Protecció de filtracions DNS


Protecció de filtracions DNS

Accediu a llocs web d’arreu del món i tingueu la seguretat de la vostra privadesa en línia. La protecció contra filtracions DNS de PureVPN està dissenyada per mantenir les vostres activitats d’Internet segures en tot moment. Un cop connectat, totes les adreces IP a les quals accediu estan segures amb el xifrat del més alt nivell.


Assegureu el DNS amb la protecció de filtracions DNS de PureVPN que garanteixi el màxim secret de les vostres activitats en línia.

Què és el DNS?

La manera de funcionar del DNS (Domain Name System) és mitjançant la traducció de noms de domini a adreces IP de manera que els navegadors puguin interactuar entre ells. Tots els dispositius connectats a Internet tenen una adreça IP única que altres dispositius utilitzen per comunicar-se. Els servidors DNS eliminen la necessitat que els humans memoritzin adreces IP com ara 192.168.1.1 (a IPv4) o adreces IP alfanumèriques més complexes com ara 2300: de00: 1298: 1 :: g482: v6b3 (a IPv6).

Com puc comprovar si el meu VPN funciona correctament?

Assegurar-se si el vostre VPN funciona correctament pot ser un repte per si mateix, ja que les filtracions de DNS són un problema sorprenentment comú. Tot i que podeu intentar explorar els paràmetres de VPN pel vostre compte i assegurar-vos que tot funciona bé i evitar les fuites DNS, no és tan fàcil per a tothom.

Tenint present això, PureVPN ha dissenyat una prova de filtració DNS que destaca si la vostra sol·licitud DNS (servidor de noms de domini) s’exposa al web. A mesura que els defectes de seguretat es fan cada cop més habituals, la vostra IP real està en risc de mirar els ulls, encara que utilitzeu una VPN i sigui fàcil d’explotar.

Feu la prova de fuites DNS

Si ja tinc una VPN, per què he de cercar les proteccions DNS?

Una connexió VPN protegeix la vostra connexió a Internet dirigint les vostres sol·licituds d’internet a través del túnel VPN, per tant, dissimular la vostra identitat real i activitats en línia i us protegeix de les fuites DNS. D’altra banda, les filtracions DNS són quan, per problemes de programari, el vostre ISP és capaç de fer un seguiment de les vostres activitats a Internet, independentment de si utilitzeu una VPN o no.!

Com que les sol·licituds de DNS proporcionen els vostres hàbits de navegació, es poden utilitzar molt bé en contra. En un cas, si una persona té accés a les vostres sol·licituds relacionades amb DNS, a més del vostre ISP o el servidor VPN, és un motiu de preocupació. Això significa que les vostres activitats en línia són vulnerables i que ja no sereu segurs a causa de fuites DNS. Per comprovar-ho, feu una prova de filtracions per evitar filtracions del servidor DNS o utilitzeu un servei VPN que pot evitar les fuites del servidor DNS.

Quines són les causes de la fuga de DNS?

Hi ha nombroses causes d’una fuga DNS. Els més comuns són:

1. Xarxa configurada incorrectament

Amb una configuració incorrecta, exposareu el vostre dispositiu a ciberatacs i incompliments de dades. Quan connecteu un dispositiu a una xarxa Wi-Fi relativament nova, la configuració DHCP de la xarxa (un protocol predeterminat que defineix l’adreça IP dels vostres dispositius dins de la xarxa) pot assignar automàticament els servidors DNS per tenir cura de les vostres sol·licituds web..

El problema d’això és que el servidor DNS o els servidors DNS poden pertànyer al vostre ISP o un que no estigui segur (no xifrat) que provoca una fuga DNS. En aquest cas, quan us connecteu amb la vostra VPN, les sol·licituds web DNS aniran al voltant del túnel VPN xifrat, provocant fuites DNS..

2. Protocol d’Internet versió 6 (IPv6)

El protocol IPv4, en efecte, s’està exhaurint, però, alhora, Internet es troba en fase de conversió contínua entre IPv4 i IPv6. La majoria dels serveis VPN no proporcionen adreça IP d’IPv6, és per això que per als que es troben en el protocol IPv6, el proveïdor de VPN no proporcionaria seguretat..

Per garantir que rebeu el màxim anonimat en línia, PureVPN ofereix una adreça IP que té una protecció contra filtracions IPv6 dissenyada per protegir el vostre trànsit en línia dels ulls indiscretius, pirates informàtics, rastrejadors i entitats de vigilància, per la qual cosa podeu evitar la filtració DNS. Un cop connectat amb PureVPN, podreu estar segur de la vostra privadesa en línia en protocols IPv4 i IPv6 i deixar de preocupar-vos per la filtració DNS..

3. Proxies DNS transparents

Els proveïdors d’arreu del món han dissenyat un procediment per imposar el seu servidor DNS fet a l’usuari en cas que un usuari vulgui canviar la configuració per utilitzar un servidor de tercers. Si un ISP s’adona dels canvis que es realitzen a la configuració DNS, utilitzarà un proxy transparent.

Un proxy DNS transparent és un servidor clonat que atura i reenvia el trànsit web als ISPs té el servidor DNS o els servidors DNS. També conegut com forçament ISP, es tracta d’una forma de fuga DNS que es deu a la mala pràctica del vostre ISP. Un servidor DNS o un servidor DNS del proveïdor VPN assegura que el trànsit web passa de forma segura i impedeix la filtració de DNS.

4. Programari actualitzat

Assegureu-vos sempre que el vostre programari s’actualitzi a mesura que les actualitzacions reforcin la seguretat dels vostres dispositius contra els agents malintencionats. Les fuites de DNS són habituals a programes obsolets que no pas a programes actualitzats. D’aquesta manera també podeu prevenir les fuites DNS. Sempre assegureu-vos de fer la prova de filtració DNS amb freqüència.

Com proporciona PureVPN la protecció contra filtracions DNS?

PureVPN és un servei VPN que es compromet a garantir que els usuaris experimentin la millor experiència en línia. Això significa proporcionar una seguretat en línia excepcional i velocitats en línia sense igual. PureVPN ofereix una protecció contra les filtracions de DNS de primera línia i garanteix que el trànsit en línia estigui segur de la mirada indiscutible del vostre ISP o de qualsevol altra entitat espia..

Protecció de filtracions DNS de PureVPN

Cada vegada que accedeix a un domini (Facebook, Google, etc.), es genera una sol·licitud DNS que exposa la vostra identitat en línia real al web. Les sol·licituds DNS s’envien al servidor DNS o als servidors DNS que s’estableixen a la configuració de configuració. Els proveïdors intel·ligents intel·ligents, recullen els dominis que cerqueu principalment malgrat que esteu connectats a una xarxa VPN.

El servidor VPN de PureVPN és ràpid, segur i xifrat, que us ajuda a evitar aquesta espiació / supervisió, impedint que la sol·licitud DNS arribi al vostre ISP i resol la sol·licitud dins de la seva pròpia xarxa de servidors DNS VPN. Aquest procés garanteix la seguretat de la vostra identitat en línia; per tant, restes completament anònim en línia.

Més informació sobre les funcions de PureVPN

  • Tunnelització dividida
  • Xifratge AES
  • WiFi segur
  • Compartició d’arxius segura P2P
  • Protecció contra filtracions IPv6
  • iOS sota demanda
  • Interruptor de matar a Internet
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me