Com veure BT Sports a Kodi


Com veure BT Sports a Kodi

Publicat: 02 de juliol de 2019

BT Sports és una de les plataformes de transmissió esportiva més populars que els britànics encanten. Si viviu fora del Regne Unit, encara podeu veure l’acció de BT Sports en directe al dispositiu Kodi Streaming. Obteniu PureVPN avui i transmet-lo amb seguretat i seguretat en línia total.

Si t’encanten els esports, el més probable és que ja saps sobre BT Sports, per quin canal de streaming d’esports es tracta. Tot i que el servei s’adreça principalment als nacionals del Regne Unit, és molt popular entre els aficionats a l’esport a tot el món, per la varietat i el servei de qualitat que ofereix..

Malauradament, BT Sports només està disponible al Regne Unit. Fora del Regne Unit, haureu d’obtenir un bon VPN en streaming com PureVPN, per accedir-hi de manera segura. Si no disposeu d’una VPN, les coses poden acabar en situacions difícils, com ara no poder accedir al flux de BT Sports desitjat, o pitjor, fer-se pirat..

Quant a Kodi

Kodi és un dels reproductors de streaming més populars en aquests dies. La seva popularitat es pot atribuir al fet que és gratuït i allotja infinites quantitats de contingut. L’únic que pot limitar el contingut que podeu obtenir a Kodi és la vostra imaginació. Igual que hi ha aplicacions al telèfon intel·ligent i hi ha una aplicació per a tot, hi ha complements a Kodi, i sí, n’hi ha una per a tot.

Tot i que hi ha uns quants complements que es paguen, la majoria són gratuïts. Es poden descarregar dels seus dipòsits i instal·lar-los amb facilitat.

Com instal·lar BT Sports a Kodi

Instal·lar addon BT Sports al dispositiu multimèdia de streaming de Kodi és fàcil. Atès que el complement de BT Sports és un addon oficial de Kodi, el podeu trobar disponible al dipòsit oficial del vostre Kodi. Si abans heu instal·lat un addon oficial a Kodi, ja ho sabeu com fer. Si no és així, seguiu les instruccions següents.

 • Llança Kodi.
 • Anar a Complements.
 • Feu clic a la icona d’instal·lació dels addons a la part superior esquerra.
 • Selecciona Instal·lació des del Repositori.
 • Anar a Dipòsit de complements de Kodi > Complements de vídeo.
 • Feu clic a Video esportiu BT > Instal·leu.
 • Espereu la notificació activada per Addon.
 • Des de la pantalla inicial, feu clic a Addons > Vídeo addons.
 • Tria Video esportiu BT.

Complements alternatius per obtenir esports BT a Kodi

Hi ha diverses raons per les quals el funcionari Kodi addon de BT Sports no funciona bé per a vosaltres. No us preocupeu si és així, ja que podeu obtenir accés al contingut dels esports BT amb un altre complement. Només que les alternatives no siguin addons oficials de Kodi, de manera que el seu procés d’instal·lació és lleugerament tècnic. No us ho desactivareu si seguiu les instruccions pas a pas, podreu configurar el vostre complement no oficial de Kodi en molt poc temps.

Anar a Arranjament d’inici Configuració del sistema
Feu clic a Complements i habilitar Fonts desconegudes
Anar a Paràmetres d’inici Configuració Administrador de fitxers Afegir font
Introduïu l’URL del dipòsit de complements de tercers
Anar a a casa pantalla Complements Instal·leu des de Cremallera Dossier
Desplaceu-vos i feu clic a Addon que voleu instal·lar
Un cop instal·lat addon, feu clic a instal·leu des del repositori i seleccioneu el vostre complement
Anar a pantalla inicial Complements de vídeo Seleccioneu el vostre complement

 • Fox Sports Go
 • WWW iPlayer
 • TV
 • TV
 • USTVNow
 • NFL GamePass
 • Passa de la Lliga NBA
 • Youtube

Utilitzeu sempre PureVPN amb Kodi

Kodi és un reproductor de mitjans de codi obert. Hi ha milers de diferents complements de codi obert i complements gratuïts en línia que qualsevol pot descarregar gratuïtament. Però això és arriscat, ja que mai no podreu estar completament segurs sobre l’autoritat de les persones que hi ha darrere l’addon, i de si l’addon és malintencionat o no.

Per aquells usuaris lamentables que acaben descarregant complements maliciosos Kodi, la vida es fa efectivament difícil. Les vostres dades són interceptades per persones malintencionades com ara hackers i ciberdelinqüents. Això els permet obtenir el control de tots els vostres dispositius intel·ligents, mantenir-vos fitxes i enregistrar la vostra activitat per fer-vos xantatges més endavant per extorsió.

Com obtenir PureVPN amb Kodi

Obtenir PureVPN amb Kodi és senzill. Si alguna vegada heu instal·lat un addon de Kodi des d’un dipòsit no oficial, ja sabeu com va. Si no, consulteu les instruccions esmentades anteriorment sobre com instal·lar complements Kodi de fonts de tercers.

 • Visiteu el dipòsit de PureVPN per a Kodi Addon
 • Baixeu i instal·leu l’addon
 • Des de la pantalla inicial, aneu a complements de programa i seleccioneu PureVPN.

Paraula final

La vigilància digital i les restriccions regionals se situen al màxim. És gairebé impossible accedir a contingut restringit per la regió, que sempre és un gran obstacle per als afiliats. A més, sense prendre les precaucions adequades, la vostra activitat en línia està exposada i té un risc elevat de ser atacada per ciberdelinqüents.

PureVPN és l’eina final de ciberseguretat que està altament optimitzada per a la transmissió en temps real. Disposa de modes i funcions creades a mida, tenint en compte les necessitats dels streamers.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me