Com veure pel·lícules sense wifi gratuïtament


Com veure pel·lícules sense wifi gratuïtament

Els serveis en streaming com Netflix i Amazon video principal ens permeten estar al dia dels nostres programes de televisió preferits i més interessants. Tanmateix, la transmissió encara és un gran desavantatge, ja que és necessari tenir accés a Internet en tot moment.

Això vol dir que no són gens avantatjoses quan viatgen a l’estranger. Però sense preocupar-te, els millors serveis de streaming permeten que la gent pugui veure pel·lícules fora de línia. A més, és gratuït, com a part del compte estàndard. A més, en aquesta guia, us oferirem una descripció completa de com podeu veure pel·lícules sense wifi gratuïtament. La millor part és gratuïta i legal.

Netflix

Podeu descarregar pel·lícules gratuïtes per veure fora de línia a Android i altres plataformes integrades a la vostra subscripció regular. La baixada de contingut no compta el nombre de pantalles en què es pot veure.

Tanmateix, no tot el contingut es pot descarregar, però busqueu una fletxa cap avall dins dels dispositius compatibles que assegureu el contingut, com ara que es pugui veure una pel·lícula sense wifi. Netflix s’ha demostrat a tot el món com una de les millors maneres de descarregar pel·lícules o qualsevol altre contingut.

Si voleu saber veure pel·lícules sense wifi gratuïtament amb Netflix, és molt bàsic: heu de descarregar l’aplicació Netflix directament al vostre PC en lloc d’utilitzar el navegador..

Hi ha una aplicació Netflix disponible a Google Play Store i Microsoft Store que podeu descarregar per accedir a aquests serveis de streaming. Malauradament, Linux o mac no tenen disponible una aplicació Netflix, per tant, no tenen l’opció de veure pel·lícules fora de línia.

Netflix facilita la cerca de pel·lícules descarregables introduint un nom de gènere o qualsevol paraula clau específica relacionada amb la vostra elecció. A més, també ha guanyat la seva reputació a causa de les seves altes velocitats de transferència, però aquesta variaria en funció del vostre tipus i velocitat de connexió. Tanmateix, la majoria de la gent pot veure pel·lícules gratuïtes sense descarregar-se o fora de línia.

Vídeo principal d’Amazon

És senzill descarregar pel·lícules per veure-les sense connexió des del vídeo principal d’Amazon. Quan navegueu per totes les opcions, seleccioneu l’opció “Lliure per a mi” a la part superior de la pantalla de l’aplicació. Totes les dades d’Amazon es poden descarregar i mirar-lo fora de línia sense wifi.

Com descarregar pel·lícules en un ordinador portàtil és molt senzill. Només heu de seleccionar el botó de baixada situat a sota de la descripció de la pel·lícula escollida i, a continuació, dirigir-me a les meves coses per accedir a totes les vostres pel·lícules fora de línia.

Un dels avantatges concrets d’Amazon Prime és la gran col·lecció de descàrregues de pel·lícules que ofereix, amb varietats entre tot tipus de gèneres, incloses opcions per a nens.

A més, Amazon Prime ofereix molt més en el seu paquet amb accés a sèries audibles, pistes de música, llibres electrònics i molts altres prometedors beneficis. El vídeo principal d’Amazon està disponible en diverses plataformes com Android o IOS, sent una de les millors maneres de descarregar pel·lícules o de transmetre-les en línia.

STREMIO

Tens ganes de recollir informació i motivació durant el viatge? STREMIO assegura que el buit s’ha omplert. Podeu descarregar el contingut fàcilment per veure-lo fora de línia al portàtil i assegurar-vos que el porteu durant tot el viatge.

STREMIO pot resultar ser un company de viatge fiable durant tot el viatge, així que assegureu-vos d’instal·lar-lo al dispositiu abans de la sortida. STREMIO ofereix més de 2000 continguts per descarregar i inclou subtítols per a diversos idiomes.

Després de navegar per converses de STREMIO que semblen útils, toqueu la fletxa per baixar pel·lícules per veure-les fora de línia. STREMIO també ofereix una funció creativa per crear llistes de reproducció personalitzades per determinar la vostra tria dels temes que us agradin de manera que pugueu veure-les durant el temps lliure sense consumir el vostre preuat temps navegant..

A diferència de moltes altres aplicacions esmentades anteriorment, aquesta aplicació proporciona contingut gratuït, de manera que és una excel·lent elecció per ser més lleuger a les butxaques.

Google reprodueix pel·lícules i TV

Podeu descarregar les pel·lícules de reproducció de Google fora de línia, la qual cosa us permet descarregar pel·lícules i programes de televisió en cinc dispositius. Si teniu un dispositiu iOS, no podreu fer compres a l’aplicació. Tanmateix, això no és vàlid per als usuaris d’Android.

Trobar contingut a Google play és fàcil gràcies a la seva simplificació. És molt similar a Amazon, de manera que podeu trobar ràpidament les pel·lícules que heu de veure en qualsevol moment i lloc. El fet de poder descarregar les teves pel·lícules i programes de televisió en els teus dispositius portàtils, especialment quan viatges amb nens, et proporciona tranquil·litat i viatges sense embuts durant tot el teu viatge de lleure..

YouTube premium

Podeu descarregar pel·lícules per veure-les fora de línia en un ordinador portàtil mitjançant YouTube si el podeu trobar. Hi ha un botó de descàrrega vinculat a cada descripció del vídeo, però requereix un servei de subscripció premium perquè funcioni. El servei premium de YouTube ofereix els seus avantatges en proporcionar accés a milions de vídeos sense publicitat i també inclou música de YouTube. A més, permet controls parentals per controlar l’activitat de visualització dels nens.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me