League of Legends VPN


League of Legends VPN

Μια προοπτική Summoners

30 εκατομμύρια ενεργοί παίκτες, αυτός είναι ο αριθμός των ανθρώπων που παίζουν League of Legends, καθιστώντας το ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν όλοι οι παίκτες που έχουν τόσο μεγάλη ομάδα παικτών. Ένα VPN για το League of Legends θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους περιφερειακούς περιορισμούς και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο διαδικτυακό παιχνίδι.


Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με League of Legends

Το παιχνίδι ως καριέρα ή χόμπι είναι επιρρεπές σε περιφερειακούς περιορισμούς. Επίσης, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένας χάκερ να αποκτήσει πρόσβαση στο προφίλ σας που έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο στην κατασκευή. Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους οι παίκτες προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα VPN για το League of Legends.

Περιορισμένοι διακομιστές

Όσο περισσότερη κάλυψη δικτύου, τόσο καλύτερη είναι η εμπειρία παιχνιδιού. Το Gaming VPN βελτιστοποιείται με διακομιστές που σας προσφέρουν μια ασταμάτητη εμπειρία παιχνιδιού.

ISP Throttling

Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου παρακολουθούν συνεχώς τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Εάν παρατηρήσουν γρήγορες διαδικτυακές δραστηριότητες, περιορίζουν άμεσα την ταχύτητα του δικτύου σας.

Περιορισμένο εύρος ζώνης

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στη μέση ενός ακραίου παιχνιδιού μόνο για να μάθετε ότι δεν έχετε εύρος ζώνης. Το VPN παιχνιδιών του PureVPN παρακάμπτει τους περιορισμούς κατά το παιχνίδι.

Διαιρών

Πώς ένα VPN βελτιώνει την εμπειρία σας στο League?

Το League of Legends, που αναφέρεται επίσης ως LoL, υπήρξε εδώ και μια δεκαετία. Το διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι πολλών παικτών του Riot Game έχει εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των διακοπών του παιχνιδιού.

Ζητήματα όπως οι ταχύτητες σύνδεσης, ο τύπος NAT, η μη διαθεσιμότητα των θυρών, η απώλεια πακέτων, η μη διαθεσιμότητα του παιχνιδιού λόγω γεωγραφικών περιορισμών και αποσυνδέσεων είναι μερικά από τα κοινά προβλήματα.

Καθώς το παιχνίδι προσελκύει εκατομμύρια ενεργούς παίκτες, ανοίγει την πόρτα για χάκερ και άλλους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο να εκμεταλλευτούν το προφίλ σας που έχετε ξοδέψει τόσο πολύ χρόνο για να φτιάξετε και να βλάψετε τη συσκευή σας.

Επιπλέον, οι σύγχρονοι ανταγωνιστικοί παίκτες είναι πάντα επιφυλακτικοί για τυχόν μικρές βελτιώσεις ή τροποποιήσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Συχνά θα βλέπετε τους παίκτες του League of Legend να διαμαρτύρονται για τοξικά συρτάρια και να θέλουν να παίξουν σε διαφορετική περιοχή από αυτήν στην οποία ανατέθηκαν αυτόματα..

Είτε παίζετε σόλο-ουρά είτε σε πλήρες λόμπι, το League of Legends VPN μπορεί να βελτιώσει τις δυνατότητες του διαδικτυακού παιχνιδιού σας συνδέοντας σας σε έναν επιλεγμένο βελτιστοποιημένο διακομιστή.

Καλύτερο VPN για League of Legends

Το πιο αξιόπιστο Gaming VPN για League of Legends

VPN για League of Legends

Προώθηση λιμένα

Το PureVPN φιλοξενεί ένα δίκτυο διακομιστών αυτο-μηχανικής που έχουν βελτιστοποιηθεί για τις ανάγκες σας στο διαδικτυακό παιχνίδι. Οι διακομιστές τυχερών παιχνιδιών σάς προσφέρουν βολικά περιφερειακούς περιορισμούς με δυνατότητα προώθησης θυρών που δεν είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας.

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Το League of Legends VPN του PureVPN είναι ο διαδικτυακός σας σωτήρας όταν πρόκειται για διαδικτυακά παιχνίδια ή περιήγηση στον ιστό με μυστικότητα. Το PureVPN προσφέρει παρθένες λειτουργίες που σας παρέχουν άμεση συνδεσιμότητα, απεριόριστο εύρος ζώνης και, φυσικά, κρυπτογράφηση υψηλότερης βαθμολογίας.

Ασφαλής σύνδεση και προστασία δεδομένων

Η ανάγκη για κρυπτογράφηση είναι αναγκαιότητα, καθώς οι αντίπαλοι ή οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο συχνά χακάρουν διαδικτυακά παιχνίδια για προσωπικά κέρδη. Με τα σύγχρονα πρότυπα κρυπτογράφησης, απέχει πολύ από το να είσαι θύμα σε απόπειρες πειρατείας.

Τι κάνει ένα καλό VPN για το League of Legends

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε όταν παίζετε League of Legends.

  • Εάν αντιμετωπίζετε υψηλό ping, κάτι που θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι βρίσκεστε πολύ μακριά από τον κοντινότερο διακομιστή, θα χρειαστείτε ένα VPN που διαθέτει μια εκτεταμένη ομάδα διακομιστών. Εδώ είναι η βελτιστοποιημένη λίστα διακομιστών μας
  • Εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη LoL λόγω περιορισμών ISP ή Regional, θα χρειαστείτε ένα VPN που μπορεί να παρακάμψει γεωγραφικούς περιορισμούς για να σας δώσει πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο.

π.χ.

10 πολλαπλές συνδέσεις ανά λογαριασμό

Κάθε λογαριασμός PureVPN υποστηρίζει 10 πολλαπλές συνδέσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε ουρά με την ομάδα σας στον ίδιο διακομιστή. Εάν αποφασίσετε να στείλετε ουρά, η οικογένεια ή οι φίλοι σας μπορούν να χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό σε διαφορετική συσκευή, για διαφορετικό σκοπό, ταυτόχρονα.

Το αποτύπωμα μας καλύπτει 180+ τοποθεσίες

Πάνω από 2.000 διακομιστές και 300.000 IP είναι πάντα εκεί για να διασφαλιστεί η πλήρης προσβασιμότητα.

Βόρεια Αμερική

667 διακομιστές

καλύτερη υπηρεσία vpn

νότια Αμερική

84 διακομιστές

π.χ.

Κεντρική Αμερική

12 διακομιστές

π.χ.

Ωκεανία

93 διακομιστές

π.χ.

Ευρώπη

807 διακομιστές

π.χ.

Αφρική

150 διακομιστές

π.χ.

Ασία

321 διακομιστές

π.χ. Διαιρών

Άλλα δημοφιλή παιχνίδια που υποστηρίζουμε

  • Κλείδωμα περιοχής PUBG
  • OverWatch VPN
  • Dota 2 VPN
  • WarFace VPN
  • Black Desert VPN
  • Blade and Soul VPN

Αποκτήστε το PureVPN τώρα!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me