan ulkopuolella, voit silti käyttää tiliäsi, koska olet maassa, jossa Netflix toimii. Et voi kuitenkaan löytää suosikki TV-ohjelmasi. Et ehkä myöskään pysty jatkamaan katselua, jonka keskeytit takaisin kotimaassasi.

PureVPN voi ratkaista tämän ongelman myös sinulle. Kirjaudu vain PureVPN: ään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi ja muodosta yhteys mihin tahansa palvelimeen Ranskassa. Kun yhteys on muodostettu, pääset käsiksi ja katselemaan kaikkia suosikki televisio-ohjelmasi ja elokuvasi sieltä, mihin jäit.

Netflix Yhdysvalloissa käytettävissä maissa

Parhaat ohjelmat / elokuvat ranskalaisella Netflixillä

ranskalainen netflix

Relatos salvajes (2014)

Tämä on elokuva ihmisen käyttäytymisestä ja siitä, kuinka sen ääripäät voivat johtaa vakaviin seurauksiin. Elokuva sisältää 6 erilaista tarinaa. Vaikka näyttää siltä, ​​että tarinat eivät liity toisiinsa, mutta pohjimmiltaan ne puhuvat samasta asiasta.

Kun ihmiset joutuvat tilanteisiin, joihin he eivät olleet suunnitelleet, he huijaavat. Tämä saa heidät ryhtymään toimiin, joita he myöhemmin pahoittelevat. Elokuva on hauska, ajatuksia herättävä ja hyvin lähellä todellisuutta.

katsella ranskan netflix

Booksmart (2019)

Amy ja Molly olivat olleet hienoja oppilaita koko lukionsa ajan, ja nyt he ovat valmistumassa. Molly tajuaa, että neljän vuoden ajan, jolloin kaikki juhlivat ja pitivät hauskaa, he olivat kiireisiä opiskeluunsa, jättäen kaikkeen hyvät asiat.

Nyt he haluavat elää kaikki nuo suuret hetket. Ainoa ongelma on, että heillä on vain yksi yö, ja tietysti he haluaisivat tehdä kaiken mahdollisen.

käyttää ranskan netflix

Müslüm: Kivun ääni (2017)

Tämä elokuva on suositun turkkilaisen laulajan Müslüm Gürsesin elokuva, ja se julkaistiin noin viisi vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Elokuvan tarkoituksena on näyttää Muslumin elämä kaikista murheista ja traumaista, joita hän kohtasi lapsena, mikä aiheutti suuria vaikeuksia hänen elämässään.

Müslümillä oli ääni täynnä tunteita. Hänen kappaleet olivat täynnä surukappaleita, jotka koskivat kaiken taustan ihmisiä. Hänellä oli suuri fani seuraamassa, ja fanit kutsuivat sitä Babaksi (Isä).

Kuka käyttää VPN: tä ranskalaisessa Netflixissä?

käyttäjien prosenttiosuus, jotka käyttävät netflixiä vpn: n kanssa

Paras VPN ranskalaiselle Netflixille

  • Matkustaja

  • expat

  • Ainutlaatuinen sisältö

  • Jaettu tunnelointi

  • nimettömyys

PureVPN on ihanteellinen valinta virtaraideille ympäri maailmaa, jotka ovat usein matkustavia. Joka päivä tuhannet PureVPN-käyttäjät muodostavat yhteyden erilaisiin palvelimiin ympäri maailmaa käyttääkseen haluamaansa sisältöä. Jos olet matkustaja tai aiot matkustaa pian pian, on erittäin suositeltavaa saada käsiisi PureVPN.

Kun PureVPN on kytketty suoratoistolaitteeseesi, voit helposti kiertää kaikki rajoitukset ja rajoitukset, jotka Internet-palveluntarjoajasi asettaa kaistanleveydelle. Yhdistä vain PureVPN: ään ja katso sisältöä ranskalaisella Netflixillä riippumatta mihin maapallon nurkkaan matkustat.

Oletko ranskalainen ulkomailla asuva, joka on kyllästynyt unohtamaan kaikki hyvät ajat, jotka sinulla olisi voinut olla, jos olisit kotona? PureVPN ei ehkä pysty vähentämään etäisyyksiäsi sinun ja rakkaitasi välillä. Se voi kuitenkin ehdottomasti auttaa sinua katsomassa samoja televisio-ohjelmia ja elokuvia, joista rakasti kotona.

Näin se toimii. Kun muodostat yhteyden, voit vaihtaa alueesi mihin tahansa haluamaasi maahan. Valitse vain Ranska ensisijaiseksi alueeksi, ja virtuaalinen sijaintisi muuttuu Ranskaan. Tämä antaa sinulle välittömän pääsyn kaikkeen ranskalaisen Netflix-sisällön sisältöön.

Oletko kyllästynyt selaamaan samaa televisio-ohjelmien ja elokuvien luetteloa Netflixissä? Et ehkä löydä otsikoita kiinnostuksen perusteella, lähinnä siksi, että alueellasi ei ole saatavana useita nimikkeitä. Tämä johtuu siitä, että Internet-palveluntarjoajasi on ottanut alueellisia rajoituksia käyttöön.

Voit kiertää kaikki nämä rajoitukset ja päästä käsiksi tuoreeseen ja ainutlaatuiseen sisältöön muodostamalla yhteys PureVPN-verkkoon ja valitsemalla palvelimeksi mikä tahansa maa. Kun yhteys on muodostettu, pääset käyttämään ainutlaatuisia Netflix-nimikkeitä, jotka ovat saatavilla vain maassa, johon olet juuri muodostanut yhteyden.

PureVPN käyttää erittäin edistyneitä suoratoistotyökaluja ja tekniikoita, joiden avulla ranskalaiset Netflix-käyttäjät ympäri maailmaa voivat nauttia täysin puskuritonta ja viiveetöntä kokemusta. Yksi sellaisista suoratoistokeskeisistä ominaisuuksista, joita PureVPN käyttää, on jaettu tunnelointi.

Jaettu tunnelointi antaa käyttäjille ennalta määrittää, mihin verkkosivustoihin pääsee VPN: n kautta ja mihin verkkosivustoihin pääsee ilman. Tämä ei pelkästään paranna verkkotoimintasi turvallisuutta, mutta myös nopeuttaa suoratoistoa mahdollistaen täysin piikkitön kokemuksen.

PureVPN tekee sinusta täysin nimetön verkossa. Se piilottaa todellisen IP-osoitteesi ja korvaamalla sen uudella IP-osoitteella antaa sinulle uuden online-identiteetin. Kun todellinen henkilöllisyytesi on piilotettu, Internet-palveluntarjoajasi ei voi enää seurata toimintaa tai rajoittaa pääsyäsi.

Nimettömyys on hyödyllinen, vaikka et suoratoista. Ilman nimettömyyttä kaikki verkossa tekemäsi tallennetaan ja kirjataan satoihin web-palvelimiin, jolloin henkilökohtaiset tietosi johtavat mainostajiin, jotka käyttävät niitä sitten uudelleenkohdistamaan sinua mainosten kanssa.

Kuinka katsella ranskalaista Netflixiä VPN: n avulla

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me