El procés de compra de Bitcoin és completament anònim?


El procés de compra de Bitcoin és completament anònim?

Malgrat la reputació mundial de ser un mode de pagament segur i anònim, s’ha de dir la veritat: Bitcoin no és totalment anònim. Tot i que això pot suposar un xoc per a la comunitat de Bitcoin o els aficionats a cripto en general, cada transacció de Bitcoin es revela públicament en un registre, i els passos d’autenticació mitjançant intercanvis faciliten la possibilitat de fer el seguiment de Bitcoin..

Els principals intercanvis mundials de cripto, com Binance, Coinbase i BitMEX, responen a les regles estrictes de KYC (coneixeu el vostre client) i AML (anti-blanqueig de diners), cosa que dificulta que els pagaments de Bitcoin siguin anònims. Quan intenteu obrir un compte en un intercanvi crypto, se us demanarà que proporcioneu:

  • Una còpia escanejada del passaport o de la llicència de conduir per demostrar la vostra identificació.
  • Una imatge retratada de la teva cara perquè l’intercanvi sàpiga qui ets.
  • El vostre nom complet registrat segons la vostra documentació.
  • La vostra adreça electrònica oficial a través de la qual accedireu al compte.
  • Haureu de verificar l’adreça de correu electrònic que heu proporcionat fent clic a un enllaç al correu electrònic.
  • Afegiu un número de telèfon i verifiqueu-lo a través d’un codi enviat a través de l’intercanvi.
  • Afegiu la vostra adreça de casa.

Amb aquesta informació personal disponible per als intercanvis, creieu que Bitcoin és anònim?

img

Com comprar Bitcoin de forma anònima

Com altres coses, hi ha solucions de compra de Bitcoin de forma anònima. Has d’haver sentit a parlar del terme: efectiu és rei. Ho creguis o no, els diners en efectiu són realment rei. El pur mètode d’incapacitats que s’associa amb els diners en efectiu fa que sigui introsseguible.

ATM de Bitcoin

Podeu comprar Bitcoin de manera anònima amb efectiu a través de LocalBitcoins o, encara més, els caixers automàtics de Bitcoin! Alguna vegada has pensat en un caixer automàtic dedicat a Bitcoin? Sí, existeix a més de 80 països amb gairebé 3.000 ubicacions només als Estats Units. Tot el que heu de fer és inserir una moneda al caixer automàtic i dirigir-la a transferir les monedes al vostre moneder Bitcoin.

Tot i que el procés de compra de bitcoins a través dels caixers automàtics el fa que sigui anònim, ja que qualsevol persona pot transferir monedes al vostre compte simplement proporcionant-los la vostra adreça de la cartera, el veritable anonimat és quan el vostre intercanvi no disposa de cap informació personal, i és poc probable. atesa la normativa.

Compra de persona a persona

Amb els anys, el fet de negociar en persona en Bitcoin ha demostrat ser molt més anònim que altres mètodes. Si bé la compra de Bitcoin en persona pot implicar-te a conèixer físicament el comprador o el venedor, no és cap secret que ambdues parts estiguin d’acord en què no s’han complert mai..

Podeu utilitzar Bitcoins locals per obtenir informació sobre compradors o venedors locals que estiguin disposats a realitzar una transacció i contactar amb ells a la plataforma. No obstant això, interactuar en una plataforma significa que la vostra privadesa en línia està en risc.

La millor aposta és facilitar una transacció amb una persona en la qual confieu i us sentiu segur. Si tracteu amb una persona de confiança, podeu protegir el vostre anonimat. Tanmateix, no totes les transaccions de persona a persona es poden considerar anònimes. Si ho desitgeu, podeu comprar Bitcoin a l’instant en línia.

Compra Bitcoin en línia de forma anònima

Alguns intercanvis us permeten comprar bitcoin sense haver de passar pel procés de verificació ni per la necessitat de conèixer el vostre client. Aquest exemple és Bisq. Bisq és una aplicació de codi obert, peer-to-peer, que permet comprar i vendre criptomonedes a canvi de monedes del món real (dòlar, euro, etc.) i no requereix cap registre..

Tanmateix, h3Bisq no presumeix de la liquiditat i els preus al punt que podeu obtenir d’un bescanvi centralitzat important. La plataforma regula totes les vostres transaccions de compravenda. Des de la compra per a la qual heu de realitzar un pagament mitjançant transferència bancària o cartera electrònica al venedor que envia l’import de bitcoin a la cartera.

Si bé no us heu de basar només en Bisq, és un gran substitut de Localbitcoins.com, ja que no haureu de trobar-vos amb la persona. Altres modes inclouen Hodl Hodl, on podreu indicar les dades de verificació.

En qui hauria de confiar?

Tot i que hi ha llocs que no requereixen una identificació mínima per a descarregar-se realment del sistema financer centralitzat, necessitareu un mecanisme robust que pugui fer que els vostres pagaments de Bitcoin siguin anònims i que aquest mecanisme no sigui altre que una VPN o una xarxa Tor..

Per què necessita l’anonimat?

L’anonimat és el dret fonamental de cada ciutadà. La privadesa i l’anonimat van de la mà. Sense privadesa, les vostres pistes són visibles per a altres persones i és una situació alarmant per a qualsevol persona que estigui preocupada per la seva privadesa en línia.

Mentre vivim en una era de plataformes i hashtags de xarxes socials que ens atraeixen a compartir els nostres moments molt personals per a alguns gustos, costa molt sobretot quan caiem víctima d’un ciberataque o d’un robatori d’identitat..

Participar en la compra o venda de Bitcoin o qualsevol altra criptomoneda és un tema completament personal, del qual els detalls no haurien de ser divulgats a ningú, com per exemple, si heu comprat, on heu comprat o quan heu comprat bitcoin..

Els governs tenen una vendeta personal contra les compres relacionades amb criptomoneda. A més, si sou un gran comprador o persona destacada en el món de la criptomoneda, podreu atraure atracció no venida de persones il·lícites.

En qualsevol cas, tenir anonimat et pot proporcionar una tranquil·litat total, proporcionant-te la capa de protecció necessària a l’hora de realitzar transaccions bitcoin d’alt valor..

Voleu reclamar la vostra privadesa en línia? És possible que vulgueu consultar les guies següents:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me