ABC Kodi Addons: Kuinka katsella ABC: tä Kodilla laillisesti


ABC Kodi Addons: Kuinka katsella ABC: tä Kodilla laillisesti

Julkaistu: 6. joulukuuta 2019


ABC on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista kanavista, joka tarjoaa premium-videosisältöä, mukaan lukien monia suosittuja TV-ohjelmia. Kodi on avoimen lähdekoodin digitaalisen median suoratoistovoimala, jonka avulla sen käyttäjät voivat suoratoistaa kaiken ABC: n sisällön monien lisäosien avulla. Kaikki eivät kuitenkaan käytä lisensoituja resursseja, ja niiden käyttöä ei suositella. Mutta älä stressaa, alla olevassa luettelossa on kaksi parasta Kodi-lisäosaa, joiden avulla voit katsella ABC: tä Kodilla laillisesti.

Alun perin radioverkkona perustettu ABC on muuttunut Yhdysvaltojen premium-televisiolähetyspalveluksi, joka tarjoaa kaikkien aikojen suurimpia televisio-ohjelmia, kuten Jimmy Kimmel Live, Hyvä tohtori, Doctor OZ Show, View, America This Morning keskuudessa. toiset. Kodi on toisaalta erittäin muokattavissa oleva ohjelmisto, joka toimii pyhänä videosisällönä kaikenlaisista lähteistä, kuten Netflix, Hulu, Amazon Prime ja ABC. Kodi-alueella suoratoisto kuitenkin altistetaan usein laillisesti harmaalle alueelle kuin mustavalkoiselle.

Onko suoratoisto Kodilla?

Ehdottomasti kyllä. Edellyttäen, että suoratoistat sisältöä vain lisensoiduista lähteistä. Kodilla on koko maailma lisäosaa (sekä virallisia että ulkopuolisia), jotka voivat palvella heti minkä tahansa tyyppistä sisältöä hopeapöydällä. Vaikka voi olla vakavaa houkutusta kokeilla epävirallista lisäosaa streaming-muodossa tiettyä sisältöä, jota ei ole saatavilla virallisesti, on parasta vastustaa, jos haluat välttää lailliset vaikutukset. Suurimmalla osalla ulkopuolisia tai epävirallisia lisäosia ei ole lähetys- tai tekijänoikeuksia palvelulleen. Käytä aina laillisia Kodi-lisäosia, jotka tarjoavat lisensoitua sisältöä, jotta voit nauttia turvallisesta suoratoistokokemuksesta. Yksinkertaisesti sanottuna, Kodin suoratoisto on laillista, kunhan et katso sitä laittoman tai tekijänoikeuksien alaisen sisällön suoratoistoon.

ABC Kodilla

ABC on jälleen yksi hieno sisältölähde, joka on saatavilla Kodilla. Vaikka useimmille ABC: tä tarjoaville lisäosille on aiheutunut sisällön lisensointiongelmia, on harvoja, jotka ovat laillisia käyttää ja palvella laillisista lähteistä peräisin olevaa sisältöä. Ja mikä parasta, he eivät maksa sinulle penniäkään, kuten muutkin Kodi-lisäosakirjastot.

Parhaat lisäosat katsellaksesi ABC: tä Kodilla laillisesti

Alla olevassa luettelossa on kaksi Kodi-lisäosaa, jotka tarjoavat ABC-streamia virallisista lähteistä.

USTVNow

USTVNow on palvelu, joka on erityisesti suunniteltu antamaan Yhdysvaltain asevoimien jäsenille mahdollisuus katsoa Amercal-televisiolähetyksiä kotimaansa ulkopuolella. Mutta se ei tee siitä yksinomaista asevoimille. Itse asiassa kuka tahansa voi kirjautua tähän lisäosaan, koska se ei oikeastaan ​​vaadi henkilöllisyystodistusta. USTVnow Kodi -lisäosa tarjoaa vain yhdellä napsautuksella sisällön näytölläsi.

USTVNow’n ilmaisella suunnitelmalla saat suoratoistaa kaikki suuret Yhdysvaltain maanpäälliset maanpäälliset asemat, mukaan lukien ABC, CBS, CW, PBS ja My 9. Ja parasta on, että sen sisältöön ei liity alueellisia rajoituksia, joten voit suoratoistaa missä tahansa maailmassa. Ainoa haittapuoli on kuitenkin, että tämä ilmainen taso ei tarjoa on-demand-sisältöä.

USTVNow tarjoaa myös premium-suunnitelmia, jotka vaihtelevat välillä 19 dollaria / kk – 99 dollaria ja joiden avulla voit käyttää yli 200 kanavaa, mukaan lukien joitain suosituimmista, kuten HBO ja Showtime. USTVNow-lisäosa on ladattavissa virallisesta Kodi-arkistosta, joten kokeile sitä ja käytä ABC: tä laillisesti.

WABC-ohjelmat

WABC Program -lisäosa, joka on saatavana virallisessa Kodi-arkistossa, on epäilemättä paras tapa suoratoistaa ABC-sisältöä tarpeen mukaan. Sillä on yksinkertainen, mukauttamaton käyttöliittymä, joka tekee asioista entistä helpompaa näyttämällä kaiken saatavilla olevan sisällön yhdellä sivulla. Mediakirjasto on melko tasapainoinen ja tarjoaa miellyttävän sekoituksen vanhaa ja uutta sisältöä. Vanhan kouluklassikon, kuten Amerikan Funniest Home Video -levyjen ja uusien julkaisujen, kuten Marvel’s Agent of Shield, kaltaisten tyylien perusteella on turvallista sanoa, että sisältökirjastossa on jokaiselle jotakin. WABC Kodi -apuohjelma hakee sisältöä suoraan ABC TV: n viralliselta verkkosivustolta, joten saat myös katsella ajan tasalla olevia ABC-ohjelmia, kuten Good Morning America.

Viimeiset sanat

Kodin käyttäminen on erittäin hauskaa ja täysin laillista, kunhan tiedät oikeat paikat löytääksesi haluamasi sisällön. Suoratoista sisältöä virallisista lähteistä aina voidaksesi nauttia turvallisesta Kodi-suoratoistokokemuksesta. Monet käyttäjät valitsevat kolmansien osapuolien lisäosat, jotka kaikille tiedätte voi hakea tekijänoikeuksien alaista sisältöä epävirallisista lähteistä, mikä on sekä laitonta että moraalitonta. Silti, jos tunnet tarpeeksi houkutusta yrittää heitä, älä koskaan tee niin tekemättä tarvittavia varotoimia, kuten Kodi VPN: n käyttöä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me