WiFi hotspot gratuït a San Diego


WiFi hotspot gratuït a San Diego

San Diego, Califòrnia, no és només conegut pel seu clima agradable, les seves platges boniques, el port per davant del port, els bonics parcs o els esdeveniments del còmic. La ciutat també és força popular pel seu estil de vida a Internet sempre connectat. La ciutat es classifica com la 15a regió més comunicada de Califòrnia, seguida de Santee i Coronado.

Podeu trobar més de centenars de wifi públics a San Diego, com ara restaurants, cafeteries i aeroports per citar alguns. Si només us heu mudat a aquesta bonica ciutat o hi aneu de vacances, sens dubte trobareu aquesta guia realment útil per trobar una connexió WiFi gratuïta a San Diego, Califòrnia.

img

Salta a …

Els perills de les xarxes WiFi públiques

Les xarxes Wi-Fi públiques o gratuïtes a San Diego o qualsevol altra regió per aquest tema són perilloses i no ho neguem. És imprescindible que, com a usuari de Wi-Fi experimentat, haureu de tenir almenys una comprensió bàsica de les amenaces i com aquestes amenaces poden comprometre la integritat de les vostres dades i la vostra privadesa..

Eines de pirateria: Creieu-lo o no, piratejar una xarxa Wi-Fi no és complicat. És més, és més fàcil que es trenquin aquestes xarxes obertes amb alguns kits de pirates disponibles en línia. Amb l’ús d’aquestes eines disponibles al públic, els aspirants a pirates informàtics o a botadors experimenten amb els dispositius més vulnerables de la xarxa.

Rogue Hotspots: els ciberdelinqüents no deixen mai de trobar maneres úniques de comunicar els usuaris en línia o incomplir els seus dispositius sense avisar-los. Un dels mètodes que els pirates informàtics fan servir per atraure els usuaris és crear un hotspot públic públic fals. En tenir un control complet a la xarxa, el pirata informàtic pot fer gairebé qualsevol cosa per robar les dades dels usuaris.

Amenaça entre homes: el MITM és el tipus d’atac en què qualsevol pirata informàtic o furtiu explota la vulnerabilitat del Wi-Fi o de qualsevol altra xarxa i escolta en secret totes les comunicacions realitzades. El pirata informàtic no només pot utilitzar aquests atacs per espiar, sinó que també fa un pas endavant i modifica les sol·licituds.

Xarxa Vulnerable: els encaminadors Wi-Fi inclouen un conjunt estàndard de tecnologies de xifrat com WPA, WPA2 o WPA3. Malauradament, aquestes tecnologies d’accés a seguretat Wi-Fi no són tan fiables com espereu. De fet, hi ha hagut molts casos en què es van incomplir aquests protocols estàndard amb atacs de programari maliciós. Prenem, per exemple, la vulnerabilitat del KRACK Wi-Fi que va posar al revés el món de la seguretat el 2017 amb el seu descobriment.

La llista de comprovació que haureu de tenir en compte a l’hora d’afegir-vos a una connexió Wi-Fi gratuïta a San Diego

Finalment, esteu convençuts de com poden ser de perilloses les xarxes públiques o obertes? En cas afirmatiu, seguiu la llista de verificació de seguretat abans d’incorporar-vos a un hotspot Wi-Fi gratuït.

Uniu-vos sempre a Wi-Fis autèntics

No permeteu que ningú exploti les vostres necessitats per unir-se i accedir a Wi-Fis gratuïts. És important ser prudents a l’hora d’ajuntar-vos a aquestes xarxes, sobretot quan s’utilitza una xarxa en un lloc de renom. Per exemple, Starbucks és una marca internacional i per tant té una popularitat massiva. Si esteu a Starbucks i trobeu diverses xarxes amb noms similars, pregunteu-les si la xarxa és genuïna o no.

Podeu aplicar la mateixa pràctica quan esteu a un cafè, a l’aeroport o fins i tot a un hotel. El menjar per emportar aquí és que cal estar atents en tot moment.

Desactiveu sempre la compartició automàtica

Els pirates informàtics sempre tenen diferents tàctiques, i trobar vulnerabilitat a la part superior de la llista. Mantenir el vostre compartiment obert a una xarxa no és en si mateix una vulnerabilitat, però és una cosa que pot permetre als pirates informàtics un accés fàcil al vostre sistema. Per tant, assegureu-vos que la funció estigui desactivada o desactivada quan treballeu en una xarxa pública o un hotspot.

Eviteu activitats sensibles als hotspots WiFi gratuïts

Tot i que és cert que els hotspots gratuïts us proporcionen la facilitat de connectar-vos a Internet i continuar amb les vostres activitats en línia. tanmateix, els perills que es troben en aquestes xarxes gratuïtes superen les comoditats o beneficis que ofereixen. Per tant, es recomana evitar activitats privades en aquestes xarxes.

Protegiu el vostre dispositiu contra qualsevol amenaça en el Wi-Fis públic amb una VPN

Si es pot utilitzar una eina de seguretat per protegir les vostres dades, com ara una xarxa privada virtual, podeu posar-vos en contacte amb els hotspots Wi-Fi gratuïts. PureVPN us proporciona la tranquil·litat quan es tracta de seguretat d’Internet. Els nostres servidors VPN estan protegits amb xifratge de qualitat militar. Els servidors altament xifrats protegeixen la privadesa i la integritat de les vostres dades, independentment del tipus de xarxa a la qual estigueu connectats, és a dir, de la casa o del wifi públic..

A banda de la capacitat de xifratiu passiu, l’aplicació també està disponible amb una funció de seguretat Wi-Fi que duplica la seguretat de les vostres dades, especialment a les xarxes públiques.

Amb PureVPN que fa la còpia de seguretat de la seguretat del trànsit a Internet o de dades sensibles, finalment podràs realitzar transaccions en línia, pagar factures o continuar amb la teva línia de compres en línia sense cap problema..

Seguretat a part, els nostres serveis VPN ofereixen versàtils habilitats per ajudar-vos a accedir a contingut específic del país, trobar jocs des de diferents llocs, estalviar diners mentre reserveu vols i molt més..

Llocs amb wifi gratuït a San Diego

Ja coneixeu les millors pràctiques i opcions per protegir la vostra privadesa i dades, és hora d’aprendre a obtenir una connexió Wi-Fi gratuïta quan viatgeu a San Diego..

McDonald’s

McDonald’s té milers d’oficines a tot el món i també té cadenes a San Diego. Així, si teniu previst fer un brunch a McDonald’s, també espereu una internet totalment gratuïta.

A continuació, us detallem com connectar-vos a McDonalds WiFi gratuït

Starbucks

És el lloc perfecte per estar si teniu ganes de prendre una tassa de cafè o una mica de temps fora de la feina. Només heu de connectar-vos a Internet gratuït a Starbucks, beure el cafè preferit i navegar.

Ales salvatges de Buffalo

L’àpat feliç i assequible d’hora feliç no és l’únic que t’agradarà a Buffalo Wild Wings. També podeu gaudir d’Internet completament gratuït mentre feu menjar els vostres àpats preferits.

A part de l’objectiu, podeu trobar Wi-Fi gratuït a San Diego a Barnes & Noble, Apple Stores, Target, hotels, aeroports, estudis de gimnàs i fins i tot parcs públics.

A continuació, es mostra una guia més per a WiFi gratuïta als Estats Units:

 • WiFi gratuït als Estats Units
 • WiFi gratuït a Boston
 • WiFi gratuït a Chicago
 • WiFi gratuït a Los Angeles
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me