Les VPN són legals?


Les VPN són legals?

Us pregunteu? "Les VPN són legals al meu país?" Segueix llegint per esbrinar-ho!

Les xarxes privades virtuals, més conegudes com a VPN, són excel·lents per mantenir la privadesa i evitar les restriccions d’ubicació a Internet. Aquestes potents eines no només amaguen la vostra adreça IP, sinó que xifren tot el trànsit perquè les vostres activitats en línia siguin anònimes.

Tot i que les VPN ofereixen una gran quantitat de beneficis i són generalment legals, diversos països no els permeten utilitzar. De manera que si busqueu informació sobre la legalitat VPN al vostre país, haureu d’arribar al lloc adequat.

Les VPN són legals

Tot i això, abans de discutir on es permet o prohibeix l’ús d’una VPN, responem primer quina és probablement la pregunta més feta a Internet, atès el fort augment dels esforços de vigilància i censura …

Les VPN són legals?

Sí! Les VPN són legals a la gran majoria dels països del món, però no està permès utilitzar-la per a qualsevol tipus d’activitat il·legal. Val a dir que, si no teniu cap problema amb una VPN, podreu i sereu processats per la llei.

Així, mentre que una VPN pot ajudar a protegir la vostra identitat en línia i les seves dades personals dels ulls indiscretos, participar en activitats il·legals com vendre drogues, difondre programari maliciós o participar en activitats poc ètiques com la persecució, l’assetjament escolar, el piratatge o el robatori de dades, probablement us obtindrà. en greus problemes legals.

Malauradament, hi ha alguns països en els quals l’ús d’una VPN és il·legal, però això té més a veure amb el fet de voler tenir un atent atenció a les activitats en línia dels seus ciutadans i controlar a quina informació tenen accés..

Usos legítims d’una VPN

Una concepció errònia comuna quan es tracta de VPN és que només necessiten nerds o individus que s’amaguen als soterranis i es dediquen a una mena d’activitat il·legal. Tot i això, res podria estar més lluny de la veritat. Com en qualsevol invenció o creació, res no és inherentment dolent. Es tracta només de com la gent la utilitza.

A continuació, es detallen alguns usos més populars d’una VPN:

2. Accediu als llocs web bloquejats

Mitjançant l’ús d’una VPN, podeu accedir a tots els llocs web, serveis i aplicacions per gaudir del contingut que vulgueu des de qualsevol racó del món. Canvia la vostra adreça IP a qualsevol país que vulgueu, de manera que us permetrà accedir al contingut que desitgeu a l’instant.

4. Cerqueu ofertes barates en línia

Si busqueu ofertes econòmiques en línia, una VPN és el vostre salvador. Simplement connecteu-vos als servidors VPN de diferents ubicacions i compareu els preus que obtindreu per estalviar grans els bitllets de vol, lloguer de cotxes, subscripcions de programari, etc..

 • Tots
 • A
 • B
 • C
 • D
 • I
 • F
 • G
 • H
 • Jo
 • J
 • K
 • L
 • M
 • N
 • O
 • Pàg
 • P
 • R
 • S
 • T
 • U
 • V
 • W
 • X
 • I
 • Z

Països on les VPN són il·legals

Els països següents es van arruïnar amb l’ús de VPN i han prohibit una prohibició parcial o completa:

Corea del Nord: VPN és legal a Corea del Nord? No

Corea del Nord té la seva pròpia intranet per als ciutadans, mentre que el veritable accés a Internet només està reservat a funcionaris d’alt nivell. De manera que les VPN estan prohibides al país, tot i que es pot permetre als estrangers que utilitzin aquestes eines.

IRAQ és VPN legal a l’Iraq? No

Per als ciutadans iraquians, la censura a Internet és una part inevitable de la seva vida. Per intentar detenir el grup militant extremista ISIS i supervisar tots els usuaris d’Internet, el govern ha prohibit les VPN de forma directa.

Bielorússia: VPN és legal a Bielorússia? No

Seguint els passos de la Xina i Rússia, Bielorússia també ha prohibit les VPN i Tor com a part dels seus esforços per evitar que els ciutadans utilitzin eines anonimitzadores per accedir a llocs web de la llista negra..

OMAN és VPN legal a Oman? No

El govern d’Oman censura activament Internet i, tot i que les VPN no són exactament il·legals per a institucions públiques i privades, l’ús d’aquests serveis està prohibit per a particulars.

XINA És VPN legal a la Xina? No

Per evitar que els ciutadans eludin el gran tallafoc, totes les VPN no autoritzades han estat prohibides a la Xina. De fet, els proveïdors de VPN han de ser autoritzats oficialment pel govern per poder operar al país.

TURKMENISTAN: VPN és legal a Tukrmenistan? No

El Turkmenistan només té un ISP controlat pel govern que fa que la vigilància i el bloqueig siguin un exercici més fàcil. Els intents d’utilitzar VPNs i representants per evitar la censura a Internet al país estan bloquejats i poden causar conseqüències greus.

RÚSSIA: VPN és legal a Rússia? No

Les noves regulacions de Rússia exigeixen que els proveïdors VPN es registrin a les autoritats i bloquegin l’accés als llocs web de la llista negra. A més, els usuaris han de pagar multes fortes si són capturats mitjançant VPN sancionades no governamentals.

EMIRATS ÀRABS UNITS És legal VPN als Emirats Àrabs Units? No

Un dels pocs països amb lleis relacionades amb l’ús de VPN, els Emirats Àrabs Units van aprovar una nova llei que estableix que els usuaris de VPN podrien ser empresonats i multats fins a 500.000 dòlars si es trobaven cometent un delicte. No obstant això, les institucions, els bancs i les empreses poden utilitzar lliurement les VPN.

IRAN és VPN legal a l’Iran? No

L’Iran va adoptar una llei estricta sobre l’ús de la VPN que prohibeix als ciutadans utilitzar VPNs que el govern no sanciona. L’incompliment d’aquesta llei comportaria una pena de presó de 91 dies fins a un any. Els funcionaris del govern iranià, però, no tenen molt en compte les seves pròpies lleis de censura i continuen utilitzant aquestes eines.

TURQUIA La VPN és legal a Turquia? No

Com que Internet està fortament censurada a Turquia, l’ús de VPNs per accedir a xarxes de xarxes socials com Twitter, WhatsApp i Facebook és popular entre els ciutadans. Tot i això, Tor juntament amb alguns proveïdors VPN estan bloquejats al país per tal d’evitar eludir la censura del govern.

País no trobat!

Països on les VPN són legals

Els països següents no tenen lleis que prohibeixen l’ús de VPN i els seus ciutadans poden utilitzar-los sense haver de preocupar-se de cap repercussió legal.

AFGANISTÀ: VPN és legal a l’Afganistan? Sí

Si bé el govern afganès és estricte quan es tracta de llocs web com els relacionats amb pornografia, alcohol, jocs, etc., l’ús de VPNs encara és legal al país.

ALBANIA És VPN legal a Albània? Sí

La constitució d’Albània protegeix el dret dels ciutadans a la llibertat d’expressió i de premsa. Internet no només està censada pel govern, sinó que les VPN són completament legals.

ALGERIA La VPN és legal a Algèria? Sí

A Algèria, els ISP han de regular i supervisar el contingut en línia i, tot i que hi ha hagut alguns incidents del govern que bloquegen determinats llocs, actualment no hi ha cap prohibició de les VPN..

ANDORRA: VPN és legal a Andorra? Sí

Andorra, un dels països més penetrats a Internet, no té censura ni vigilància del govern. A més, les VPN són legals per utilitzar.

ANGOLA És VPN legal a Angola? Sí

Tot i que les VPN són legals a Angola, el país ha estat titular per intentar amenaçar la llibertat d’expressió i l’accés a la informació.

ANTIGUA I BARBUDA És VPN legal a Antigua i Barbuda? Sí

Els ciutadans poden gaudir d’accés a Internet sense obstacle a Antigua i Barbuda. A més, l’ús de VPN no és il·legal.

ARGENTINA VPN és legal a l’Argentina? Sí

No hi ha prohibicions sobre l’ús de VPN a l’Argentina, però s’han proposat lleis que puguin fer realitat la censura en línia.

ARMENIA És VPN legal a Armènia? Sí

Hi ha proves documentades de filtratge d’Internet a Armènia i, en el passat, també s’han bloquejat les xarxes socials. No obstant això, l’ús d’una VPN és legal.

ARUBA: VPN és legal a Aruba? Sí

Els ciutadans poden accedir a Internet amb total llibertat a Aruba. A més, també es permet l’ús de VPN.

AUSTRALIA: VPN és legal a Austràlia? Sí

Tot i que el bloqueig de llocs web s’utilitza a Austràlia i es necessita telcos per emmagatzemar metadades del client durant almenys dos anys, les VPN encara són legals i continuen sent utilitzades per molts ciutadans..

Àustria: VPN és legal a Àustria? Sí

L’ús d’una VPN és completament legal a Àustria i la constitució del país protegeix el dret dels ciutadans a la lliure expressió i la premsa.

Azerbaidjan És VPN legal a l’Azerbaidjan? Sí

L’Azerbaidjan fortament censura Internet, inclosos els mitjans de comunicació de l’oposició i els llocs de mitjans de comunicació social. El govern també bloqueja activistes en línia, però, per sort, encara no s’han fet il·legals les VPN.

Bahrain És VPN legal a Bahrain? Sí

No hi ha lleis que barrin l’ús de les VPN a Bahrain, tot i que el govern censura activament la premsa i Internet.

Bangladesh és VPN legal a Bangla Desh? Sí

El govern de Bangla Desh és conegut per bloquejar les xarxes socials incloent WhatsApp i Facebook en el passat. De fet, fins i tot van tallar erròniament l’accés a Internet completament! L’ús de VPN és legal a Bangla Desh.

Barbados és VPN legal a Barbados? Sí

Els ciutadans de Barbados poden accedir a Internet sense cap tipus de restricció. L’ús de VPN també és legal.

Bèlgica La VPN és legal a Bèlgica? Sí

Tot i que hi ha hagut informes de censura a Internet a Bèlgica, l’ús de VPNs no us deixarà cap problema legal.

Belize La VPN és legal a Belize? Sí

Malgrat que el govern va posar algunes restriccions en l’accés a Internet i en bloquejar els serveis de VoIP, l’ús de les VPN és legal a Belize.

Benin És VPN legal a Benin? Sí

No hi ha proves del govern que intenti censurar Internet, i les VPN actuals són legals per utilitzar-les a Benín.

Bhutan és VPN legal a Bhutan? Sí

Tot i que l’ús de VPN és legal a Bhutan, el govern bloqueja ocasionalment contingut que consideri ofensiu per a l’estat.

Bolívia: VPN és legal a Bolívia? Sí

Si bé el govern bolivià fa censures als periodistes i fins i tot pressiona per la vigilància de les xarxes socials, l’ús de les VPN encara és legal.

Bòsnia i Hercegovina La VPN és legal a Bòsnia i Hercegovina? Sí

Tot i que el govern de Bòsnia i Hercegovina ha aprovat una legislació que criminalitza el contingut de les xarxes socials, no hi ha hagut informes de censura a Internet. A més, l’ús de VPN és legal.

Botswana: VPN és legal a Botswana? Sí

Actualment, a Botswana no hi ha cap censura a Internet per mandat i l’ús de VPN és legal també.

Brasil: VPN és legal a Brasil? Sí

El govern brasiler ha intentat introduir una legislació que li donés el poder de controlar i censurar Internet. També van prohibir WhatsApp diverses vegades el 2016. No obstant això, no hi ha cap llei que prohibeixi als ciutadans utilitzar VPNs.

Brunei És VPN legal a Brunei? Sí

Si bé el govern fa un seguiment actiu de l’ús d’Internet dels seus ciutadans, les VPN encara són legals per utilitzar-les al Brunei.

Bulgària és VPN legal a Bulgària? Sí

El govern búlgar monitoritza de prop l’activitat en línia dels seus ciutadans i demana als proveïdors d’interès d’accés a tot el trànsit d’Internet en temps real. Actualment l’ús de VPN és legal.

Burkina Faso És VPN legal a Burkina Faso? Sí

A Burkina Faso, la penetració a Internet és molt baixa, amb només un 11,2% de la població que utilitza Internet a partir del 2017. A més, l’ús de VPN és perfectament legal al país..

Burundi És VPN legal a Burundi? Sí

Només un petit percentatge de la població utilitza Internet a Burundi, però experimenta censura. El 2015, el govern va bloquejar l’accés a WhatsApp i a Viber. L’ús de VPN, però, és legal.

Cambodja És VPN legal a Cambodja? Sí

El govern de Cambodja supervisa i controla l’activitat en línia. De fet, hi ha hagut molts casos de membres de l’oposició arrestats per les seves publicacions a Facebook. Tot i això, l’ús de VPN és legal al país.

Camerun: VPN és legal a Camerun? Sí

El govern camerunès ha bloquejat l’accés a Internet en diverses ocasions a les regions anglòfones del país, afectant al voltant del 20% de la població del país. Les VPN poden utilitzar-se legalment, però.

Canadà és VPN legal al Canadà? Sí

Si bé el govern canadenc ha estat demanat que prohibeixi l’ús de VPN, no s’ha iniciat aquesta iniciativa. En el moment d’escriure aquest document, l’ús de VPN és legal al Canadà.

Cap Verd És legal VPN a Cap Verd? Sí

No hi ha informes del govern que forci la censura als usuaris d’Internet de Cap Verd. L’ús de VPN també és legal.

República Centroafricana És legal VPN a la República Centroafricana? Sí

Els ciutadans de la República Centroafricana poden utilitzar les VPN legalment, tot i que el govern ha intentat censurar els seus ciutadans en el passat, principalment mitjançant la prohibició de missatges de text.

El Txad és VPN legal al Txad? Sí

Si bé l’ús d’una VPN és legal al Txad, el govern censura activament l’accés a Internet dels seus ciutadans, especialment durant les protestes o eleccions. Recentment, van prohibir les aplicacions de missatgeria social i la BBC a tot el país.

Xile: VPN és legal a Xile? Sí

L’ús de VPN és legal a Xile, tot i que el govern ha supervisat l’ús social de les seves ciutadanes en els passat.

Colòmbia: VPN és legal a Colòmbia? Sí

Els colombians poden accedir a Internet lliurement sense cap intervenció ni limitacions del govern. L’ús de VPNs també és legal. Si bé el país va fer notícies sobre la prohibició de Bitcoin l’any passat, ara ha rebutjat la prohibició i va decidir imposar bitcoins.

Commonwealth of the Bahamas: VPN és legal a Commonwealth of Bahamas? Sí

Si bé el govern ha intentat imposar la censura a Internet en el passat, les VPN són legals per utilitzar-les a les Bahames.

Comores És legal VPN a les Comores? Sí

Els ciutadans de les Comores gaudeixen d’accés sense censura a Internet i el govern encara no ha fet cap moviment per il·legalitzar les VPN.

República Democràtica del Congo La VPN és legal a la República Democràtica del Congo? Sí

Tot i que les parades d’Internet i els blocs de xarxes socials són un fet habitual a la República Democràtica del Congo, les VPN encara són legals per utilitzar-les al país.

República del Congo La VPN és legal a la República del Congo? Sí

El govern de la República del Congo censura activament Internet i sovint ha recorregut a tancar-lo completament, especialment en resposta a protestes generalitzades. Tot i això, l’ús de VPN continua sent legal al país.

Costa Rica És legal VPN a Costa Rica? Sí

L’ús de VPNS és legal a Costa Rica, tot i que el govern ha rebut crítiques per la seva llei de cibercrimi que amenaça el dret dels ciutadans a la llibertat a Internet.

Côte d’Ivoire La VPN és legal a la Costa d’Ivoire? Sí

No hi ha informes documentats de censura d’Internet a la Costa d’Ivoire i els ciutadans poden utilitzar VPN legalment.

Croàcia És VPN legal a Croàcia? Sí

Les VPN són legals d’ús a Croàcia i els ciutadans poden accedir a Internet sense interferències governamentals ni censures.

Cuba és VPN legal a Cuba? Sí

Si bé el govern de Cuba és conegut per censurar fortament Internet, l’ús de VPN és encara permès al país.

Curaçao: VPN és legal a Curaçao? Sí

La situació de llibertat de premsa a Curaçao és alarmant perquè els periodistes estan amenaçats de deixar d’informar sobre determinades activitats. Afortunadament, les VPN encara no s’han fet il·legals.

Xipre: VPN és legal a Xipre? Sí

Internet a Xipre no està sotmesa a cap restricció governamental i les VPN són completament legals per utilitzar-les també.

República Txeca És VPN legal a la República Txeca? Sí

La República Txeca té una de les taxes més baixes de censura a Internet, però la llibertat en línia dels seus ciutadans es va veure amenaçada quan el govern va intentar introduir un sistema que fes obligatori la identificació a Internet per a tots els usuaris. L’ús de VPN és legal al país, però.

Dinamarca: VPN és legal a Dinamarca? Sí

Des de fa anys, el govern de Dinamarca està bloquejant activament els llocs web. Fins i tot recentment van aprovar una nova llei que podria conduir a una censura substancial a Internet. L’ús de VPN, però, continua sent legal al país.

Djibouti és VPN legal a Djibouti? Sí

Atès que els ciutadans de Djibouti són atesos per un ISP propi del govern, no podran gaudir d’un accés a Internet sense restriccions i es veuen obligats a pagar preus elevats. No obstant això, l’ús de VPN és perfectament legal.

Dominica És VPN legal a Dominica? Sí

Els ciutadans poden accedir a Internet amb total llibertat a Dominica. L’ús de VPNs també és legal.

República Dominicana És legal la VPN a República Dominicana? Sí

Els ciutadans de la República Dominicana no estan sotmesos a cap censura a Internet de cap tipus i poden utilitzar VPN legalment.

Equador: VPN és legal a Equador? Sí

El 2016, un document filtrat va revelar que l’Associació de Proveïdors d’Internet de l’Equador (AEPROVI) va cooperar amb el govern de l’Equador per bloquejar determinats llocs web a petició. No obstant això, l’ús de VPN és legal al país.

Egipte La VPN és legal a Egipte? Sí

Tot i que Egipte té una història ben documentada de la violació del dret de premsa dels ciutadans, l’ús de VPN encara no s’ha fet il·legal. Quan es tracta de la censura d’Internet, el govern d’Egipte va bloquejar les trucades de veu realitzades a Skype, Facebook Messenger, FaceTime, Viber i WhatsApp l’any passat.

El Salvador És VPN legal a El Salvador? Sí

Mentre que El Salvador ha estat a la notícia per problemes relacionats amb la llibertat d’informació al país, l’ús de VPN és completament legal.

Guinea Equatorial La VPN és legal a Guinea Equatorial? Sí

És perfectament legal utilitzar VPNs a Guinea Equatorial, tot i que el govern té la reputació de restringir la llibertat d’expressió i premsa dels ciutadans.

Eritrea: VPN és legal a Eritrea? Sí

Tot i que només l’1% dels ciutadans tenen accés a Internet a Eritrea, el Comitè per a Protegir els Periodistes és el país més censurat del món. En el moment d’aquest escrit, l’ús de VPN és legal.

Estònia És VPN legal a Estònia? Sí

Estònia és un dels països més lliures del món quant a accés i ús a Internet. De fet, es va classificar en primer lloc juntament amb Islàndia a l’índex Freedom on Net 2017. Com és de suposar, els ciutadans poden utilitzar les VPN legalment.

Etiòpia La VPN és legal a Etiòpia? Sí

Actualment, a Etiòpia es permet l’ús de VPNs. Tanmateix, el temps que segueix sent així no és clar si es considera que el govern no només va prohibir els serveis de VoIP de tercers com Skype, sinó que també va criminalitzar el seu ús!

Fiji És VPN legal a Fiji? Sí

No hi ha informes versemblants de censura d’Internet imposada pel govern a Fiji i l’ús de VPN també és legal.

Finlàndia: VPN és legal a Finlàndia? Sí

Si bé és legal utilitzar VPNs, el govern ha registrat casos de censura a Internet. Prenguem, per exemple, el filtre de porno infantil de Finlàndia que va provocar controvèrsies, ja que la gent considera que molts llocs web estaven censurats erròniament.

França: VPN és legal a França? Sí

El govern francès va aprovar i adoptar recentment un projecte de llei antiterrorista per ampliar els poders de vigilància policial i va bloquejar més de 2.700 llocs web el 2016. Tot i això, l’ús de VPNs encara és legal al país.

Gabon: VPN és legal a Gabon? Sí

Gabon ha fet notícies per imposar un toc de queda a Internet de 12 hores i bloquejar permanentment llocs de xarxes socials com Facebook. L’ús de VPN és legal.

Gambia És VPN legal a Gàmbia? Sí

La VPN és legal a Gàmbia? Sí

Geòrgia és VPN legal a Geòrgia? Sí

Tot i que el govern ha retallat endavant i endavant en termes de censura i vigilància a Internet, l’ús de VPN és legal a Geòrgia.

Alemanya és VPN legal a Alemanya? Sí

Si bé Alemanya ha implementat una nova llei que permet al govern censurar les xarxes socials, l’ús de les VPN no és il·legal al país.

Ghana És VPN legal a Ghana? Sí

Ghana és àmpliament reconegut com un dels països africans més progressistes quan es tracta de democràcia i llibertat, per la qual cosa l’ús de VPN és completament legal. Tot i així, molts es van sorprendre amb la intenció del govern de tancar les xarxes socials durant les eleccions.

Grècia La VPN és legal a Grècia? Sí

Hi ha proves que suggereixen que el govern de Grècia està intentant censurar Internet mitjançant el bloqueig de contingut a gran escala. L’ús de VPN, però, continua sent legal al país.

Grenada és VPN legal a Grenada? Sí

Tot i que el govern de Grenada ha aprovat una llei per sancionar les persones amb penes de presó o multes pesades per contingut en línia ofensiu, l’ús de VPN és encara legal..

Guatemala: VPN és legal a Guatemala? Sí

Guatemala és coneguda per violar habitualment la llibertat d’expressió i la privadesa individual dels seus ciutadans. L’ús de VPN, però, és perfectament legal.

Guinea La VPN és legal a Guinea? Sí

Els ciutadans de Guinea tenen accés sense restriccions a Internet i poden utilitzar VPN legalment dins del país.

Guinea-Bissau: VPN és legal a Guinea-Bissau? Sí

L’ús de VPN és legal a Guinea-Bissau i no hi ha informes d’interferències governamentals a Internet.

Guyana: VPN és legal a Guyana? Sí

El govern de Guyana no restringeix ni censura Internet. A més, l’ús de VPN és legal.

Haití: VPN és legal a Haití? Sí

L’ús de VPN és perfectament legal a Haití i no hi ha informes del govern que intentin restringir l’ús d’Internet.

Hondures: VPN és legal a Hondures? Sí

El Congrés d’Hondures debat actualment un projecte de llei que infringiria la llibertat d’expressió dels seus ciutadans. Tanmateix, l’ús de VPN és legal fins ara.

Hongria És VPN legal a Hongria? Sí

Tot i que recentment el govern va aprovar noves regles de vigilància i xifratge, les VPN encara són legals a Hongria.

Islàndia És legal la VPN a Islàndia? Sí

Islàndia és un dels països més lliures del món quan es tracta d’accés i ús d’Internet. Per tant, no és sorpresa que l’ús de VPN sigui legal al país.

Índia És legal la VPN a l’Índia? Sí

Tot i que l’ús de VPN és legal a l’Índia, el govern practica de manera selectiva la censura a Internet.

Indonèsia: VPN és legal a Indonèsia? Sí

Els ciutadans d’Indonèsia també s’enfronten a la censura d’Internet, amb llocs web com Netflix, Vimeo i YouTube bloquejats pel govern. No obstant això, es pot accedir a aquestes funcions amb VPNs, encara que no s’ha fet il·legal el seu ús.

Irlanda: VPN és legal a Irlanda? Sí

Tot i que hi ha alguna censura a Internet a Irlanda, les VPN són completament legals i poden ser utilitzades pels ciutadans.

Israel és VPN legal a Israel? Sí

Si bé recentment Israel va aprovar les lleis de censura web per combatre el crim en línia, l’ús de VPNs continua sent legal al país.

Itàlia La VPN és legal a Itàlia? Sí

L’ús de VPN és legal a Itàlia i no hi ha hagut informes que el govern interfereixi amb Internet.

Jamaica És legal VPN a Jamaica? Sí

No hi ha cap informe sobre censura a Internet a Jamaica per part del govern. L’ús de VPN també és legal.

Japó: VPN és legal a Japó? Sí

Internet al Japó està generalment lliure de censura del govern i l’ús de VPN al país també és legal.

Jordània: VPN és legal a Jordània? Sí

El govern de Jordània imposa una certa censura a Internet, sobretot quan es tracta de qüestions polítiques. Tot i això, l’ús de VPN encara és legal.

Kazakhstan És VPN legal a Kazakhstan? Sí

Si bé l’ús de VPN és legal a Kazakhstan, el govern censura activament Internet. Prenguem, per exemple, la recent repressió de les xarxes socials dirigida a activistes de drets humans.

Kenya És VPN legal a Kenya? Sí

Un estudi recent d’OONI va mostrar “gairebé cap signe de censura a Internet” a Kenya. Com era d’esperar, l’ús de VPN és legal al país.

Kiribati és VPN legal a Kiribati? Sí

No hi ha cap informe sobre censura a Internet a Kiribati pel govern. Així mateix, els ciutadans de Kiribati poden utilitzar VPN.

Kosovo És VPN legal a Kosovo? Sí

La llei d’intercepció de telecomunicacions de Kosovo permet a les autoritats accedir a totes les dades de comunicacions, plantejant preocupacions de privadesa per als seus ciutadans. No obstant això, malgrat això, l’ús de VPN és legal.

Kuwait és VPN legal a Kuwait? Sí

El govern de Kuwait censura activament Internet, amb la seva nova llei de ciberdelinqüència que restringeix la llibertat d’expressió i dirigeix ​​els activistes en línia. Per sort, l’ús de VPN encara és legal al país.

Kirguizistan: VPN és legal a Kirguizistan? Sí

El govern del Kirguizistan es dedica a la censura a Internet i això és particularment cert quan es tracta de periodisme. Tanmateix, no hi ha cap llei que prohibeixi l’ús de VPN.

Laos és VPN legal a Laos? Sí

El govern de Laos censura fortament els seus ciutadans i el seu ús d’Internet. Afortunadament, l’ús de VPNs encara és legal.

Letònia és VPN legal a Letònia? Sí

No hi ha informes de censura ni interferències governamentals amb Internet a Letònia. L’ús de VPN també és legal.

Líban La VPN és legal al Líban? Sí

El Líban és conegut per la seva censura i el govern ha intentat fins i tot una vegada que l’ús de VoIP fos il·legal. Tot i això, l’ús de VPNs està permès al país.

Lesoto És VPN legal a Lesoto? Sí

Els ciutadans de Lesoto poden utilitzar Internet sense censura governamental. D’altra banda, l’ús de VPN és perfectament legal.

Libèria: VPN és legal a Libèria? Sí

Si bé els ciutadans de Libèria experimenten vigilància i censura a Internet a mans del govern, l’ús de VPN encara és legal. El govern també ha sabut censurar la premsa.

Líbia És VPN legal a Líbia? Sí

Internet a Líbia no està lliure d’interferències governamentals i restriccions. Per sort, les VPN encara són legals al país.

Liechtenstein és VPN legal a Liechtenstein? Sí

Liechtenstein és conegut per la seva llibertat de premsa i la falta de censura del govern a Internet. L’ús de VPN també és legal.

Lituània: VPN és legal a Lituània? Sí

Els ciutadans de Lituània gaudeixen generalment d’un accés sense restriccions a Internet i també poden utilitzar VPN legalment.

Luxemburg: VPN és legal a Luxemburg? Sí

No hi ha informes versemblants del govern de Luxemburg censurant Internet. L’ús de VPN també és legal.

Macedònia És VPN legal a Macedònia? Sí

Els ciutadans de Macedònia poden utilitzar Internet sense censura del govern. A més, està permès l’ús de VPN al país.

Madagascar: VPN és legal a Madagascar? Sí

Malgrat que a Madagascar hi ha una censura als mitjans de comunicació, el govern encara no ha imposat cap restricció a l’ús d’Internet. L’ús de VPN és perfectament legal.

MALAWI La VPN és legal a Malawi? Sí

No hi ha informes que el govern interfereixi en l’accés a Internet dels ciutadans ni que imposi censura a Internet. L’ús de VPN també és legal a Malawi.

MALÀSIA: VPN és legal a Malàisia? Sí

Malàisia ha tingut problemes amb la censura d’Internet en el passat i la seva recent llei contra notícies falses planteja preocupacions sobre la censura als mitjans. No obstant això, l’ús de VPN és legal.

MALDIVES La VPN és legal a Maldives? Sí

El govern de Maldives sovint bloqueja llocs web considerats pornogràfics o anti-islàmics, però l’ús de les VPN encara no s’ha fet il·legal.

MALI La VPN és legal a Mali? Sí

No hi ha informes que el govern interfereixi en l’accés a Internet dels ciutadans i l’ús de VPNs també és legal a Mali.

MALTA És VPN legal a Malta? Sí

Si bé els ciutadans de Malta poden utilitzar les VPN legalment, hi ha algunes preocupacions sobre la censura a Internet. Molts afirmen que les lleis sobre nous mitjans de comunicació representen una greu amenaça per a les llibertats d’Internet, mentre que el govern maltès ho nega dient que no els interessa censurar Internet.

MARSHALL ILLES És VPN legal a les Illes Marshall? Sí

No hi ha informes del govern que intentin restringir l’accés a Internet dels ciutadans i l’ús de les VPN també és legal a les Illes Marshall.

MAURITÀNIA És VPN legal a Mauritània? Sí

Tot i que l’ús de VPN està permès legalment, Mauritània té un passat associat a la censura d’Internet. Hi ha hagut informes del govern que violava els drets digitals i la premsa autocensura la seva cobertura de temes per por a les noves lleis del cibercrimi del país..

MAURITIUS VPN és legal a Maurici? Sí

Maurici imposa ocasionalment restriccions a Internet, inclòs el filtrat de contingut. Tot i això, no hi ha cap informe del govern que censuri activament Internet, i l’ús de VPN també és legal al país.

MÈXIC És VPN legal a Mèxic? Sí

Els ciutadans de Mèxic, generalment, tenen accés sense restriccions a Internet i també poden utilitzar VPN legalment. No obstant això, la situació podria canviar a mesura que han aparegut informes del govern que utilitzaven programes de vigilància per espiar activistes destacats i periodistes.

MICRONESIA La VPN és legal a Micronèsia? Sí

No hi ha informes documentats del govern que intentin interferir en l’ús d’Internet dels seus ciutadans, i l’ús de VPN també és legal.

MOLDOVA VPN és legal a Moldàvia? Sí

El 2016, una llei aprovada pel govern va rebre crítiques de diversos mitjans de comunicació i organitzacions que afirmaven que provocarà una violació de la intimitat i una forta censura. L’ús de VPN és legal encara a Moldàvia.

MONACO VPN és legal a Mònaco? Sí

No hi ha informes versemblants del govern de Mònaco que censurin l’ús d’Internet dels ciutadans. A més, les VPN són completament legals.

MONGOLIA És VPN legal a Mongòlia? Sí

El govern de Mongòlia censura activament l’ús d’Internet dels seus ciutadans i fins i tot ha prohibit la llista de 774 paraules i frases a Internet. Independentment, l’ús de VPN encara és legal a Mongòlia.

MONTENEGRO La VPN és legal a Montenegro? Sí

Hi ha hagut informes sobre les restriccions a Internet imposades als ciutadans de Montenegro. Recentment, el govern va bloquejar aplicacions de missatgeria com WhatsApp i Viber el dia de les eleccions. Tot i així, les VPN són legals per utilitzar al país.

MAROC: La VPN és legal al Marroc? Sí

Si bé les VPN són legals al Marroc, el país ha estat notícia per prohibir aplicacions de comunicació de Skype, Viber i similars amb VoIP. A més, els periodistes autocensuren els seus informes sobre temes delicats, ja que l’Estat castiga els informes d’investigació de denunciant.

MOZAMBIQUE És VPN legal a Moçambic? Sí

Amb el govern de Moçambic espiant les activitats d’Internet dels seus ciutadans, l’única solució d’utilitzar VPN és, i per sort, encara no s’han fet il·legals al país.

MYANMAR La VPN és legal a Myanmar? Sí

Myanmar té una història quan es tracta de la censura a Internet, tot i que el govern és cada cop menys restrictiu quan es tracta dels drets dels seus ciutadans. L’ús de VPN també és legal.

NAMIBIA És VPN legal a Namíbia? Sí

Els ciutadans de Namíbia poden utilitzar VPN i gaudir d’accés a Internet sense cap restricció que el govern posi en marxa.

NAURU VPN és legal a Nauru? Sí

Nauru ha imposat restriccions a Internet en el passat, incloent la prohibició de llocs de xarxes socials com Facebook. L’ús de VPN, però, encara és legal al país.

NEPAL VPN és legal al Nepal? Sí

Si bé el Nepal no controla activament l’activitat d’Internet, el govern ha deixat clares les intencions de censurar les activitats a Internet dels seus ciutadans. Afortunadament, l’ús de VPN és legal.

PAHERSOS BAIXOS És legal VPN als Països Baixos? Sí

No hi ha informes versemblants del govern holandès que intenta imposar restriccions a Internet. A més, l’ús de VPN és legal aquí.

NOVA ZELANDA: VPN és legal a Nova Zelanda? Sí

Si bé se sap que el govern de Nova Zelanda supervisa les activitats d’Internet dels seus ciutadans, no hi ha proves creïbles de censura a Internet. L’ús de VPN també és legal al país.

NICARAGUA És VPN legal a Nicaragua? Sí

El govern de Nicaragua no restringeix ni supervisa les activitats d’Internet dels seus ciutadans i permet l’ús de VPN.

NIGER: VPN és legal a Níger? Sí

Sabíeu que només el 2% de la població utilitza Internet al Níger? Per sort, ho han aconseguit sense cap tipus de restricció i censura. L’ús de VPN també és legal aquí.

NIGERIA: VPN és legal a Nigèria? Sí

Si bé el govern de Nigèria té una posició controvertida sobre la llibertat d’expressió, sobretot quan es tracta de les xarxes socials, l’ús de les VPN encara és legal al país.

NORWAY: VPN és legal a Noruega? Sí

Noruega, amb un dels índexs de penetració més alts del món, permet als ciutadans la llibertat d’accedir a Internet sense cap tipus de restricció i censura. L’ús de VPN també és legal.

PAKISTAN: VPN és legal a Pakistan? Sí

El govern del Pakistan ha bloquejat antigament diversos llocs com YouTube, Twitter i Facebook. També utilitzen el filtratge d’Internet per evitar que els usuaris accedeixin a determinats llocs i contingut. L’ús de VPNs encara no s’ha prohibit.

PALAU és VPN legal a Palau? Sí

No hi ha informes versemblants del govern de Palau que censurin Internet i als ciutadans també se’ls pot fer servir VPN.

PALESTINE La VPN és legal a l’estat de Palestina? Sí

El govern de Palestina censura activament Internet i els mitjans de comunicació. Moltes webs també s’han tancat per raons polítiques. Tanmateix, l’ús de VPNs encara és legal aquí.

PANAMA és VPN legal a Panamà? Sí

El govern de Panamà no censura l’accés a Internet dels ciutadans i també els permet utilitzar VPN legalment.

PAPUA NOVA GUINEA És VPN legal a Papua Nova Guinea? Sí

No hi ha informes que indiquin que Papua Nova Guinea restringeixi l’accés dels ciutadans a Internet, tot i que la nova llei del cibercrimi del país ha suscitat preocupacions sobre la creixent censura. Independentment, utilitzar VPNs encara és legal.

PARAGUAY VPN és legal al Paraguai? Sí

Els ciutadans del Paraguai poden gaudir d’accés a Internet sense censura. L’ús de VPN també és perfectament legal.

PERU És VPN legal al Perú? Sí

No hi ha informes documentats del govern del Perú que intenti restringir les activitats a Internet dels seus ciutadans, i l’ús de VPN també és legal.

FILIPPINES La VPN és legal a Filipines? Sí

En els darrers temps, la llibertat d’Internet ha millorat a Filipines, ja que el govern no ha fet cap esforç per restringir l’accés dels seus ciutadans a Internet. Les VPN també són legals per utilitzar al país.

POLONIA: VPN és legal a Polònia? Sí

Si bé el govern de Polònia recentment va aprovar una nova llei per augmentar la vigilància del govern malgrat les preocupacions sobre la privadesa, les VPN encara són legals al país.

PORTUGAL: VPN és legal a Portugal? Sí

No hi ha informes del govern de Portugal que censura activament Internet i l’ús de VPN també és legal aquí.

QATAR VPN és legal a Qatar? Sí

Si bé les VPN són legals per utilitzar a Qatar, els ciutadans han de fer front a la censura. El govern encarrega als ISP que bloquegin determinats llocs web amb contingut considerat pornogràfic o anti-islàmic, tot i que també s’han orientat llocs web inofensius sense cap explicació.

ROMÀNIA És VPN legal a Romania? Sí

El govern romanès va aplicar la seva nova legislació d’apostes el 2015, que des d’aleshores ha intensificat les preocupacions sobre la censura. Tot i això, encara no s’ha prohibit l’ús de VPN al país.

RWANDA: VPN és legal a Rwanda? Vós

Hi ha proves que suggereixen que el govern ruandès espia activament els ciutadans i bloqueja els llocs web de notícies. L’ús de VPN també és legal aquí.

SAINT KITTS I NEVIS És VPN legal a Saint Kitts i Nevis? Sí

Els ciutadans de Saint Kitts i Nevis gaudeixen d’accés a Internet sense restriccions i tenen permès legalment utilitzar VPN.

SAINT LUCIA És VPN legal a Santa Llúcia? Sí

No hi ha informes del govern de Santa Llúcia que imposi restriccions en l’accés dels seus ciutadans a Internet. L’ús de VPN també és legal aquí.

SAINT VINCENT I ELS GRENADINES És legal VPN a Saint Vincent i les Grenadines? Sí

Sant Vicent i les Granadines van aprovar recentment un projecte de llei de cibercrimina que permet penes de presó de fins a dos anys per difamació en línia, cosa que suposa una amenaça greu per al debat públic i el lliure flux d’informació i notícies. No obstant això, l’ús de VPN és legal

SAMOA és VPN legal a Samoa? Sí

No hi ha informes documentats del govern de Samoa que imposin restriccions a l’ús d’internet dels seus ciutadans. Així mateix, l’ús de VPN al país és completament legal.

SAN MARINO És VPN legal a San Marino? Sí

Els ciutadans de San Marino poden accedir a Internet sense haver estat objecte de censura imposada pel govern. L’ús de VPN també és legal aquí.

SAO TOME I PRINCIPI La VPN és legal a Sao Tome i Principe? Sí

El govern de Sao Tome i Principe no interfereix amb Internet al país i permet l’ús de VPN.

SAUDI ARABIA: VPN és legal a l’Aràbia Saudita? Sí

Conegut per censurar les activitats d’Internet dels seus ciutadans, l’Aràbia Saudita ha bloquejat més de 5,5 milions de llocs web i enllaços interns des de principis del 2008. Sorprenentment, encara no s’ha fet il·legal l’ús del VPN al país..

SENEGAL La VPN és legal al Senegal? Sí

No només es viola habitualment la llibertat de premsa al Senegal, sinó que les lleis permeten al govern augmentar la censura si volen.

SERBIA VPN és legal a Sèrbia? Sí

Tot i que l’ús de VPN és legal a Sèrbia, el govern infringeix rutinàriament la llibertat d’expressió dels ciutadans en línia.

SEYCHELLES La VPN és legal a Seychelles? Sí

El govern de les Seychelles intenta activament restringir l’accés a Internet dels seus ciutadans, especialment quan es tracta de silenciar els activistes de l’oposició. L’ús de VPNs encara és legal aquí.

SIERRA LEONE És VPN legal a Sierra Leone? Sí

Els ciutadans de Sierra Leone poden utilitzar Internet sense cap tipus de restricció ni censura. L’ús de VPN també és legal al país.

SINGAPORE És VPN legal a Singapur? Sí

El govern de Singapur és conegut per censurar activament l’ús d’Internet dels ciutadans. No només s’orienten a activistes del govern, sinó que també tanquen llocs web polítics. Independentment, utilitzar VPNs encara és legal.

SINT MAARTEN La VPN és legal a Sint Maarten? Sí

Els ciutadans de Sint Maarten gaudeixen d’accés sense restriccions a Internet i tenen legalment dret a utilitzar VPN.

Eslovàquia VPN és legal a Eslovàquia? Sí

Els ciutadans d’Eslovàquia no s’han de preocupar de la censura i restriccions del govern. D’altra banda, l’ús de VPN és legal al país.

Eslovènia: VPN és legal a Eslovènia? Sí

Les VPN són completament legals a Eslovènia i el govern no censura l’ús a Internet dels ciutadans.

SOLOMON ILLES Is VPN legal a les Illes Salomó? Sí

No hi ha hagut informes versemblants del govern que imposi restriccions a l’ús d’internet dels seus ciutadans. L’ús de VPN també és legal a les Illes Salomó.

SOMALIA És VPN legal a Somàlia? Sí

Somàlia és coneguda per censurar activament Internet, amb el govern que bloqueja l’accés als llocs de notícies. L’ús de VPN, però, encara és legal al país.

AFRICA DEL SUD És legal VPN a Sud-àfrica? Sí

Si bé el govern de Sud-àfrica no té tantes restriccions d’Internet com altres països d’aquest llistat, el “projecte de llei de censura a Internet” ha estat molt criticat. L’ús de VPN també és legal al país.

Corea del Sud: VPN és legal a Corea del Sud? Sí

Tot i que Corea del Sud és coneguda per censurar i supervisar Internet, els ciutadans tenen legalment la possibilitat d’utilitzar VPN.

SUD SUDAN: VPN és legal a Sudan del Sud? Sí

Els ciutadans del Sudan del Sud experimenten la censura a Internet, i el govern bloqueja diverses webs de notícies. No obstant això, l’ús de VPN és totalment legal aquí.

ESPANYA És VPN legal a Espanya? Sí

Internet a Espanya sol estar lliure de restriccions, tot i que el país va fer notícies per bloquejar els llocs web d’independència catalans. A més, l’ús de VPN és legal al país.

SRI LANKA És VPN legal a Sri Lanka? Sí

El govern de Sri Lanka va censurar l’ús d’Internet dels ciutadans en el passat. De fet, fins i tot han bloquejat l’accés a determinats llocs web. Tot i això, l’ús de VPNs encara és legal.

SUDAN És VPN legal a Sudan? Sí

Si bé els ciutadans del Sudan estan sotmesos a diverses tipologies de censura a Internet, l’ús de VPN continua sent legal al país.

SURINAME La VPN és legal a Surinam? Sí

El govern de Surinam no censura l’ús d’Internet dels ciutadans. A més, l’ús de les VPN és legal aquí.

SUAZA És VPN legal a Swazilàndia? Sí

L’ús de VPN és perfectament legal a Swazilàndia i els seus ciutadans poden utilitzar Internet sense cap censura.

SUEDIA És VPN legal a Suècia? Sí

Els ciutadans de Suècia tenen accés sense restriccions a Internet i poden utilitzar VPN legalment al país.

SUIZA: VPN és legal a Suïssa? Sí

En els darrers anys, Internet a Suïssa s’ha tornat cada cop més restrictiva. Fa poc, al Parlament es va aprovar un projecte de llei que proposava la censura a Internet per protegir els jocs domèstics. Les VPN encara són legals aquí.

SÍRIA: VPN és legal a Síria? Sí

Els ciutadans de Síria experimenten la censura i el seguiment a Internet. Els incidents de violacions de drets humans també han augmentat. Tot i això, les VPN encara són legals al país.

TAIWAN: VPN és legal a Taiwan? Sí

Tot i que Taiwan no restringeix l’ús d’Internet dels ciutadans, en el passat ha intentat fer-ho proposant una Llei de la llista negra d’Internet que va resistir una forta resistència. L’ús de VPNs encara és legal.

TAJIKISTAN: VPN és legal a Tadjikistan? Sí

Tadjikistan és conegut per la seva censura a Internet i permet que els seus ciutadans utilitzin VPN. Tanmateix, la idea de crear una passarel·la de dades controlada pel govern ha suscitat problemes sobre la llibertat d’expressió i la privadesa al país.

TANZANIA És VPN legal a Tanzània? Sí

Tanzània censura activament Internet i la situació només sembla que empitjora amb el temps. Les VPN són legals per utilitzar-les aquí.

TAILANDA La VPN és legal a Tailàndia? Sí

Hi ha hagut informes de detencions de bloggers i ISP bloquejant llocs web a Tailàndia. Tanmateix, l’ús de VPN és legal al país.

TIMOR-LESTE La VPN és legal a Timor-Leste? Sí

Els ciutadans de Timor-Leste gaudeixen d’accés sense censura a Internet i tenen legalment dret a utilitzar VPN.

TOGO És VPN legal a Togo? Sí

El govern del Togo no imposa censura a l’ús d’Internet dels ciutadans. D’altra banda, les VPN són completament legals al país.

TONGO És VPN legal a Tonga? Sí

Tot i que el govern de Tonga va aprovar lleis el 2015 que li permetien controlar l’accés a Internet al país, les VPN encara són legals per utilitzar-les aquí.

TRINIDAD I TOBAGO És VPN legal a Trinitat i Tobago? Sí

Els ciutadans de Trinitat i Tobago tenen accés sense restriccions a Internet i tenen legalment dret a utilitzar VPNs al ​​país.

TUNÍSIA És legal VPN a Tunísia? Sí

Si bé Tunísia ha adoptat mesures dràstiques per revertir la censura en línia i promoure l’accés a Internet, el marc legal del país representa una amenaça important per a la llibertat d’Internet. No obstant això, l’ús de VPN és legal aquí.

TUVALU: VPN és legal a Tuvalu? Sí

Els ciutadans de Tuvalu tenen accés sense restriccions a Internet i tenen permès legalment utilitzar VPN al país.

UGANDA VPN és legal a Uganda? Sí

El govern d’Uganda censura activament l’ús d’Internet dels ciutadans i fins i tot bloqueja els llocs de xarxes socials durant les eleccions. Tanmateix, l’ús de VPN és legal aquí.

UCRARANA És VPN legal a Ucraïna? Sí

Si bé Ucraïna ha fet notícies per bloquejar els llocs web populars d’Internet russos, encara no s’ha fet il·legal l’ús de les VPN.

REGAT UNIT És VPN legal al Regne Unit?

Amb la Llei de Poders d’Investigació posada en vigor, el govern pot supervisar les activitats d’Internet dels ciutadans del Regne Unit. El Regne Unit també va fer notícies en el passat quan els operadors mòbils van bloquejar algunes VPN. No obstant això, l’ús de VPN continua sent legal al país.

ESTATS UNITS D’AMÈRICA És VPN legal als Estats Units d’Amèrica? Sí

Tot i que el govern no censura activament les activitats a Internet dels seus ciutadans, la derogació recent de les normes de privadesa de banda ampla significa que els proveïdors de serveis poden supervisar els usuaris. Afortunadament, no hi ha cap llei que impedi l’ús de les VPN.

URUGUAY: VPN és legal a l’Uruguai? Sí

No hi ha informes del govern de l’Urugua que imposi la censura a Internet. D’altra banda, les VPN són perfectament legals al país.

UZBEKISTAN: VPN és legal a Uzbekistan? Sí

El govern d’Uzbekistan censura habitualment l’activitat d’Internet dels seus ciutadans i ha bloquejat antigament llocs web de Skype, WhatsApp i notícies. No obstant això, l’ús de VPN és legal al país.

VANUATU VPN legal a Vanuatu? Sí

Els ciutadans de Vanuatu poden gaudir d’accés sense restriccions a Internet i tenen legalment dret a utilitzar VPN al país..

CIUTAT VATICANA És VPN legal a la Ciutat del Vaticà? Sí

No hi ha cap informe sobre la ciutat del Vaticà que imposi la censura a Internet. A més, l’ús de VPN és legal aquí.

VENEZUELA VPN és legal a Veneçuela? Sí

Veneçuela és coneguda per bloquejar rutinàriament llocs de xarxes socials com WhatsApp i Facebook. El govern permet legalment que els ciutadans també utilitzin VPN.

VIETNAM És VPN legal a Vietnam? Sí

Els ciutadans del Vietnam experimenten la censura a Internet, amb la aprovació del controvertit Decret d’Internet que impedeix discutir temes d’actualitat sobre els llocs de comunicació i els blocs de xarxes socials. No obstant això, l’ús de VPN continua sent legal al país.

YEMEN És VPN legal al Iemen? Sí

Hi ha hagut intents per part de la milícia de Houthi d’aplicar una prohibició completa de l’ús d’Internet, tot i que s’ha fet il·legal l’ús de les VPN.

ZAMBIA És VPN legal a Zàmbia? Sí

La censura a Internet sempre ha estat un problema a Zàmbia, el govern prohibint els llocs web per motius polítics. L’ús de VPN, però, és completament legal aquí.

ZIMBABWE És VPN legal a Zimbabwe? Sí

Zimbabwe és conegut per censurar activament l’ús d’internet dels seus ciutadans i fins i tot ha prohibit aplicacions socials com WhatsApp, especialment durant les protestes. Tot i això, l’ús de VPN continua sent legal al país.

País no trobat!

PARAULA FINAL

La informació proporcionada anteriorment no constitueix assessorament legal i només té finalitat educativa. És la vostra responsabilitat com a bon ciutadà tenir coneixement de totes les lleis i regulacions aplicables del vostre país. Per tant, assegureu-vos que sempre consulteu un professional legal autoritzat i qualificat si necessiteu assistència o assessorament.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me