Dia més segur d’Internet 2020


Dia més segur d’Internet 2020

Aquest dia d’Internet més segur, fem que Internet sigui un lloc millor canviant la manera d’actuar, d’interaccionar i de transaccionar en línia!
PureVPN permet als usuaris donar 12 comptes mensuals als seus éssers estimats per a cada inscripció en aquest dia més segur d’Internet.

img

 • Història
 • SID 2020
 • 2019 Recap
 • Associació
 • Conscienciació SID
 • Consells de seguretat
 • Problemes
 • Protecció per a nens
 • Salvaguardar

Història del dia d’Internet més segur

El Safer Internet Day, també anomenat SID, és una iniciativa global, coordinada per la xarxa conjunta Insafe / INHOPE. La iniciativa pretén educar els nens sobre la seguretat en línia i provocar una conversa sense fronteres sobre l’ús responsable de la tecnologia. Continua llegint per obtenir més informació sobre la importància d’aquest dia i què pots fer per aconseguir que cada dia sigui més segur.

Al Regne Unit, Dia Internet més segur Cada any està coordinat pel Centre d’Internet Safer del Regne Unit, que és una associació entre tres organitzacions benèfiques: Internet Watch Foundation, South West Grid for Learning i Childnet International.

Centenars de països de fora d’Europa també celebren la diada. El concepte de Dia Internet més segur El comitè es va presentar el 2009, per tal que l’esdeveniment fos realment global. Cada any des de llavors, la Dia Internet més segur havia permès als pares ajudar els seus fills a mantenir-se fora de perill dels molts perills que hi ha a Internet.

un dia més segur amb internet

SEGURET DIA INTERNET

El dia s’observarà el dia Dimarts, 11 de febrer del 2020. El tema d’aquest any és “Junts per a un millor internet”. De fet, tots hem de jugar el nostre paper per assegurar-nos que continuem gaudint dels innombrables avantatges que tenim al nostre abast, gràcies a Internet però de manera positiva, responsable i segura.

Internet és, possiblement, la tecnologia més pertorbadora que hi ha hagut. Ha esborrat distàncies físiques i ens ha permès comunicar-nos i relacionar-nos amb la gent a milers de quilòmetres de distància, obrint un món complet de possibilitats per a la joventut actual.

Tot i això, si bé ens ha facilitat la vida de maneres innumerables, la connectivitat constant també ens deixa vulnerables i exposades a diverses amenaces que es troben a la xarxa. Des del phishing i el ransomware fins al robatori d’identitat i el robatori d’identitat, el paisatge de l’amenaça no només està evolucionant, sinó que també augmenta la gravetat amb el temps..

El Dia més segur d’Internet presenta una oportunitat molt necessària per difondre consciència sobre els riscos associats al món digital i permetre tant a grans com a grans d’utilitzar Internet mentre es mantenen segurs.

dia segur-2020

Dies d’Internet més segurs 2019

Com PureVPN va celebrar SID 2019

Hem demanat a tothom que faci el seu esforç per donar suport al dia més segur d’Internet i què suposa per participar en la nostra campanya SID. Vam rebre una resposta positiva de centenars de participants.

PureVPN es va associar amb Safer Internet Day per sensibilitzar sobre els perills que es troben en línia i per què tots els usuaris del web, independentment de la seva edat, haurien d’assegurar les seves empremtes digitals..

A aquells que han retuitat les publicacions oficials de SID de PureVPN se’ls va donar comptes VPN gratuïts per compartir entre els seus amics i familiars.. Un internet més segur significa més segur!

què és-sid-2020-celebracions-PureVPN

Què és Internet més segur?

Un internet més segur és on qualsevol persona, independentment de qui siguin i d’on provingui, té la seguretat en línia per expressar-se obertament. Internet sense límits per a tots i privacitat en línia per respectar els drets d’aquells que prefereixen l’anonimat en línia.

PureVPN s’associa amb Safer Internet Center

Com l’any passat, PureVPN – un oficial oficial del SID – s’ha unit amb el UK Safer Internet Center per difondre el missatge del Safer Internet Day.

Crearem i compartirem recursos útils per combatre les amenaces en línia més habituals.

A més, tornem a adoptar l’enfocament obsequi / regal per animar les persones a unir-se a la conversa i reforçar el diàleg entorn de la seguretat a Internet.

sid-partnership-PureVPN

Per què és crucial la consciència sobre seguretat en Internet?

Tot i que Internet ha potenciat i accelerat els avenços en gairebé tot el que s’imagina, també ens ha exposat a diverses amenaces en línia com ara el robatori d’identitat, l’enginyeria social, el ciberassetjament, el ransomware, l’explotació de nens i el frau, entre d’altres..

Amb moltes de les nostres dades disponibles en línia, la seguretat a Internet no és una altra opció. És obligatori. El primer pas cap a la seguretat en línia és ser “conscients” dels diferents tipus d’amenaces i vulnerabilitats que hi ha a Internet i de com podeu ajudar els vostres fills a no ser-ne víctimes..

per què-és més segur el dia Internet-és-crucial-2020-PureVPN

Consells sobre seguretat per a Internet per mantenir-se segur

A PureVPN, de forma proactiva t’ajudem a protegir-te a l’hora de protegir les nostres dades. Al cap i a la fi, vivim i respirem seguretat i privacitat! Tanmateix, ens adonem que potser no és necessàriament el cas de tothom.
Així doncs, en aquest dia més segur d’Internet, en lloc de recordar-vos que protegeu la vostra connexió a Internet amb una VPN (cosa que hauria de fer totalment), us proporcionarem consells sobre seguretat a Internet per seguir-vos i protegir-vos en línia.!

 1. Descarregueu sempre el programari i les aplicacions de proveïdors autoritzats per evitar la possibilitat d’instal·lar programari malsonant.
 2. Manteniu la vostra informació personal fora d’Internet i només per a vosaltres mateixos, ja que pot ser valuosa per a aquells que vulguin explotar-la.
 3. Definiu contrasenyes fortes per mantenir els vostres comptes en línia segurs: utilitzeu una combinació de números, símbols, majúscules i minúscules.
 4. Bloquegeu el telèfon amb una contrasenya, un PIN o un patró de desbloqueig per evitar que ningú accedeixi a les vostres dades privades.
 5. Els vostres comptes de les xarxes socials han de ser privats fins al punt que només els vostres amics i familiars puguin veure qualsevol cosa sobre vosaltres. Definiu els controls de privadesa si busqueu “Opcions” o “Configuració”.
 6. No confieu mai amb ningú a Internet, independentment que siguin el vostre amic. No és segur!
 7. Feu servir l’autenticació de dos factors sempre que sigui possible per afegir una capa de seguretat addicional als vostres comptes en línia!
 8. Sigueu avisats a l’hora d’actualitzar el sistema operatiu i el programari per evitar que els ciberdelinqüents aprofitin les llacunes per accedir al vostre ordinador o telèfon mòbil..
 9. Eviteu utilitzar xarxes Wi-Fi públiques com les de cafeteries o restaurants, ja que són inherentment insegures.
 10. Utilitzeu un programa de gestió de contrasenyes per desar les contrasenyes i mantenir-les lluny de l’abast dels pirates informàtics.

Consells de seguretat SID-2020

Quins problemes de seguretat a Internet es troben avui?

  A continuació, es mostren alguns dels problemes més habituals de seguretat a Internet que ens plantegem avui:

  Riscos de seguretat de la informació

 • Programari maliciós: Un programari maliciós dissenyat per recopilar informació personal sense el consentiment de l’usuari, com ara virus, spyware, cucs, troians, ransomware, etc..
 • Phishing: Un tipus d’estafa en què l’autor intenta obtenir dades sensibles de la víctima pretenent ser una empresa o persona legítima. Sovint es fa mitjançant missatges de text falsos, correus electrònics o llocs web.
 • Estafes en línia: Esquemes creats per enganyar els individus dels seus diners o dades personals com ara informació del compte bancari mitjançant falses promeses, trucs, etc..
 • Riscos de seguretat personal

 • Assetjament cibernètic: L’ús de mitjans electrònics com el correu electrònic, la missatgeria instantània i les xarxes socials per assetjar o perseguir una persona o grup.
 • Contingut ofensiu / obscè: Llocs web que contenen contingut explícit, ofensiu o desagradable que pot no ser del gust de l’usuari.
 • Cibernetica: Un delicte en el qual l’atacant espanta o assetja de forma permanent a una víctima mitjançant mitjans electrònics com missatgeria instantània, correu electrònic o missatges publicats a grups de discussió o llocs web.
 • Predació en línia: L’acte d’explotar adolescents o nens vulnerables amb finalitats abusives o sexuals.
 • Sextorsió: Un tipus d’explotació on s’utilitzen imatges o informació sexuals per extreure diners o favors sexuals de la víctima.
 • El robatori d’identitat: Un delicte en què un impostor obté dades clau d’informació personal, com ara les dades del vostre compte bancari o els números de la Seguretat Social per suprimir-vos i cometre fraus.
 • Connexió de ràfecs wifi: Un mètode que utilitzen els ciberdelinqüents per “escoltar” pràcticament el trànsit Wi-Fi i robar les dades transmeses a la xarxa.
 • Spamming: L’ús de sistemes de missatgeria electrònica, com ara correus electrònics per enviar missatges massius no desitjats (correu brossa), cosa que obre la porta a la pesca, programari maliciós i amenaces a la vostra privadesa.
 • Ransomware: Un tipus de programari maliciós que bloqueja el vostre ordinador o fitxers i exigeix ​​un pagament per rescat per desbloquejar-lo.

Consells sobre seguretat de Internet per protegir els vostres fills contra:

 • Assetjament cibernètic
 • Contingut ofensiu
 • Cibernetica
 • Predació en línia

Consells sobre seguretat a Internet per ajudar els vostres fills contra el ciberassetjament

 1. Sigui intel·ligent sobre el que escrius o publiques en línia. Absteniu-vos de compartir qualsevol cosa que us pugui fer vergonya o fer-vos mal.
 2. No compartiu les vostres contrasenyes ni informació del compte amb ningú, ja que pot comprometre el vostre control sobre les vostres activitats en línia.
 3. Si utilitzeu un ordinador públic, tanqueu la sessió sempre que podríeu posar en perill la informació del vostre compte si us oblideu de tancar la sessió.
 4. Mai represàlies ni respongueu a cap usuari que us envia missatges amenaçadors o ofensius. Bloqueu-los immediatament!
 5. Si algú o algú que coneixeu és víctima de ciberassetjament, no ho ignoreu. Informeu-lo immediatament a un adult.

Consells sobre seguretat a Internet per protegir els vostres fills de contingut ofensiu / obscè

 1. Utilitzeu una eina de filtratge web per bloquejar l’accés a llocs web i contingut inadequats a Internet.
 2. Si trobeu qualsevol contingut que consideri ofensiu, informeu-lo immediatament a l’administrador del lloc.
 3. No dubteu a informar sobre contingut social inadequat a les xarxes socials, com ara fotos obscenes, imatges pornogràfiques, etc..
 4. Activa la cerca segura per bloquejar resultats explícits a Google.
 5. Utilitzeu una eina de bloqueig d’anuncis per evitar que els anuncis ofensius obscuri la vostra pantalla.

Consells sobre seguretat a Internet per ajudar els vostres fills contra la cibersacció cibernètica

 1. Als vostres perfils en línia, utilitzeu una foto que no identifiqui la vostra ubicació de manera que no se la pugui trobar.
 2. Si no és obligatori, no empleneu els camps que sol·licitin informació identificable personalment (PII) com la vostra data de naixement quan es registri o s’inscrigui per alguna cosa en línia.
 3. Tingueu cura de quina informació personal compartiu a les sales de xat, correus electrònics o llocs de xarxes socials. És fàcil per als perseguidors recopilar informació de les teves imatges o publicacions.
 4. Quan es parli amb un soci íntim, restabliu totes les contrasenyes dels vostres comptes bancaris, xarxes socials i comptes de correu electrònic a alguna cosa, no podran endevinar.
 5. Si esteu tenint en compte cibernètic, guardeu totes les comunicacions amb l’autor de les proves i informeu-lo a les forces de l’ordre.

Consells sobre seguretat a Internet per ajudar els vostres fills contra la predació en línia

 1. No parli mai amb ningú, especialment amb desconeguts, sobre coses personals o sexuals. Acaba la conversa de seguida!
 2. No et trobes cara a cara amb algú que has conegut a Internet, encara que la persona sembli agradable.
 3. Eviteu descarregar-vos imatges enviades per persones que no coneixeu.
 4. Els pares han de supervisar l’ús de dispositius connectats a Internet.
 5. Si algú et fa sentir incòmode en línia, digues-ho immediatament a un adult o pare de confiança.

Consells sobre seguretat de Internet per protegir-se contra:

 • Programari maliciós
 • Phishing
 • Estafes
 • Spamming
 • Ransomware

Consells sobre seguretat de Internet per prevenir programari maliciós

 1. Instal·leu programari antivirus / anti-malware per bloquejar el malware conegut tan bon punt es detectin.
 2. Permet que estigueu en connexió segura buscant el cadenat a l’esquerra de la barra d’adreces del vostre navegador. Hauria de llegir “https”.
 3. Aneu amb compte amb les tàctiques d’enginyeria social com ara el phishing, les estafes en línia, etc..
 4. Utilitzeu el xifrat WPA2 i canvieu el SSID predeterminat (el nom de la vostra xarxa Wi-Fi) per protegir la vostra xarxa.
 5. Configureu el vostre antivirus / anti-malware per executar-ne exploracions a intervals regulars.

Consells sobre seguretat a Internet per evitar la pesca

 1. No obriu fitxers adjunts, no feu clic a enllaços ni descarregueu fitxers en correus electrònics d’enviadors no fiables o desconeguts.
 2. Utilitzeu el programari Firewall per aturar atacs de fumadors i altres pirates informàtics que intentin comprometre la vostra xarxa o ordinador.
 3. Aneu amb compte amb les finestres emergents, ja que solen ser intents de pesca.
 4. No envieu mai les vostres dades financeres per correu electrònic: no és una manera segura de transmetre informació financera com ara números de targeta de crèdit o dades bancàries.
 5. Instal·leu programari o extensió del navegador anti-phishing ja que us avisarà si i quan topeu amb un lloc de pesca.

Consells sobre seguretat en Internet per prevenir les estafes en línia

 1. No cometeu l’error de pagar per endavant per coses com l’assistència hipotecària o l’alleujament del deute. El més probable és que sigui una estafa i es prendran els vostres diners i s’esvairan.
 2. Si algú truca i demana informació personal o financera, penja i torna a trucar a un número que conegui per comprovar si la persona que truca és real. Els estafadors poden identificar fàcilment la identificació de trucades!
 3. Si voleu comprar alguna cosa en línia, feu-ho sempre a través de canals legítims i establerts com Amazon o eBay.
 4. No permeteu mai que algú accedeixi a l’ordinador de manera remota a menys que siguin una font de confiança com el proveïdor de serveis d’Internet (ISP)..
 5. Eviteu amics innecessaris a les xarxes socials perquè els estafadors puguin aprofitar la informació que compartiu.

Consells sobre seguretat a Internet per prevenir la brossa

 1. Assegureu-vos que la vostra adreça de correu electrònic no es mostri públicament a les sales de xat, xarxes de xarxes socials, directoris públics, etc. per evitar la possibilitat d’enviar correu brossa allà.
 2. Tingueu precaució a l’hora de donar la vostra adreça de correu electrònic; només ho feu si és necessari.
 3. Eviteu a qualsevol preu els enllaços de baixa de subscripció als correus electrònics. Si feu clic, us confirmarà que la vostra adreça de correu electrònic està activa i que podríeu rebre encara més correu brossa.
 4. No utilitzeu la vostra adreça de correu electrònic personal o empresarial a l’hora d’inscriure’t a serveis, comprar coses en línia, etc. Utilitzeu una adreça de correu electrònic d’un sol ús.
 5. Instal·leu una eina de filtratge de correu brossa per reduir el nombre de missatges de correu electrònic de correu brossa.

Consells sobre seguretat de Internet per prevenir el Ransomware

 1. Fes una còpia de seguretat de les teves dades amb regularitat: és el més important que pots fer per derrotar el ransomware.
 2. No feu clic en cap fitxer adjunt o enllaç que sembli sospitós.
 3. Instal·leu actualitzacions del vostre sistema operatiu, antivirus / anti-malware i altres programes tan aviat com estiguin disponibles per evitar compromisos.
 4. Mantingueu el firewall encès sempre.
 5. Si l’opció està disponible, configureu el programari de seguretat per escanejar fitxers arxivats o comprimits.

feliç-més segur-dia d’internet

Resumint-ho

Prenguem aquest Dia més segur d’Internet com un recordatori clar que Internet està ple d’actors malvats que cuinen amb ganes les maneres de fer-nos malament.

L’única manera d’avançar és assegurar la vostra existència digital i fer d’internet un lloc segur per a nens i adults.

Ens comprometem a prendre mesures de seguretat que garanteixin el màxim secret de les vostres activitats en línia. Team PureVPN desitja a tots un feliç dia més segur d’Internet!

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me