Com solucionar un error en connectar-se a un error de Netflix


Com solucionar un error en connectar-se a un error de Netflix

Publicat: 05 de setembre de 2019


Netflix no és cap nou en els problemes tècnics que els usuaris solen afrontar mentre es transmeten. Mentre que el gegant de transmissió continua llançant solucions o solucions per als errors notificats, cada vegada més es suma a la llista. Sabem el frustrant que pot arribar quan arribeu a casa des d’un llarg dia esgotador tot plegat per veure el vostre programa de televisió favorit, només es tracta de trobar un error notori que arruïne la vostra experiència de transmissió. Si també sou víctima de la famosa Netflix “Hi ha un problema en connectar-vos a l’error de Netflix”, el conjunt de solucions que es descriuen a continuació us poden resultar complicats..

El que causa Netflix “Hi ha un problema en connectar-se a l’error de Netflix”

Com que el missatge d’error mateix suggereix que aquest problema es relaciona principalment amb la connexió a Internet entre el dispositiu i l’aplicació Netflix. Tanmateix, també pot aparèixer a causa de:

 • Problemes de connectivitat a Internet amb el dispositiu
 • Dades corrompudes o obsoletes a l’aplicació Netflix

Com arreglar “Hi ha un problema en connectar a Netflix” Error

Tot i que no hi ha una única solució per a l’error, sinó una sèrie de solucions que heu de provar i veure quina és la vostra tasca. Seguiu desplaçant-vos pels tutorials pas a pas i assegureu-vos que els proveu en ordre ascendent.

Solució 1: comproveu la vostra connexió a Internet

Com que aquest error molest es produeix quan l’aplicació Netflix no es connecta a la xarxa, cada 8 vegades es deu a una connexió a Internet defectuosa o incorrecta. Bad no només es refereix a una velocitat de connexió lenta o retardada, sinó que altres factors esmentats a continuació també poden causar l’error.

 • Feu servir un servidor intermediari o una VPN per accedir a Netflix. Netflix menysprea qualsevol tecnologia que oculta una adreça IP dels usuaris, per la qual cosa és millor utilitzar Netflix sense aquests. Tanmateix, si voleu veure Netflix durant el vostre viatge mitjançant xarxes Wi-Fi públiques i us preocupa la vostra privadesa i seguretat en línia, aleshores trieu una VPN netflix fiable, que funciona realment..
 • Teniu tallafocs integrats per a la vostra xarxa domèstica que impedeixin l’accés a determinats llocs web, inclòs Netflix
 • Utilitzeu una xarxa Wi-Fi pública com l’escola o l’hospital per accedir a Netflix, que restringeix determinats tipus de trànsit a Internet

Proveu de canviar a una xarxa diferent, com per exemple les dades mòbils. Si això soluciona el problema, el problema és a la vostra xarxa actual. Si l’error encara persisteix, també podeu encendre el telèfon intel·ligent i l’encaminador d’internet per veure si funciona ara. Tot i que això no soluciona l’error, podeu provar la solució següent.

Solució 2: restabliu l’aplicació Netflix

De vegades, aquest error també pot aparèixer a causa de dades o mòduls corruptes configurats en una mala configuració a l’aplicació Netflix. Aquest comportament comú es produeix principalment amb telèfons intel·ligents que han estat arrelats recentment. Si aquest és el cas, podeu arreglar l’error complicat restablint l’aplicació Netflix seguint els passos següents.

Nota: Els passos següents són per a Android. Els usuaris de iOS poden replicar-los segons els dispositius iOS.

 • Vés al telèfon intel·ligent “Configuració” i després aneu a “Aplicacions”
 • Buscar “Netflix” a la llista d’aplicacions i feu clic a “Obrir” anar a “Propietats” A continuació, feu clic a ‘Emmagatzematge’
 • Un cop entreu emmagatzematge, toqueu ‘Esborrar les dades’ o ‘Netejar memòria cau’ i això restablirà Netflix a la configuració predeterminada
 • Torneu a llançar Netflix, introduïu les vostres credencials i vegeu si s’ha produït l’error. Si ho és, no dubteu a abandonar aquesta pàgina, però encara no ho heu fet, proveu la solució a continuació.

Solució 3: torneu a instal·lar l’aplicació Netflix

Si els dos mètodes anteriors no aconsegueixen resoldre l’error, podeu intentar reinstal·lar l’aplicació Netflix al dispositiu Android. La reinstal·lació eliminaria tots els mòduls existents de l’aplicació del dispositiu que poden solucionar l’error. A continuació us mostrem com podeu fer-ho:

 • Obriu la pantalla d’inici del dispositiu on es troben les aplicacions i navegueu fins a “Netflix”. Mantingueu tocada la icona de Netflix fins que vegeu una finestra amb l’opció “Desinstal·la” i, a continuació, feu clic a ella
 • Quan s’hagi eliminat Netflix del dispositiu, aneu a la secció Google Play Store o el Tenda d’aplicacions, buscar Netflix i feu clic a “Instal·la”
 • Una vegada instal·lada l’aplicació, inicieu la sessió amb les vostres credencials i estareu encantats de veure Netflix en funcionament
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me