6 parasta Kodi-vaihtoehtoa streaming-tarpeitasi varten


6 parasta Kodi-vaihtoehtoa streaming-tarpeitasi varten

Julkaistu: 2. heinäkuuta 2019


Huoletko Kodi-lisäosien sulkemisesta? Käytä sitten streaming-laitteidesi parhaita Kodi-vaihtoehtoja sulkemispäivinä. Älä unohda käyttää PureVPN: tä vain 0,99 dollarilla parantaaksesi suoratoistokokemustasi ja avataksesi suoratoistokanavan mistä tahansa.

 • Stremio
 • Plex
 • Emby
 • Mediaportaali
 • OSMC
 • Universal Media Server

img

Kodi on puhunut suoratoistoyhteisöstä jo pitkään ja hyvistä syistä. Sen lisäksi, että Kodi on yksi monipuolisimmista saatavilla olevista mediakeskuksista, se kaksinkertaistaa hauskanpidon ilmaisena streaming-sovelluksena tarjoamansa suuren määrän lisäosien ansiosta. Mutta kun Kodi ympäröi oikeudellisia ongelmia, joiden seurauksena monet sen suositut lisäosat sulkeutuivat silloin tällöin, käyttäjät harkitsevat muita vaihtoehtoja. Alla olevassa luettelossa on kuusi parasta Kodi-vaihtoehtoa, jotka voit asentaa ja käyttää vuonna 2019.

Hypätä…

Miksi tarvitset Kodi-vaihtoehdon?

Oikeudellisten kysymysten lisäksi on olemassa useita syitä, miksi käyttäjät saattavat tarvita Kodi-vaihtoehtoa suoratoistotarpeisiinsa.

Kodilla on erinomaiset median toistoominaisuudet, mutta sovelluksen käyttöliittymä petti jonkin verran käyttäjiä. Jopa julkaistuaan uusin Kodi Leia -versio, joka on pakattu parannetuilla toiminnallisuuksilla ja paremmilla ominaisuuksilla, käyttöliittymä on silti vähän tylsä ​​eikä ole kovin hauskaa käyttää.

Toinen syy siihen, miksi käyttäjät valitsevat vaihtoehdon, on, että Kodi on DIY-projekti. Kodi sallii räätälöinnin alhaalta ylöspäin, ja se vaatii paljon vaivaa. Useiden lisäosien asentaminen ja hallinta manuaalisesti voi olla pelottava tehtävä joillekin, joten käyttäjät etsivät usein vaihtoehtoa, joka on käyttäjäystävällisempi ja tarjoaa hienostuneemman suoratoistokokemuksen..

6 parasta Kodi-vaihtoehtoa

Olipa sinut tuhoamasi suosikki Kodi -lisäosa sulkeutuessasi, etsitkö muutosta käyttöliittymässä tai yrität saada kiinni siitä, miten Kodi toimii; voit kokeilla alla lueteltuja vaihtoehtoja. Voit käyttää niitä myös Kodin rinnalla ja tehdä omia kilpailuanalyysejä.

Stremio

Stremio on erittäin suosittu nauhaleikkurien keskuudessa. Stremio on melko samanlainen kuin Kodi, ja se on monialustainen median suoratoistopalvelu, jonka avulla voit suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia eri lähteistä yhdestä ruudusta. Se, joka erottaa Stremion Kodista, on sen tarjoama HD-laatuvirta. Sen avulla voit luoda erillisiä mediakirjastoja, kuten Kodi, ja se toimii hyvin monilla laitteilla, kuten Windows, MacOS, Linux, Android ja iOS. Stremio on Kodi, jolla on muutama lisäominaisuus.

Toinen yleinen piirre on, että Stremio tukee myös useita sekä virallisia että epävirallisia lisäosia. Ero on kuitenkin siinä, että Stremio-lisäosat, jotka on asennettu verkossa ja sidottu tilillesi, tekee sen myöhemmin käytettävissä kaikilla laitteilla, joihin olet kirjautunut sisään samalla tilillä. Lisäkirjasto ei ole yhtä kattava kuin Kodi, mutta käyttöliittymä on paljon käyttäjäystävällisempi eikä sitä voida muokata. Joten jos etsit helppokäyttöistä alustaa streaming-tarpeitasi varten muulle kuin Kodi, sinun tulisi antaa Stremio: lle kokeilu.

Plex

Plex on jälleen yksi läheinen kilpailija Kodille, jolla on saatavana sekä maksettuja että ilmaisia ​​versioita. Perustoiminnot ovat ilmaisia, mutta jos kirjaudut premium-plex-tilaukseen, voit nauttia monista lisäominaisuuksista, kuten mobiilisynkronointi, Live TV & DVR, kameran lähettäminen, automaattinen valokuvien merkitseminen ja paljon muuta. Plexin asiakas-palvelin-suunnittelun avulla käyttäjät voivat lähettää saman sisällön useilla tuetuilla laitteilla samanaikaisesti. Se toimii itsenäisesti ja antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda oman mediapalvelimen, joka on paras suoratoistamaan paikallisesti tallennettua digitaalista mediaa.

Kuten Kodi, Plex tukee myös monia laajennuksia, sekä virallisia että epävirallisia nimeltään Plex-kanavia. Kuten Kodi-lisäosat, näiden kanavien avulla voit suoratoistaa sisältöä, kuten TV-ohjelmia, Live TV: tä ja elokuvia Plexin moniulotteisen käyttöliittymän kautta. Plex on yhteensopiva kaikkien peruskäyttöjärjestelmien kanssa, mukaan lukien Windows, Mac, iOS ja Android, mutta myös versioita on saatavana Windows-puhelimelle, PlayStationille, Rokulle, Android TV: lle ja Linuxille. Jos ei ole parempi, niin Plex on niin lähellä mitä kukin vaihtoehto voi päästä korvaamaan Kodi ensisijaisena median suoratoistosoittimena.

Emby

Ei niin kauan sitten, Emby oli aiemmin vain yksi mediaselain, jolla oli yhteisiä ominaisuuksia. Mutta viimeisin versio, joka tuli paljon täynnä ominaisuuksia, kuten pilvisynkronointi ja kansiosynkronointi, Emby rallistaa aivan Plexin vieressä loistavana vaihtoehtona Kodille. Emby ja Plex jakavat paljon perusominaisuuksia. Molemmat tarjoavat asiakas-palvelin-suunnittelun, mahdollistavat helpon pääsyn mediapalvelimelle eri asiakkaissa. Voit myös valita premium-tilauksen ja saada pääsyn erityisominaisuuksiin, kuten DVR, mobiilisynkronointi, offline-media ja muut.

Emby tukee monenlaisia ​​laitteita, kuten Android, Windows, Linux, MacOS, Amazon Fire, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 ja paljon muuta. Emby: llä on monien ominaisuuksien lisäksi myös käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla mediakirjastojen hallinta on helppoa. Kuten Kodi ja Plex, Emby ei isännöi mitään sen sisältöä ja hakee saatavilla olevaa sisältöä eri lähteistä. Voit myös lisätä erilaisia ​​virallisia ja epävirallisia laajennuksia saadaksesi paremman pääsyn online-mediaan.

Mediaportaali

Koska Media Portal on suhteellisen uusi median suoratoisto-kohtaukseen, se ei ole vielä suosittu, mutta sillä on kaikki ominaisuudet, jotta sitä voidaan kutsua merkittäväksi Kodi-vaihtoehtona. Se on avoimen lähdekoodin mediasoitin, joka muuttaa tietokoneesi täydelliseksi mediakeskukseksi. Se liitetään saumattomasti ulkoisiin laitteisiin, kuten DVD-soittimiin, BluRay-soittimiin, televisioon ja projektoriin, ja siinä on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit järjestää mediat helposti. Vaikka siinä ei ole niin monta ominaisuutta kuin Kodi tai Plex, se korvaa molemmat kilpailijat täysin tietyissä toiminnallisuuksissa, kuten DVR (Digital Video Recording). Mediaportaalin DVR-ominaisuus toimii kuin viehätys ja antaa sinun tallentaa, ajoittaa tai katsella suoraa televisiota sormenpäälläsi – ominaisuus, jota myös Kodi tarjoaa, mutta ei ilman muutamaa hikkaa.

Paitsi DVR-ominaisuus, Media Portal tukee laajaa valikoimaa laajennuksia, joiden avulla voit käyttää kaikkea YouTubesta Live Sports -tilaan. Ainoa Media Portal -haittapuoli on, että se on saatavana vain Windows-käyttäjille, mikä tekee siitä edelleen houkuttelevan valinnan niille, jotka käyttävät tietokonetta ensisijaisena viihteen lähteenä.

OSMC (Open Source Media Center)

Monien käyttäjien, etenkin aloittelijoiden, mielestä Kodin käyttöliittymä on monimutkainen. Jos etsit vaihtoehtoa, joka tarjoaa sinulle samat toiminnot kuin Kodi yksinkertaisella käyttöliittymällä, niin OSMC on no-brainer. Se on avoimen lähdekoodin mediasoitin, joka perustuu varsin kirjaimellisesti Kodin malliin ja jota usein kutsutaan Kodin Linux-versioon Linux-distro.

OSMC: n mukana tulee minimalistinen käyttöliittymä, joka tuo parannetun version Kodin käyttöliittymästä useille laitteille, kuten Raspberry Pi ja oletuksena Apple TV. Se tukee myös useita WiFi-sovittimia ja TV-virittimiä. Joitakin merkittäviä ominaisuuksia ovat suora TV, TV-virittimen tuki, paikallisen median suoratoisto, ja parasta on, että se toimii melkein kaikkien Kodi-lisäosien kanssa.

Universal Media Server

Universal Media Server on UPnP-mediapalvelin, jonka avulla voit suoratoistaa mediaa monilla DLNA-laitteilla, mukaan lukien älypuhelimet, televisiot, Blu-ray-soittimet ja jopa pelikonsolit. Käyttäjät, joilla ei ole DLNA-tuettua laitetta, voivat käyttää verkkosivuston käyttöliittymää ja nauttia samasta vaivatonta kokemusta kuin muut..

Universal Media Server tukee erilaisia ​​videoformaatteja ja säätää automaattisesti bittinopeutta yhteyden nopeuden mukaan. Asennus vaatii vähän jalkatyötä, mutta käyttöliittymää on helppo käyttää jopa niille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet tällaista sovellusta. Siihen sisältyy oletuksena useita hyödyllisiä laajennuksia, mutta voit myös parantaa ohjelmiston toimivuutta asentamalla lisälaajennuksia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map