On puc trobar wifi gratuït a Los Angeles?


On puc trobar wifi gratuït a Los Angeles?

Los Angeles, Califòrnia, és una bella ciutat amb molts indrets fascinants i tranquils. La ciutat també és rica en tecnologia i hotspot wifi gratuït. Tanmateix, si esteu pensant que tots els racons allotgen un punt de connexió Wi-Fi gratuït, us equivocaríeu en la vostra suposició. Prenent la nostra decisió per facilitar-vos les coses, hem creat aquesta guia sobre com i on podeu trobar wifi gratuït a Los Angeles. A més, també podreu conèixer com podeu dur a terme el vostre treball amb seguretat en aquestes xarxes obertes sense cridar l’atenció dels ciberescaços.


img

Salta a …

Els hotspots públics de WiFi no s’han de confiar. Es tracta de xarxes obertes on qualsevol persona pot unir-se, inclosos els hackers i els furtius. Com a resultat, no només hi ha un risc, sinó els perfils de xarxes socials o les adreces de correu electrònic, sinó també els detalls del vostre compte bancari i altra informació sensible..

El creixent risc de la xarxa Wi-Fi pública

Per lluitar contra un enemic, primer heu d’aprendre més sobre l’enemic i les seves tàctiques. Si entengueu més sobre l’enemic, podreu protegir-vos i prendre mesures eficients. En el nostre cas, l’enemic és invisible i pot estar present a totes les connexions Wi-Fi públiques. Vegem algunes amenaces comunes associades a Wi-Fis públics.

Susceptible d’atacs:

Si creieu que els protocols de seguretat Wi-Fi com ara WPA, WPA 2 i WPA 3 són suficients per assegurar les vostres activitats a la xarxa, no us podreu equivocar més. Els incidents passats han demostrat que aquests protocols de seguretat no són tan sòlids com es va considerar. Tot i així, si teniu dubtes al respecte, llegiu més informació sobre la vulnerabilitat del KRACK Wi-Fi.

Disponible de kits de pirateria:

La prevenció de la feble seguretat d’una xarxa Wi-Fi no és una ciència coetànica. Al cap i a la fi, ara disposem d’eines gratuïtes i de pagament disponibles a l’espai digital que poden permetre que fins i tot un usuari sense tecnologia no comprometi la xarxa i tingui accés complet a la mateixa..

Els atacs entre els homes del mig són esperpèntics:

Si sou persones no tecnològiques, mai podríeu detectar cap intent de pirateria, i molt menys un incompliment de seguretat. De fet, fins i tot als usuaris experimentats en tecnologia, els costa identificar un atac extravagant com el MITM, també conegut com atac de Men-in-the-Middle. En aquest tipus d’atac, l’atacant accedeix a la xarxa i s’ubica entre dos comunicadors, és a dir, tu i el wifi, per supervisar el trànsit d’internet i, en alguns casos, modificar-lo.

No tots els hotspots són reals:

Els pirates informàtics i els furtius coneixen les seves vulnerabilitats i explotacions de xarxa. No els costa trobar formes de trencar cap xarxa. Una de les pràctiques més comunes però eficaços que utilitzen és la creació de punts hots falsos. Els pirates informàtics poden crear hotspots maliciosos que puguin supervisar i registrar les dades dels usuaris.

Utilitzeu una connexió Wi-Fi gratuïta a Las Angeles amb aquesta llista de control de seguretat

Ara que enteneu els perills dels hotspots públics o gratuïts a Internet, és important que adopteu mesures estrictes per evitar-los:

Connecteu-vos sempre a Wi-Fis genuïn

Les xarxes Wi-Fi arriben a la dotzena una vegada que arribeu a un carrer, al parc i a les zones recreatives o en qualsevol altre lloc públic. I ja que els pirates informàtics saben com són els usuaris desesperats la connexió a Internet gratuïta, troben una bona oportunitat per atraure aquests usuaris mitjançant la creació d’un hotspot fals o maliciós. En xarxes tan malintencionades, el pirata informàtic no només pot espiar les activitats privades de tots els usuaris connectats a la xarxa, sinó també modificar les sol·licituds i els danys de moltes altres maneres..

Per tant, sempre es recomana connectar-se només a xarxes autèntiques. Hi ha moltes pistes darrere d’una xarxa falsa o falsa com ara un nom de xarxa semblant al so, però amb una tipografia o qualsevol altra lletra que falta o s’afegeix. D’altra banda, sempre heu de demanar al personal la veritat de l’hotspot Wi-Fi.

Sempre comproveu la compartició de xarxa

Tingueu en compte que si ofereixen als pirates informàtics fins i tot una mínima oportunitat per entrar al dispositiu, així ho faran. L’intercanvi automàtic de xarxa és una oportunitat que pot suposar un incompliment de la vostra privadesa. Pot causar encara més danys si no coneixeu l’intercanvi que podria haver estat configurat per obrir-se automàticament en connectar-vos a una nova xarxa. Per tant, és imprescindible comprovar si la funció de compartició de xarxa està desactivada o no.

Mai realitzeu activitats confidencials en una connexió Wi-Fi pública

Els hotspots públics a Internet són les xarxes menys idònies per pagar pagaments, transaccions bancàries o comprar en línia. Al cap i a la fi, hem discutit per sobre dels molts perills que comporten aquestes xarxes. Per tant, mantingueu-vos sempre al marge de realitzar tasques sensibles a la privadesa en un punt de venda públic.

Enforteixi la teva seguretat d’Internet en una connexió Wi-Fi gratuïta a Los Angeles amb una VPN

Com que no podeu deixar d’incorporar-vos a una connexió Wi-Fi gratuïta i, per descomptat, qui pot, pot reduir el risc a zero al menys configurant una xarxa privada virtual, anomenada VPN al vostre dispositiu..

PureVPN us ofereix tant la solució centrada en la privadesa com en la seguretat a tots els vostres problemes, ja sigui Wi-Fi insegur o altres amenaces en línia. Reforcem la protecció i l’anonimat de les vostres dades amb el nostre xifratge de qualitat militar, és a dir, un algorisme de xifratge AES de 256 bits. Així doncs, tant si us incorporeu a Internet des d’una xarxa domèstica, una xarxa d’oficines o un hotspot públic, us assegurem la integritat de les vostres dades i la privadesa de les vostres activitats d’internet.

Per duplicar la nostra seguretat de màxim nivell, fins i tot oferim una funció dedicada a Wi-Fi, Wi-Fi segura. Només cal que activeu la funció i feu les vostres activitats en línia amb qualsevol tranquil·litat.

A més de la protecció de dades i la confidencialitat, també podeu utilitzar el nostre servei de VPN per a altres propòsits. Per exemple, podeu fer servir la vostra ubicació per accedir a continguts o serveis específics del país. Podeu accedir als primers jocs en línia als vostres jocs favorits. A més, fins i tot podeu reservar vols a un preu relativament més barat.

Trobeu wifi gratuït

  • Estats Units
  • Nova York
  • Fènix
  • Sant Diego
  • Filadèlfia
  • Chicago
  • Houston
  • Florida
  • McDonalds
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me