Netflix no funciona a Firestick?


Netflix no funciona a Firestick?

Publicat: 03 de març del 2020

Els usuaris de Netflix Firestick han estat informant àmpliament d’un horrible codi d’error 0013 acompanyat del missatge “Ho sentim, no hem pogut arribar al servei Netflix”. Si també teniu el mateix problema, seguiu aquesta guia de resolució de problemes i engegueu-la.

Netflix no funciona a Firestick

Netflix i Firestick constitueixen la font perfecta de reproducció de vídeo sense cables a les pantalles més grans. Tot el que necessiteu és una connexió a Internet estable, un pla Netflix que escolliu i un dispositiu Firestick. La gran majoria de la gent aprofita el duo Netflix i Firestick per gaudir d’una experiència de reproducció millorada al seu TV.Things és divertit i divertit fins que l’aplicació Netflix del seu dispositiu Firestick deixi de funcionar per algun motiu obscur..

En algun moment, podeu produir un problema que impedeix que el dispositiu Firestick arribi al servei de Netflix. Sovint es mostra amb un codi d’error 0013 juntament amb un missatge “Ho sentim, no hem pogut arribar al servei Netflix”. Tot i que normalment pot ser difícil identificar el problema exacte, a continuació, es mostren algunes solucions ràpides per intentar resoldre l’error notori..

Guia de resolució de problemes

Alguns usuaris de Netflix Firestick han provat els mètodes que es mostren a continuació i han funcionat com un encant. No dubteu a provar-los vosaltres mateixos i compartir l’amor també amb altres persones.

Solució 1: Proveu la vostra connexió a Internet

El primer que podeu provar és comprovar si hi ha problemes de connectivitat a la xarxa Wi-Fi. Podeu fer-ho provant la xarxa en un dispositiu diferent com un telèfon intel·ligent o un PC. Si trobeu que no hi ha cap connexió a l’altre dispositiu, el problema serà amb la vostra xarxa. Si Netflix funciona bé en l’altre dispositiu, el problema rau en la connexió específica de Firestick a Netflix. En cas que no tingueu un altre per provar la connexió de xarxa activada, podeu provar qualsevol altre canal de streaming com Hulu o Amazon Prime a Firestick.

Solució 2: encendre el dispositiu de pal de foc

Desactiveu-la i després activeu el dispositiu Firestick. Si bé és la solució més evident, també és la que funciona la majoria del temps. Bàsicament, el vostre Firestick és un petit ordinador amb Android i, per tant, es pot desactivar i, per tant, pot restaurar la connexió del vostre dispositiu amb Netflix. Simplement, desconnecteu el dispositiu durant 30 segons i torneu-lo a connectar de nou. Si encara no resol el problema, passeu a la solució següent.

Solució 3: Esborra la memòria cau

Firestick és com un petit ordinador amb un emmagatzematge limitat i és molt possible que les dades que s’emmagatzemen a Netflix potser causin el problema. El següent que podeu provar és esborrar les dades i la memòria cau de l’aplicació Netflix del dispositiu Firestick seguint els passos següents.

 • Premeu el botó d’inici del dispositiu Firestick i aneu a “Configuració” des del menú principal
 • A Configuració, seleccioneu “Aplicacions” i després “Aplicacions instal·lades gestionades”
 • Desplaceu-vos a Netflix i seleccioneu-lo
 • Feu clic a “Forçar la parada” i desplaceu-vos cap avall per fer clic a “Esborra la memòria cau”
 • Un cop esborrades totes les dades i la memòria cau, activeu el dispositiu per iniciar-lo de nou
 • Vés a la pantalla inicial de Firestick i obre de nou Netflix

Si això soluciona el problema, és bo per a vostè. Si no ho fa, proveu la següent solució.

Solució 4: traieu i torneu l’aplicació Netflix

També podeu provar de desinstal·lar i reinstal·lar l’aplicació Netflix per veure si soluciona el problema. Podeu fer-ho seguint els passos següents.

 • Vés a la pantalla inicial de Firestick i tria “Configuració”
 • Trieu “Aplicacions” i després “Aplicacions instal·lades gestionades”
 • Obre “Netflix” i tria l’opció “Desinstal·lar”
 • Torneu a casa de Firestick
 • Escriviu “Netflix a la barra de cerca a la part superior de la pantalla i feu clic a la icona de cerca
 • Obriu l’aplicació Netflix de la llista
 • Feu clic a “Instal·la”

Ara, un cop s’hagi reinstal·lat Netflix, haureu d’introduir de nou les vostres credencials. Inicieu la sessió i vegeu si el problema continua. Si ho fa, desplaceu-vos cap avall fins a la solució núm. 5.

Solució 5: actualitzeu l’aplicació Netflix a Firestick

També poden aparèixer problemes si l’aplicació Netflix del dispositiu té una actualització pendent. Si aquest és el cas, simplement actualitzar l’aplicació a la versió més recent pot tornar a la transmissió en molt poc temps. Un cop obriu l’aplicació, se us notificarà si hi ha una actualització disponible. Tot i que això no t’ajuda, pots provar d’actualitzar el firmware de Firestick com a solució ràpida.

Solució 6: actualitzeu l’aplicació Netflix a Firestick

Fins i tot l’actualització de l’aplicació de Netflix no ajuda, podeu provar d’actualitzar el firmware de Firestick com a solució ràpida. Aquí és com:

 • Vés a la pantalla inicial de Firestick i vés a “Configuració”
 • Vés a “Sistema” i, a continuació, toca “Sobre”. Aquí podeu veure la versió actual del firmware de Firestick
 • Feu clic a “Comproveu l’actualització del sistema”. Si Firestick té una actualització pendent, es començarà a descarregar automàticament
 • Un cop finalitzada la descàrrega, feu clic a “Instal·la actualització del sistema”. També podeu deixar que s’instal·li automàticament si reinicieu el dispositiu

Solució 7: restablir el botó de foc

Com a últim recurs, podeu restablir Firestick a la configuració predeterminada per resoldre l’error mitjançant aquests passos.

 • Vés a Firestick home i obre “Configuració”
 • Vés al “Sistema” i desplaceu-vos cap avall per triar “Restablir els valors predeterminats de fàbrica”
 • Ara se us demanarà que introduïu un pin (si n’heu definit un). Introduïu-la i trieu “Restableix”

Ara Firestick es restablirà de nou a la configuració predeterminada i esperem que Netflix estigui en funcionament.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me