Com veure Bilibili fora de la Xina?


Com veure Bilibili fora de la Xina?

Publicat: 22 de juliol de 2019


Bilibili és el lloc web de compartir vídeos de vídeo més popular a Xina. Tanmateix, per accedir a Bilibili a l’estranger, necessitareu PureVPN. Inscriviu-vos a prova de 7 dies per només 0,99 dòlars

 • Subscriviu-vos a PureVPN
 • Instal·leu l’aplicació VPN al dispositiu
 • Obriu l’aplicació i connecteu-vos a un servidor VPN de la Xina
 • Observa Bilibili des de l’estranger amb facilitat!

img

Bilibili és un dels serveis de compartició de vídeo més populars de la Xina. Si no us n’heu adonat, Internet a la Xina és una mica diferent del que veiem a la resta del món. Mentre que la gent d’altres països veu YouTube, els xinesos utilitzen Bilibili com a plataforma de reproducció de vídeos.

Bilibili és el lloc web de compartir vídeos de vídeo més popular a Xina. Tanmateix, per veure Bilibili fora de Xina, heu de seguir aquests senzills passos a continuació.

Saltar a…

Com veure Bilibili en línia des de l’estranger?

El món en línia està ple de diferents tipus de restriccions. El govern fa complir algunes restriccions en forma de censures. Altres són aplicades pels propis llocs web.

Si intenteu accedir a Bilibili des de qualsevol part de fora de Xina, trobareu que el servei és inaccessible. Això no és injust amb els residents d’altres països, sinó que també és dur amb els xinesos que viatgen o viuen a l’estranger.

Afortunadament, hi ha una manera d’accedir a Bilibili des de l’estranger amb facilitat. Podeu obtenir ajuda del servei VPN per accedir a qualsevol canal, inclòs Bilibili des de qualsevol lloc. Una VPN us pot ajudar a canviar la vostra adreça IP. Com que els llocs web utilitzen la vostra adreça IP per fer el seguiment de la vostra ubicació física, podeu enganyar el lloc web per pensar que viueu en un altre lloc canviant la vostra ubicació IP amb una VPN.

Hi ha centenars de serveis VPN disponibles al web. Però, per gaudir d’una experiència de transmissió perfecta, necessitareu un servei VPN que pugui realitzar totes les tasques esmentades a continuació:

 • Hauria de ser capaç de donar-vos accés a les principals plataformes de streaming.
 • Hauria de proporcionar velocitats VPN d’alta velocitat i una gran xarxa de servidors.
 • Ha d’utilitzar un xifrat fort i funcions de seguretat avançades.
 • Hauria de mantenir zero registres de les vostres dades.

Si voleu trobar un servei VPN que pugui fer totes les tasques anteriors, no heu de mirar més que PureVPN.

Com veure Bilibili fora de la Xina amb una VPN?

Podeu desbloquejar i transmetre Bilibili fàcilment des de qualsevol lloc amb facilitat mitjançant PureVPN. Els passos següents simplifiquen el procés que us ajudarà a veure Bilibili des de l’estranger:

 • Subscriviu-vos a PureVPN
 • Instal·leu l’aplicació VPN al dispositiu
 • Obriu l’aplicació i connecteu-vos a un servidor VPN de la Xina
 • Observa Bilibili des de l’estranger amb facilitat!

Per què necessita una VPN de Bilibili?

Hi va haver un moment en què el món en línia era gratuït. No hi havia fronteres ni restriccions a Internet. No necessitaves passaport per accedir a cap lloc web o canal en línia. Només podríeu visitar qualsevol lloc web que trieu i accedir a qualsevol contingut des de qualsevol lloc amb facilitat.

Tot i això, els límits geogràfics que existeixen al nostre planeta també es van agafar per internet. En lloc que Internet fos un territori completament lliure, va començar a convertir-se en un lloc ple de fronteres i restriccions. Els nostres governs van començar a dibuixar aquestes fronteres a la World Wide Web en forma de censures. Podrien bloquejar l’accés a qualsevol lloc web del seu país i ningú no va poder fer res al respecte. L’acte de censurar contingut va començar a estendre’s arreu del món.

Si voleu comprovar l’abast d’aquestes restriccions, llavors us recomanem que llegiu sobre el gran tallafoc de la Xina. També podeu llegir com els governs àrabs bloquegen l’accés als serveis de VoIP per tal que les empreses de telecomunicacions puguin continuar guanyant molts diners. També podeu llegir sobre per què Turquia va prohibir Twitter, o el Brasil va prohibir WhatsApp. Aquestes censures i restriccions continuen plagant el nostre món. Però si això no fos suficient, diverses empreses privades també van començar seguint la tendència de restringir l’accés al contingut. Això s’aplica en gran mesura a la indústria de streaming i també al canal Bilibili.

Per exemple, quan intenteu accedir a Bilibili des de fora de la Xina, us sorprendrà quan us adonareu que no hi podreu accedir. La majoria de canals de streaming, inclosos Bilibili, només són accessibles en determinats països. Aquests també inclouen alguns llocs web de streaming principals com Netflix, HBO Now, Amazon Prime i Hulu. Aquests llocs web estan restringits en gran mesura a causa del procés de llicenciatura geogràfica. Quan una empresa productora allibera qualsevol contingut, permet que determinats llocs web puguin reproduir-lo a les seves ubicacions. Aquesta llicència arriba, però, a un preu. Perquè restringeix aquests canals de donar accés al seu contingut des de fora dels seus països.

Per complir amb aquestes llicències, els llocs web esmentats es restringeixen a ser accessibles fora de la seva ubicació. Però podeu evitar aquestes restriccions i accedir a qualsevol lloc web del planeta si teniu PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me