La millor VPN de Telegram per desbloquejar-la des de qualsevol lloc


La millor VPN de Telegram per desbloquejar-la des de qualsevol lloc

Si viviu a països com Rússia i Egipte, no podreu accedir a Telegram. Si useu PureVPN, podreu desplaçar-vos fàcilment per aquests obstacles. Només heu d’esmentar la ubicació a un altre país on funciona Telegram i és bo anar-hi.


Logotip de VPN de Telegram

Telegram és un servei de missatgeria instantània i de VoIP basat en núvol amb més de 200 milions d’usuaris actius. Permet fer trucades, enviar missatges, compartir fotos i vídeos, així com fitxers grans de fins a 1,5 Gigabyte (GB). Hi ha aplicacions elegants i intuïtives disponibles tant per a plataformes d’escriptori com per a mòbils, que inclouen una àmplia gamma de funcions impressionants.

Aquests inclouen, però no es limiten als canals de Telegram, adhesius animats, xats secrets i compartició d’ubicacions en directe. Si bé Telegram ha obtingut una immensa popularitat entre usuaris de tot el món, alguns governs no li agraden especialment. Si viviu en cap d’aquestes regions, no podreu accedir-hi a menys que instal·leu una VPN fiable de Telegram al dispositiu.

Seguiu per obtenir més informació:

Motius pels quals necessita una VPN de Telegram

A continuació, es mostren alguns bons motius pels quals hauria de considerar l’ús d’una VPN per a Telegram:

1. Per accedir-hi des de qualsevol lloc

Una de les millors coses de Telegram és, sens dubte, les seves característiques de seguretat, que permeten als usuaris comunicar-se entre ells de forma segura. A més, la seva negativa reiterada a proporcionar accés a les claus de xifratge als governs va fer que l’aplicació sigui la decisió més preferida per a persones conscients de la privadesa..

No obstant això, la reputació del servei com a lloc segur per conversar l’ha portat a ser bloquejada totalment o parcialment en països autoritaris com la Xina, l’Iran, Rússia i Egipte. Amb una VPN, podeu suprimir aquesta censura dirigint el vostre trànsit a través d’un servidor a un altre país on Telegram no està prohibit.

2. Per desplaçar-se per l’amplitud de l’ample de banda

L’acceleració de l’ample de banda és bàsicament quan els proveïdors de serveis d’Internet (ISP) alenteixen intencionadament la vostra connexió a Internet. Principalment recorren a aquesta pràctica quan els usuaris consumeixen quantitats excessives de dades a causa de la transmissió de vídeos o l’ús d’aplicacions de VoIP. Tal com s’esperava, això afecta negativament la qualitat de les vostres trucades!

Si establiu una connexió VPN abans d’utilitzar Telegram, serà impossible que el vostre proveïdor d’identificació determini el que esteu connectant a Internet. Totes les vostres dades apareixeran com a valor a causa del xifrat de qualitat militar que se li aplica. Com que no podran supervisar les vostres activitats en línia, no podran accelerar les vostres comunicacions VoIP.

Lectura relacionada: Què és una VPN de VoIP i per què en necessiteu una?

PureVPN – La millor VPN de Telegram!

Per obtenir el millor servei de VPN Telegram, no busqueu més que PureVPN. Ens basem a la jurisdicció que respecta la privadesa de Hong Kong i, per tant, no tenim cap llei obligatòria sobre la retenció de dades. Cap de les vostres activitats en línia no està registrada als nostres servidors.

PureVPN està certificat com a servei VPN sense registre, cosa que significa que no es mantenen cap registre de connexió ni d’activitats. Encara que es faci una sol·licitud legal, no tindrem res a compartir amb ningú! També s’ofereixen diverses funcions de seguretat i privadesa perquè puguis Telegram sense aixecar cap senyalització vermella.

Per protegir les vostres comunicacions Telegram s’utilitza l’interruptor de matança d’Internet, el xifrat AES de 256 bits i la protecció contra filtracions DNS. A més, operam una xarxa global de més de 2.000 servidors i 300.000+ IP a més de 180 ubicacions, cosa que us permetrà accedir fàcilment a Telegram des de qualsevol lloc on estigui bloquejat..

Les aplicacions fàcils d’utilitzar estan disponibles per a totes les plataformes mòbils i d’escriptori principals, facilitant l’ús de PureVPN per accedir a Telegram en qualsevol dispositiu. A més, l’ample de banda il·limitat et proporciona la llibertat de xatejar tant com vulguis.

Encara està confós sobre si PureVPN és o no adequat per a vostè? Seràs encantat de saber que oferim una garantia de devolució de 31 dies per a tots els nostres plans. Això et proporciona una quantitat de temps suficient per consultar el servei sense risc!

Com utilitzar Telegram amb una VPN?

És un procés senzill. Seguiu els passos esmentats a continuació i gaudeix d’accés sense problemes a Telegram des de qualsevol racó del món:

  1. Adquireu una subscripció PureVPN si aneu a la pàgina de comanda.
  2. Baixeu i instal·leu la vostra aplicació preferida.
  3. Un cop acabat, inicieu la sessió amb les vostres credencials de PureVPN.
  4. Connecteu-vos a una ubicació del servidor de qualsevol país on Telegram sigui accessible.
  5. Espere que s’estableixi la connexió VPN.
  6. Ara, llança l’aplicació Telegram i segueix en contacte amb els teus éssers estimats

Preguntes freqüents

A continuació es mostren algunes de les preguntes més freqüents sobre Telegram i VPN:

Per què Telegram no funciona a la Xina, fins i tot amb una VPN?

Si no podeu desbloquejar Telegram a la Xina tot i utilitzar una VPN, hi ha probabilitats que el vostre proveïdor no sigui capaç d’evitar el gran tallafoc. A més, no tots els serveis VPN funcionen a la Xina, fins i tot si afirmen que ho fan.

PureVPN, a diferència d’alguns de la competència, realment compleix les seves promeses. Ens optimitzem per a la Xina i no us decebrem a l’hora d’accedir a Telegram, o gairebé qualsevol altre servei bloquejat, d’allà!

Haig d’utilitzar una VPN gratuïta per a Telegram?

Si voleu accedir a Telegram des d’un país on està bloquejat, és important que us assegureu que les vostres dades personals estiguin protegides, no importa el que sigui. Es pregunta per què? Això és perquè intenteu suprimir les restriccions imposades pel vostre govern, que poden provocar repercussions legals si les coses no funcionen bé..

Les VPN gratuïtes, però, tenen problemes negatius greus, com ara velocitats pobres i xifrat feble. Afirmen que són gratuïts, però no són diferents que cap altre negoci. Al cap i a la fi, aquests serveis també necessiten guanyar diners per mantenir-se a flota. La majoria d’ells són coneguts per recopilar i vendre les dades dels seus usuaris a tercers, com els anunciants per obtenir beneficis.

Per aquests motius i molt més, és molt probable que no tingueu l’experiència premium que busqueu si feu servir una VPN gratuïta. Per accedir a Telegram de forma privada i amb tranquil·litat, us recomanem que us atengueu als serveis VPN de pagament.

Empaquetar coses

Accedir a Telegram des de qualsevol lloc és fàcil i ràpid amb la VPN adequada, i aquí és precisament on entren noms com PureVPN.!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me