Qual és el meu endereç IP?


Qual és el meu endereç IP?

000.00.000.00 Localització de la ubicació: Seu proveïdor de serveis d’Internet: img IP endereço IP és una combinació única de números assignats al seu sistema que permet un comunicat com a altres dispositius a Internet.


Ferramentes de privacitat PureVPN:

  • Teste de vazament WebRTC
  • Teste de presentació de DNS
  • Teste de vazament IPv6
  • Qual és el meu IP

Pular para:

  • O que és IP endereço?
  • Endereços IPv4 vs. IPv6
  • Endereços IP privats x públics
  • Els seus endereços IP públics poden revelar un punt de vista sobre la seva veu!
  • Com modificar el seu endereç IP i com a VPN com a local
  • Obtenga l’Usuari IP Privat com a PureVPN

O que us expliqui IP per explicació! (Vídeo):

O que és IP endereço?

Hi ha endereç de protocol de la Internet, però es va referir com a endereç IP, és un identificador exclusiu assignat a cada dispositiu o ordinador. Els endereços IP es poden classificar i duas en versos. Els IPv4 consisteixen en apenes emètiques i numèriques, com el 204.68.45.80. O IPv6, per un altre costat, consisteix en combinació de números i hexadecimais, com el 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

També hi ha diferents tipus d’IP que s’assignen a un vocabulari quan està connectat a un correu electrònic: IP públic i IP privat. Dos dois, és un enderent IP públic que permet connectar-se a Internet i facilitar la navegació.

Endereços IPv4 vs. IPv6

Hi ha un motiu que cal aplicar a Internet en termes diferents d’indexs IP: IPv4 i IPv6.

IPv4

És una versió més antiga i comumente usada.
Permet afegir-hi 32 bits.
Posseeix un espai endavant de 4.294.967.296 (232) combinacions exclusives.
És calculat per càlculs, variable de 0 a 255.
És limitat a números i, portant, no es pot escriure.
Està escrit dessa forma: 204.68.45.80

IPv6

Va ser creada per a la seva convenció decasada per al seu antecessor.
Possui que sigui de 128 bits.
Posseeix un ampli espai d’espai d’adreçament de 340 indecisos de combinació única.
També es calcula hexadecimal.
Levaria bilhões i bilhões d’anys per a IPv6 assolir o el seu límit.
É escrito dessa forma: 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Endereços IP privats x públics

imge

Endereços IP privats

Els endereços IP privats s’apareixen per redissenyats privats per identificar-los i posar-los en contacte amb dits entre dispositius (per exemple, impressores, tauletes, etc.) que es poden establir. Tot ordinador o qualificació d’altres sistemes en què es pot redreçar l’ús d’un endreç IP privat exclusiu assignat a un pèl un roteador através del protocol DHCP. Nada fora de redefinir els poders locals identificables o connectar-los a dispositius dispositius.

Endereços IP públics

Els seus endereços IP públics s’assignaran al seu proveïdor de serveis d’Internet (ISP). És un IP que permet connectar-se a Internet i navegar per Internet. Tot el dispositiu pot emetre un compartiment local o fins i tot un IP per a publicar-se per a connectar-se a Internet, posar-vos en contacte amb el seu propi ordinador..

Els seus endereços IP públics poden revelar un punt de vista sobre la seva veu!

Els dados são um novo bem de comércio. Veja com el seu endereç IP públic està augmentant com a nou creixent:

Paradeiros

Feu que el vostre país estigui en el vostre codi postal i que es realitzi, el seu endereç IP públic es revela sobre la seva localització. L’última anàlisi, col·loca una privacitat perfecta i es posa en risc, pot arribar a informacions que es puguin cibercriminar a l’accessibilitat fàcil al seu servei.

Atividades a Internet

Com a pesquis que volen fer feina a Internet, els llocs que es poden visitar i històrics de la web es van salvar al seu navegador, es pot mantenir armat i rastrejat. En realitat, alguns governs exigeixen que es mostrin dues proves o registre de dies.

Comportament de compra

No sembla que els seus dados demogràfics, més anunciats estiguin monitorant el seu comportament de comptes, interessos i preferències de pessoais. A més, no és possible que la col·locació de la seva pròpia privacitat estigui en risc, però també permet als tercers que tinguin influències sobre els seus comentaris i interessos en els pessoais..

Com modificar el seu endereç IP i com a VPN com a local

És fàcil falsificar o modificar el seu IP i, portant, el seu virtual local. El que necessiteu és l’aparença i redirecció virtual privada (VPN). L’utilitat de VPN no substitueix cap aplicació o identificació IP real per un IP en règim. També hi ha una direcció directiva o un trànsit d’Internet através d’un servidor VPN que criptografa o un trànsit (dados) i que circuli en línia. Veja com fazer isso:

Pas 1 Inicieu una VPN pas 2 Connecteu-vos un servidor qualquer pas 3 Desfrute d’Uma navegação privada

Obtenga l’Usuari IP Privat com a PureVPN

O PureVPN oferece als usuaris usuaris i experimenta en línia com a nenhuma out. Com a possibles adreces privades reservades, els usuaris poden connectar-se a un servidor qualificat PureVPN i connectar connectivitat instantània, pot ser que els IP estiguin reservats per a usuaris PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me