PureVPN Switch Automàtic Kill Switch (bloqueig de xarxa)


PureVPN Switch Automàtic Kill Switch (bloqueig de xarxa)

La funció Kill Switch assegura les vostres activitats en línia en cas que la VPN es desconnecti. Kill Switch funciona acabant la connexió a Internet de manera que la vostra identitat en línia (adreça IP i ubicació) no quedi exposada. Amb la funció Kill Switch activada, podreu estar segur de la vostra privadesa i seguretat en línia.


Manteniu el vostre anonimat en línia en cas que la VPN es desconnecti.

Què és un VPN Kill Switch?

La preocupació creixent per la privadesa en línia va invocar PureVPN a integrar una capa addicional de seguretat coneguda com a Switch Switch / Network Kill, una característica robusta destinada a evitar que la vostra connexió VPN s’exposi accidentalment de la seva IP real. També es coneix com a Kill Switch, la funció garanteix la seguretat de “Prova de fuites” de la vostra connexió a Internet.

El Kill Switch funciona desactivant la vostra connexió a Internet en el moment en què cau la vostra connexió VPN que exposa la vostra IP real. La idea és assegurar la vostra propietat més preuada: adreça IP i activitats que cauen en mans de ciberdelinqüents.

Gairebé totes les VPN tenen una lleugera possibilitat de patir desconnexió mentre es connecten a la seva connexió a Internet. Com a defensor de la privacitat, PureVPN va crear el commutador Kill perquè la vostra identitat, informació personal i adreça IP siguin segures, fins i tot quan hi ha un lapse momentani en la connexió..

Per què necessita el VPN Kill Switch?

A Kill Switches / Kill Switch a la connexió, proporciona avantatges incontestables i pot recórrer un llarg camí per protegir la vostra existència digital. Aquí és per què necessiteu aquesta protecció Kill Switch per protegir de prop la vostra connexió a Internet:

 • 1.Aquesta protecció garanteix la màxima seguretat de les vostres dades sensibles, fins i tot si la vostra connexió VPN dels proveïdors de serveis VPN cau durant un parell de segons i protegeix la vostra adreça IP. Malauradament, moltes de les VPN no poden proporcionar Kill Switch al seu servei. Aquesta és la característica d’avanç que només ofereixen els proveïdors VPN premium com PureVPN en aquest moment.
 • De vegades, la connexió VPN experimenta velocitats inestables i fluctuacions de la connectivitat que poden provocar la desconnexió. En aquest cas, aquesta increïble funció de commutació de mort a la vostra connexió, mantindrà el seu anonimat, no exposarà la teva adreça IP real.
 • Les gotes de connexió 3.VPN et deixen a les activitats i a les persones que són temporalment vulnerables als usuaris que tinguin visitants o persones que esperen amb moltes ganes la seva informació personal que exposi tot el seu trànsit a Internet. Un Switch Kill us assegura que mentre esteu connectats, no us exposareu mai a l’accés a Internet tret que esteu connectat a la xarxa VPN..
 • 4. Amb el VPN Kill Switch activat, en la vostra connexió VPN, els usuaris poden viatjar a llocs amb una vigilància elevada, ja que la funció de commutador Kill us proporciona la tranquil·litat que el trànsit mai, ni tan sols per a un nanosegon, es filtrés a les mans de qualsevol altra persona. . És imprescindible el robatori de dades, la vigilància, el seguiment a l’alça, equipar-se amb un proveïdor de serveis VPN que ofereix la connexió de servei VPN més ràpida juntament amb aquesta funció de commutador de matança..

PureVPN Funcions exclusives

icona

WiFi segur

Els usuaris d’Android es poden connectar a qualsevol wifi amb total confiança i tranquil·litat

icona

Tunnelització dividida

Obteniu la llibertat de distribuir el vostre trànsit d’Internet com vulgueu entre PureVPN i el vostre ISP

icona

Hotspot VPN

Transforma el dispositiu Windows en un punt de seguretat per protegir tots els dispositius connectats

icona

Configuració de l’encaminador

PureVPN és compatible amb una àmplia gamma d’encaminadors per protegir la vostra llar o xarxa d’oficines

icona

Interruptor de matar a Internet

Feu servir la nostra característica IKS segura per evitar que la vostra identitat en línia real sigui un secret

icona

Xifrat de 256 bits

PureVPN utilitza el xifrat de 256 bits AES de qualitat militar per assegurar el trànsit de xarxa Wi-Fi

icona

Protecció de filtracions

Utilitzeu el nostre servei per mantenir-vos protegits contra fuites IPv6, WebRTC i DNS en tot moment

icona

Navegació anònima

Amaga la teva adreça IP real amb PureVPN i gaudeix de la navegació web anònima

Com activar l’interruptor Kill Internet?

Ara, les vostres activitats en línia han estat senzilles i fàcils. A continuació, us detallem com habilitar Kill Switch en la vostra aplicació:

Pas 1: Feu clic amb el botó dret al programari VPN i “Executa com a administrador”

Feu clic amb el botó dret a vpn reddit gratuït i executeu com a administrador

Pas 2: cerqueu la icona de “configuració” al programa de programari PureVPN

Feu clic a la icona de configuració de killswitch

Pas 3: cerqueu la configuració de “Opcions avançades” al nostre programa de programari VPN

Feu clic a

El bloqueig de xarxa és imprescindible

Si bé els usuaris poden utilitzar VPN amb finalitats diferents, una cosa és segura: al final els importa la privadesa fiable. Tanmateix, si es desconnecta una connexió VPN, la vostra identitat es troba al descobert perquè tothom vegi que es pot evitar mitjançant el commutador Kill.

Si ets activista polític – No voldríeu que la vostra part competidora o altres persones coneguessin la vostra agenda. Com a activista polític, acull immenses dades, llista, correu electrònic, client sobre l’àmbit polític i esdeveniments de la vostra regió. Assegureu-vos que heu activat aquesta aplicació xifrada. El commutador Kill resultarà fructífer ja que protegeix i impedeix el trànsit a Internet.

Si ets periodista – Atès que el govern està vigilant-lo, no voldríeu que les vostres comunicacions privades tinguessin fuites d’informació i poguessin posar en perill els mesos de treball dur. Assegureu-vos que heu activat Kill Switch. Amb la tecnologia Kill switch commutada a l’aplicació, podeu assegurar-vos que mai no passa amb el nostre túnel VPN.

Si ets blogger – Per tractar diversos temes es pot requerir un viatge a països on es regula internet. Malgrat que aquests governs no mostren la major part de la connexió VPN, els usuaris locals confien en ells per accedir al web obert. Assegureu-vos que heu activat la funció Kill switch, us mantindreu al marge del radar de les autoritats amb aquesta tecnologia increïble que us ofereix una opció fiable amb el nostre túnel VPN..

Si ets advocat – Els casos en què treballes solen ser de naturalesa sensible i no deixen lloc a cap informació per filtrar-se abans que comenci el judici en cas que la connexió VPN caigui del seu servidor VPN. Com que els advocats comparteixen informació i es comuniquen amb els seus clients, assegureu-vos que heu activat Kill Switch en la vostra connexió VPN que ofereix protocols segurs i fiables..

Si ets un denunciant – Exposar informació sobre activitats que es consideren il·legals o no ètiques pot atraure molta atenció i intimidació no desitjades per part de les parts que vulguin impedir que es mostrin les seves conclusions. Amb aquesta aplicació en funcionament segura (juntament amb Kill Switch VPN Connection) és la vostra aposta més segura per a Internet a l’hora de mantenir-se en l’anonimat i mantenir-se segur quan esclata el xiulet..

Causes de la desconnexió

Les desconnexions són normals i formen part de l’ús d’internet de cada dia. Es poden produir en qualsevol moment i en qualsevol lloc i poden durar uns segons fins a minuts o hores de vegades. Aquí hi ha més informació sobre per què passen:

· Connexió a Internet inestable Hi ha diversos factors que cal comprovar, especialment quan s’utilitza un dispositiu Wi-Fi. Internet inigual pot ser degut a una mala intensitat del senyal i a una cobertura insuficient. També pot ser degut a l’amplada de banda superior al límit.

· Programari i dispositius Podeu afrontar desconnexions periòdiques si els controladors del portàtil no s’actualitzen o s’instal·len correctament. Alguns programes o dispositius poden tenir errors que es poden rectificar simplement actualitzant-los.

· Falla del servidor i de la xarxa Un problema de xarxa entre vostè i el servidor VPN fa que Internet es desconnecti. Pot ser causat per errors de configuració en un tallafoc de xarxa, un encaminador o un altre dispositiu de passarel·la de xarxa.

Dispositiu compatible amb la funció Kill Switch

PureVPN és el millor proveïdor de VPN que ofereix un software intuïtiu i fàcil d’utilitzar per a totes les plataformes principals que s’integren amb Internet Kill Switch, així com d’altres funcions útils..

· Android: PureVPN és un dels pocs millors proveïdors de VPN que ofereix un Android Kill Switch que s’integra perfectament i funciona perfectament..

· Windows: PureVPN ofereix la funcionalitat de Kill Switch per als usuaris de Windows que funciona sense problemes quan esteu connectats al servidor VPN.

· Linux: utilitzeu la funció Kill Switch quan treballeu a Linux.

· Mac: PureVPN és un proveïdor de VPN que ofereix la funcionalitat elite Kill Switch optimitzada per a Mac, donant als usuaris de Mac una sensació de seguretat quan es connecten al servidor VPN.

Més informació sobre les funcions de PureVPN

 • Tunnelització dividida
 • Xifratge AES
 • WiFi segur
 • Compartició d’arxius segura P2P
 • Protecció contra filtracions IPv6
 • iOS sota demanda
 • Protecció de filtracions DNS
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me