Dia de la privadesa de les dades 2020


Dia de la privadesa de les dades 2020

# DPD2020

Aquest 2020, celebrem el Dia de la privadesa de les dades i difonem la consciència sobre la privadesa a Internet i com es pot protegir la nostra presència digital de mirades indiscretes.

img

 • Dia de la privadesa de les dades
 • És importància
 • Crear consciència
 • Esdeveniment DPD
 • Vistes d’experts
 • Assegura’t ara mateix

img

Què és el Dia de la privadesa de les dades?

Dia de la privadesa de les dades Els entusiastes i els defensors de la intimitat els celebren cada any 28 de gener. Es tracta d’un esforç internacional per difondre el coneixement entre persones i empreses sobre la importància de la privadesa i promoure la necessitat de salvaguardar la informació personal.

Es va iniciar per primera vegada el 2006 pel Consell Europeu com a Dia de la Protecció de Dades i després van seguir altres països. A causa de la creixent importància de la privadesa en línia, el Dia de la privacitat de les dades també se celebra a moltes altres nacions, inclosos els Estats Units, el Canadà, l’Índia i 27 països de la Unió Europea.

img

Per què s’ha de celebrar el Dia de la privadesa de les dades?

Com que cada vegada es recopila més informació en línia, la protecció de la nostra privadesa és ara més crítica que mai. Cada dia, creem un flux de dades sense fi mentre passem la major part del nostre temps a Internet i als nostres dispositius.

Però, fins i tot, molts de nosaltres no entenem quina part de la nostra informació personal està sent recollida, emmagatzemada i utilitzada per tercers, ni considerem les implicacions de privadesa a l’hora de les nostres accions en línia..

Els llocs web i les empreses poden esbrinar qui som, on ens trobem i què ens agrada i no ens agrada, de manera que ens poden servir productes i serveis, fins i tot quan no els desitgem. I aquesta és només la punta de l’iceberg!

Els atacs cibernètics també van augmentant, com ara el ransomware WannaCry que va afectar persones de més de 150 països i va suposar la pèrdua de grans quantitats de dades sensibles, o la falta de seguretat de Yahoo que va exposar la informació personal de 3.000 milions de comptes..

Amb una jornada destinada a sensibilitzar sobre la privadesa en línia i mantenir la informació personal segura, se’ns ofereix una oportunitat per canviar la manera de comportar-nos a Internet i assumir una responsabilitat més gran quant a la nostra privadesa en línia..

Ser part d’alguna cosa gran

El Dia de la privadesa de les dades té lloc anualment i té com a objectiu crear consciència sobre la importància de respectar la privadesa en línia, salvaguardar les dades i permetre la confiança. Cada any, els socis de l’IAPP amb Stay Safe Online promouen el Dia de la privadesa de les dades, i aquest any les celebracions són més significatives. que mai. Celebrats típicament per un sol dia, l’IAPP i KnowledgeNet estenen festes durant tot el mes de gener..

Aquí es mostra com podeu difondre el missatge:

 • Inici
 • Treball
 • Comunitat

Sensibilització sobre la privadesa de dades a casa

Educeu la importància de la privadesa en línia amb els vostres amics i familiars i com s’ha de mantenir més segur en línia.

Feu que els altres s’adonin que la informació personal s’ha de mantenir privada. És imprescindible valorar i defensar la nostra privadesa en línia, ja que està amenaçat contínuament. Per entendre com estem malmetent la nostra privadesa en línia, reflexioneu atentament sobre com es recopila la vostra informació personal mitjançant aplicacions i llocs web.

Feu que els altres s’adonin que la informació personal s’ha de mantenir privada. És imprescindible valorar i defensar la nostra privadesa en línia, ja que està amenaçat contínuament. Per entendre com estem malmetent la nostra privadesa en línia, reflexioneu atentament sobre com es recopila la vostra informació personal mitjançant aplicacions i llocs web.

Sensibilització en privadesa de dades a les oficines

A part d’educar els vostres amics i familiars, feu que els vostres companys entenguin el paper que han de jugar per garantir que es mantingui la seva privadesa en línia.

Comença reduint el desordre en el dispositiu de treball. Instal·leu el més recent programari de seguretat, navegador web i sistema operatiu. Defensa el teu dispositiu contra virus, programari maliciós i altres amenaces en línia mitjançant la instal·lació de programari robust que garanteixi la teva existència digital: una VPN.

Sensibilització sobre privadesa de dades a la comunitat

La privadesa i seguretat en línia es poden obtenir de manera espontània si altres persones que l’envolten segueixen els passos adequats. Podeu compartir el que heu après a la vostra comunitat mitjançant el voluntariat en una escola local o consell sindical.

Dia de la privadesa de les dades celebrat per LinkedIn

Watch Data Privacy Day 2020: A Vision for the Future, en directe el dimarts 28 de gener a les 13:00. EST / 10: 00:00 PST. Podeu trobar tota l’agenda i reproduir l’acte en directe aquí.
Consulteu la informació destacada sobre els esdeveniments de l’any passat.

Vistes d’experts

A mesura que ens involucrem en aquesta Jornada de privacitat de les dades, aquí hi ha alguns consells addicionals dels experts sobre com podem mantenir les nostres dades segures:

 • Wes Widner, director d’intel·ligència d’amenaça i aprenentatge de màquines a Nòrdic,

  suggereix que els venedors i els consumidors han de començar a familiaritzar-se amb el xifrat. També explica que a la gent no se’ls exigeix ​​tenir tots els coneixements de treball sobre algoritmes i altres tecnicitats que funcionen en segon pla. Tot i així, han de tenir coneixement dels diferents tipus de xifrat que hi ha disponibles actualment.

 • Dave Martin, director de NSFOCUS IB,

  suggereix que els usuaris o els consumidors han d’establir un camí de comunicació diferent on qualsevol persona que els contacte en línia ha de haver de verificar la informació del seu compte. Ell explica que si qualsevol usuari obté un enllaç sospitós en qualsevol missatge de text o correu electrònic, no l’hauria d’obrir. Va afegir, a més, que els usuaris han d’utilitzar programari de detecció de programari antivirus o de malware en els seus sistemes personals.

 • L’Aliança Nacional de Ciberseguretat (NCSA),

  suggereix que els usuaris han de tenir consciència de la informació que comparteixen en línia i que haurien d’entendre la veritable valor de les seves dades personals.

 • The Electronic Frontier Foundation (EFF),

  suggereix que els pares han de ser conscients del dispositiu que utilitzen els seus fills en les institucions educatives on els educen.

Com podem protegir la nostra privadesa en línia?

A mesura que els temps moderns han canviat cap a mantenir les dades en línia, la privacitat de les dades en línia és una preocupació per a gairebé tots els nostres dies. La privadesa aquí pot significar qualsevol dels dos: informació d’identificació personal (PII) o informació no PII, com ara el comportament d’un visitant en un lloc web..

Per tant, celebrem aquestes dades sobre privadesa de dades seguint els millors consells sobre privadesa i protecció de dades, no només avui, sinó també durant la resta de l’any.!

Més informació sobre el Dia de la privadesa de les dades 2020

Com romandre segur en línia

Com romandre segur en línia

Visita

Com romandre segur en línia – Dades de seguretat a Internet (tot el que necessiteu saber) Privacitat de les dades: els problemes dels Everyones en aquesta època

Privacitat de les dades: la preocupació de tots en aquesta època

Visita

Doneu una ullada enrere a algunes de les infraccions més importants de totes les dades de tots els temps Privadesa de dades important per a persones de totes les edats

Per què és important la privadesa de dades per a persones de totes les edats?

Visita

A mesura que el món avança cap als avenços tecnològics que ajudin a simplificar les tasques quotidianes, també hi ha una preocupació crítica que es submergeix respecte a la “privadesa de dades”.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me