Seguiu navegant i transmetent la xarxa amb una VPN sense ample de banda


Seguiu navegant i transmetent la xarxa amb una VPN sense ample de banda

Comença ràpidament velocitats il·limitades d’internet de banda ampla i vèncer l’acceleració d’ISP amb el servei de VPN d’elit de PureVPN que ofereix una capacitat de VPN sense ample de banda il·limitada..

 • Tots els servidors de la nostra xarxa suporten una velocitat de connexió de 10 Gbit per a una connexió ultra ràpida.
 • Tots els comptes de PureVPN admeten deu multi-inicis de sessió per assegurar-se que tota la vostra família segueix protegida.

Servei de VPN d’amplada de banda il·limitada

Navegar i transmetre tot el que desitgi sense cap limitació. Amplada de banda il·limitada és obligatòria per als serveis VPN, és per això que el nostre servei de VPN, conegut per ser un dels serveis VPN més ràpids de la indústria que ofereix una connexió il·limitada de banda de banda VPN il·limitada, és a dir, que no teniu cap capçal d’ample de banda..

Evadeu l’acceleració ISP

El vostre ISP agilitarà la vostra connexió a Internet si es nota un ús inusual a Internet. Amb el xifrat AES de 256 bits que cobreix la vostra existència digital, la vostra connexió a Internet està protegida amb un ISP i mira els ulls amb el nostre servei VPN.

Si el vostre ISP no pot veure les vostres activitats en línia, podeu dirigir-vos a la descàrrega de serveis sense preocupar-vos que ningú passi a la vostra connexió a Internet.

Amplada de banda il·limitada en diversos dispositius

Amb les deu funcions de multi-inici de sessió de PureVPN, podeu maximitzar la funcionalitat d’amplada de banda il·limitada en tots els dispositius connectats als servidors de xarxa VPN. Des d’un telèfon intel·ligent fins a un Android TV, iOS, Android, etc. PureVPN té client VPN per a tots els sistemes operatius, els vostres dispositius, l’extensió del navegador amb funcions de seguretat avançades. Amb la qual cosa podeu facilitar l’experiència mentre es transmeten serveis, xarxes socials, Netflix, Hulu, HBO, Video de Amazon Prime, i BBC iPlayer, amb una interfície d’usuari fàcil, configurada i fantàstica velocitat de connexió sense restriccions d’amplada de banda.

Per combatre el trànsit als servidors il·limitats de PureVPN, un sistema avançat de xarxes de lliurament de contingut impulsat i servidors autoinicien algoritmes AI per oferir als usuaris una experiència a Internet a diferència de qualsevol altra.

Baixeu tot el que vulgueu

Amb les dades de l’amplada de banda fora de qüestió, podeu descarregar qualsevol cosa i tot el que vulgueu des del web.

Com que un ISP és la vostra porta d’accés a Internet, és plenament conscient de les vostres activitats en línia. Per oferir-vos un mètode clar, el vostre ISP pot veure els llocs web que visiteu, les cerques a Internet, el trànsit de descàrregues i molt més.

Confiar en un ISP és arriscat, ja que no se sap si comparteixen les vostres activitats en línia amb agències de màrqueting o, pitjor, amb entitats governamentals..

PureVPN gaudeix de ser el servei VPN de primera qualitat amb un provat historial de cançons de prestació de serveis d’alta qualitat i té servidors d’amplada de banda il·limitats molt optimitzats. Quan esteu connectats amb servidors il·limitats de banda ilimitada de banda sense límits de PureVPN, la vostra connexió en línia està garantida amb un xifrat de nivell militar d’última generació. Xifrat de 256 bits i robust Protocols VPN que garanteixin la màxima privacitat i seguretat en línia. Podeu connectar-vos pràcticament a més de 2000 ubicacions de xarxa de servidor d’amplada de banda il·limitada, basades en 180 Ubicacions VPN arreu del món.

Si es troba físicament present en un país determinat amb un canvi de servidor il·limitat, la vostra presència virtual es pot fer a qualsevol país del món. Disposar d’ofertes, accedir al seu contingut local, obtenir informació autòctona i molt més amb els servidors VPN il·limitats de PureVPN.

En el sector VPN, PureVPN és un dels pocs proveïdors de VPN que mantenen una política estricta de registre sense significacions activitat d’internet o activitat de navegació o registres d’activitats i la informació privada no es registra en el seu segment VPN, amb els servidors PureVPN altament optimitzats, que podeu recuperar la vostra llibertat d’Internet amb la màxima confiança sense límits de dades. Per exemple, si l’empresa té la seva base als Estats Units, estarà sotmesa a complir els requisits de cerca. Però, com que PureVPN té la seva seu a Hong Kong, no està obligat a complir cap requisit de cerca com ho han de fer altres proveïdors VPN. La privadesa és un dret fonamental de cada individu i s’ha de respectar. Un cop connectat amb PureVPN, es garanteix la vostra privadesa en línia.

Més informació sobre l’amplada de banda il·limitada

 1. Transmissió en temps lliure
 2. Acomiadar-se per descarregar els límits
 3. No hi ha amplitud de banda ISP (proveïdor de serveis d’Internet) molt ampla
 4. Transmissió en streaming ultra suau. Tots els servidors de la nostra xarxa suporten una velocitat de connexió de 10 Gbit per a una connexió ultra ràpida.
 5. Tunnelització dividida
 6. Compartir fitxers P2P amb la política sense registres
 7. Protecció de filtracions IP
 8. Reenviament de ports
 9. Suport VPN 24/7 a través d’un correu electrònic, xat i a través de totes les plataformes socials principals
 10. VPN Kill switch per protegir la vostra adreça IP o adreces IP si utilitzeu diversos dispositius (iOS, Android, Windows, etc.) en cas de desconnexions sobtades al servidor VPN per tal que la vostra informació personal no s’exposi..
 11. La majoria dels serveis VPN ofereixen una garantia de devolució de 30 dies, essent la millor VPN que hem de fer, proporcionant una garantia de devolució de 31 dies.

Més informació sobre les funcions de PureVPN

 • Tunnelització dividida
 • Xifratge AES
 • WiFi segur
 • Compartició d’arxius segura P2P
 • Interruptor de matar a Internet
 • iOS sota demanda
 • Protecció de filtracions DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me