WiFi gratuït hotspot a Boston


WiFi gratuït hotspot a Boston

Boston és la capital de Massachusetts, i és una de les ciutats més antigues dels Estats Units d’Amèrica. La ciutat és coneguda per la seva filantropia. I aquesta generositat s’estén també a altres llocs, com ara proporcionar més comoditat a qualsevol persona que visqui o visiti aquesta sorprenent ciutat.

Aquesta comoditat inclou el subministrament d’hotspot públics gratuïts a la ciutat. Si visiteu Boston o passegeu pels carrers d’aquesta bella ciutat, trobareu centenars de llocs des d’on connectar-vos a Internet de forma gratuïta. Hi ha moltes xarxes públiques de wifi en restaurants, cafeteries i aeroports per citar-ne algunes.

La següent guia us ajudarà a trobar WiFi gratuït a Boston!

img

Salta a …

La connexió Wi-Fi pública pot ser notòriament perillosa. És possible que no ho sàpigueu, però poden ser espais de joc per a ciberats, que esperen a l’ombra per atraure usuaris que no tinguin respecte i robin les seves dades privades. Per tant, no és aconsellable connectar-se amb qualsevol WiFi que trobeu sense tenir eines per protegir les vostres dades.

Xarxa de perillositat de la xarxa wifi pública

Hi ha moltes xarxes Wi-Fi públiques diferents a Boston. Aquestes xarxes poden ser altament perilloses per a qualsevol usuari. Cal que entengueu la notòria naturalesa d’una xarxa Wi-Fi pública. Si bé proporciona una comoditat addicional a l’usuari connectat, les dades privades d’aquest individu poden veure’s greument compromeses.

Xarxa Vulnerable: els encaminadors Wi-Fi tenen un conjunt estàndard de tecnologies de xifrat instal·lades en ells com WPA, WPA2 o WPA3. Però aquestes tecnologies de xifratge no són tan fiables com podríeu esperar. En el passat, hi ha hagut molts casos en què es van incomplir aquests protocols estàndard amb atac de programari maliciós. La vulnerabilitat de KRACK Wi-Fi és un exemple de com el programari maliciós pot alterar la seguretat de Wi-Fi.

Eines de pirateria: és millor adherir-se a xarxes de confiança com ara Starbucks o McDonalds, més que no pas a un hotspot aleatori que aparegui en una ubicació desagradable. Podrien ser legítims, però si algú s’hi pot connectar gratuïtament, com beneficia el propietari de la xarxa? Ser molt prudent i utilitzar una mica de sentit comú protegirà les vostres dades de perill a les xarxes públiques.

Amenaça entre els homes: és una activitat que observa dades que s’utilitza per controlar les comunicacions en línia que passen cap a un sistema. MITM és un atac notori que permet als pirates informàtics monitoritzar el que estàs fent sense que ni tan sols saps que estàs sent vigilat..

Hotspots de rèplica: els ciberdelinqüents sempre ofereixen maneres noves i úniques de combatre els internautes i entrar en dispositius sense avisar-los. Una tàctica senzilla per introduir-se en dispositius d’usuari és crear xarxes Wi-Fi rèpliques amb els mateixos noms. Quan els usuaris es connecten a aquest hotspot Wi-Fi compromès, el pirata informàtic pot piratejar immediatament aquest dispositiu.

La llista de comprovació que heu de tenir en compte a l’hora d’incorporar una connexió WiFi gratuïta a Boston

Els punts esmentats anteriorment us haurien d’haver convençut que les xarxes obertes poden ser increïblement perilloses. Assegureu-vos de seguir la llista de verificació de seguretat esmentada a continuació abans d’entrar a una xarxa WiFi gratuïta.

Uniu-vos sempre a WiFis autèntics

A tots ens encanta fer servir xarxes Wi-Fi gratuïtes. Hi ha pirates informàtics que els agrada explotar aquesta exigència i obliguen a cometre errors que condueixin al compromís de les dades privades Assegureu-vos d’evitar que s’uneixi a cap rèplica de les xarxes Wi-Fi. Per exemple, si esteu a Starbucks i observeu que hi ha diversos punts d’hotspot Wi-Fi gratuïts disponibles, assegureu-vos de demanar al personal la xarxa adequada i només connecteu-vos a aquesta xarxa..

La mateixa pràctica també s’hauria de repetir a les cafeteries, aeroports i altres llocs on hi hagi xarxes gratuïtes.

Desactiveu sempre la compartició automàtica

Els pirates informàtics utilitzen múltiples tàctiques per piratejar dins de la vostra xarxa. Trobar vulnerabilitats al dispositiu sempre fa la llista superior. La vulnerabilitat més gran en aquest cas és permetre que els pirates informàtics accedeixin al vostre sistema amb facilitat. És necessari desactivar o desactivar la funció de compartició automàtica quan es treballa en una xarxa pública o hotspot.

Eviteu activitats sensibles a les hotspotacions Wi-Fi gratuïtes

Les xarxes públiques de wifi ofereixen la màxima comoditat per poder navegar per la web amb facilitat. No obstant això, els perills que es troben en aquestes xarxes superen la comoditat i els avantatges de l’oferta. Es recomana, per tant, que no comparteixi qualsevol preu privat o confidencial en aquestes xarxes.

Protegiu el vostre dispositiu contra qualsevol amenaça en el Wi-Fis públic amb una VPN

L’afiliació a qualsevol punt de connexió Wi-Fi gratuït pot ser increïblement arriscat, tret que tingueu una eina que pugui proporcionar una seguretat afegida a les vostres comunicacions en línia. PureVPN us ofereix aquesta tranquil·litat millorant la vostra seguretat en línia i assegurant-vos que romangueu segur quan esteu connectat a una xarxa Wi-Fi pública..

PureVPN ofereix accés a servidors especials amb totes les eines necessàries per vetllar per la seguretat en línia. PureVPN ofereix un xifrat de qualitat militar que garanteix que fins i tot els hackers més estacionals no poden piratejar les dades privades.

També hi ha funcions com la funció de seguretat Wi-Fi que duplica la seguretat de les vostres dades quan esteu connectats a una xarxa Wi-Fi pública.

A més de tenir cura de les vostres activitats en línia, PureVPN també us fa anònims al web i us proporciona accés a qualsevol lloc web o contingut disponible a la web. Podeu fer molt més amb PureVPN mentre esteu connectats a una xarxa Wi-Fi gratuïta.

Llocs amb WiFi gratuïta a Boston

Ara que coneixeu les bones pràctiques que podeu seguir quan esteu connectats a un hotspot Wi-Fi públic, a continuació es mostren alguns llocs que ofereixen connectivitat a Internet gratuïta a Boston.

WiFi gratuït al parc de Cristopher Columbus

A més dels meravellosos paisatges d’aquest lloc, també podeu gaudir d’accés gratuït a Internet mitjançant la connexió Wi-Fi pública disponible a la zona.

WiFi gratuït a Coppa

Un restaurant italià conegut per la seva meravellosa cuina, el lloc també ofereix accés a una xarxa Wi-Fi gratuïta als seus clients.

WiFi gratuïta al Museu de Belles Arts

A més de les meravelloses col·leccions que s’ofereixen, també podeu navegar per la web amb llibertat i comoditat des de les meravelloses sales del museu..

A part de tot allò obvi, podeu trobar WiFi gratuïta a Boston a Lenox Hotel, Copley Square, Flour Bakery, hotels, aeroport, estudis de gimnàs i fins i tot a parcs públics..

A continuació, es mostren algunes guies més sobre WiFi gratuït als Estats Units:

 • WiFi gratuït als Estats Units
 • WiFi gratuït a Chicago
 • WiFi gratuït a Los Angeles
 • WiFi gratuït a San Diego
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me