Què és Split Tunneling VPN?


Què és VPN Split Tunneling?

Split Tunneling fa exactament el que significa: dividir el trànsit a Internet. Amb la divisió Tunneling VPN, podeu dirigir el trànsit a Internet a través de la xarxa VPN o de la vostra xarxa local..

VPN Split Tunneling protegeix el trànsit que dirigiu a la xarxa VPN i, al mateix temps, no perdreu cap accés a la vostra xarxa i dispositius locals connectats a aquesta xarxa. Disponible a Windows, Android i Android TV.

VPN Split Tunneling: ruta de trànsit que es ramifica en dues direccions: una passa per un túnel VPN i una altra mitjançant connexió regular.

Per què necessito un túnel dividit?

Quan l’usuari es connecta al servidor VPN, es crea un túnel xifrat segur que després passa a Internet més gran. De manera predeterminada, tot el trànsit de tunelatge dividit enviat a través de la xarxa VPN passa pel servidor de tunelatge dividit VPN de manera xifrada.

Tanmateix, amb el túnel fraccionat, podeu optar per triar el trànsit / informació que passa per la xarxa VPN (túnel xifrat) i la resta a través del vostre ISP (no túnel xifrat). L’opció d’encaminar el trànsit a través de la connexió VPN o el vostre ISP és una benedicció, especialment quan no voleu accedir a determinats llocs web sense cap xifrat.

Beneficis de tenir un túnel fraccionat:

 • Amb aquesta funció habilitada, mireu programes i pel·lícules de TV estrangeres mentre feu servir Internet amb adreces IP locals
 • Compartiu fitxers P2P sense comprometre la vostra privadesa en línia
 • Accediu als dispositius de la vostra xarxa local mentre utilitzeu la VPN

Si no teniu activat el túnel de divisió:

 • No podreu accedir al contingut local i estranger simultàniament
 • La transmissió de totes les dades per l’ISP finalitza l’ample de banda
 • No podeu accedir a dispositius LAN mentre esteu connectat al client VPN

El veritable avantatge d’utilitzar aquesta característica és que es deriva de la seva comoditat. La funció ajuda a millorar l’eficiència del vostre treball. Suposem que viatgeu a l’estranger per accedir al contingut local del país; podeu dirigir el trànsit a través d’internet i per accedir al contingut del vostre país d’origen, podeu dirigir el trànsit a través de la xarxa VPN activant aquesta característica.

Hi ha risc quan s’utilitza Tunneling Split?

Split Tunneling és una característica robusta que proporciona comoditat a les vostres activitats a Internet. Hi ha tants riscos associats al túnel fraccionat. Tanmateix, quan està habilitat el túnel dividit, els usuaris fan passar el xifratge AES de 256 bits de grau militar de PureVPN que hi ha per assegurar les vostres activitats en línia contra pirates informàtics i infractors..

Si configureu túnels de divisió VPN per excloure cert trànsit de la protecció de la vostra connexió VPN o del túnel VPN, el proveïdor de serveis d’internet o un tercer pot accedir a aquest tràfic. Per protegir les vostres activitats en línia, utilitzeu només connexions de túnel dividit protegides amb VPN per protegir la vostra adreça IP quan gestioneu dades sensibles, accedeix a llocs web restringits o P2P amb protecció contra commutadors Kill. Ara mitjançant serveis web des d’adreces IP locals. Podeu baixar fàcilment de manera segura sense alentir l’altra.

Com funciona Split Tunneling amb les aplicacions PureVPN?

Amb el tunelatge dividit al seu lloc, la vostra connexió a Internet redueix els embussos i conserva l’amplada de banda, ja que el trànsit en línia no ha de passar per la xarxa de tunnels dividits VPN. Però el que és bo per utilitzar Tunneling dividit amb PureVPN és que teniu una amplada de banda il·limitada per protegir la vostra adreça IP i el trànsit en línia..

Túnel de divisió segur amb VPN

Un altre avantatge per utilitzar el túnel fraccionat és quan un usuari treballa en diversos llocs amb diferents funcions a ambdues xarxes durant tot el dia, el tunelatge fraccionat impedeix que l’usuari tingui que connectar-se i desconnectar-se repetidament..

Túnel de divisió VPN a les aplicacions de PureVPN

• Aplicació per a Windows: l’aplicació per a Windows de PureVPN es presenta prèviament amb la funció Split Tunneling que us ofereix bones oportunitats en línia.

• Aplicació per a Android: l’aplicació de PureVPN per a Android compta amb la revolucionària funció Split Tunneling que proporciona comoditat quan desitgeu veure programes / pel·lícules de TV al telèfon Android i accedir als fitxers de treball simultàniament..

• Aplicació per a Android TV: l’aplicació de PureVPN per a Android TV està carregada amb emocionants opcions i dividir túnels a la part superior de la llista. Configura-ho al teu televisor Android i gaudeix d’una experiència en línia com mai.

Més informació sobre les funcions de PureVPN

 • Interruptor de matar a Internet
 • Xifratge AES
 • WiFi segur
 • Compartició d’arxius segura P2P
 • Protecció contra filtracions IPv6
 • iOS sota demanda
 • Protecció de filtracions DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me