Reenviament de ports per a jugadors de Xbox One


Reenviament de ports per a jugadors de Xbox One

Gaudeix de la teva experiència de joc amb la capacitat de reenviament de port One Xbox.

img

Què és Port Forwarding?

El reenviament de ports és una tècnica àmpliament utilitzada que permet a dispositius d’altres xarxes accedir als dispositius que es troben en xarxes privades.

Quasi totes les aplicacions de jocs en línia requereixen que configureu la reenviament de ports del vostre enrutador. Per simplificar-ho encara més, Reenviament de ports funció et permet connectar amb o accés qualsevol dispositiu o servei connectat a Internet des de qualsevol racó del món. Obteniu més informació sobre el reenviament de ports en detall.

Per què necessiteu la reenviament de ports?

El reenviament de ports és necessari quan un dispositiu connectat a Internet requereix establir una connexió amb un dispositiu que no està disponible a causa de determinats tallafocs o un encaminador NAT. Si un dispositiu sol·licita una connexió amb un altre dispositiu que no és part de la connexió, l’encaminador ha de saber què fer com entretenir aquesta sol·licitud en concret.

Essencialment, el dispositiu rebutjarà la sol·licitud. Tanmateix, si es configura el reenviament de ports, el dispositiu sabrà a qui l’enviarà. En poques paraules, necessiteu el reenviament de ports si voleu comunicar-vos amb dispositius d’altres xarxes.

El reenviament de ports té la capacitat de envia dades a través d’un tallafoc per això és preferit el joc. Principalment, el reenviament de ports s’utilitza per les següents raons:

 1. A distància accés un dispositiu des d’un dispositiu que està connectat a un dispositiu diferent xarxa.
 2. A jugar jocs multijugador.

Aquí teniu el casos d’ús de per què necessiteu la reenviament de ports?

Com funciona l’expedició de ports?

Quan sol·liciteu o rebeu informació a Internet, es creen paquets de dades que contenen els detalls de la sol·licitud i la destinació prevista..

Normalment, l’encaminador wifi escaneja adreça IP i els paquets de dades abans que reenvien aquesta sol·licitud a un altre encaminador o dispositiu que pugui comprendre aquesta informació. Tot i això, alguns dispositius ho són incapaç comunicar-se amb l’altre a causa de la configuració variable on és on Reenviament de ports garanteix que el flux de comunicació entre dispositius és clar.

Amb una VPN el reenviament de port configurat, els paquets de dades enviats i rebuts són assegurat amb el màxim xifratge, fent que les vostres activitats en línia siguin segures entre dispositius i internet.

Com transferir Xbox One?

Si voleu maximitzar la vostra experiència Xbox Live, haureu de reenviar els ports. Se us suggereix que reenvieu ports concrets recomanats per Microsoft.

Aquests passos us guiaran a través del procés de configuració del reenviament de ports, tot i que els passos exactes poden variar entre els models del router i els fabricants.

 1. Obert Configuració a la vostra Xbox One.
 2. Selecciona Xarxa.
 3. Selecciona Avançat configuració.
 4. Anoteu el quadre adreça IP de la teva consola. Més endavant el necessitareu en el procés de reenviament de ports.
 5. Anoteu el quadre Adreça MAC de la teva consola. Podeu requerir això més endavant.
 6. Desplaceu-vos al vostre encaminador iniciar Sessió pàgina. Per obtenir més detalls sobre l’inici de sessió al router, podeu accedir a les guies en línia.
 7. Iniciar Sessió al vostre encaminador amb el seu nom d’usuari i contrasenya.
 8. Manualment assignar una adreça IP a la seva Xbox One, utilitzant les adreces IP i MAC prèviament obtingudes.
 9. Obert Configuració en el teu Xbox One.
 10. Seleccioneu el botó Pestanya Xarxa.
 11. Seleccioneu el botó Prova la connexió de xarxa rajola.
 12. Segueix el passos a la pantalla per garantir que la vostra Xbox One es connecta a la vostra xarxa.
 13. Desplaceu-vos a la secció eines de reenviament de ports al vostre encaminador. Pot variar des d’un encaminador a un encaminador, de manera que no en podreu trobar.
 14. Obre els ports: UDP: 88, 500, 3544, 4500 i TCP & UDP: 3074
 15. Ara torna a Configuració.
 16. Seleccioneu el botó Pestanya Xarxa.
 17. Seleccioneu el botó Prova del tipus NAT rajola.

Una vegada finalitzat el tipus NAT de prova, haureu de tenir Open NAT a la vostra Xbox One. Gaudeix del joc en línia ara!

Llista de ports Xbox One

Un port de xarxa permet a la vostra consola Xbox One comunicar-se amb els servidors Xbox Live i altres consoles Xbox One a través d’Internet.

Permet que la vostra consola Xbox One comunicar-se amb Xbox Live, és possible que ho hagueu de fer obert o ports cap endavant, cosa que vol dir que canvieu una configuració al tallafoc o al maquinari de xarxa, com ara un encaminador.

Reenviament de ports per a Xbox One es realitza al router o a un altre maquinari de xarxa, no a la pròpia consola Xbox.

Aquests ports han d’estar oberts Xbox Live treballar:

 • Port 88 (UDP)
 • Port 3074 (UDP i TCP)
 • Port 53 (UDP i TCP)
 • Port 80 (TCP)
 • Port 500 (UDP)
 • Port 3544 (UDP)
 • Port 4500 (UDP)

Configuració de Xbox One UPnP

Si voleu habilitar UPnP al router, el procés de configuració és senzill. Els passos variaran entre els models d’encaminador, tot i que hem proporcionat una guia general sobre què esperar.

Seguiu aquests passos:

 1. Desplaceu-vos al vostre encaminador iniciar Sessió pàgina. Podeu accedir a més informació sobre l’inici de sessió al router guies en línia.
 2. Iniciar Sessió al vostre encaminador amb el seu nom d’usuari i contrasenya.
 3. Dirigiu-vos a la UPnP menú del vostre router. Aquest pas variarà d’encaminador a encaminador, així que abans de començar, busqueu si el vostre enrutador té aquesta funció. Si no és així, recomanem reenviar els ports.)
 4. Activa UPnP.
 5. Desa els vostres canvis.
 6. Obert Configuració a la vostra Xbox One.
 7. Seleccioneu el botó Xarxa fitxa.
 8. Seleccioneu el botó Prova del tipus NAT rajola.

Un cop realitzada la prova Tipus NAT està complet, hauríeu de tenir Obre NAT configurat a la vostra Xbox One. Gaudeix del joc en línia ara! Aquí hi ha més informació a UPnP

Utilitzant VPN per obrir ports Xbox LIVE

Alguns ports no estan disponibles en diverses regions per diverses raons, és per això que necessiteu un servei VPN per accedir instantàniament a aquests ports. Una VPN suprimirà les limitacions regionals i obrirà els ports Xbox Live de manera que pugueu gaudir d’una experiència de joc en línia com mai.

Més informació sobre el joc vpn.

Avantatges d’utilitzar PureVPN Port Forwarding

A continuació, es mostren alguns altres avantatges d’utilitzar el complement de reenviament de ports de PureVPN:

 1. Obre o reenvia qualsevol UDP / TCP ports des de qualsevol dispositiu
 2. Habilitat per accés des del vostre PC o portàtil on sigui
 3. Accelereu les vostres baixades P2P
 4. Utilitzeu Port Forwarding per configurar CGNAT (Carrier Grade Natting)
 5. Utilitzeu Port Forwarding per obrir ports específics per a jocs en línia
 6. Configura la reenviament de ports a Xbox One amb el complement de reenviament de ports de PureVPN per només 0,99 dòlars
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me