PureVPN a les notícies


PureVPN a les notícies

PureVPN es compromet a preservar i respectar el dret d’una persona a completar la llibertat, la privadesa d’internet, & seguretat. És per aquest ferm compromís que PureVPN és aplaudit pels mitjans de comunicació amb força freqüència.

Per a qualsevol consulta de premsa, opinió d’experts o contacte d’una entrevista

[correu electrònic protegit]

Ein VPN amb la vostra epocaunlichen Datenschutzfunktionen

Prova VPN | 24 d’octubre de 2019

Wir empfehlen PureVPN! Der Anbieter a partir de la indústria de Hong Kong, que es va produir a la xarxa de Netmwerk i a Standorten el 141 de Ländern. PureVPN està a l’abast de l’interior: a l’interior de la geografia que es troba a l’interior de l’Internet i a la resta de botigues Auswahl an Standorten, sicheres Filesharing and Streaming!

Prova completa de PureVPN per Opportunites Digitales

Oportunitats digitals | 24 d’octubre de 2019

"Moltes funcions excel·lents, una àmplia selecció de servidors i, en general, una bona relació qualitat-preu. PureVPN és una bona opció per a qualsevol persona seriosa sobre la seva privadesa!"

Les VPN estan dissenyades per protegir la privadesa en línia dissimulant la vostra identitat

Mac.Informer | 09 de desembre de 2014

PureVPN és un servei d’Internet que facilita la vostra connexió amb servidors VPN. Aquesta aplicació està dissenyada per protegir la privadesa en línia dissimulant la vostra identitat. L’utilitat proporciona una complexa xarxa VPN que permet accedir fàcilment a centenars de servidors VPN ubicats a diferents països del món. D’aquesta manera, navegarà per Internet de forma lliure i anònima, coberta per adreces IP segures.

PureVPN Revisió de VPNRanks.com

Rangs VPN | 31 de juliol de 2015

Un proveïdor de serveis VPN no és res sense una bona propagació del servidor i sembla que PureVPN ho sap prou. Una bona difusió del servidor es distribueix sensiblement per oferir als usuaris el màxim anonimat, accessibilitat i seguretat en línia. Però PureVPN fa un pas més i inclou el servidor també en aquells països, on la llibertat d’internet és VERITATment considerada com una benedicció a causa de les estrictes polítiques de censura.

PureVPN Revisió de USAVPN.com

VPN dels EUA | 22 de gener de 2016

PureVPN: el nom ha aparegut com a marca VPN líder al sector durant els últims anys. PureVPN impressiona des del primer moment. Amb un lloc web complet i fàcil de navegar, garantia de devolució, aproximadament un milió de descàrregues i una atenció al client 24/7/365 amè, et dóna la sensació de ser atès per professionals..

PureVPN Revisió de Trust Pilot

Pilot de confiança | 16 d’agost de 2016

Assegureu-vos que les vostres dades personals i l’activitat d’Internet no s’exposin mai amb la VPN extremadament fiable de la qual confien més d’un milió d’usuaris. La xarxa VPN autogestionada de PureVPN té un abast més ampli (més de 550 nodes de servidors en 141 països) i permet més connexions de dispositius simultanis (cinc) que gairebé qualsevol altra VPN que hi ha..

PureVPN Revisió de BestVPNProvider.com

Millor proveïdor de VPN | 21 d’agost de 2015

‘PureVPN és una opció ideal per a internautes preocupats per la seva privacitat en línia i que necessiten una solució per protegir la seva identitat als Estats Units, Europa, Austràlia i la Xina. El nostre PureVPN Review va descobrir que PureVPN està establert amb una àmplia oferta de protocols de tunelització per garantir que els subscriptors es puguin assegurar depenent del seu tipus d’ús. ”

PureVPN Review by VPNAnalysis

Anàlisi VPN | 1 d’abril de 2016

PureVPN es va demostrar com un servei VPN excel·lent amb seguretat òptima, comoditat i funcions versàtils. Amb més de 500 servidors en 101 països, PureVPN es mostra admirat per la seva gran velocitat i preus factibles. Una gran quantitat d’opcions de personalització, compatibilitat amb gairebé tots els dispositius i tot el popular sistema operatiu fan que PureVPN sigui un dels serveis VPN preferits.

PureVPN Revisió de BestReviews.com

Millors ressenyes | 13 de març del 2015

Estàvem més que satisfets amb el rendiment de PureVPN. L’enorme nombre d’ubicacions, l’àmplia assistència de dispositius i diversos tipus de protocols simplement ens han fet desaparèixer. PureVPN també mereix una medalla per completar el seu servei amb funcions tan importants com l’interruptor de matar, SSL, DNS i protecció contra filtracions IPv6, el túnel fraccionat, el tallafoc NAT i la funció del router virtual que eleva la capacitat per a dispositius connectables fins a 10..

PureVPN Revisió de VPNFan.com

Fan de VPN | 15 de juny de 2016

La xarxa PureVPN inclou la majoria de continents. Tenen servidors a Àfrica, Àsia, Europa, Orient Mitjà, Amèrica del Nord, Oceania i Amèrica del Sud. Disposen d’una xarxa VPN ràpida tal com il·lustra la nostra prova de velocitat.

PureVPN Revisió de FIPE.net

FIPE | 15 d’octubre de 2015

PureVpn, té avantatges respecte a altres serveis. Amb més de 500 servidors en 141 països, PureVPN ofereix un nivell de versatilitat segur que els ajudarà a substituir Hide-My-Ass. Si utilitzeu PureVPN, no hi ha limitacions d’ample de banda i una connexió altament segura tot el temps.

PureVPN Revisió del Freeware de Gizmo

Programari gratuït de Gizmo | 24 de juny de 2016

PureVPN amb base a Hong Kong ofereix un servei VPN ràpid i ràpid que ofereix més de 500 servidors en 141 països. Hi ha clients altament configurables tant per a usuaris de Windows com de Mac, que ofereixen l’opció molt atractiva de permetre als usuaris seleccionar el millor servidor basat en propòsits en lloc d’una simple ubicació geogràfica..

PureVPN Revisió de MostSecureVPN

MostSecureVPN | 27 d’octubre de 2016

PureVPN una vegada que el servei per a les corporacions s’ha convertit en un fenomen global a l’hora de protegir la privacitat de les persones a tot el món. Amb la seva tecnologia d’avantguarda, les seves capacitats i les seves característiques especials, ha revolucionat l’ús de la VPN des de la complexitat fins al més fàcil possible, al mateix temps que ha pres la seva seguretat i privacitat com a màxima prioritat..

PureVPN Revisió de VPNPick

VPNPick | 11 de novembre de 2016

El servei de PureVPN és avui una de les millors i més completes opcions disponibles al mercat. Han solidificat la seva posició a la indústria proporcionant un xifrat segur que coincideix amb les funcions més importants. A més de tenir una cobertura global, la protecció de la inspecció de paquets profunds, un interruptor de matança, un tunelatge fraccionat i aplicacions riques amb funcions són només algunes de les avantatges..

Revisió PureVPN de Hostingpill

HOSTINGPILL | 22 d’agost de 2017

Si realment voleu una VPN, el recomanaria, sens dubte, tret que sigueu extremadament delicades, no us defraudarà.

PureVPN Opinió de BESTVPN

BESTVPNrating | 12 de febrer de 2018

PureVPN és un dels millors serveis VPN que es proporcionen amb les eines de xifratge més fortes dissenyades per oferir la màxima seguretat en línia. Després d’haver-vos subscrit a PureVPN, podreu navegar per Internet de manera lliure i anònima com mai!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me