VPN per Turquia


VPN per Turquia

Obteniu una adreça IP dedicada a Turc i accedeix a tot el contingut turc d’arreu del món


VPN per a Turquia

5 inicis de sessió múltiples

Connecta i protegeix diversos dispositius amb la millor VPN per a Turquia.

Les aplicacions PureVPN estan disponibles per a: Adreça IP turca

També és compatible amb dispositius intel·ligents que inclouen SmartTV, Kodi, Amazon Fire, Chromecast, encaminadors, ordinadors, Mac i altres aparells intel·ligents.

Obteniu una adreça IP turca

Aprofiteu la millor experiència de VPN turca escollint un servidor VPN situat a prop del vostre país o regió. Amb la velocitat de connexió més ràpida, podeu gaudir d’accés instantani als vostres llocs web i serveis preferits. A més, també podeu transmetre el contingut i veure el contingut favorit perfectament.

PureVPN és un problema 2000 o més servidors de 141 països més a tot el món, amb 6 d’aquests servidors situats a la ciutat d’Istanbul. Els nostres servidors estan autogestionats, permetent-vos el millor possible Servei de VPN de Turquia quan vulgueu, des de qualsevol lloc, amb un 99,99% de temps de vida!

Adreça IP d’Ankara

Adreça IP d’Istanbul

Adreça IP d’Esmirna

Adreça IP de Konya

Protecció de privadesa Rock-Solid amb PureVPN

img

Contrarestar la vigilància imposada pel govern

El servei VPN de PureVPN per a Turquia us manté protegit contra la vigilància en línia. Malgrat els esforços del govern turc per supervisar i controlar l’ús d’Internet, les vostres activitats en línia no seran visibles i es mantindran privades. El nostre xifratge de qualitat militar no només amaga el trànsit d’Internet, sinó que també fa que les vostres dades siguin indescriptibles i intracceibles per a les intercepcions..

img

Amaga la teva identitat real

Amb PureVPN, els ciutadans turcs naveguen per la xarxa amb un anonimat. En connectar-se als nostres servidors, la vostra adreça IP queda oculta i totes les vostres comunicacions se xifren per obtenir una experiència de navegació lliure d’interruptors. La xarxa de servidors global auto-optimitzada de PureVPN permet als usuaris la possibilitat de connectar-se des de pràcticament qualsevol ubicació del món a alta velocitat!

img

Llibertat completa en línia

Amb la vostra adreça IP real enmascarada, obtindreu la llibertat d’utilitzar Internet segons els vostres termes mentre esteu segur de tota mena de censura. El servei VPN de Turquia de PureVPN us ajuda a superar l’acceleració de l’ample de banda i les restriccions que poseu el vostre ISP a Internet. La nostra VPN proporciona als internautes un entorn en línia segur i lliure de preocupacions, independentment del lloc on es trobin.

Us Prometem!

Severs VPN més ràpids

Els nostres servidors estan optimitzats per oferir les velocitats més ràpides, de manera que podreu gaudir d’una bona navegació i experiència en streaming.

Navegació anònima

PureVPN fa que la navegació sigui de forma anònima i us permeti aprofitar les vostres activitats en línia amb tranquil·litat.

Servei sense fil

No guardem cap registre de qualsevol, període! PureVPN respecta el dret de qualsevol usuari al secret i a la privadesa a Internet.

La millor VPN per a Turquia millora la vostra experiència en línia a través de salts i diners.

Eviteu el seguiment indesitjat

Manteniu-vos protegit contra tot tipus de proves de seguiment i vigilància.

Anonimat complet d’Internet

Amagueu la vostra ubicació virtual per mantenir-vos fora del radar de tercers.

Accediu a Internet gratuïtament

Desplaceu-vos amb qualsevol obstacle digital al vostre camí amb absoluta facilitat.

Seguretat wifi pública

Els túnels VPN segurs permeten l’ús segur de les xarxes Wi-Fi públiques.

Assegureu-vos les vostres activitats en línia

El xifratge de punta a extrem evita que les vostres dades personals siguin segures de visibles.

Protecció contra atac DDoS

La protecció DDoS de PureVPN detecta i derrota els atacs de DDoS ràpidament.

Funcions de privadesa i seguretat

El servei VPN de Turquia porta el vostre joc de privadesa i seguretat al següent nivell mitjançant aquestes funcions:

Xifrat d’alt nivell

El servei VPN de Turquia de PureVPN assegura les vostres dades i comunicacions amb xifratge de 256 bits AES, cosa que el fa il·legible al món exterior.

Protocols de seguretat múltiples

PureVPN té suport per a tots els principals protocols VPN, oferint diferents nivells de seguretat. Aquests inclouen PPTP, SSTP, OpenVPN, IKEv2, L2TP i OpenVPN.

Seguretat wifi

Si inicieu una connexió Wi-Fi no segura, podeu posar en risc les vostres dades personals. Amb la nostra VPN, mantingueu protegit contra els perills de xarxes sense fils no segures.

Interruptor de matar a Internet

Internet Kill Switch protegeix la vostra identitat real de l’exposició. Atura automàticament totes les vostres activitats en línia en cas de desconnexió VPN.

Tunnelització dividida

Split Tunneling us dóna la llibertat de dirigir part del vostre trànsit a Internet mitjançant PureVPN, mentre que la resta es dirigeix ​​a través del vostre ISP..

Canvi de servidor il·limitat

PureVPN permet als usuaris canviar entre servidors tantes vegades com vulguin, independentment del pla de subscripció que hagin adquirit.

2.000 servidors més de 141+ països

Canvieu la vostra adreça IP a l’instant amb la nostra xarxa global de servidors VPN. Canvia entre elles tantes vegades com vulguis i navega per Internet des de qualsevol ubicació del món.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me