Disney + no funciona amb VPN?


Disney + no funciona amb VPN?

Publicat: 30 de desembre de 2019

Com que les subscripcions a Disney Plus encara no estan disponibles a molts països, utilitzar PureVPN és la millor manera de desbloquejar-la. PureVPN ofereix una nova prova de 7 dies a només 0,99 dòlars per ajudar-vos a accedir si Disney Plus no funciona amb una VPN des de qualsevol lloc. Ara podeu veure pel·lícules Disney Plus emocionants i evitar l’estrès amb bloqueig fàcilment.

VPN no funciona amb Disney +?

Veure una pel·lícula de Disney és la millor manera d’alliberar l’estrès després d’un dia dur a la feina. Disney posseeix una àmplia cartera de contingut sorprenent que a qualsevol li agradaria observar una i altra vegada.

Anteriorment, hi havia una part gran de contingut Disney disponible en diferents canals de streaming de la xarxa. El problema era una mica per a algú que només tenia la subscripció a un o dos canals com a màxim.

Afortunadament, Disney va trobar una solució increïble llançant un servei de streaming propi que conté tot el contingut original. Així que tant si sou fan MCU com si sou fan Star Wars, podeu veure totes aquestes pel·lícules fàcilment al canal Disney +.

Disney Plus és un servei de streaming relativament nou que ja està rebent tots els exemplars del món. Des del seu llançament, vam veure que s’enfrontaven a moltes interrupcions només perquè hi havia massa gent que es subscriuen i s’utilitzen alhora.

Malgrat el bombo, Disney Plus només està disponible en alguns països. Fins ara, només està disponible als EUA, Canadà, Austràlia, Països Baixos i Nova Zelanda. Qualsevol persona que intenti accedir al canal des de fora d’aquests països rebria el missatge d’error:

“Ho sentim, Disney + no està disponible al vostre país”

El seu bombo supera la seva disponibilitat, però, hi ha moltes persones que intenten accedir al servei mitjançant una VPN. Però tenen èxit? La majoria no ho són. Hi ha una solució fàcil? A continuació, podeu llegir-ne.

VPN no funciona amb Disney Plus? Prova això…

Canvia a PureVPN perquè actualment és l’únic servei VPN que funciona amb Disney+.

PureVPN ha estat completament provat i pot desbloquejar els Estats Units, el Regne Unit, CA, AUS i altres versions de Disney + des de qualsevol lloc. Els servidors es mantenen optimitzats per oferir les velocitats més ràpides amb qualitat HD.

PureVPN inclou una garantia de devolució de 31 dies, cosa que significa que podeu provar-la de forma gratuïta i convertir-vos només en un usuari de pagament un cop estigueu satisfets amb el servei..

Per què Disney + no funciona amb VPN?

VPN és una eina essencial que us permet accedir a la majoria de llocs web i canals des de qualsevol lloc. Tot i així, hi ha alguns llocs web i canals que no estan disponibles encara que intenteu accedir-hi amb una VPN. En aquest cas, la culpa és del servei VPN que estàs utilitzant.

Igual que Netflix, Disney ha adoptat una posició dura contra els serveis VPN. Fins i tot hi ha informes que alguns dels comptes d’usuari van ser prohibits perquè van intentar accedir al canal amb una VPN. En aquest cas, heu d’utilitzar una VPN per accedir a Disney Plus? Això depèn del servei de VPN que utilitzeu.

En aquest moment, hi ha uns quants serveis de VPN que ofereixen accés sense restriccions a Disney Plus. Un d’aquests serveis VPN és PureVPN, que permet als usuaris transmetre Disney Plus des de qualsevol lloc. Així que si utilitzeu PureVPN per accedir i transmetre el streaming a Disney Plus, no us hauria de preocupar de les restriccions perquè esteu a la zona segura.

Com PureVPN us ajuda a accedir a Disney Plus?

Si teniu PureVPN, podeu accedir a Disney Plus des de qualsevol país del món. Com s’ha explicat anteriorment, PureVPN és un dels pocs serveis VPN que ofereixen accés sense restriccions a Disney Plus des de qualsevol lloc. Així que si viviu a un país on encara no ha sortit Disney Plus, podeu utilitzar PureVPN per accedir al canal.

PureVPN és un fantàstic servei de VPN en streaming que ofereix les velocitats més ràpides mentre es reprodueix Disney + des de qualsevol lloc.

PureVPN és la millor VPN en streaming en què podeu obtenir les mans. Ofereix total llibertat a Internet a tots els internautes, amb accés a canals populars com Netflix, Disney + i molt més. PureVPN manté una extensa xarxa de més de 2.000 servidors optimitzats en 140 països. Aquests servidors estan gestionats per especialistes de manera que mai no es vegi una caiguda del rendiment.

Podeu obtenir tot això i molt més amb PureVPN. Així, aconseguiu PureVPN avui i gaudiu d’un accés sense restriccions a Disney Plus des de qualsevol lloc del món!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me