Per què la descàrrega de Netflix no funciona i com solucionar-ho


Per què la descàrrega de Netflix no funciona i com solucionar-ho

Publicat: 03 de març del 2020

A banda d’una experiència de transmissió en línia sense buffer, Netflix també permet als seus usuaris descarregar pel·lícules i programes de televisió i veure-ho fora de línia. És una opció útil en casos com pujar a un vol on no trobeu connectivitat a Internet. Tanmateix, aquesta característica convenient es pot convertir en una frustrant, quan els usuaris solen comprovar que l’opció de descàrrega de Netflix no funciona per algun motiu no identificat. A continuació, exposem les seves probables causes i un parell de solucions ràpides perquè torni a funcionar.

La descàrrega de Netflix no funciona

Els problemes de descàrrega de Netflix són per molts motius. De vegades, és possible que trobeu que l’opció de descàrrega no està disponible en absolut per a un títol específic. En altres casos, Netflix us proporciona un codi d’error que diu “S’ha produït un problema amb aquesta baixada” o “Ha fallat la descàrrega” quan feu clic al botó de descàrrega..

Què causa el problema?

Hi ha possibles raons per les quals no es poden descarregar pel·lícules o programes de televisió a Netflix. Els més comuns són:

Feu servir un dispositiu incompatible

Per utilitzar la funció de descàrrega de Netflix, heu d’utilitzar un: Windows PC o tauleta que funciona amb Windows 10 Versió 1607 (Actualització d’aniversari) i superior; iPhone, iPad, iPod que funciona amb iOS 9 o posteriors; Telèfon o tauleta Android a Android 4.4.2 o superior.

La vostra aplicació Netflix necessita una actualització

Si utilitzeu un dispositiu compatible com s’ha esmentat anteriorment, és possible que utilitzeu una versió anterior de l’aplicació Netflix al vostre dispositiu. Assegureu-vos que heu actualitzat la vostra aplicació Netflix amb la versió més recent disponible en línia.

Aquest títol específic no està disponible per descarregar

Si trobeu que el botó de descàrrega no està disponible en una pel·lícula o programa de televisió específic, només vol dir que Netflix només té drets de reproducció per al títol. Per tant, no el podeu descarregar per mirar-lo fora de línia. Fins i tot alguns originals de Netflix només estan disponibles per ser transmesos en línia, no fora de línia.

Per baixar un títol mentre no estigui disponible a la vostra regió, potser haureu de connectar-vos a una VPN de Netflix i canviar la vostra ubicació virtual per una regió on aquest títol estigui disponible.

Heu superat el límit de baixada de Netflix

Netflix estableix una limitació al seu límit de descàrrega fora de línia. En un sol dispositiu, podeu descarregar fins a 100 títols i rarament és possible esgotar aquest límit. Tanmateix, el nombre varia segons el vostre pla de subscripció i el nombre de dispositius que s’utilitzen per accedir a un compte. Per sort, se us informarà sobre la caducitat de les descàrregues set dies abans de la data de caducitat.

El vostre dispositiu té un emmagatzematge baix

El dispositiu ja no té cap espai lliure per descarregar més pel·lícules o programes de televisió Netflix.

Dades corruptes de Netflix

També és possible que l’aplicació Netflix pugui tenir dades emmagatzemades o obsoletes.

Codis d’error comuns associats a problemes de baixada de Netflix

Netflix sol trobar aquests codis d’error comuns a la pantalla quan hi ha problemes amb la seva funció de descàrrega fora de línia.

  • Codi de descàrrega de Netflix VC2-CV2-V6
  • Codi d’error VC2-CV2-B23000
  • Codis d’error VC2-CV2-W800700005, VC2-CV2-WC0000428, DL1-W80072EFD
  • Error de descàrrega de Netflix VC2-CV1-B434
  • Codis d’error VC2-CV1-MSL205032, VC2-W800A138F, DL1-W800706BA

Com solucionar problemes de descàrrega fora de línia de Netflix

A continuació, es mostren un parell de solucions que podeu provar.

Suprimeix els títols baixats anteriorment

Si el missatge d’error suggereix que heu exhaurit el límit de descàrrega fora de línia, només podeu eliminar les antigues i començar a descarregar-ne de noves en poc temps. El millor és treure tots els títols descarregats anteriorment en comptes de passar per la molèstia de treure’ls un per un. A continuació us mostrem com podeu fer-ho:

  • A l’aplicació Netflix, toca “Més”, després vés a “Configuració d’aplicacions” i toca l’opció “Elimina totes les descàrregues”..
  • Ara intenteu descarregar un títol nou. Si encara no podeu fer-ho, seguiu els passos següents.

Encendre el dispositiu

La solució més ràpida i eficaç que podeu provar és simplement reiniciar el dispositiu. Si utilitzeu un dispositiu com ara Amazon Firestick, desconnecteu-lo, deixeu-ho un minut i, després, connecteu-lo. Inicieu ara Netflix i vegeu si ja podeu descarregar-ne un títol. Si no, proveu la següent solució.

Actualitzar o reinstal·lar l’aplicació Netflix

Aneu a la vostra botiga d’aplicacions respectiva i vegeu si hi ha una versió més recent disponible per a l’aplicació Netflix i actualitzeu-la si cal. Com a alternativa, simplement podeu suprimir i tornar a instal·lar l’aplicació. D’aquesta manera podeu assegurar-vos que heu descarregat i utilitzat la versió més recent de l’aplicació. Un cop l’aplicació s’ha actualitzat o s’ha instal·lat recentment, engegueu Netflix i vegeu si podeu descarregar un títol. Si encara no ho podeu fer, proveu una darrera solució.

Reinicieu el mòdem / encaminador

Aquest problema també pot aparèixer a causa d’un problema amb la connexió a Internet en ús. Si utilitzeu una connexió sense fil via un encaminador Wi-Fi, activeu-la completament. Feu el mateix amb el mòdem si feu servir una connexió per cable.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me