Què és el xifratge AES de 256 bits (AES)?


Què és el xifratge AES de 256 bits (AES)?

Xifrat de 256 bits és una tècnica de seguretat de xifrat de dades / fitxers que utilitza una clau de 256 bits per xifrar i xifrar dades o fitxers. És un dels mètodes d’algorisme de xifratge més segurs després de la mida de la clau de 128 bits i el xifrat de la mida de la clau de 192 bits i s’utilitza en la majoria dels algorismes, protocols i tecnologies de seguretat estàndard de xifratge, inclosos els AES i SSL..

Advanced Encryption Standard, més conegut com a xifratge AES, és un algoritme de xifratge que garanteix la seguretat de les vostres activitats en línia.

La versió més coneguda de l’estàndard avançat de xifrat és el xifrat de les mides de clau de xifratge AES de 256 bits mitjançant aes, que fa referència a la mida de la clau de xifratge estàndard amb aes. Naturalment, com més gran sigui la mida de la clau, més complex és endevinar les mides de la clau.

Quants bits té xifratge AES?

El Advanced Standard Encryption Standard (AES) és una variant de Rijndael que té una mida de bloc fixa de 128 bits i una mida de clau de 128 bits, una clau de 192 bits o un xifrat de 256 bits. Per contra, Rijndael s’especifica per si mateix amb mides de bloc i clau que poden ser qualsevol múltiple de 32 bits, amb un mínim de 128 i un màxim d’estàndard de xifrat de 256 bits..

Com de segur és el xifratge AES de 256 bits i es pot esquerdar el xifrat AES de 256 bits?

Per comprendre-ho millor en paraules simples, esclatar o forçar una força de criteris simètrics de criteris simètrics AES Advanced encryption standards, ja que AES utilitza una mida de bloc fixa de 16 bytes de longitud de clau, es necessitarien milers d’ordinadors a la fractura que l’edat de l’univers ( 13,8 mil milions d’anys) per trencar la clau simètrica estàndard de xifratge de 256 bits.

PureVPN utilitza la clau simètrica de xifratge avançat estàndard de xifrat avançat de 256 bits per protegir les dades sensibles dels usuaris o el seu màxim secret perquè cap Govern, agències, pirates informàtics no puguin endinsar-se en les dades. Fins i tot si algú vol fer bruta força, trigarà 13,8 mil milions d’anys a trencar l’estàndard de xifrat avançat Estàndard clau de xifrat simètrica de 256 bits per protegir les vostres dades.

Assegureu les vostres comunicacions i activitats en línia amb el xifrat de grau militar de PureVPN.

Per què heu de xifrar les dades en línia?

El xifratge és necessari perquè us permet protegir de forma segura les dades a les quals no voleu que ningú tingui accés. Les empreses l’utilitzen per protegir secrets corporatius, el govern l’utilitza per assegurar informació classificada per protegir el secret més gran i moltes persones la utilitzen per protegir les dades personals per protegir-se de coses com el robatori d’identitat..

Espionage utilitza el xifrat per protegir de forma segura el contingut de la carpeta, que podria contenir correus electrònics, històries de xat, informació fiscal, números de targetes de crèdit o qualsevol altra informació sensible. D’aquesta manera, tot i que l’ordinador us roba, aquestes dades són segures.

El xifratge és necessari per a qualsevol persona que comparteixi informació privada en línia. PureVPN funciona amb servidors autoformats i auto-optimitzats. Aquests servidors estan assegurats amb una clau simètrica de xifratge AES de 256 bits que proporciona als usuaris el màxim nivell d’anonimat per evitar la força bruta ja que el xifrat de 256 bits conegut com AES utilitza 14 rondes, de manera que aquests atacs no són efectius..

• PureVPN emmascara la vostra adreça IP – Quan estigueu connectat amb PureVPN, la vostra IP real es troba emmascarada amb una IP virtual per proporcionar-vos la màxima seguretat de xifratge per protegir les vostres dades amb xips de 256 bits. Una IP virtual garanteix l’anonimat de la vostra adreça IP real de manera que la vostra identitat digital segueixi sent un secret. Una vegada que la IP virtual es fa càrrec, les vostres activitats en línia, els fitxers que compartiu i molt més es queden protegits dels ulls indiscretos.

• Com a pacient / metge – Per exemple, si sou un pacient que es comunica amb el metge, voldríeu utilitzar un xifrat de 256 bits aï, de manera que ningú més pugui fer servir els vostres informes / dades privats amb finalitats de seguretat com a pacient que teniu aquests drets reservats..

• Compres en línia – Si compres mercaderies en línia, assegureu-vos que teniu una connexió a Internet de xifrat de 256 bits aés de manera que quan realitzeu el pagament, les vostres dades de transacció i finançament estiguin protegides dels pirates informàtics. Com a Netizen teniu els drets reservats per a la vostra pròpia seguretat.

• Govern – L’estat necessita encriptació a 256 bits per assegurar documents / dades i converses claus i sensibles sobre seguretat nacional contra els ciberataques mundials claus de pirates i estats.

• Activista humà – Si esteu pendent d’una causa, obteniu una atenció no desitjada per part de grups que vulguin malmetre la vostra agenda personal. Si feu servir encriptació de 256 bits aes com aes de xifratge, podeu garantir el vostre progrés i comunicacions clau amb individus i grups en línia, ja que teniu aquests drets reservats..

• Periodista – Com a periodista, per motius de seguretat, la vostra principal preocupació és assegurar les vostres fonts. El xifrat de 256 bits com a encriptació clau de 256 bits demostra ser beneficiós per protegir la vostra investigació, revelacions i fonts d’atenció no desitjada..

• Viatgers Viatjar és divertit fins que no us deixeu fora dels vostres comptes socials o no en víctimes d’un pirateig. Els vostres drets bàsics de seguretat es reserven. Quan viatgeu a l’estranger, el xifrat de 256 bits com a xifrat de 256 bits protegeix les vostres activitats en línia a les xarxes Wifi públiques. Tot el que cal per connectar PureVPN i gaudir de la navegació i la transmissió en directe.

Com es poden exposar les vostres dades?

Les dades són fràgils i altament valuoses en termes de seguretat de les vostres claus. Moltes empreses donen beneficis per a moltes, i és per això que les empreses de mineria de dades les busquen sempre. Com que les dades clau atreuen nombroses parts, sovint s’orienten i s’exposen a l’àmplia web per popularitat o es venen al millor postor clau per obtenir guanys financers..

Quan interactueu a Internet, un intrús, només cal que qui hagi pirat el seu camí a la vostra xarxa pugui accedir fàcilment a les vostres activitats en línia, llegir les vostres converses i veure quins llocs web que visiteu i pitjor, coneixeu sobre la vostra clau. detalls financers.

Encriptació de 256 bits combinada amb una VPN

Una VPN utilitza la tecnologia de base dels crits de xifratge de claus aes 256 que utilitza per assegurar la vostra connexió en línia contra ciberataques que inclou la vostra seguretat. Al mateix temps, una VPN ofereix protocols robustos juntament amb 256 aes de xifrat per a la vostra seguretat que combaten atacs maliciosos i reforcen la vostra identitat en línia.

Una VPN és com un vehicle blindat que manté el conductor segur en tot moment per a la seguretat dels passatgers. Funciona emmascarant la vostra IP real i assignant-vos una IP virtual d’una ubicació diferent. La idea que la vostra identitat real es mantingui protegida per una identitat virtual demostra mantenir la vostra ubicació física i les seves activitats segures al web mitjançant seguretat 256.

Com funciona el xifratge AES amb PureVPN?

El xifrat és el fil conductor de l’anonimat en línia i, sense el procés de codificació d’un missatge, el concepte de privadesa i seguretat en línia es veurà en risc. Per mantenir-se segur, només cal que et connectis a Internet mitjançant els 256 servidors xifrats de PureVPN, totes les teves comunicacions, activitats sensibles o dades siguin segures..

De fet, fins i tot si hi ha accés no autoritzat, l’intrús no serà capaç d’esquerdar les dades xifrades als 256 AES, per mantenir-se segur tot el que caldria per connectar PureVPN. Al final del dia, la integritat de les vostres dades i la privadesa es manté intacta. AES 256 El xifrat és àmpliament utilitzat per empreses i individus de tot el món.

img

PureVPN selecciona el millor xifratge que més us convingui

PureVPN seleccionarà automàticament el millor xifratge amb els estàndards aES, de manera que no us hagueu de preocupar. D’altra banda, PureVPN ofereix múltiples protocols de túnel i utilitza un xifrat aes de 256 bits en OpenVPN (UDP / TCP), IKEv2, SSTP i L2TP / IPSec. PureVPN proporciona el xifratge mitjançant aes a tots els servidors VPN.

Un cop que us connecteu a la VPN, obteniu el xifrat d’aes per defecte. Ja sigui en un escriptori, en un smartphone o en una tauleta, l’últim xifratge de 256 bits de PureVPN a través de Aes inicia una connexió segura amb el servidor VPN i garanteix que les dades es transmetin de forma segura. Només cal que connectés la nostra VPN.

Tot i que no hi ha absolutament cap forma d’intordar-se, però si un pirata informàtic aconsegueix accedir a la vostra connexió aes, tot el que veuran és la informació que passa a través de la xarxa. Per tant, les vostres comunicacions en línia xifrades i altres activitats estan totalment protegides.

El xifrat és una necessitat

En els temps moderns actuals, els ciberataques i les infraccions de dades han estat habituals. Amb massius hacks de dades i detalls privats a la intempèrie, el xifrat de aes és el vostre millor amic. El xifratge mitjançant AES mantindrà els vostres correus electrònics privats, els registres mèdics segurs, les transaccions bancàries protegides, el número de seguretat social emmascarat dels lladres d’identitat i molt més.

PureVPN ha estat reconeguda per les principals publicacions com PCMag i altres pel seu compromís dedicat i mesures de seguretat excepcionals. Un cop connectades a PureVPN, les vostres dades es protegeixen a través de clients de tercers i grups de vigilància.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me