Solució fixa: sense so a Netflix: guia fàcil per a PC, telèfon intel·ligent i televisió intel·ligent


Solució fixa: sense so a Netflix: guia fàcil per a PC, telèfon intel·ligent i televisió intel·ligent

Publicat: 03 de març del 2020

  1. Correcció 1: reinicieu el vostre Smart TV
  2. Correcció 2: connexions del dispositiu de disparar problemes

Llegiu aquest article més endavant per obtenir passos detallats sobre com resoldre cap error de Net Sound Netflix

Corregeix cap so a Netflix

L’última dècada ha semblat un creixement fenomenal a la indústria de l’entreteniment de vídeo. Els operadors de televisió per cable i les botigues de lloguer de DVD, ja conegudes, s’han convertit en pràcticament obsoletes, tot gràcies al nou nom de la ciutat: Netflix. Per la comoditat que ofereix i la tarifa nominal que demana, Netflix ha afegit milions de clients a la seva enorme base de clients, i el nombre continua creixent.

El creixement d’alta velocitat també es pot atribuir al nou contingut que Netflix afegeix a la seva biblioteca de continguts cada mes. Netflix s’enorgulleix dels programes i pel·lícules originals de televisió que allotja a la seva plataforma. Tot i això, tot i que el servei és perfectament impecable i fa meravelles la major part del temps, és possible que tingueu problemes amb la reproducció, cada vegada en una lluna blava.

Aquest article tracta el problema de no produir cap so durant la reproducció d’un vídeo i Netflix i ofereix una guia de solucions que podeu seguir per resoldre el problema..

Com solucionar el problema de “Sense so a Netflix” a Smart TV

Tim CEO d’Apple, Tim Cook, va dir que el futur de la televisió són aplicacions i que els usuaris de Netflix semblen no estar d’acord totalment amb ell. Una de les aplicacions d’aquest tipus a la televisió intel·ligent és Netflix, que diverteix diàriament milions d’usuaris a tot el món. Segons algunes estadístiques revelades per Netflix, el nombre d’usuaris que veuen Netflix en un televisor intel·ligent és el més alt, seguit de PC.

Si sou un usuari de TV intel·ligent i teniu problemes de so quan reproduïu un vídeo a Netflix, només cal que seguiu la guia següent. Una de les solucions solucionarà el problema.

Correcció 1: reinicieu el vostre Smart TV

És possible que el vostre televisor intel·ligent o la vostra llista de reproducció de streaming tinguin algun error de processament a causa del qual es pot bloquejar la sortida de so. Si reinicieu el dispositiu, us pot ajudar a resoldre aquest problema, ja que esborra la memòria cau temporal i resol problemes.

Si la solució de solucions anterior no resol el problema, passa a la següent solució.

Arranjament 2:: connexions de dispositius amb problemes

Esteu segur que tots els vostres cables estan connectats correctament? La millor manera de fer-ho és desconnectar tots els cables i tornar-los a introduir en els seus respectius ports.

Com solucionar el problema de “Sense so a Netflix” a PC?

L’ordinador és el segon dispositiu més comú entre els usuaris de Netflix a tot el món, després de Smart TV. Atès que la generació moderna està molt acostumada a utilitzar ordinadors per a les seves tasques quotidianes, molta gent decideix veure Netflix a la seva PC o portàtil.

Si teniu problemes de so al vostre ordinador portàtil o PC quan reproduïu un vídeo, proveu les solucions esmentades a continuació.

Correcció 1: canvieu la configuració d’àudio Netflix

Feu clic a la icona de diàleg que hi ha a la part inferior dreta del reproductor de Netflix i assegureu-vos que l’opció no 5.1 està seleccionada. Si se selecciona qualsevol altra opció, canvieu-la per no 5.1. Si això no resol el problema, passa a la següent solució proporcionada.

Correcció 2:: Actualitzar el controlador d’àudio

Vés al tauler de control de l’ordinador i comprova si el controlador d’àudio instal·lat està actualitzat. Podeu fer-ho comprovant el número de versió del controlador i confirmant-lo en línia mitjançant la cerca de Google per veure si es tracta de la darrera actualització. Si hi ha una nova actualització disponible per al controlador, instal·leu-la. Això hauria de resoldre el problema. Si no resol el problema, passa a la solució següent.

Arranjament 3: Ajusteu la configuració de l’àudio del PC

Feu clic a Win + R per obrir la finestra Executar al vostre PC i escriviu “mmsys.cpl” al quadre de cerca. S’obrirà la finestra de configuració del maquinari de so original. A la pestanya Reproducció, seleccioneu els seus altaveus i premeu el botó Definiu per defecte. Feu clic a Propietats i aneu a la pestanya Avançada. Assegureu-vos que l’opció “24 bits, 192000 Hz (qualitat d’estudi)” està seleccionada. Si no és així, canvieu el format per defecte a 24 bits, 192000 Hz (qualitat d’estudi). Feu clic a D’acord. Això hauria de resoldre els problemes relacionats amb el so a Netflix.

Com solucionar el problema de “Sense so a Netflix” en altres dispositius de reproducció?

Correcció 1: intenteu reproduir una altra cosa

El problema podria ser degut a un error a la biblioteca de contingut de Netflix. Per assegurar-vos que el problema no es troba en el vostre maquinari de streaming, proveu de reproduir un altre títol a Netflix. Si obteniu una sortida de so adequada a Netflix quan toqueu un altre títol, el problema és a la biblioteca de contingut de Netflix i no a la configuració de streaming. Podeu contactar amb Netflix i demanar-los que resolguin el problema.

Si la reproducció d’un altre vídeo tampoc produeix cap sortida de so, passa a la següent solució.

Correcció 2: comproveu les vostres connexions

Esteu segur que tots els vostres cables estan connectats correctament? La millor manera de fer-ho és desconnectar tots els cables i tornar-los a introduir en els seus respectius ports.

Correcció 3: reinicieu el dispositiu

És possible que el vostre dispositiu de reproducció tingui algun error de processament a causa del qual es pugui bloquejar la sortida de so. Si reinicieu el dispositiu, us pot ajudar a resoldre aquest problema, ja que esborra la memòria cau temporal i resol problemes.

Gaudeix de Netflix dels Estats Units amb PureVPN de qualsevol país

Netflix és un excel·lent servei de streaming als Estats Units. Fora dels Estats Units, funciona igualment bé, però no ofereix els mateixos títols. Hi ha molts grans programes de televisió i pel·lícules que només estan disponibles als EUA. És una mica injust per als usuaris de Netflix que viuen fora dels Estats Units, ja que paguen el mateix preu per la seva subscripció, però no obtenen el mateix valor per la seva quantitat en comparació amb els usuaris de Netflix als Estats Units.

Si esteu cansats de veure els mateixos avorrits títols a Netflix, podeu accedir a Netflix US des de qualsevol país mitjançant la xarxa VPN de Netflix. Quan us connecteu a PureVPN i seleccioneu US Netflix dels llocs web populars, la vostra ubicació virtual es canviarà als EUA i us permetrà accedir a tots els títols que només estan disponibles als EUA.

PureVPN et pot oferir la màxima experiència de streaming que et mereixes. Permet gaudir d’una experiència de streaming totalment ininterrompuda sense interferències ni retards constants.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me