Servidors de reproducció en streaming dedicats


Servidors de reproducció en streaming dedicats

Viu una experiència de transmissió ràpida i sense retards com mai

Dir adéu a Buffering

Imagineu que estigueu cansats de casa amb la feina i desitgeu transmetre el vostre programa / pel·lícula de TV favorita. Tots heu estat enganxats al sofà amb els vostres aperitius preferits i feu el programa només per descobrir que es necessita per sempre carregar només uns segons del vídeo fins que torni al mode de memòria intermèdia..

Arribats a aquest moment, tot l’estat d’ànim està arruïnat i creus que no hi ha res que puguis fer al respecte. En realitat hi ha i es diu VPN. PureVPN ofereix servidors de streaming dedicats que es col·loquen a prop de les xarxes d’entrega de contingut per a una connectivitat ràpida i una transmissió en HD sense retard.

Un cop connectat amb PureVPN, les vostres comunicacions en línia estaran protegides de servidors indesitjats, inclòs el vostre ISP, i obtindreu una experiència de transmissió ràpida des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu..

Utilitzeu PureVPN per millorar la vostra experiència de transmissió en línia

Amb PureVPN, podeu maximitzar el vostre streaming de contingut.

Accediu al contingut mentre viatgeu

Transmet els seus programes / pel·lícules de televisió favorits de forma segura i privada des de qualsevol lloc del món.

Reproducció en temps real HD gratuïta

La connectivitat instantània i l’amplada de banda il·limitada milloren significativament la vostra experiència en streaming.

Seguretat en línia en tot moment

PureVPN ofereix un xifrat AES de 256 bits que protegeix la vostra connexió en línia contra intrusos.

Moure’s a l’alimentació ISP

Un ISP aglutina la vostra connexió a Internet quan noten velocitats de descàrrega errràtiques. En connectar-vos a PureVPN, obvieu la vostra connexió ISP i us connecteu a un servidor PureVPN, el que significa que el vostre ISP no veu cap de les vostres activitats en línia, tret que esteu connectat a Internet..

Xarxa de VPN global

PureVPN ofereix una robusta xarxa de més de 2000 servidors situats estratègicament a prop per a una transmissió òptima i una experiència de navegació. Amb una xarxa repartida en 180 ubicacions, podeu maximitzar les vostres funcions de transmissió.

Connexions múltiples

Un sol compte PureVPN ofereix 10 multi-inicis de sessió. Podeu connectar el vostre telèfon intel·ligent, Android TV, tauleta, portàtil, extensió de Google Chrome i altres dispositius.

Com connectar amb PureVPN

 1. descarregar
 2. Subscriviu-vos a un pla PureVPN i descarregueu l’aplicació al vostre dispositiu (Windows, Mac, iOS, Android, Android TV, Chrome Extension i molts altres.)

 3. Connecta’t
 4. Trieu el servidor que desitgeu, o si voleu reproduir el contingut de Netflix dels EUA, connecteu-vos a una opció dedicada a Netflix US.

  Un cop connectat, podreu gaudir d’un streaming en temps real de forma segura en HD. Nota: necessitareu una subscripció per a serveis de transmissió com Netflix, BBC, Hulu, Amazon Prime, etc.

  Per què fa que el vostre ISP acceleri la vostra connexió a Internet?

  La transmissió en línia consumeix molta amplada de banda, que no és un escenari ideal si sou un ISP. Si no obteniu la velocitat que pagueu, probablement és perquè el vostre ISP aglutina la vostra connexió a Internet.

  El principal indicador del vostre ISP que potencia la vostra connexió a Internet és que podríeu experimentar un amortiment lent i caigudes de velocitat dràstiques. L’acceleració ISP no es limita a un dispositiu específic, sinó a la vostra connexió a Internet. Això significa que tots els dispositius connectats a Internet tindran una connexió més lenta.

  Situacions possibles quan es pot experimentar l’acceleració d’ISP

  Congestió de xarxa

  Una pressa intensa pot congestionar la velocitat d’internet. El temps punta depèn de la ubicació. Típicament, la congestió a la xarxa es produeix durant la nit quan tothom consumeix internet.

  Biaix de contingut

  És possible que un servei de streaming hagi col·laborat amb el vostre ISP o que els hagi pagat per proporcionar velocitats ideals quan accedeix a aquest servei de streaming en concret i es retardarà quan accedeix a qualsevol altre servei de streaming..

  Activitats P2P

  Si us dediqueu activament a les activitats P2P, el vostre ISP pot començar a accelerar la vostra Internet ja que les activitats P2P consumeixen gran amplada de banda i causen congestió a la xarxa per a determinades xarxes..

  Límit Arribat

  Si heu esgotat l’amplada de banda d’Internet, el vostre ISP començarà a accelerar la vostra connexió a Internet. Fins i tot poden anar més enllà i cobrar-vos una quantitat desorbitada per les dades addicionals consumides fora de la política de dades equitatives.

Més informació sobre les funcions de PureVPN

 • Tunnelització dividida
 • Xifratge AES
 • WiFi segur
 • Compartició d’arxius segura P2P
 • Interruptor de matar a Internet
 • iOS sota demanda
 • Protecció de filtracions DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me