Foxtel vs Kayo: Quina aplicació de transmissió en directe és millor per als aficionats a l’esport?


Foxtel vs Kayo: Quina aplicació de transmissió en directe és millor per a aficionats a l’esport?

Publicat: 02 de desembre de 2019


Foxtel és la principal font d’entreteniment televisiu d’Austràlia, que representa fins al 70% de les llars australianes. Els ajuts són sovint considerats com una de les persones més obsessionades amb l’esport. Així, Foxtel compta amb 8 canals dedicats només a l’esport entre els quals Foxtel Now és el més popular. Tot i això, el servei que destaca per l’època compta amb un nou concursant a la ciutat que va obtenir una visió massiva en fandom esportius – Kayo. Seguiu llegint quan arribem a la comoditat dels dos serveis i quina és la millor per als aficionats a l’esport.

Transmissió esportiva a Austràlia

Els australians, tot i ser un país experimentat en l’esport, no tenien moltes opcions diferents de Foxtel per satisfer les seves necessitats fa temps. Altres esports com el bàsquet major tenen serveis dedicats a la transmissió, però només alguns d’ells estan disponibles a Austràlia. I això també requereix que els usuaris es registrin en un servei de transmissió en línia com Hulu o DirecTV. Per als aficionats a AFL i NRL, Telstra ofereix molts anys serveis de streaming dedicats, però la manca és que el servei està restringit a les petites pantalles.

Mentre tothom pot recordar, Foxtel ha estat fent un treball notable per servir a la comunitat esportiva australiana amb una gran quantitat de contingut esportiu. I ara, amb l’afegit de Kayo Sports, el joc ha canviat bé.

Llavors, quin servei val la pena guanyar els vostres diners? Anem a caure.

Foxtel

Foxtel serveix entreteniment esportiu (tant sense cable com tradicional) a través de diversos canals. Foxtel compta amb vuit canals (amb un dedicat a AFL, Cricket, Rugby League i Motorsport), BelN Sports, Eurosport i Racing.com. Alguns (no tots) també inclouen programes Red Bull TV. Aquí teniu tres maneres diferents d’accedir a aquests canals mitjançant un servei afiliat a Foxtel.

TV per cable tradicional

Podeu aconseguir la xarxa tradicional de televisió per cable per a casa vostra, com la majoria de persones amb la darrera casella IQ4 que ofereix streaming en format 4K i enregistrament local.

Foxtel Go

La vostra tradicional subscripció a Foxtel inclou de manera predeterminada una aplicació Foxtel Go, que us permet veure el contingut esportiu favorit de qualsevol manera..

Foxtel Ara

Foxtel Now és un dels serveis molt mirats. Un servei autònom que és una gran alternativa a l’experiència tradicional de Foxtel sense el cost elevat d’una IQ4 Box. Es pot accedir fàcilment amb una aplicació o amb una petita caixa de Foxtel Now.

Esports a Foxtel ara

Transmetre esports a Foxtel Ara no arriba sense cap tipus de captura. Quan pagueu el paquet “Essentials” de primer nivell, teniu accés a 12 canals que ofereixen entreteniment general (no específics per a esports), amb el canal Fix Showcase que val la pena esmentar aquí. Per al Pla Esportiu, hauràs de despesar uns quants dòlars més.

Foxtel Now Plans esportius

Suport als plans de serveiCostDL?
Foxtel AraTots els paquets: pla només per serveis, 10 gèneres de contingut104 $ / mes (mínim)No
Foxtel AraElements bàsics + Paquet esportiu: pla només per serveis, gèneres de contingut54 $ / mes (mínim)No

Els plans anteriors poden semblar una mica a l’extrem superior de la gamma de preus, però ofereixen tant el valor que podríeu obtenir d’un servei de streaming d’esports. Tens accés a tots els 13 canals específics esportius de Foxtel. Tanmateix, el canal Fox Footy ha estat substituït per Playy Play a causa del recent problema de drets d’AFL.

Esports al Kayo

Kayo ha sorgit com una força disruptiva que ha dut l’esport en línia a un altre nivell. Funciona de manera molt diferent que Foxtel. En lloc d’acollir diversos canals esportius, si ofereix un menú senzill amb tot el contingut esportiu preferit, incloses les reproduccions a demanda d’esdeveniments completats i, per descomptat, cobertura en directe

Com a part de la mateixa empresa, la font principal de contingut esportiu de Kayo és Foxtel, amb la distinció de tenir un front esportiu dedicat. Tot el que heu de fer és triar els vostres esports preferits a la pantalla i deixar Kayo fer la resta. Tant si es tracta de AFL i NRL, Tennis, Bàsquet, MotoGP o cricket, si es fa en directe, el podeu veure a Kayo.

Un altre mèrit a destacar aquí és que, fins i tot, si us perdeu una transmissió en directe, sempre podeu tornar més tard i veure-ho des del primer moment. D’altra banda, heu d’esperar impotentment que es posin a disposició les reemplaçades de Foxtel Now o bé confieu en la misericòrdia del servei d’aire lliure per capturar un element destacat o una reproducció. Amb Kayo, la reproducció està disponible tan bon punt el joc comenci. Així, tot i que el joc encara està en curs, podeu triar veure des del principi. Aquí teniu una llista dels fluxos esportius disponibles a Kayo.

  1. AFL
  2. Lliga de rugbi
  3. Cricket
  4. Futbol
  5. Unió del Rugbi
  6. Motorsport
  7. Bàsquet, Tennis, MMA, Golf

Disposa d’imatges en imatge, tria la teva càmera, passa als moments clau i SplitView ofereix una experiència de streaming esportiva inigualable..

Plans esportius de Kayo

Característiques del pla
BàsicPla només de servei &1 gènere de contingut35 dòlars / mes (prova de 2 setmanes gratis, sense contracte)
PremiumPla només de servei & 1 gènere de contingut25 dòlars / mes (prova de 2 setmanes gratis, sense contracte)

L’única deficiència a Kayo és que només permet la transmissió en alta definició mentre que Foxtel ofereix una resolució de 4k amb la seva última casella IQ4..

Foxtel vs Kayo – Qui ostenta el títol?

Kayo ofereix esports i res més. Per tant, si sou un esportista hardcore que no us agrada l’entreteniment general, Kayo és la vostra millor aposta. Proporciona més contingut esportiu del que mai podríeu consumir en un rang de preus relativament més barat que Foxtel. Tanmateix, si us agrada oferir de vegades contingut en streaming que no sigui esportiu, Foxtel és el que us cal registrar..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me