Com veure Hotstar fora de l’Índia


Com veure Hotstar fora de l’Índia

Publicat: 2 d’abril de 2020

Proveu PureVPN a només 0,99 dòlars i mireu els vostres programes de televisió i esports preferits en contingut a Hotstar fora de l’Índia. Obteniu la nostra aplicació, Connecteu-vos al servidor indi de Hotstar India o US Server per a Hotstar US i tingueu accés a la mateixa.

Hotstar ha canviat d’estratègia després de diversos anys de relaxació. El servei de streaming de propietat de Star India ha ampliat recentment el servei de subscripció als Estats Units i Canadà. A l’aplicació Hotstar App podeu veure esports com IPL, Fórmula 1, Motorsports, Kabbadi, Cricket, Tennis, etc..

Tot i això, el servei s’ha enfosquit a la resta del planeta.

Anteriorment, podies accedir a Hotstar des de qualsevol lloc tot i que oficialment només estava disponible a l’Índia. La companyia s’ha estricte, però el servei ja no està disponible fora de l’Índia, el Canadà i els Estats Units.

Això vol dir que si intenteu accedir a Hotstar des de qualsevol altre lloc de l’Índia, el Canadà o els Estats Units, és probable que no pugueu accedir-hi i es mostri el següent error a la pantalla: “Aquest contingut no està disponible a la vostra regió. ”

Accés Hotstar fora de l’Índia

Accedir a Hotstar és bastant fàcil si teniu l’eina adequada per evitar les restriccions. A diferència de Netflix, Hotstar no manté un seguiment estricte si utilitzeu un servei VPN indi per canviar la vostra adreça IP.

El procés per accedir a Hotstar fora de l’Índia és bonic. Només haureu de canviar la vostra adreça IP mitjançant el servei de VPN Hotstar. Les VPN permeten canviar la vostra adreça IP a qualsevol ubicació fàcilment. Com que els llocs web depenen de la vostra adreça IP per esbrinar la vostra ubicació geogràfica, canviar la vostra adreça IP fa pensar que viviu en un altre país..

Amb una VPN, podeu canviar la vostra adreça IP a qualsevol ubicació que vulgueu. És per això que les VPN són molt populars a l’hora de obtenir una llibertat total d’internet.

Per tornar al tema, si voleu veure Hotstar fora de l’Índia, podeu fer-ho seguint els senzills passos esmentats a continuació:

  • Baixeu i instal·leu PureVPN
  • Connecteu-vos amb qualsevol servidor indi
  • Accediu a Hotstar India des del seu lloc web o aplicació oficial

Per què la hotstar no està disponible fora de l’Índia??

Fins i tot si viviu als Estats Units o al Canadà, el que podeu accedir és una versió tonificada de Hotstar. La majoria dels fluxos, pel·lícules i programes de televisió disponibles per al públic indi no seran accessibles des dels Estats Units o el Canadà.

És com veure Netflix fora dels EUA. Obteniu molt menys contingut del que podeu obtenir des dels EUA. Això es deu a les llicències geogràfiques que les empreses de streaming solen obtenir a causa de la competència o per estalviar costos.

Per exemple, és possible que un programa de televisió determinat ja hagi venut la seva llicència nord-americana a HBO Now, Amazon Prime o qualsevol altra xarxa. En aquest cas, a Hotstar no se li permetrà reproduir aquest programa de televisió als EUA.

O Hotstar simplement compraria una llicència índia per a un programa de televisió en concret i no comprarà la llicència per a altres països només per mantenir-la barata i estalviar costos. Una vegada més, aquest programa de televisió no serà accessible per a usuaris de Hotstar fora de l’Índia.

En aquest cas, us preguntareu com podeu accedir a Hotstar fora de l’Índia o qualsevol altra regió on ja estigui disponible. Doncs no us heu de preocupar, perquè tenim una solució que us pot ajudar a aprendre a veure Hotstar fora de l’Índia.

Hotstar no està disponible a la majoria de països

Països disponibles hotstar

Llançat el 2015, el servei és relativament nou. A poc a poc, va construint la seva infraestructura. Ara per ara només és accessible a l’Índia, els Estats Units, el Canadà i el Regne Unit.

Hotstar: la millor opció de l’Índia

Països disponibles hotstar

Després d’haver posat tot el contingut local en un sol lloc, Hotstar ha aconseguit experimentar un creixement exponencial a la base d’usuaris, cosa que pot deixar pensar en un futur prometedor..

Preguntes freqüents

A continuació, es mostren algunes preguntes freqüents relacionades amb l’accés a Hotstar.

Com descarregar l’aplicació Hotstar a Android fora de l’Índia?

Per baixar l’aplicació Hotstar al dispositiu Android fora de l’Índia, només cal que seguiu els passos. Obtén PureVPN, descarrega l’aplicació al dispositiu, canvia la teva ubicació a Índia, obre Play Play Store i descarrega l’aplicació Hotstar a Android.

Com veure Hotstar al Regne Unit?

Per veure Hotstar al Regne Unit, només heu de seguir els passos següents:
1. Obtenir PureVPN
2. Baixeu l’aplicació en qualsevol dispositiu
3. Connecteu-vos amb qualsevol servidor indi
4.Accessiona la Hotstar o descarrega la seva aplicació
5. Gaudeix de veure Hotstar al Regne Unit

Funciona Hotstar als Estats Units?

Sí, Hotstar ha llançat recentment el seu servei per a la audiència nord-americana. A part de l’Índia, els usuaris dels Estats Units i del Canadà poden veure Hotstar en directe als seus respectius països.

Tanmateix, el que veuràs és una versió tonificada del servei de streaming de Hotstar, tal com s’ha indicat anteriorment. En aquest cas, us recomanem que connecteu PureVPN primer per accedir a la versió índia de Hotstar al vostre país.

A quins països està disponible la pàgina hotstar?

Ara per ara, Hotstar només està disponible a tres països. Aquests inclouen l’Índia, el Canadà i els Estats Units.

Si bé podeu accedir a Hotstar als Estats Units i el Canadà, el que veureu és una versió tonificada del servei amb molt menys contingut en comparació amb la versió índia. En aquest cas, us recomanem que seguiu la guia anterior per veure la millor versió de Hotstar des de qualsevol lloc.

Quins dispositius de streaming són compatibles amb Hotstar?

Els següents dispositius són compatibles amb Hotstar. Podeu transmetre fàcilment Hotstar a qualsevol d’aquests dispositius: Windows PC
Mac OSX
iPhone
iPad
Android
Apple TV
Chromecast

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me